Spring naar bijdragen

  • TorrentHound offline en stopt er mee

     Delen


    TorrentHound is na negen jaar gestopt maar nog wel online. De site had een torrent overzicht, net als The Pirate Bay en KickassTorrents. Volgens de eigenaar is het 'niet meer de moeite waard'. 

    "Het is een combinatie van minder verkeer, minder omzet en oplopende rekeningen. Daarbij komt ook nog het feit dat we continu worden lastiggevallen door anti-piraterijorganisaties. Het was de hoofdpijn gewoon niet meer waard", dat meldt de oprichter van de site tegenover Torrentfreak.

    De trok vele miljoenen gebruikers per maand, hoewel het nooit zo groot werd als The Pirate Bay en KickassTorrents. In plaats van de zoekmachine wordt er nu een lijst met alternatieven getoond op de site.

    Met het verdwijnen van TorrentHound zijn er in een korte periode drie van de grootste torrentsites offline gegaan, na KickassTorrents en Torrentz in juli en augustus. De vermeende oprichter van KickassTorrents werd in Polen opgepakt wegens auteursrechtenschending en witwassen. De reden voor het verdwijnen van Torrent is vooralsnog onduidelijk. 

    De site is nog wel te bereiken, maar toont alleen een lijst van alternatieven. De torrentsite trok volgens Torrentfreak miljoenen bezoekers per maand, maar kon zich in populariteit niet meten met KickassTorrents of The Pirate Bay. Zo was de Alexa-rating van KickassTorrents 85 en kwam die van TorrentHound in de buurt van de 1300.



    William1
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...