Spring naar bijdragen

HEKSEN BESTAAN NIET – Torrent / Download / NZB


Aanbevolen reactie


  • Bijdragen:  246
  • Waardering:   30
  • Prestatiepunten:  0
  • Dagen gewonnen:  0
  • Lid sinds:  27-03-12
  • Status:  Offline
  • Actief:  

[table][th]

HEKSEN BESTAAN NIET

[/th][/table][table][th]Algemene informatie:[/th][th][/th][th]Extra informatie:[/th][th][/th]

[/table]

7ba4e__heksen+bestaan+niet+affiche.jpg

Aramis Tatu, Adel Adelson

met: Leontine Borsato (Concuela), Vincent Banic (Grimbeck), Aliyah Kolf (Katie), Senna Borsato (Roy), Jeannette Dini Boutelje (oma Greet), Eline De Munck (Pandora), Sharon Doorson (Astra), Karim El Guennouni (Felix), Angela Hendriks (waarzegster), Julia Nauta (Tessa), Bas Muijs (agent), Janneke Muller (Vera), Laura Omloop (Nienke), Betty Egbertje Plaat (oma Hilda), Dolores Leeuwin (moeder van Katie), Jörgen Raymann (vader van Katie), Dries Roelvink (Dries Roelvink), Joshua Rubin (Rex), Eva Simons (Solara), Dominique van Hulst (Luna), Bart Verbeeck (dansleraar), Roué Verveer (oom van Katie)

Scenario: Trui van de Brug. Ergens tussen hemel en aarde komt bij volle maan een geheime heksenraad bijeen. Deze raad bestaat uit vijf Sterrenheksen die de wereld behoedt tegen het kwaad. Concuela (Leontine Borsato), één van de vijf sterrenheksen, heeft echter slechte bedoelingen. Zij wil chaos creëren door eeuwige duisternis op aarde. De heksenraad verbant Concuela naar een spiegelgevangenis. Dit zorgt voor een groot probleem bij de overige heksen, want doordat de cirkel van vijf is verbroken, zijn hun magische krachten niet compleet en kunnen zij de aarde niet beschermen tegen Concuela’s kwade plannen.Daarom wordt een magisch amulet geactiveerd om zo op zoek te gaan naar een nieuwe vijfde sterrenheks. De mysterieuze Grimbeck (Vincent Banic) krijgt de taak om dit amulet te volgen naar zijn nieuwe eigenares. Katie (Aliyah Kolf), een vrolijk getalenteerd meisje, blijkt haar hele leven al speciale gaven te bezitten, maar is zich daar zelf niet bewust van. Van jongs af aan gebeuren onverklaarbare dingen als Katie in de buurt is. Op haar dertiende verjaardag krijgt ze een mooi amulet cadeau, dat haar magische krachten versterkt. Samen met haar beste vriend Roy (Senna Borsato) ontdekt ze hoe ver haar krachten gaan, maar wat ze niet weet is dat zowel Concuela als Grimbeck wanhopig naar haar op zoek zijn…

Producenten: Adel Adelson, Mustapha Boudellah, Eric de Groot, Frank Groenveld, Rodney Leysner, Evert van de Grift. Muziek: Troy Schipper. Camera: Aramis Tatu. Montage: Henk van der Velden. Make up: Hanna Tuwanaakotta. Casting: Adel Adelson, Mustapha Boudellah, Rodney Leysner.

Persreacties:

Fabian Melchers in ‘de Telegraaf’ van woensdag 18 juni 2014: ” (…) Bijster origineel is dat verhaal misschien niet, maar dat zal de jeugdige kijkers niet veel uitmaken. Die kunnen hun hart ophalen met mooie special effects en de met zichtbaar plezier spelende Leontine Borsato, als de valse heks die het plan heeft om de wereld in eeuwige duisternis te hullen. Wat wel stoort is dat regisseurs Aramis Tatu en Adel Adelson zo warrig tussen scènes heen en weer springen. Het ene moment rent Katie over straat, het andere moment is ze thuis, dan weer in het bos. Intussen schakelt Heksen bestaan niet nog tussen het heksenkasteel, Katie’s ouders, een pestkopje op de dansschool, een hulpje van de goede heksen en twee handlangers van de slechte heks. Zeker voor de jonge kijkers zou dat nog wel eens verwarrend kunnen worden.”

Yara Plasman op ‘FilmTotaal.nl’ op 17 juni 2014: ” (…) Een groot deel van de sterrencast debuteert in Heksen Bestaan Niet. Dat niet alle castleden doorgewinterde acteurs zijn wordt vrij snel pijnlijk duidelijk. Het acteerwerk is erg houterig en er wordt te overduidelijk kinderlijk geacteerd. Het lijkt allemaal meer op een voorleesverhaaltje uit Sesamstraat dan op een spannende avonturenfilm. Van alle debutanten maakt Holland Got Talent-ster Aliyah Kolf de meeste indruk. Bij haar is nog best enig acteertalent te bespeuren. Eva Simons kan het daarentegen beter bij zingen houden. Behalve Aliyah zijn er nog een paar acteurs die niet onverdienstelijk overkomen. Zo lijken Jörgen Raymann en Dolores Leeuwin perfect op elkaar ingespeeld en stroomt het acteerbloed duidelijk door de aderen van de familie Borsato. Vooral Leontine weet de ijzig koude heks Concuela erg sterk neer te zetten, maar ook zoon Senna komt heel naturel over. De leukste bijrol wordt neergezet door Echt Gooisch Meisje Pauline Wingelaar, die met haar hysterische lach een hele gezellige ordinaire domme del uit haar hoge hoed tevoorschijn tovert. De slechtste bijrollen zijn die van Felix en Rex. De hond en kat van heks Concuela, die worden omgetoverd tot mensen om haar te helpen ontsnappen. De twee lijken nog het meest op een bijzonder slechte imitatie van de boeven Marv en Harry uit Home Alone. De uiterlijke gelijkenis is niet te missen, de een met wazige krullen en de ander met een zwarte muts. Voor het maken van de film zijn kosten noch moeite gespaard. Een deel van de cast reisde af naar het buitenland, maar of die trip nou het juiste extraatje oplevert, valt te betwijfelen. Het is namelijk wel heel duidelijk te zien dat de beelden van de verzonnen stad waar Katie woont, zowel in Nederland als in het buitenland zijn opgenomen. Dit komt de continuïteit niet echt ten goede. De visuele effecten waar de film bol van staat, zijn wel vrij aardig gedaan. Het tempo ligt hoog en scènes wisselen elkaar snel af. Wellicht is dat de verdienste van regisseur Aramis Tatu, die met een achtergrond in tv-commercials en videoclips waarschijnlijk wel van vaart houdt. Hierdoor is de film ondanks alle gebreken toch vrij gemakkelijk te behappen. Dat Heksen Bestaan Niet over het algemeen weinig indruk maakt komt voornamelijk door het slechte acteerwerk en de slappe grappen. Als een flauwe verwijzing naar de gele speedo van Dries Roelvink het ‘grappigste’ moment is, dan zegt dat natuurlijk al genoeg.”</p>

‘de Gelderlander’ van 18 juni 2014: “De Nederlandse jeugdfilm ‘Heksen bestaan niet’ is op bijna alle fronten mislukt. Het verhaal is rommelig, de dialogen klinken houterig en het acteerwerk valt eveneens tegen. Op 1 uitzondering na. (…) De dialogen in ‘Heksen bestaan niet’ zijn vaak tenenkrommend. Er wordt over de hele linie belabberd gespeeld, met uitzondering van hoofdrolspeelster Aliyah Kolf als 13-jarige meisje dat over magische krachten blijkt te beschikken. Met een eervolle vermelding voor Leontine Borsato, die met haar moe-ha-ha-ende vertolking van de boze heks nieuwe invulling geeft aan het begrip overacteren. En dan de montage. Wat een puinhoop. De makers wilden een soort fantasielocatie creëren door opnamen in Rotterdam te mengen met opnamen uit de Canarische eilanden. Deze zijn zonder enig gevoel voor ruimtelijke continuïteit aan elkaar geplakt, waardoor de ontknoping niet om aan te zien is. Bizar is ook de sluikreclame.”

Kijkwijzer: 6 jaar (angst, geweld)

Site

IMDb

Premiere: 18 juni 2014

K-90 minuten

[table][th]Directe links naar een NZB, Torrent of download bestanden zijn hier niet te vinden op Duken.nl. Discussiëren, overleggen en Tips zijn toegestaan. Zie onze huisregels.[/th][th][/th]

[/table]
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 30
  • 246
  • Reacties 0
  • Gemaakt
  • Laatste reactie

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Doe je mee?

Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

Gast
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Mededelingen


  • Recent nieuwsbericht

  • Willekeurig topic

  • Nu op het forum

    Drifter

    Geplaatst

    "Belangrijke Tip" Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het kopen van tweedehands Nintendo Switch-games. Er is een nieuw apparaat op de markt dat het kopiëren van Switch-games eenvoudiger maakt, en Nintendo kan je Switch mogelijk blokkeren als straf. ROM's en emulators zijn al geruime tijd een zorg voor Nintendo, en het bedrijf heeft actie ondernomen tegen piraterij.  Voorheen waren ROM's echter geen exacte replica's omdat ze geen digitaal echtheidscertificaat hadden. Met de komst van de MiG Switch Card en de mogelijkheid om met een Switch Dumper ROM's op een microSD-kaart te zetten, is het nu mogelijk om exacte kopieën van games te maken, inclusief het Nintendo-certificaat. Nintendo kan via internetverbindingen de unieke codes van games identificeren en als ze zien dat meerdere spelers hetzelfde unieke nummer gebruiken, kunnen ze actie ondernemen, zoals het blokkeren van de betreffende Switch. Het is belangrijk op te merken dat als je per ongeluk een gekloonde Nintendo Switch-game koopt of uitleent aan iemand die de game kopieert, je mogelijk het slachtoffer kunt worden van het blokkeren van je Switch door Nintendo. Hoewel dit een risico is dat vooral van toepassing is op mensen die kopiëren of illegale kopieën gebruiken, is het raadzaam om voorzichtig te zijn bij het kopen van tweedehands games, zelfs bij betrouwbare winkels.

    Drifter

    Geplaatst

    Je zou even kunnen kijken wat er gebeurt als je de Windows codec download die je kan vinden onder deze link.

    Mafketel

    Geplaatst

    Mss een andere versie van de anime/film te zoeken?  Vermoed dat de manier van encoding hier het probleem is.  Ik weet niet wat de volledige bestandsnaam is van de anine/film..   
  • Recente prestatie

    • mldekker heeft zojuist een badge verdient
      2 jaar actief
  • Recente actieve topics

  • Populaire bijdragers

  • Willekeurige films

  • Willekeurige link

×
×
  • Nieuwe aanmaken...