Films

  • Home
  • Black Out – Download / Torrent / NZB

Black Out – Download / Torrent / NZB

Black Out

Ex-crimineel Jos Vreewijk wordt de dag voor zijn huwelijk wakker met een lijk, een pistool in zijn hand en een black-out. Daar bovenop wordt hij beschuldigd van het stelen van twintig kilo cocaïne. Hij heeft 24 uur de tijd om uit te zoeken wat er is gebeurd.
Regie: Arne Toonen
Met: Raymond Thiry, Katja Schuurman, Birgit Schuurman, Alex van Warmerdam, Chico Kenzari, Robert de Hoog, Kim van Kooten Download / Torrent / NZB – NL Subs

Van de film is een torrent en nzb beschikbaar.


Handleidingen voor het downloaden kan je hier volgen.

Kom eens op ons forum.

De onderstaande film is ook een aanrader

trailer


De tweeling (regisseur: Ben Sombogaart) is een verfilming van het boek van Tessa de Loo over twee vrouwen die apart opgroeien na een innig verstrengelde kindertijd. Anna groeit in liefdeloze armoede op in Duitsland waar ze trouwt met een SS’er die aan het einde van de oorlog sneuvelt. Lotte groeit in welvaart op in Nederland. Haar joodse verloofde wordt vermoord in Auschwitz. Bij toeval ontmoeten de zussen elkaar op hoge leeftijd en komen gevoelens van verlies, schuld en vergiffenis naar boven. Eigen mening en opmerking over de film: Deze film is een prachtig voorbeeld van wat oorlog allemaal kan verwoesten. (van massamoorden tot diepe relaties zoals deze tussen deze tweeling). Deze film is echt prachtig om te zien. Het meest indrukwekkende vind ik dat deze zussen ondanks dat ze elkaar niet snappen (Anna trouwt met een SS-er en Lotte met een jood) toch nog uiteindelijk bij elkaar komen en naar een lang gesprek en heel veel gedoe uit zusterliefde het naar een goed eind weten te brengen… Overgins, ik kan typen hier wat ik wil maar je moet hem gewoon zien; de film is echt ongelooflijk mooi!!


Geen commentaar.

Plaats een reactie

InformatieVolg Duken.nl

  • RSS
  • Duken.nl Twitter
  • Duken.nl Facebook
  • Duken.nl Google+
  • Duken.nl Youtube