Spring naar bijdragen

PIM & POM DE FILM : HET GROTE AVONTUUR – Torrent / Download / NZB


Aanbevolen reactie


  • Bijdragen:  246
  • Waardering:   30
  • Prestatiepunten:  0
  • Dagen gewonnen:  0
  • Lid sinds:  27-03-12
  • Status:  Offline
  • Actief:  

[table][th]

PIM & POM DE FILM : HET GROTE AVONTUUR

[/th][/table][table][th]Algemene informatie:[/th][th][/th][th]Extra informatie:[/th][th][/th]

[/table]

b4a27__pimpomfilm+affiche.jpg

Gioa Smid

met de stemmen van: Georgina Verbaan (Pim), Tjitske Reidinga (Pom), Peter Paul Muller (Johnny), Plien van Bennekom (Tjeesje), Bianca Krijgsman (Sjaantje)

Scenario: Fiona van Heemstra, Tingue Dongelmans, naar de karakters van Mies Bouhuys. De twee katten Pim en Pom zijn elkaars beste vrienden en wonen samen bij hun baasje de Vrouw. Als de nichtjes Treesje en Sjaantje op bezoek komen, nemen ze de poezen mee naar het park voor een picknick. Zij willen dolgraag de katten zelf houden en bedenken daarvoor stiekem een plan. Als Pim en Pom weten te ontsnappen aan de nichtjes, verdwalen ze en moeten samen op straat overleven. Daar ontmoeten ze een straatkattenbende die hun vriendschap op de proef stelt. Gaat het Pim en Pom lukken om samen te blijven en hun baasje terug te vinden?

Supervising animations: Marieke van Middelkoop. Muziek: Alex Debicki. Liedjes: Joren van der Voort. Liedjes gezongen door: Do, Jerusa, Huub van der Lubbe, Peter Paul Muller, Acda & De Munnik. Geluid: Arno Peeters. Adviezen: Hans Walther. Distributie: Benelux Film Distributors.

De eerste lange 2D animatiefilm van Nederlandse bodem sinds dertig jaar.

Pim & Pom De Film is een oorspronkelijk scenario voor de animatiefilm gebaseerd op de illustraties van Fiep Westendorp en de karakters van Mies Bouhuys.

Pim en Pom waren de katten van Mies Bouhuys. Tekenares Fiep Westendorp maakte vanaf 1958 illustraties bij de verhaaltjes die Mies Bouhuys schreef over haar eigen katten Pim en Pom. Die verhaaltjes, versjes en dialogen verschenen tien jaar lang op de Kinderpagina van de krant Het Parool.Fiep verzon geheel eigen katten met een ovaalvormige kop, neus en ogen als drie rondjes op een lijn, heel korte pootjes en een korte staart. Een echte ‘Fiep-kat’.

Gioia Smid, conservator van het werk van Fiep Westendorp, nam zelf het initiatief om een speelfilm over Pim en Pom te maken. In 2003 vond Gioia Smid tijdens het archiveren van de tekeningen van Fiep zakken vol met tekeningen van Pim en Pom in de badkamerkastjes bij Fiep thuis. Fiep en Mies concludeerden dat veel materiaal nog nooit eerder was uitgebracht in boekvorm en zo kwam er in 2004 een nieuw boek: Pim en Pom blijven vriendjes. Tegelijkertijd ontstond het idee voor het maken van een tekenfilmserie. Fiep Westendorp overleed in 2004, zij heeft dit jammer genoeg niet meer mee kunnen maken. Mies Bouhuys heeft de eerste afleveringen van de tekenfilmserie nog kunnen zien vlak voor zij overleed in 2008 en ze

was er zeer enthousiast over.

De tekenfilmserie, die te zien was bij Nick JR, verschillende belangrijke prijzen, waaronder de Cinekid Kinderkast Award (zowel in 2010 als in 2011). De serie is verkocht aan verschillende buitenlandse televisiezenders, zodat ook kinderen in o.a. Japan, Scandinavië, Slovenië en de Arabische landen konden genieten van de avonturen van de twee katten. Pim en Pom hebben ook een eigen app, knuffels, DVD’s, servies en boeken.

Genre: Familiefilm. Doelgroep: kleuters (4-7 jaar) en hun ouders.

Facebook

Site

IMDb

Première: 9 april 2014 (meer dan 110 bioscopen)

K-70 minuten

[table][th]Directe links naar een NZB, Torrent of download bestanden zijn hier niet te vinden op Duken.nl. Discussiëren, overleggen en Tips zijn toegestaan. Zie onze huisregels.[/th][th][/th]

[/table]
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 30
  • 246
  • Reacties 0
  • Gemaakt
  • Laatste reactie

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Doe je mee?

Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

Gast
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Wie zijn er online?  6 leden zijn actief

Mededelingen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...