Spring naar bijdragen

reneetje1969

Full members
  • Aantal bijdragen

    918
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    4

Handleiding Reacties geplaatst door reneetje1969

  1. Een seedbox is in ieder geval wel veiliger. De seedbox(software) staat op een server van de seedbox aanbieder en daarom is alleen het ip adres van deze betreffende server voor de buitenwereld zichtbaar. Ook zijn er seedbox aanbieders ook een VPN verbinding bij de seedbox aanbieden. Dan wordt het alweer lastiger om de juiste server te traceren. Maar daar gaat het eigenlijk niet om. Het is meer de vraag of bijvoorbeeld een stichting Brein bij zo'n seedbox aanbieder kan en/of mag aankloppen met de mededeling dat er via een seedbox illegale content verspreid wordt en dat ze de n.a.w. gegevens willen hebben van de betreffende huurder van de seedbox. Daar zullen aanbieders niet zo snel aan meewerken natuurlijk en zal het wellicht op een rechtszaak uitdraaien. Pas als de rechter in het voordeel van Brein beslist zullen ze die gegevens moeten geven. Nu kan je je natuurlijk (vaak) met fake gegevens registreren maar de seedbox moet wel betaald worden. Doe je dat via een bankoverschrijving, iDeal, creditcard of bijvoorbeeld Paypal dan komen ze uiteindelijk toch wel achter je ware identiteit. Dat zou je weer kunnen ondervangen door een seedbox aanbieder te nemen die Bitcoins als betaling accepteert. Zo maak je het Brein wel erg moeilijk. Verder heb je via een internetverbinding contact met deze seedbox en kan je via FTP bestanden van je eigen pc naar de seedbox uploaden en omgekeerd. Doe je dit gewoon met je thuisverbinding dan is je ip dus in ieder geval bekend bij de seedbox aanbieder die Brein wellicht ook zou kunnen opvragen. Daarom zou je voor de verbinding met de seedbox het beste alsnog een VPN verbinding kunnen gebruiken.

    Probeer in ieder geval altijd je ware identiteit zoveel mogelijk te verbergen zodat je het bepaalde instanties zo moeilijk mogelijk maakt. Een gang naar de rechter zullen ze niet snel doen. Zeker niet bij torrent downloaders die hun torrents ook weer door delen aan anderen. Dat doen ze alleen bij grootschalige verspreiders van illegale content.

    • Bedankt 2
  2. Spotnet is een Nederlands programma waar voornamelijk spots/post vanuit Nederland aangemeld worden. Spotnet is gebaseerd op het usenet/nieuwsgroepen wat voornamelijk in Nederland, Belgie en Duitsland veel gebruikt wordt. Natuurlijk worden er vanuit diverse landen dingen op het usenet gegooid maar de verwijzingen hiervoor zal je dan moeten zoeken op buitenlandse fora. Ook kan je handmatig de newsservers doorzoeken maar dan weet je nooit precies wat je binnenhaalt. Ook worden er vaak onherkenbare bestandsnamen gebruikt waardoor je niet weet wat het is. Voorbeelden van deze newsservers zijn o.a. Binsearch en Nzbindex.

    • Leuk 1
  3. Registreren is momenteel inderdaad niet mogelijk op Place2home.net:

    Citaat

    Sorry, de beheerder heeft de registratie uitgeschakeld.
    Op dit moment is tussen 17.00 en 23.00 registratie niet mogelijk.
    Onze excuses voor het ongemak!!

    Reden hiervoor weet ik niet maar wat ik wel weet is dat het erg druk geworden is op Place2home sinds QoQ gestopt is met het spotten op Spotnet en hun werk alleen nog aanbieden op Place2home. De site is af en toe ook erg traag dus ik vermoed dat de servers die drukte niet helemaal goed kunnen hendelen. Voor zover ik weet is er geen ledenstop daar dus probeer het later nog eens.

    Ook een leuk forum is deze: https://www.place2use.net/board/

    • Leuk 1
  4. Wat Draakie ook al zegt. Films zijn vaak ook zonder ondertiteling te downloaden alleen met ingebrande subs kan je niks meer. Die blijven in beeld staan. Heb je een film zonder ondertiteling zoek dan bij voorkeur naar de Griekse ondertiteling aan de hand van de bestandsnaam van de film. Dan heb je de meeste kans dat de subs synchroon lopen. Film omzetten naar dvd formaat en branden op dvd kan met Convertxtodvd.

    • Leuk 1
  5. Hele mooie handleiding voor iets waar veel mensen geen weet van hebben. Om goed je torrents te kunnen ontvangen en delen is het zeker aan te raden om je poort voor inkomende verbindingen (luisterpoort) open te zetten. Maar let op! Een poort zet je altijd open voor een bepaald lokaal ip adres. En een internetrouter werkt altijd met DHCP wat inhoudt dat de router ieder apparaat in het netwerk een lokaal ip adres toekent. Dit gaat op volgorde van aanmelding dus grote kans dat je morgen een ander lokaal ip adres hebt dan vandaag. En dan staat je luisterpoort open voor het verkeerde ip adres.

    Geef jezelf daarom ook eerst een statisch ip (vast ip adres in je netwerk) zodat je altijd dat zelfde ip adres blijft houden. Handleidingen hiervoor zijn prima via Google te vinden.

     

    vast_ip_adres_instellen.png

    • Leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...