Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Vandaag
 2. Hallo, ik zit sinds kort bij tele2... en het werk niet echt, ik wil de port 25565 portforwarden (Minecraft server) maar dat kan in het modem (van tele2) zelf niet. dus heb ik een linksys router gekocht! de cisco linksys wrt320n. maar mijn modem heeft een ingebouwde firewall die alle inkomende en uitgaande comunicatie blokkeert... heeft iemand toevallig een oplossing? zou graag wat horen! groetjes joel.
 3. brein lekker laten doen kost ze goed geld aan hun dure advokaten whahaha
 4. Gisteren
 5. Vroeger was er een 3v credit card voucher. Deze kon je dan kopen en was eigenlijk een soort cadeaukaart/debitcard. Ik zie dat dit bedrijf ze sinds zeer recent niet meer uitgeeft, maar misschien dat ze nog wel bij de Primera oid te krijgen zijn, niet uitgeven en niet in omloop zijn is natuurlijk iets heel anders Het bedrijf heeft nu een andere dienst wat eigenlijk gewoon prepaid creditcards zijn die je ook online betaald, kan handig zijn maar wel (theoretisch) traceerbaar. Zelf gebruik ik overigens een soortgelijke dienst zakelijk (maakt traceerbaarheid me dus ook niks uit en gebruik ik gewoon de bank...), dit is Neteller, ook een prepaid creditcard, kan je als plastic card of als virtuele kaart aanvragen. Deze kan ook met Bitcoin opgeladen worden, of met een paysafecard welke @reneetje1969 hierboven al noemt. Mocht er dus echt een creditcard benodigd zijn is dit misschien een omweg, maar wel een manier. Edit: Mocht je trouwens voor die "omweg" willen gaan is het misschien nog slim om naar de concurrentie van Neteller te kijken, Skrill is bijvoorbeeld ook een grote en betrouwbare. Neteller was destijds goed voor mij, maar wellicht dat je met een andere manier van opwaarderen weer goedkoper bij een ander uit bent.
 6. Kom je Windows 10 niet meer in omdat je je wachtwoord van je account niet kan invoeren?
 7. Soms kan je ook met Paysafecard betalen. Prepaid kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij de meeste sigarenboeren en supermarkten. De kaart bevat een 16-cijferige code die een bepaalde waarde vertegenwoordigd. Met deze code kan je dan de betaling doen.
 8. Bij het doorlezen van de informatie over betaling, begreep ik dat dit anoniem zou moeten. Maar jou suggesties zijn ok maar wel traceerbaar. Alvast dank. Fred
 9. Je kan ook gewoon via Ideal of PayPal betalen. Maar je wilt via een creditcard?
 10. Hallo, ik ben voor het eerst op dit forum. Ik heet Fred. Ik wil een VPN verbinding aanschaffen via privatevateinternetaccess. Om hiervoor te betalen zijn verschillende mogelijkheden, een cadeaukaart kopen geheel anoniem of creditcard gebruiken. Hoe ik een cadeaukaart koop in nederland weet ik niet. Heeft iemand ervaring?
 11. Daar gaan we natuurlijk op stemmen....
 12. Kan Windows 10 niet meer in muis en toetsenbord werken niet ook niet na opnieuw opstarten ik ben radeloos, gare kut zooi
 13. https://t.co/i4hP1zIcdW #top10 https://t.co/yiCYWCe0YU

 14. De top 10 meest gedownloade films van 16 januari tot 22 januari. Deze week staat de film ‘The Girl on The Train’ bovenaan, gevolgd door ‘The Accountant’ en ‘Patriots Day’ maakt de top drie compleet. Week 3, zijn er vier nieuwkomers in ons overzicht ten opzichte van vorige week. JThe Girl on The Train is voor de eerste keer de meest gedownloade film. De data van deze wekelijkse downloadlijst wordt verzameld door TorrentFreak. Alle films in de lijst zijn DVD of Blueray rips tenzij anders vermeld. Op de onderstaande pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van deze films kan via het programma qBittorrent. Als u de films wilt downloaden dan raden wij Spotnet 2.0 aan om deze te downloaden via nieuwsgroepen. Top 10: Plaats Vorige wk. Film IMDb Rating / Trailer 1 (4) The Girl on The Train 6.6 / trailer 2 (2) The Accountant 7.6 / trailer 3 (…) Patriots Day (DVDscr) 7.6 / trailer 4 (1) Jack Reacher: Never Go Back (Subbed HDRip) 6.3 / trailer 5 (…) Arrival (DVDscr) 8.3 / trailer 6 (6) Doctor Strange (HDTS) 8.0 / trailer 7 (…) La La Land (DVDscr) 8.8 / trailer 8 (…) Fantastic Beasts and Where to Find Them 7.1 / trailer 9 (3) Keeping Up with the Joneses 5.8 / trailer 10 (8) Rogue One: A Star Wars Story (HDTS) 8.3 / trailer
 15. De top 10 meest gedownloade films van 16 januari tot 22 januari. Deze week staat de film ‘The Girl on The Train’ bovenaan, gevolgd door ‘The Accountant’ en ‘Patriots Day’ maakt de top drie compleet. Week 3, zijn er vier nieuwkomers in ons overzicht ten opzichte van vorige week. JThe Girl on The Train is voor de eerste keer de meest gedownloade film. De data van deze wekelijkse downloadlijst wordt verzameld door TorrentFreak. Alle films in de lijst zijn DVD of Blueray rips tenzij anders vermeld. Op de onderstaande pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van deze films kan via het programma qBittorrent. Als u de films wilt downloaden dan raden wij Spotnet 2.0 aan om deze te downloaden via nieuwsgroepen. Top 10: Plaats Vorige wk. Film IMDb Rating / Trailer 1 (4) The Girl on The Train 6.6 / trailer 2 (2) The Accountant 7.6 / trailer 3 (…) Patriots Day (DVDscr) 7.6 / trailer 4 (1) Jack Reacher: Never Go Back (Subbed HDRip) 6.3 / trailer 5 (…) Arrival (DVDscr) 8.3 / trailer 6 (6) Doctor Strange (HDTS) 8.0 / trailer 7 (…) La La Land (DVDscr) 8.8 / trailer 8 (…) Fantastic Beasts and Where to Find Them 7.1 / trailer 9 (3) Keeping Up with the Joneses 5.8 / trailer 10 (8) Rogue One: A Star Wars Story (HDTS) 8.3 / trailer Toon volledig nieuwsbericht
 16. Hier gelukkig geen scriptie. Veel succes heren. Waar gaat jullie scriptie over? Ik blijf maar druk aan het werk
 17. Afgelopen week
 18. Brein is inderdaad de boel flink aan het verzieken. Maar hoe hard ze het ook blijven proberen..er zullen altijd mensen blijven die blijven posten. Brein is een organisatie met een geheime agenda, ik zou wel eens willen weten hoeveel mensen die er bij brein werken zelf ooit eens betaald hebben voor een film lol. Daarbij komt ook nog dat meer dan de helft van nederland betaald voor zijn Usenet Provider en een gedeelte van dit geld in de staatskas terecht komt. Dit gaat ook om Miljoenen Euros en door de acties van brein zullen veel mensen ook hun abbonement op usenet opzeggen. Ondanks alle moeite van brein zal dit een strijd zijn die ze nooit kunnen winnen. Lang leve alle posters die nog steeds dapper door gaan met posten. Laat je niet klein krijgen door brein. Denk eraan Stichting brein kan niks tegen je beginnen als ze niks over je weten!! 1 deel zo weinig mogelijk info over jezelf 2 gebruik niet te vaak dezelfde naam. 3 Geef Alles wat je post een (fake) Naam En spot hem vervolgens met de echte naam. 4 Gebruik software om je IP Adres af te schermen. Ik moedig ieder poster aan om door te gaan met posten met de bovenstaande tips. Ik wens dan ook alle Posters veel succes in de toekomst.
 19. Ik heb een kleine avatar bij je geplaatst :vriend:

 20. Ah ik ook.. Ook met m'n scriptie bezig momenteel
 21. Wow, ik wist dat sommige landen zich minder met copyright bezighielden, maar een dergelijke lijst is wel een ander uiterste dan wat we wel eens tegenkomen... Ik dacht ik check weer eens in na een tijdje, momenteel druk aan het allerlaatste deel van de studie, scriptie en alles, heerlijk....
 22. Zou je ons de door jou gebruikte methode om deze te downloaden kunnen uitleggen (of gewoon al naar verwijzen)?
 23. Dat is dus het probleem volgens mij, door de nieuwe achterliggende structuur werken dit soort extensies niet meer. De extensie merkt bij mij enkel kleine mp4'tjes op, deze geven tevens een error wanneer je deze gedownloade bestandjes probeert af te spelen.
 24. Goedemiddag, Spotnet 2 geeft aan aan dat er een probleem configuratie is. Ik kijk verder en zie dat er een externe nzbget is gekozen. ipvan de lokale? is dat het probleem. Krijg wel nieuwe titels te zien, maar download niet.
 25. Ik gebruik de gratis extensie Video downloader Pro uit de Chrome store. Zodra ik op een willekeurige pagina een video zie die ik later wil bekijken, dan gebruik ik deze extensie om het naar mijn HD te downloaden. In het geval van de groeten uit serie, ga je naar: http://vtm.be/groeten-uit Klik je de volledige aflevering aan, en daarna de extensie. Je krijgt dan een lijst van video bestanden, die je kunt downloaden.. simpeler kunnen ze het niet maken.
 26. Kan niet downloaden groep niet gevonden Msg 411 no such groep altbinaries
 27. Top, bedankt voor je oplossing. Werkt prima.
 28. https://dropfile.to/qHYCOuB (key: 7AUMPgz) https://dropfile.to/Y82C4zL (key: k8vZwAg)
 1. Meer activiteit laden