Sign in to follow this  
Followers 0
jac0b01

Red Alert 3 registratiecode problemen

3 posts in this topic

Beste lezer,

Ik heb mijn registratie code niet meer van Red Alert 3, heb een crack gedownload, doet het de 1e keer, maar als ik het spel opstart, en deze opnieuw invul, werkt hij niet. Ook een andere code werkt niet. Ik zag in een eerder topic al dat je bestanden van je crack naar 'je' map moest zetten, maar heb geen flauw idee welke en hoe.

Help mij!

Bedankt voor het lezen, en hopelijk heb je een antwoord

Vriendelijke groet,

Jacob

Share this post


Link to post
Share on other sites
Misschien een beetje offtopic maar ik denk dat je hier wel wat aan hebt. Ik heb dit Digitale Film / TV programma gevonden en ben kan nu alle films en series kijken. Geen gepruts met installeren en instellen, geen maandelijkse kosten en binnen 10 minuten draaiend!

Het is echt het proberen waard. Je kan zelfs live voetbal kijken of nieuwe tv series bekijken! In eerste instantie was ik was sceptisch maar alles werkt zoals aangeven en meer dan 2.500 zenders, series en films.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

De map waar je de crack in moet zetten is de installatie map, dus bijv, de c: schijf. Dan doe je met als voorbeeld de c schijf. Start --> computer/deze computer --> dubbelklik op de c;schijf --> Program files --> dan Red alert/ of het is door de ontwikkelaar zoals activision/rockstar enz --> dan klik je op die map --> dan In de map waar de bestanden staan, die ook in de crack staan ---> dan kopieer je de bestanden die in je crack map staan in die andere map en dan zou ie het moeten doen;)

Hopelijk heb ik je hier meer geholpen anders kan ik je wel ondersteunen via teamviewer: http://teamviewer.com/nl/index.aspx

anders hoor ik het graag ;)

Marciej123

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0