Springen naar inhoud

Sitemap | Spotnet | PCextreme, de voordelige host

De Grootste Download Community van de Benelux!

Welkom op het Duken.nl forum, zoals bij andere forums dient u zich eerst te registeren voordat u berichten kan plaatsen.
Maak je geen zorgen dit is heel eenvoudig en gratis. Hierna maakt u deel uit van de grootste download community van de Benelux! Na het inloggen kunt u berichten plaatsen, vragen stellen, bestanden downloaden, gebruikmaken van de Chat, zijn er geen advertenties meer zichtbaar en nog veel meer! Account aanmaken of Inloggen.

- - - - -

slecht beeld


Dit onderwerp is gearchiveerd.
Er zijn 16 reacties in dit onderwerp

#1 Gast_rtjuh_*

Gast_rtjuh_*
 • Gasten

Geplaatst op 01 augustus 2005 - 15:07

Ik heb gister met Azureus (bittorrent) The day after tomorrow gedownload en nou probeerde ik hem af te spelen, en dat lukte ook alleen het beeld is niet goed. Het is op bepaalde plekken (in het beeld) zeg maar blokerig, of het beeld blijft een soort van hangen. Het lijkt alsof de computer telkens even moet denken hoe hij het beeld moet weergeven en daarna word het beeld weer goed (maar dan komt er weer iets nieuws in beeld en is het weer blokkerig :mad:) Misschien ligt het aan de film dat ie het niet goed doet, maar misschien is er ook een codec of iets dergelijks voor. groetjes rtjuh P.S. ik heb er een plaatje bij gedaan maar ik weet niet of ie het doet (nee dus)

[verwijderd door de beheerder vanwege opschoning]

#X   Piraatje

Piraatje

  Duken Addict

 • Moderators
 • 1337 berichten
  • Tijd online: 23u 14m 21s
 • Download met:Spotnet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Misschien een beetje offtopic maar ik denk dat je hier wel wat aan hebt. Ik heb dit Digitale Film / TV programma gevonden en ben eindelijk voorzien van alle series en films. Geen gepruts met installeren en instellen, geen maandelijkse kosten en binnen 10 minuten draaiend!

Het is echt het proberen waard. Je kan zelfs live voetbal kijken of nieuwe Top series bekijken! In eerste instantie was ik was sceptisch maar alles werkt zoals aangeven en meer dan 2.500 zenders, series en films.
Onze piraat welke van Spotnet fijn vind werken. :D

#2 Gast_TijN_*

Gast_TijN_*
 • Gasten

Geplaatst op 01 augustus 2005 - 21:11

Waarschijnlijk ligt het aan de versie van de film, ja. Toch zou je even kunnen checken of het niet aan een codec ligt door Klite codec pack te download hier.

#3 Gast_rtjuh_*

Gast_rtjuh_*
 • Gasten

Geplaatst op 01 augustus 2005 - 21:37

ok ga ik proberen, bedankt EDIT: dat kost geld dus dat ga ik niet doen, kan je het niet ergens gratis downloaden?

#4 Gast_kishan4uall_*

Gast_kishan4uall_*
 • Gasten

Geplaatst op 03 augustus 2005 - 00:03

Download Defilerpak. Heeft alle codecs die nodig zijn: http://hellninjacomm...lerPak-1.20.exe

#5 Gast_sasja_*

Gast_sasja_*
 • Gasten

Geplaatst op 11 september 2005 - 22:37

ik heb bijna hetzeldfe probleem. Het verschil is als ik een gebrande dvd op mijn dvd speler afspeel is het beeld slecht, blokkerig soms en heel soms blijft hij hangen. maar als ik de dvd op de pc afspeel heb ik nergens last van. is er iets mis met mijn dvd speler? ik heb een AFK. misschien firmware ofzo en zoja waar kan ik deze firmware vinden? misschien dat iemand daar een oplossing/antwoord op weet?

#6 Gast_quistler_*

Gast_quistler_*
 • Gasten

Geplaatst op 12 september 2005 - 09:40

of het ligt aan de dvd speler of het ligt aan de film. dvd-speler: hoe oud is hij?kan hij het amerikaanse filmstandaart NTSC aan? of kan hij alleen maar pal afspelen? film: misschien is de film van NTSC naar pal geconvert. dan heb je wel eens een stottering. het kan ook nog aan het type dvd liggen. op mijn dvd-speler werkt het merk traxdata ook niet. hij geeft dan ook constant stotterende beelden. nu gebruik ik FUJI en heb ik geen problemen meer.

#7 Gast_sasja_*

Gast_sasja_*
 • Gasten

Geplaatst op 12 september 2005 - 10:18

De dvd speler heb ik dit jaar gekocht. ik heb geen idee of hij pal/ntsc aan kan ik weet daar nog niet zoveel van. ik weet wel dat als ik een film kijken ik zet hem via de afstandsbediening op ntsc, dan wordt het scherm zwart/wit dus denk ik dat de tv dat niet aankan. Ik had ook een andere speler (waar ik ook problemen mee had. eerst speelt hij geen plus dvd\'s af, ben ik terug gegaan, toen hadden ze hem gemaakt, naa een tijd zag hij niets meer, ben ik weer terug gegaan, kreeg ik een paar weken later een nieuwe die het eerste probleem had, en toen had ik de verkeerde firmweare gebruikt en nu staat hij daar weer) toen die nog plus dvd\'s afspeelde had ik nergens last van. Ik heb het niet alleen met gedownloade films ik heb het ook met films van de videotheek die ik heb gekopieerd. ik gebruikte in het eerste begin Bulkpaq dvd\'sen daarna gebruikte ik blanco dvd\'s en nu gebruik ik Platinum Oh ja ik heb ook 2 films die mijn dvd speler helemaal niet ziet (nou ja, hij laad hem beeld wordt zwart en hij stopt ermee) eentje is gekopieerd en de andere is gedownload. Maar mijn pc kan ze perfect afspelen.

#8   Duken

Duken

  Administrator

 • Administrators
 • 20289 berichten
  • Tijd online: 1d 15u 38m 18s

Geplaatst op 12 september 2005 - 10:23

het klinkt alsof je dvd speler niet erg blij is met copy\'s. Probeer anders de dvd\'s op je pc zo langzaam mogelijk te branden. Dit heeft vaak een goed effect. Dus op 1x speed als het mogelijk is. En probeer eens je gebande dvd in een andere dvdspeler van een vriend/collega. Kijken of hij dan wel goed werkt  :whistle:

Extra "Vind ik leuk's" verdienen?! Maak goede Centrale topics en je Reputatie zal groeien!


#9 Gast_sasja_*

Gast_sasja_*
 • Gasten

Geplaatst op 12 september 2005 - 11:06

ok bedankt voor de tip. Dat zal ik eens proberen.

#10 Gast_sasja_*

Gast_sasja_*
 • Gasten

Geplaatst op 13 september 2005 - 00:23

ik heb het dus geprobeerd. eerst met king Arthur, zo laag mogelijke snelheid gebrand, nergens last van. en mijn neefje heeft een dvd van 24 gebrand op dezelfde snelheid als ik deed met King arthur en ik heb er wel last (Slecht beeld dus)

#11 Gast_sasja_*

Gast_sasja_*
 • Gasten

Geplaatst op 14 september 2005 - 16:47

Ik heb weer een deel van 24 op een dvd gebrand op 4X speed en ik heb de eerste 3 afleveringen geen last van tot de laatste. toen werd het weer slecht beeld. heeft iemand daar een andere oplossing voor

#12   Duken

Duken

  Administrator

 • Administrators
 • 20289 berichten
  • Tijd online: 1d 15u 38m 18s

Geplaatst op 14 september 2005 - 17:13

Klikt toch alsof er wat mis gaat met branden  :blink:  Doet de DVD het wel goed op een andere DVD speler? (geen pc)  :S

Extra "Vind ik leuk's" verdienen?! Maak goede Centrale topics en je Reputatie zal groeien!


#13 Gast_sasja_*

Gast_sasja_*
 • Gasten

Geplaatst op 14 september 2005 - 20:39

De dvd speler van mijn moeder heeft dezelfde problemen. Voor dat ik deze AFK speler had, had ik een cyberhome. (speelde eerst  geen plus dvd\'s  en ik toen ik heb terug kreeg deed hij het ina een tijdje niet meer en toen kreeg ik een nieuwe die ook geen plus aankon maar ik had de verkeerde firmware gebruikt dus die wordt nu gemaakt) toen deden mijn dvd\'s het juist erg goed. Toen had ik nergens last van.

#14   sassert

sassert

  Download Newbie

 • Members
 • 3 berichten
  • :

Geplaatst op 25 oktober 2005 - 21:52

volges mii heb je gewoon een klotedownload  ;)

#15 Gast_sasja_*

Gast_sasja_*
 • Gasten

Geplaatst op 26 oktober 2005 - 20:30

gewoon van de nieuwsgroepen maar wat raar was ik had een keer Ocean\'s twelve gedownload en op een dvd - gezet en mijn moeders de dvdspeler ewn mijn AFK deed hij het erg slecht maar op de cyberhome die geen plus aankon deed ie het perfect op en mijn tante kon die film ook niet goed zien maar ik had perongeluk de verkeerde firmware gebruikt voor de dvd speler van cyberhome en die deed het ineens niet meer (bleef op standby staan) en die heb ik terug gebracht (had nog garantie gelukkig) en ik heb een omruil exeplaar gekregen en die doet het gewoon zoals het moet en ik heb nergens last van

#16   Duken

Duken

  Administrator

 • Administrators
 • 20289 berichten
  • Tijd online: 1d 15u 38m 18s

Geplaatst op 27 oktober 2005 - 10:08

Mooi! Dus je kan nu lekker kijken?! Oplossing, problemen met afspelen? Beng je dvd speler naar de winkel en ruim hem voor een nieuwe!  B)

Extra "Vind ik leuk's" verdienen?! Maak goede Centrale topics en je Reputatie zal groeien!


#17 Gast_sasja_*

Gast_sasja_*
 • Gasten

Geplaatst op 27 oktober 2005 - 12:15

zeker in ieder geval bedankt voor de hulp