Springen naar inhoud

Sitemap | Spotnet | PCextreme, de voordelige host

De Grootste Download Community van de Benelux!

Welkom op het Duken.nl forum, zoals bij andere forums dient u zich eerst te registeren voordat u berichten kan plaatsen.
Maak je geen zorgen dit is heel eenvoudig en gratis. Hierna maakt u deel uit van de grootste download community van de Benelux! Na het inloggen kunt u berichten plaatsen, vragen stellen, bestanden downloaden, gebruikmaken van de Chat, zijn er geen advertenties meer zichtbaar en nog veel meer! Account aanmaken of Inloggen.

* * * * - 1 stemmen

Mac OS X op AMD Athlon PC

mac osx amd pc athlon

  • U dient in te loggen om te antwoorden
Er zijn 40 reacties in dit onderwerp

#1   rikdegraaff

rikdegraaff

    Duken V.I.P

  • Full members
  • 990 berichten
    • Tijd online: 16d 23u 23m 48s
  • Download met:Alt.Binz
  • Browser:Waterfox
  • Provider:UPC

Geplaatst op 20 mei 2012 - 20:53

Hallo Allemaal,

Ik wil graag eens OS X uitproberen, en kijken of het me bevalt.
Maar ik heb het geld niet voor een echte Mac.

Dus kort maar krachtig:

Hoe kan ik op mijn PC, Mac OS X installeren?


Mijn PC heeft de volgende onderdelen:

CPU: AMD Athlon II X3 440.
Intern Geheugen: 4GB DDR2
Moederbord: ASRock N68C-UCC met Chipset NVIDIA GeForce 7025 en Southbridge NVIDIA nForce 630a.
Grafische Kaart: 1GB ATI Radeon HD5450.

Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen! :D
Groeten, Rik

Ik heb Autisme, zou je daar alsjeblieft rekening mee willen houden?
Alvast bedankt!

#X   Piraatje

Piraatje

    Duken Addict

  • Moderators
  • 1337 berichten
    • Tijd online: 23u 14m 21s
  • Download met:Spotnet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Misschien een beetje offtopic maar ik denk dat je hier wel wat aan hebt. Ik heb dit Digitale Film / TV programma gevonden en ben eindelijk voorzien van alle series en films. Geen gepruts met installeren en instellen, geen maandelijkse kosten en binnen 10 minuten draaiend!

Het is echt het proberen waard. Je kan zelfs live voetbal kijken of nieuwe Top series bekijken! In eerste instantie was ik was sceptisch maar alles werkt zoals aangeven en meer dan 2.500 zenders, series en films.
Onze piraat welke van Spotnet fijn vind werken. :D

#2   Marciej123

Marciej123

    Duken Legend

  • Full members
  • 3870 berichten
    • Tijd online: 25d 19u 55m 59s
  • Awards:De ultieme Dukenaar van 2012!
  • Download met:GrabIt
  • Browser:Google Chrome
  • Provider:UPC

Geplaatst op 20 mei 2012 - 22:37

Om te testen, gebruik Vmware 8 ;) dat is stukke makkelijker, zo heb ik m hier ook draaien

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

Geplaatste afbeelding


#3   rikdegraaff

rikdegraaff

    Duken V.I.P

  • Full members
  • 990 berichten
    • Tijd online: 16d 23u 23m 48s
  • Download met:Alt.Binz
  • Browser:Waterfox
  • Provider:UPC

Geplaatst op 20 mei 2012 - 22:51

Bericht bekijkenMarciej123, op 20 mei 2012 - 22:37 , zei:

Om te testen, gebruik Vmware 8 ;) dat is stukke makkelijker, zo heb ik m hier ook draaien

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
Oké maar is voor vmware ook een tutorial?

Alvast bedankt!!
Groeten, Rik

Ik heb Autisme, zou je daar alsjeblieft rekening mee willen houden?
Alvast bedankt!

#4   Marciej123

Marciej123

    Duken Legend

  • Full members
  • 3870 berichten
    • Tijd online: 25d 19u 55m 59s
  • Awards:De ultieme Dukenaar van 2012!
  • Download met:GrabIt
  • Browser:Google Chrome
  • Provider:UPC

Geplaatst op 20 mei 2012 - 22:57

Yep, genoeg! mocht het niet lukken kan ik de volledige VMware OS X lion met alle bestanden wel uploaden!

Geplaatste afbeelding


#5   rikdegraaff

rikdegraaff

    Duken V.I.P

  • Full members
  • 990 berichten
    • Tijd online: 16d 23u 23m 48s
  • Download met:Alt.Binz
  • Browser:Waterfox
  • Provider:UPC

Geplaatst op 20 mei 2012 - 23:02

Oké, dan ga ik het eerst inn VMware proberen!
Ik meld me wel weer als ik ergens tegenaan loop. :D
Groeten, Rik

Ik heb Autisme, zou je daar alsjeblieft rekening mee willen houden?
Alvast bedankt!

#6   Rikkert.

Rikkert.

    Dat weet ik (nog) niet

  • Full members
  • 2976 berichten
    • Tijd online: 102d 2u 19m 18s
  • Download met:Grabit/uTorrent
  • Browser:Google Chrome

Geplaatst op 20 mei 2012 - 23:30

Wij hadden hier ook ergens een tutorial voor VMware dacht ik?

Verstuurd vanaf mijn Sensation XE.

It's nice to be important, but it is more important to be nice!( •_•)
If you live without music, you have no life!   ( •_•)>⌐■-■
En nee ik ben niet ontslagen! Ik heb ontslag genomen. (⌐■_■)


#7   Marciej123

Marciej123

    Duken Legend

  • Full members
  • 3870 berichten
    • Tijd online: 25d 19u 55m 59s
  • Awards:De ultieme Dukenaar van 2012!
  • Download met:GrabIt
  • Browser:Google Chrome
  • Provider:UPC

Geplaatst op 20 mei 2012 - 23:45

Die is te oud, er zijn nieuwere versies os X erbij en vmware ook

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

Geplaatste afbeelding


#8   Duken

Duken

    Administrator

  • Administrators
  • 19826 berichten
    • Tijd online: 1d 9u 24m 51s
  • Download met:SabNZBD
  • Browser:Google Chrome
  • Provider:Ziggo

Geplaatst op 21 mei 2012 - 08:04

Maar met die tutorial kan je wel een begin maken. Hij is nog prima te volgen

http://www.duken.nl/...ware-windows-7/

Extra "Vind ik leuk's" verdienen?! Maak goede Centrale topics en je Reputatie zal groeien!


#9   rikdegraaff

rikdegraaff

    Duken V.I.P

  • Full members
  • 990 berichten
    • Tijd online: 16d 23u 23m 48s
  • Download met:Alt.Binz
  • Browser:Waterfox
  • Provider:UPC

Geplaatst op 21 mei 2012 - 12:21

Oke, ga ik die volgen.
Dank je, Duken!
Groeten, Rik

Ik heb Autisme, zou je daar alsjeblieft rekening mee willen houden?
Alvast bedankt!

#10   rikdegraaff

rikdegraaff

    Duken V.I.P

  • Full members
  • 990 berichten
    • Tijd online: 16d 23u 23m 48s
  • Download met:Alt.Binz
  • Browser:Waterfox
  • Provider:UPC

Geplaatst op 22 mei 2012 - 10:37

Bericht bekijkenDuken, op 21 mei 2012 - 08:04 , zei:

Maar met die tutorial kan je wel een begin maken. Hij is nog prima te volgen

http://www.duken.nl/...ware-windows-7/
Met die tutorial blijf ik hangen op stap 7, met het volgende scherm:

Geplaatste afbeelding Klik voor volledige grootte.

Ik heb hem ook al in verbose mode gestart...

Kan iemand mij verder helpen?
Dank je wel!
Groeten, Rik

Ik heb Autisme, zou je daar alsjeblieft rekening mee willen houden?
Alvast bedankt!

#11   Wous

Wous

    Duken Hero

  • Full members
  • 3022 berichten
    • Tijd online: 20d 16u 33m 44s
  • Download met:µTorrent
  • Browser:Chrome
  • Provider:Telfort

Geplaatst op 22 mei 2012 - 10:53

Je hebt wel hardware virtualisation nodig om OSx te kunnen runnen. De meeste Intel processoren hebben dit wel, bij AMD lang niet alle. Je zou het modelnummer van je processor even kunnen opzoeken op de AMD site, en kijken of je bij je specs 'hardware virtualisation' ziet staan:)

Like my post? Click above ^^

Geplaatste afbeelding


#12   rikdegraaff

rikdegraaff

    Duken V.I.P

  • Full members
  • 990 berichten
    • Tijd online: 16d 23u 23m 48s
  • Download met:Alt.Binz
  • Browser:Waterfox
  • Provider:UPC

Geplaatst op 22 mei 2012 - 11:15

Bericht bekijkenWous, op 22 mei 2012 - 10:53 , zei:

Je hebt wel hardware virtualisation nodig om OSx te kunnen runnen. De meeste Intel processoren hebben dit wel, bij AMD lang niet alle. Je zou het modelnummer van je processor even kunnen opzoeken op de AMD site, en kijken of je bij je specs 'hardware virtualisation' ziet staan:)
Oké, ga ik even opzoeken!
Bedankt in ieder geval voor de tip.

Maar wat als ik geen Hardware Virtualization heb, dan gaat zeker het hele feest niet door...?
Groeten, Rik

Ik heb Autisme, zou je daar alsjeblieft rekening mee willen houden?
Alvast bedankt!

#13   rikdegraaff

rikdegraaff

    Duken V.I.P

  • Full members
  • 990 berichten
    • Tijd online: 16d 23u 23m 48s
  • Download met:Alt.Binz
  • Browser:Waterfox
  • Provider:UPC

Geplaatst op 22 mei 2012 - 11:20

Ik heb in ieder geval dit kunnen vinden:


AMD Virtualization™ (AMD-V™) Technology

Silicon feature-set enhancements designed to improve the performance, reliability, and security of both existing and future virtualization environments.

http://www.amd.com/u...y-features.aspx

Hier: http://www.vortez.ne...r_review,3.html wordt het bevestigd.
"The chip supports full hardware virtualization allowing virtual machine environments to be run that function with the relevant hardware."
Groeten, Rik

Ik heb Autisme, zou je daar alsjeblieft rekening mee willen houden?
Alvast bedankt!

#14   Wous

Wous

    Duken Hero

  • Full members
  • 3022 berichten
    • Tijd online: 20d 16u 33m 44s
  • Download met:µTorrent
  • Browser:Chrome
  • Provider:Telfort

Geplaatst op 22 mei 2012 - 12:51

Aah oke, dan zou het prima moeten werken. Kan je misschien je foto op tinypic uploaden? Ik kan hem op de 1 of andere manier niet zien vanaf hier :)

Like my post? Click above ^^

Geplaatste afbeelding


#15   rikdegraaff

rikdegraaff

    Duken V.I.P

  • Full members
  • 990 berichten
    • Tijd online: 16d 23u 23m 48s
  • Download met:Alt.Binz
  • Browser:Waterfox
  • Provider:UPC

Geplaatst op 22 mei 2012 - 13:15

Oke, ik zet hem even op Tinypic!

Komt ie: Geplaatste afbeelding
Groeten, Rik

Ik heb Autisme, zou je daar alsjeblieft rekening mee willen houden?
Alvast bedankt!

#16   Releases

Releases

    Duken Veteran

  • Moderators
  • 1851 berichten
    • Tijd online: 14d 1u 7m 46s

Geplaatst op 22 mei 2012 - 13:34

Staat de VT functie van je processor wel aan in het bios? Standaard staat dit vaak uit leert de praktijk.

Geplaatste afbeelding


#17   rikdegraaff

rikdegraaff

    Duken V.I.P

  • Full members
  • 990 berichten
    • Tijd online: 16d 23u 23m 48s
  • Download met:Alt.Binz
  • Browser:Waterfox
  • Provider:UPC

Geplaatst op 22 mei 2012 - 13:37

Sorry, ik weet veel van PC's.
Maar dit gaat boven mijn pet uit.

Wat is precies de VT functie?
Groeten, Rik

Ik heb Autisme, zou je daar alsjeblieft rekening mee willen houden?
Alvast bedankt!

#18   Duken

Duken

    Administrator

  • Administrators
  • 19826 berichten
    • Tijd online: 1d 9u 24m 51s
  • Download met:SabNZBD
  • Browser:Google Chrome
  • Provider:Ziggo

Geplaatst op 22 mei 2012 - 13:58

In bios kan je aanzetten dat je gebruik wilt maken van Virtuele machines. Weet je hoe je in Bios kan komen?

Extra "Vind ik leuk's" verdienen?! Maak goede Centrale topics en je Reputatie zal groeien!


#19   rikdegraaff

rikdegraaff

    Duken V.I.P

  • Full members
  • 990 berichten
    • Tijd online: 16d 23u 23m 48s
  • Download met:Alt.Binz
  • Browser:Waterfox
  • Provider:UPC

Geplaatst op 22 mei 2012 - 14:19

Ja in de BIOS kom ik wel.
Dat moet zo vaak met dat geklooi van mij :D
Groeten, Rik

Ik heb Autisme, zou je daar alsjeblieft rekening mee willen houden?
Alvast bedankt!

#20   rikdegraaff

rikdegraaff

    Duken V.I.P

  • Full members
  • 990 berichten
    • Tijd online: 16d 23u 23m 48s
  • Download met:Alt.Binz
  • Browser:Waterfox
  • Provider:UPC

Geplaatst op 22 mei 2012 - 14:32

Nou, ik heb alles wat met een virtual pc te maken kan hebben aangezet.
Maar ik krijg dezelfde error.... :sorry:

EDIT: Kan het liggen aan de ISO?
Want ik heb een Snow Leopard ISO, maar er zijn ook .DMG disks...
Groeten, Rik

Ik heb Autisme, zou je daar alsjeblieft rekening mee willen houden?
Alvast bedankt!





Onderwerpen met de tag mac, osx, amd, pc, athlon

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers