Zombymario

Moderators
 • Content count

  6646
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

237 Support punten

About Zombymario

 • Rank
  De zombie van het forum!
 • Birthday 03/05/94

Profile Information

 • Geslacht
  Male

Overig

 • Download met
  Alt.Binz 0.39.4
 • Browser
  Google Chrome
 • Provider
  Ziggo (40/4)
 • Locatie
  Nieuw-Vennep
 • Luistert graag naar
  Techno, Hardcore, muziek uit games of films, Rock
 • Sport
  Pro Bankzitten
 • Overige Intresses
  Alles wat een beeldscherm heeft vind ik leuk!
 1. Café de Download

  Wat weer een fijn weertje, zeker met de afgelopen koude pinksterdagen.
 2. Softwaregigant is up & running!

  Waarschijnlijk is Den Spike van softwaregigant verbannen vanwege slechte ratio? (ben zelf geen gebruiker van softwaregigant)
 3. Wii problemen na update via spel

  Je kan vandaag de dag ook beter gedownloade wii-spellen beter via een softmod afspelen dmv een usb-loader dan nog via de 'ouderwetse manier'. Dan hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat een spel je wii-systeemsoftware update en het scheelt ook qua kosten omdat je geen dvd'tjes meer hoeft te kopen
 4. Café de Download

  Waar is die zon nou? :'( Maandag iig 'overleefd'
 5. Nintendo 3DS flashen met Wood ?

  Waarschijnlijk gaat die R4i niet (meer) werken op 3DS omdat de 3DS regelmatig updates krijgt om flashkaarten te blokkeren. Als je een flashkaart wilt die ook 3DS spellen kan is volgens mij een SKY3DS een goede kaart http://www.sky3ds.com
 6. Ik denk ook dat voor nu BREIN het idd gaat houden bij de grote uploaders/releasegroepen, wat ze eigenlijk al deden bij intrede van het downloadverbod.
 7. Nintendo 3DS flashen met Wood ?

  Pokemon Y is een 3DS-spel, dus die gaat sowieso dus niet op de R4i werken. Over het loading-probleem, probeer eens de sd-kaart te formatteren. Let wel even op dat je voor het formatteren even alle spellen en andere gegevens even van de sd-kaart haalt want bij het formatteren gaan alle bestanden op de sd-kaart anders verloren. Als die op een gewone ds het weer wel doet dan is sowieso de R4i kaart weer goed, alleen betwijfel ik of die nog op een 3DS gaat doen aangezien dus die meeste R4i-kaarten slecht tot niet worden ondersteund en vaak na 1 update van je 3DS al meteen weer geblokkeerd zijn.
 8. Nintendo 3DS flashen met Wood ?

  Dank je. Ik heb nog even gekeken op die van www.r4i-SDHC.com, maar ik denk dat deze R4i ook geen 3DS-spellen ondersteund, maar alleen DS en DSi enhanced spellen. Dit is volgens mij 1 van de eerste 'niet-3DS flashkaarten voor de 3DS' (even zelf deze naam bedacht ;)). Deze kaarten waren de eerste die de 3DS ondersteunde, en de ontwikkelaars daarvan plakte het woord "3DS" in de titel om ze natuurlijk wat makkelijker te verkopen terwijl begin 2012 en in 2013 het nog niet mogelijk was om een 3DS-rom af te spelen dmv een flashkaart. Ik weet niet zeker of Napoleon63 het al eens eerder is gelokt om een 3DS-spel erop te zetten en af te kunnen spelen, maar ik betwijfel of het met deze kaart kan.
 9. Nintendo 3DS flashen met Wood ?

  Wood werkt alleen op een 'originele R4', alle R4i-kaarten zijn clonen van andere kaarten en daar werkt Wood dus niet op. En een origienel R4 werkt ook alleen maar op een DS(Lite), helaas niet op een DSi/3DS.
 10. Nintendo 3DS met R4i werkt niet meer

  Kijk eens op de website van je r4i of je daar eventueel een nieuwe update kan downloaden om je r4i te flashen. Ik denk zelf namelijk dat door een update van je 3ds je r4i is geblokkeerd. Alleen het probleem is vaak met al die R4i-kaarten dat ze weinig tot geen updates en ondersteuning krijgen en je dus vaak na update van je 3ds je r4i-kaart al meteen onbruikbaar is.
 11. Café de Download

  Wel weer heerlijk weer op deze zaterdag
 12. Usenet heeft alleen de laatste jaren helaas wel steeds meer last van die DCMA/N&T's verzoeken, vroegah kon je hoefde je eigenlijk maar 1 newsserver (payserver) te hebben en je kon alles downloaden. Als ik nu soms lees op tweakers in het newsserver topic dat je vaak per maand eigenlijk 'moet' wisselen van payserver omdat die ene dan niks compleet binnenhaalt, en die andere weer wel. Ik ben maar voor nu op torrents maar weer (popcorntime en gewoon via torrent-client).