Springen naar inhoud

Sitemap | Spotnet | PCextreme, de voordelige host

De Grootste Download Community van de Benelux!

Welkom op het Duken.nl forum, zoals bij andere forums dient u zich eerst te registeren voordat u berichten kan plaatsen.
Maak je geen zorgen dit is heel eenvoudig en gratis. Hierna maakt u deel uit van de grootste download community van de Benelux! Na het inloggen kunt u berichten plaatsen, vragen stellen, bestanden downloaden, gebruikmaken van de Chat, zijn er geen advertenties meer zichtbaar en nog veel meer! Account aanmaken of Inloggen.

- - - - -

ik kan niet meer downloaden


  • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten
Er zijn 16 reacties in dit onderwerp

#1   vlamer12

vlamer12

    Junior Member

  • Members
  • 25 berichten
    • Tijd online: 40m 39s

Geplaatst op 06 juni 2009 - 17:54

hallo,
ik kan op mijn pc niet meer downloaden, Iik kon het gewoon altijd en heb niets verandert aan de instelingen ofzo.
Het enige vreemde is dat ik altijd ralink wireles nodig had voor internet maar die staat nu uit(weet niet hoe ik hem aanzet) en nu kan ik niet meer downloaden. Heb internet explorer en firefox maar werkt beide niet :( en ik krijg ook geen foutmelding hij zegt bij explorer niets en bij firefox dat het gelukt is en ik klik altijd op opslaan en niett uitvoeren(ps dat werkt ook niet).
Weet iemand hoe dit kan??

vlamer12

[modbreak door Impy]
Graag voortaan op je spelling letten en typen met leestekens maakt het overzichtelijker.


#X   Piraatje

Piraatje

    Duken Addict

  • Moderators
  • 1337 berichten
    • Tijd online: 23u 14m 21s
  • Download met:Spotnet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Misschien een beetje offtopic maar ik denk dat je hier wel wat aan hebt. Ik heb dit Digitale Film / TV programma gevonden en ben eindelijk voorzien van alle series en films. Geen gepruts met installeren en instellen, geen maandelijkse kosten en binnen 10 minuten draaiend!

Het is echt het proberen waard. Je kan zelfs live voetbal kijken of nieuwe Top series bekijken! In eerste instantie was ik was sceptisch maar alles werkt zoals aangeven en meer dan 2.500 zenders, series en films.
Onze piraat welke van Spotnet fijn vind werken. :D

#2   los-cuentos

los-cuentos

    Duken V.I.P

  • Full members
  • 1146 berichten
    • Tijd online: 21u 36m 16s
  • Download met:Alt.Binz
  • Browser:Chrom
  • Provider:Telenet

Geplaatst op 06 juni 2009 - 17:59

Citeren

hallo ik kan op mijn pc neit meer downloaden ik kon eht gwn altijd en heb niets verandert aan instelingen ofzo. het enige vreemde is dat ik altijd ralink wireles nodig had voor internet maar die staat nu uit(weet niet hoe ik hem aanzet) en nu kan ik niet meer downloaden heb internet explorer en firefox maar werkt alletwee niet :( en ik krijg ook geen foutmelding hij zegt bij explorer nisk en bij firefox dat eht gelukt is en ik klik altijd op opslaan en neit uitvoeren(ps dat werkt ook niet)
weet iemand hoe dit kan??

vlamer12

natuurlijk heb je ralink wireless nodig, kijk eens bij start of gebruik de zoekfunctie van windows
Geplaatste afbeelding

Als je vragen hebt, PM me maar!

#3   vlamer12

vlamer12

    Junior Member

  • Members
  • 25 berichten
    • Tijd online: 40m 39s

Geplaatst op 07 juni 2009 - 18:59

hallo, ik kan niet meer downloaden ik heb WEL verbinding met internet maar als ik iets download is hij binnen 1 seconde klaar heeft iemand hier een oplossing voor

m.v.g vlamer 12

ps:dit is alles kort samnegevat

#4   stefjuh

stefjuh

    Duken Addict

  • Full members
  • 766 berichten
    • Tijd online: 24m 44s

Geplaatst op 09 juni 2009 - 15:44

kan je jou pc niet gewoon ff terug in de tijd zetten? dat werkt meestal wel. veel succes.

gr stefjuh
Imac 2011 21.5"- HTC Desire- Sony KDL-32EX500-Ipod shuffle-Black wii

#5   vlamer12

vlamer12

    Junior Member

  • Members
  • 25 berichten
    • Tijd online: 40m 39s

Geplaatst op 09 juni 2009 - 17:07

sorry maar waar slaat dat op????????

vlamer12

#6   Jeroen

Jeroen

    Duken Hero

  • Full members
  • 3375 berichten
    • Tijd online: 13u 44m 58s

Geplaatst op 10 juni 2009 - 18:15

Of je een back-up heb bedoelt hij.
Geplaatste afbeelding

"De dag dat Brein brandt, branden wij verder"

#7   vlamer12

vlamer12

    Junior Member

  • Members
  • 25 berichten
    • Tijd online: 40m 39s

Geplaatst op 10 juni 2009 - 19:39

o zo nee die heb ik niet :(

#8   Robbert

Robbert

    Duken Veteran

  • Moderators
  • 1531 berichten
    • Tijd online: 5d 14u 8m 7s
  • Awards:1st post 2013 & 2014 en beste topicstarter 2012

Geplaatst op 10 juni 2009 - 20:27

Systeemherstel.

Cooler Master HAF 922 - Intel Core i7 870 2930 MHz - MSI P55-GD65 - Club 3D Radeon 5870 - Cooler Master Real Power M620 - Kingston Valueram 2x2 GB 1333 MHz - Samsung SpinPoint F3 1TB - Samsung Super-WriteMaster SH-S223C

#9   vlamer12

vlamer12

    Junior Member

  • Members
  • 25 berichten
    • Tijd online: 40m 39s

Geplaatst op 10 juni 2009 - 20:28

kan dat iets duidelijker want dat is toch hetzelfde asl backup dacht ik altijd en ik heb geen back up

vlamer12

#10   los-cuentos

los-cuentos

    Duken V.I.P

  • Full members
  • 1146 berichten
    • Tijd online: 21u 36m 16s
  • Download met:Alt.Binz
  • Browser:Chrom
  • Provider:Telenet

Geplaatst op 10 juni 2009 - 20:35

eerst al je gegevens backuppen, of belangrijke bestanden op externe hdd dan met windows cd systeemherstel doen
Geplaatste afbeelding

Als je vragen hebt, PM me maar!

#11   Robbert

Robbert

    Duken Veteran

  • Moderators
  • 1531 berichten
    • Tijd online: 5d 14u 8m 7s
  • Awards:1st post 2013 & 2014 en beste topicstarter 2012

Geplaatst op 10 juni 2009 - 20:49

Je kan ook zonder Windows CD systeemherstel doen. En nee het is niet hetzelfde.

Cooler Master HAF 922 - Intel Core i7 870 2930 MHz - MSI P55-GD65 - Club 3D Radeon 5870 - Cooler Master Real Power M620 - Kingston Valueram 2x2 GB 1333 MHz - Samsung SpinPoint F3 1TB - Samsung Super-WriteMaster SH-S223C

#12   vlamer12

vlamer12

    Junior Member

  • Members
  • 25 berichten
    • Tijd online: 40m 39s

Geplaatst op 10 juni 2009 - 20:49

maar ik meot dus wel alles backupen???

vlamer12

#13   Pctje

Pctje

    Duken V.I.P

  • Full members
  • 1482 berichten
    • Tijd online: 2d 2u 23m 36s
  • Download met:Torrent

Geplaatst op 10 juni 2009 - 22:09

Citeren

maar ik meot dus wel alles backupen???

vlamer12
Kan ik je wel aanraden anders raak je bestanden kwijt die je niet kwijt wilt.

#14   vlamer12

vlamer12

    Junior Member

  • Members
  • 25 berichten
    • Tijd online: 40m 39s

Geplaatst op 17 juni 2009 - 17:56

is er nog een andere mogelijkheid want ik wil niet alles kwijt zijn en heb geen cd van vista. En ook heb ik de spulen niet om alles op te backupen. Dus is nog een andere optie of tip van weet ik veel wat ik aan moet vinken bij internetopties ofzo .Ps:ik ben er laatst achter gekomen dat asl ik iets download en ik kijk tijdens het downloaden in de map waar die hoort te komen dat ie er staat alleen als ie klaar is is ie ineens weg :( :( :(

mvg vlamer12

#15   stefjuh

stefjuh

    Duken Addict

  • Full members
  • 766 berichten
    • Tijd online: 24m 44s

Geplaatst op 17 juni 2009 - 18:02

Als het goed is maakt jou systeem een automatisch herstelpunt. Die kun je vinden in vista door start en dan systeemherstel in te typen. In windows xp kan dat ook maar dat heb ik niet maar op deze site staat dit precies beschreven de link : http://www.multidesk...erstel-uit.html ( dit werkt ongeveer het zelfde bij vista)

gr stefjuh als je het niet begrijpt kun je natuurlijk altijd vragen stellen O0
tip! herstel je pc natuurlijk nog voor de datum dat het werkte!
Imac 2011 21.5"- HTC Desire- Sony KDL-32EX500-Ipod shuffle-Black wii

#16   vlamer12

vlamer12

    Junior Member

  • Members
  • 25 berichten
    • Tijd online: 40m 39s

Geplaatst op 20 juni 2009 - 17:45

mensen allemaal ontzetend bedankt voor jullie hulp. Maar het probleem is opgelost ;D (ps het is opgelost zonder systeem hersterl dus voor mensen die het zelfde probleem hebben stuur maar een persoonlijk bericht want eht is heel veel info)

#17 online   Erwin.

Erwin.

    Hopsakee

  • Oud-Modje
  • 5034 berichten
  • Awards:Best mod 2010
  • Browser:Chrome
  • Provider:Ziggo

Geplaatst op 20 juni 2009 - 18:39

Citeren

mensen allemaal ontzetend bedankt voor jullie hulp. Maar het probleem is opgelost ;D (ps het is opgelost zonder systeem hersterl dus voor mensen die het zelfde probleem hebben stuur maar een persoonlijk bericht want eht is heel veel info)

Mischien is het toch makkelijk om hier de oplossing weg te zetten dan dat je al die mensen een PM moet sturen.

Geplaatste afbeelding





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers