Sign in to follow this  
Followers 0
nzn

Spotnet kan geen verbinding krijgen met de de server

8 posts in this topic

Net zoals veel van jullie ben ik overgestapt naar Spotnet, dit ging een aantal dagen goed totdat opeens het niet meer lukte. Als ik de gegevens invul loopt Spotnet even vast, geeft een melding en dat is het.

FOUT

Kan geen verbinding maken met de server: Een verbindingspoging is mislukt omdat de verbonden party niet correct heeft geantwoord na een bepaalde tijd, of de gemaakte verbinding is mislukt omdat de verbonden host niet heeft geantwoord

Ik heb een aantal gratis newsservers geprobeerd, om te kijken of het aan de oorspronkelijke server lag maar steeds deze melding. Met spotnet lite kwam ik ook al niet ver, er kwamen geen spots.

Weet iemand wat hier het probleem van is?

Alvast bedankt! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Misschien een beetje offtopic maar ik denk dat je hier wel wat aan hebt. Ik heb dit Digitale Film / TV programma gevonden en ben eindelijk voorzien van alle series en films. Geen gepruts met installeren en instellen, geen maandelijkse kosten en binnen 10 minuten draaiend!

Het is echt het proberen waard. Je kan zelfs live voetbal kijken of nieuwe tv series bekijken! In eerste instantie was ik was sceptisch maar alles werkt zoals aangeven en meer dan 2.500 zenders, series en films.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik krijg dit nu overigens ook. Het heeft enige tijd gewerkt bij mij, alleen krijg nu dus die melding. Overigens met Eweka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blokkeert  jullie firewall Spotnet? Als jullie avast als virusscanner hebben kan je misschien dit doen:

- Open het Avast settings-scherm

- Ga naar 'Real-Time shields'

- Ga naar 'Mail Shield'

- Ga naar 'Expert Settings'

- Haal het vinkje weg bij 'Scan newsgroup messages (NNTP)'

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helaas, mijn virusscanner/firewall blokkeren geen van beide spotnet, bovendien deed spotnet het eerst wel, en opeens niet meer. Ik had niets verandert. Bedankt voor de reactie. O0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bij mij kan het ook de firewall/virusscanner niet zijn. Puur omdat ik eerst zonder problemen alle posts binnen haalde. En nu de error krijg. En in de firewall/virusscanner heb ik de laatste tijd geen wijzigingen aangebracht.

Wat betreft Lite versie zal ik dit uitproberen zodra ik tijd heb..


Post samenvoeging: februari 23, 2011, 18:17:50

Bij mij doet hij het overigens weer. Onduidelijk wat nu exact het probleem was. Ik heb mijn servergegevens opnieuw toegevoegd en toen liep alles weer. Hiervoor had ik wel issues met het toevoegen van de oude spots, eenmaal gefixt kreeg ik dit probleem. Misschien is daar iets gewijzigd in de servergegevens..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik moet dat spotlite maar even uitgebreid proberen, maar het rare is dat eerst spotnet het gwn deed. Ik heb om spotnet uit te proberen een aantal gratis newsservers geprobeerd. Just4today deed het goed tot een tijdje terug.

Bij spotlite krijg ik helemaal niets binnen, maar ook geen foutmelding. Wel staat onderin, de verbinding was te traag.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb geen idee hoe dit nu werkt, maar hij doet het ineens weer. Bedankt voor jullie reacties!  O0 O0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0