Sign in to follow this  
Followers 0
Regi1

MKV bestanden wijzigen, verplaatsen en afspelen

5 posts in this topic

Na het downloaden van sommige mkv-bestanden(van telkens dezelfde uploader,maar niet alle mkv bestanden van diezelfde uploader) kan ik er niets mee doen.

Ik kan ze niet verplaatsen,ik kan de naam niet wijzigen(windows verkenner loopt telkens vast) en ik kan ze ook niet afspelen.Ik werk met vlc-player en heb de laatste codecs ook.

Werkt trouwens bij geen enkele andere mediaplayer.

Iemand een oplossing behalve een andere uploader nemen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Misschien een beetje offtopic maar ik denk dat je hier wel wat aan hebt. Ik heb dit Digitale Film / TV programma gevonden en ben kan nu alle films en series kijken. Geen gepruts met installeren en instellen, geen maandelijkse kosten en binnen 10 minuten draaiend!

Het is echt het proberen waard. Je kan zelfs live voetbal kijken of nieuwe tv series bekijken! In eerste instantie was ik was sceptisch maar alles werkt zoals aangeven en meer dan 2.500 zenders, series en films.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik gok dat desbetreffende uploader gewoon troep upload. Hebben andere mensen hetzelfde probleem? Download je via Spotnet? Zo ja, wat staat er in de reacties?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vroeger altijd dvd's van die uploader gedownload telkens zonder problemen.Enkel problemen met mkv.Heb ook al goede mkv's van die uploader gehad.Downloaden via µtorrent.Torrent/Magnet links komen van KickAss en PirateBay.Ben niet op zoek naar materiaal van die uploader maar kom telkens bij hem uit.Heeft namelijk de beste kwaliteit(tussen 10 en 15 Gb voor 1 mkv tov 2 à 5 Gb bij anderen).Na downloaden blijkt dus wel een heel ander verhaal.Wil gewoon zeker weten dat het niet aan mij of mijn pc ligt.Daarmee bedoel ik,misschien heb ik slechte software,slechte mediaspeler of ontbreek ik bepaalde software.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je zou kunnen proberen even MPC-HC te downloaden. Die moet alles zo af kunnen spelen. Er van uit gaan dat je geen stok oude PC hebt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb MPC-HC op de pc.Het probleem is dat ik al problemen heb vanaf windows verkenner.Dus ik kan het zelfs niet laten afspelen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  
Followers 0

 • Similar Content

  • mediabestand, geen muziek of films
   By Tania
   Hallo,
   Ik ben hier nieuw. In het kader van mijn afstuderen wil ik VLC player gebruiken voor mijn interviews. Heb namelijk begrepen van medestudenten dat uitermate fijn als ik mijn interviews moet uittypen. Nu heb ik dus wat interviews en heb die inmiddels in mijn windows player toegevoegd. Helaas lukt het mij niet om deze interviews naar VLC player te krijgen. Weet iemand hoe ik dit voor elkaar kan krijgen?
  • MKV afspelen op ipad
   By nelleke61
   Beste lezers
   Ik zoek een app welke MKV bestanden mét subsiteling en geluid kan afspelen.
   Of een converteer programma wat een afspeelbaar bestand voor de ipad kan omzetten.
   Alvast bedankt !
  • Gebruik VLC player
   By corant
   ik heb VLC player geinstalleerd, mijn video opnames bestaan uit allemaal kleine stukjes film die ik niet na elkaar kan afspelen
   ik moet fragment per fragment spelen, wat doe ik verkeerd ?