• Muziek van Youtube rippen en downloaden


  reneetje1969

  Muziek van Youtube rippen en downloaden

  Regelmatig krijg ik vragen over hoe je nou het makkelijkste MP3'tjes van het net kan downloaden. Daar zijn natuurlijk verschillende programmaatjes voor of je downloadt ze via torrents of van de nieuwsgroepen (Bijv. Spotnet).

  Echter zijn die wellicht handiger bij het op grote schaal downloaden of het downloaden van albums. Maar zoek je een enkel MP3'tje of je wilt zelf je een mooie muziekverzameling samenstellen dan kan dit heel eenvoudig, ongeacht het platform (Windows, Mac, Linux, iOS, Android, etc.), zolang je maar op internet bent. Het alternatief voor muziek downloadprogramma's, en dat is het online rippen van de muziek van Youtube.

  Stap 1. 

  Ga naar youtube.com en zoek je gewenste liedje op.


  b7lyes.jpg

  Stap 2.

  Kopieer de URL van het betreffende Youtube filmpje waarvan je de audio als MP3 wilt downloaden en plak deze in het daarvoor bestemde invulveld op YouTube mp3 en klik op [Video Converteren].


  vpj18j.jpg

  Stap 3.

  Klik vervolgens op de downloadlink om het MP3 bestand te downloaden.


  28anxhg.jpg


  Zo kan je zelf een leuke MP3 verzameling opbouwen.
  We hebben ook een handleiding om muziek van Youtube te downloaden via een convert applicatie

   

  1 persoon vindt dit leuk
  Terugkoppeling


  Zo een simpele oplossing waar je je vaak rot naar zoekt omdat je eerst op 35678 verkeerde websites komt waar je kan "downloaden" maar dan eerst moet registeren. Dat is hier niet het geval.

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites

  Prima handleiding maar er is ook een manier waarbij men het niet online hoeft te doen(het converteren) om het daarna te downloaden als een MP3, dit aan de hand van een programmatje (volledig gratis, al is er wel een klein beetje reclame voor de premium versie maar dit is enkel in het programma zichtbaar) op een Windows pc of een Mac (werkwijze is hetzelfde) en dit kan meteen meerdere links aan (duurt dan wel langer) en converteert het meteen naar de naar jou beste instellingen en map. Indien men wil kan ik hiervoor een aparte handleiding maken.

  1 persoon vindt dit leuk

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites

  Dat is natuurlijk ook een mooie aanvulling. Een handleiding om los MP3's te downloaden via de site, en een tool voor als je meerdere wilt gaan downloaden. Een fijne keuze voor de bezoekers :)

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites


  Gast
  Je maakt een opmerking als gast. Als je een account hebt, kun je je hier aanmelden.
  Voeg een opmerking toe...

  ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor


 • De laatste 5 forum berichten

  • hallo iedereen, hoop hier veel op te steken op dit forum!
   bedankt!... Zetardy
  • BREIN maakte gisteren een nieuw plan bekend om illegale downloaders aan te pakken. De piraterijbestrijder geeft IP-adressen van accounts waarop illegale content is gedownload door aan internetserviceproviders (isp's).  "Zij kunnen dan de accounthouder een waarschuwing sturen dat er via dat account inbreuk gemaakt wordt", vertelde BREIN-directeur Tim Kuik in BNR Digitaal. "In de leveringsvoorwaarden staat dat ze je op de hoogte moeten brengen van illegale activiteiten. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft aanbevolen om afspraken te maken met de isp's over de verwerking van die persoonsgegevens. Want we willen niet de identiteit hebben van die gebruikers." Verschillende internetserviceproviders hebben inmiddels laten weten niet enthousiast te worden van de voorgestelde samenwerking. Ziggo meldt zelfs al niet aan het initiatief te gaan meewerken. Ziggo-woordvoerder Erik van Doeselaar: “Als isp zijn wij een neutrale toegangsverschaffer. Daarbij past geen rol van actieve handhaver van rechten of belangen van derden, waaronder Brein.” KPN en Xs4all zeggen op Tweakers.net dat de maatregel 'niet voor de hand liggend' en 'zeer onwaarschijnlijk' is. De woordvoerder van KPN, Stijn Wesselink, stelt dat ‘een isp geen oordeel kan vormen over de rechtmatigheid en proportionaliteit.’  Xs4all laat weten ‘niet staan te springen bij het horen van de plannen.’ Woordvoerder Niels Huijbregts: "Ik wil de deur niet dichtgooien voordat ik de plannen van Tim Kuik zelf gehoord heb, maar het lijkt mij zeer onwaarschijnlijk. Isp's zijn geen handhavers."
   Toon volledig nieuwsbericht
  • haloo, ik snap je punt maar ook bij kraampjes verdien ik geen rooie cent, en de honger en dorst staan al op 46% dus ere is iets mis maar wat?