Sign in to follow this  
Followers 0
Jamie.T

kan geen servers toevoegen alt binz

6 posts in this topic

Hallo.

Als ik bij alt binz bij setup>servers een server toe voeg en op add as primary klik, gebeurt er gewoon niks als je de setup weer afsluit. bij bijlage heb ik twee screens genomen van de servers setup, en gewoon het normale scherm in alt binz. volgens mij heb ik alles goed ingesteld, of ik heb iets heel doms over het hoofd gezien..

Jamie :peace:

[verwijderd door de beheerder]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zou niet weten wat je probleem is.

Maar ik zie dat je bij de tweede screen niet op connect(linksboven) geklikt heb. Als je dit niet geprobeerd hebt, is daarmee hoogstwaarschijnlijk je probleem opgelost.

VXL.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vind Alt.Binz persoonlijk niet zo goed. Grabit is veel beter ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Latinbabe

Was het niet zo dat je met Grabit niet 2 servers tegelijk kon laten werken?

Vindt zelf Newsleecher wel goed, ma sabnzbd makkerlijker :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

[A]Latinbabe

Was het niet zo dat je met Grabit niet 2 servers tegelijk kon laten werken?

Vindt zelf Newsleecher wel goed, ma sabnzbd makkerlijker :)

Newsbinpro/Grabit vind ik persoonlijk de beste. Werken perfect en ik haal makkelijk snelheden van 12mb/s! En dan 2 server tegelijk weet ik niet  :'( Maar denk het wel!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb het probleem opgelost.. Weet niet waar het uiteindelijk aan lag, maarja :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0