Sign in to follow this  
Followers 0
svenholtman

windows verkenner sluit af bij bepaalde map

7 posts in this topic

hoi,

telkens als ik mijn map met 'download' aanklik stopt windows verkenner ermee. 'windows verkenner werkt niet meer' en 'windows verkenner wordt opnieuw opgestart'  zegt die dan

echt verschrikkelijk want ik download nogal wat :P

heb al shellexview geprobeerd (via google)  maar werkt niet

het raare is dat al die problemen die ik via google vooribj zie komen bij elke mappen zijn. of dat het 30 sec duurt voordat verkenner weer opnieuw stopt.

bij mij is het echter 1 map. de overige mappen kan ik gewoon aanklikken zonder dat verkenner afsluit

help aub en alvast bedankt

groet sven

Share this post


Link to post
Share on other sites
Misschien een beetje offtopic maar ik denk dat je hier wel wat aan hebt. Ik heb dit Digitale Film / TV programma gevonden en ben kan nu alle films en series kijken. Geen gepruts met installeren en instellen, geen maandelijkse kosten en binnen 10 minuten draaiend!

Het is echt het proberen waard. Je kan zelfs live voetbal kijken of nieuwe tv series bekijken! In eerste instantie was ik was sceptisch maar alles werkt zoals aangeven en meer dan 2.500 zenders, series en films.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Probeer even in veilige modus de map te openen.

Dit doe je door F8 te drukken voor het windows laad balkje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

veilige modus werkt gewoon.

ps: nu kan ik af en toe wel in de map, soms weer niet. en het is ook altijd hetzelfde avi bestand waar hij vastloopt (dit bestand heb ik toen een keer willen verwijderen of kopieren en dat lukte toen niet helemaal goed) op het moment dat ik er op klik is het raak, heb geen eens tijd om de del knop in te drukken  :-\

het is alleen bij bestanden / mappen op D:  de C: is niets aan de hand

hopelijk weet iemand t

groet

Share this post


Link to post
Share on other sites

tja maar dit is voor xp en ik heb vista. daar werkt die service pack dan toch niet op??

en de pagina met dit probleem voor vista kan ik niet vinden

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hier staat nog een andere oplossing als service pack installeren niet werkt,

http://forum.computeridee.nl/showthread.php?p=461104

Miniatuurweergaven moet uitgeschakeld worden, als het nog niet werk moet een codec bestand verwijderd worden omdat deze niet correct reageert.

Quote van de website:

De 'Help' sectie in Vista suggereerde het uitschakelen van miniatuur-weergaven van de mappen. Dat gedaan, en verrek! Ik kan de map weer openen! Geen meldingen meer! Tevens suggereerde de 'Help' sectie het OF uitschakelen van de laatst door mij geinstalleerde codec 'FFDSHOW.AX' OF het verwijderen van voornoemde codec.

Omdat het bekijken van mappen zonder miniatuur-weergaven toch wat lastig is, heb ik de 'FFDSHOW.AX' codec opgezocht in mijn systeem en handmatig verwijderd. Dit zou ook via de Command prompt moeten kunnen, maar dat vond mijn systeem niet zo'n goed idee : een '.dll' bestand kon niet gevonden worden. Handmatig verwijderd dus, na 5 minuten zoeken. En voila. Al mijn filmbestanden, 9 van 10 AVI, hier en daar een MPEG, blijven perfect afspeelbaar EN ik krijg de melding niet meer, dat 'Windows verkenner niet meer reageert'.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0