Spring naar bijdragen

Captain America: Civil War (2016) - Download / Torrent / NZB


Aanbevolen reactie

  • Moderators

  • Bijdragen:  2.641
  • Waardering:   605
  • Prestatiepunten:  2.557
  • Dagen gewonnen:  38
  • Lid sinds:  22-08-16
  • Status:  Offline
  • Actief:  
  • Leeftijd:  42
  • Was actief op:  Windows

Captain America: Civil WarJAAR, LAND 2016 Verenigde Staten
GENRE Actie Sciencefiction
SPEELDUUR 146 minuten
REGISSEUR Anthony Russo en Joe Russo
ACTEURS Chris Evans Robert Downey Jr. Scarlett Johansson

Synopsis

Steve Rogers geeft leiding aan een nieuw team van Avengers, dat probeert de mensheid te beschermen. Maar na weer een incident waarbij de Avengers betrokken zijn, grijpt de overheid in. Ze zet het team onder politieke druk waardoor ze onder toezicht van een gecontroleerd beleid te werk moeten gaan. Deze nieuwe situatie verdeeld The Avengers in tweeën: het ene team wordt geleid door Steve Rogers en zijn wil om met The Avengers de mensheid te beschermen zonder de bemoeienis van de overheid. Daar tegenover staat Tony Stark met zijn verrassende beslissing om de overheid te steunen.

Recensie

Met Captain America: The Winter Soldier hebben Joe en Anthony Russo de lat behoorlijk hoog gelegd in het Marvel-universum. In dit derde deel uit de Captain America-reeks doen zij er nogmaals een schepje bovenop en bewijzen weer dat zij de juiste personen zijn om het volgende hoofdstuk van de Avengers aan te pakken.

Sokovia

Civil War is uiteraard het immens grote verhaal uit de Marvel-comics. Voor de filmadaptatie is dit verhaal een stuk kleiner in schaal maar behoudt het de essentie van het verhaal: het conflict in ideologie. De nasleep van de voorgaande Avenger-films heeft voor veel opschudding gezorgd in de wereld. Met name de destructie van de stad Sokovia (Avengers: Age of Ultron) heeft de mensen erg nerveus gemaakt. Men is van mening dat de superhelden niet bij de consequenties van hun acties stilstaan. Daarom eisen de wereldleiders dat de Avengers een verdrag tekenen waarin staat dat zij enkel in actie mogen komen wanneer zij toestemming hebben gekregen van de Verenigde Naties. Daarmee begint de onenigheid tussen Tony Stark (Robert Downey Jr.) en Captain Steve Rogers (Chris Evans). Tony is een voorstander van het verdrag en begrijpt waarom mensen bang zijn geworden. Captain America heeft te veel corruptie meegemaakt en gelooft niet dat ze toestemming hoeven te vragen als er mensen in nood zijn die zij kunnen helpen. Ook onder de rest van de Avengers verschillen de meningen en wanneer Cap’s beste vriend Bucky Barnes (Sebastian Stan) de schuld krijgt van een terroristische aanslag, moet iedereen een zware keuze maken.

Duidelijk

Wat de film ontzettend goed doet is uitleggen waarom Cap en Tony ruzie krijgen, dit heeft fundamenteel te maken heeft met wie zij zijn en waar zij in geloven. Beide zijden zijn begrijpelijk en je snapt de motivatie waarom deze twee vrienden hun woede tegenover elkaar niet meer in kunnen houden. Iets waar Batman v Superman die vorige maand uitkwam behoorlijk in faalde. In dit verhaal staan de sterke personages en de gevolgen van hun acties centraal. Het is een serieus verhaal zonder dat het de charme en vooral de lol van een Marvel-film verliest. De gebroeders Russo snappen de personages en weten precies wat ze hiermee willen doen.

Spidey

Na een mislukte reboot van Sony’s Spiderman heeft Marvels studiohoofd Kevin Feige eindelijk de kans gekregen om hun versie van de grootste Marvel-held te laten zien. Tom Holland is de perfecte Peter Parker en vanaf het moment dat hij in beeld komt is het overduidelijk dat Feige hier goed over heeft nagedacht. Naast de geweldige introductie van Spiderman zit ook Black Panther (Chadwick Boseman) in de film, die met dezelfde zorg is vertaald naar het grote doek. Black Panther (oftewel T’Challa) speelt een grote rol in Civil War en het voelt niet aan alsof hij erbij is gegooid alleen omdat er een Black Panther-film in de maak is.

Naast het ijzersterke verhaal en personage-uitdieping heeft Civil War ook nog eens een van de allerbeste actiescènes uit een superheldenfilm ooit! Als Captain America: Civil War een voorganger is van wat de gebroeders Russo gaan doen met Avengers: Infinity War is het overduidelijk dat Marvel een nieuwe weg is ingeslagen.

Informatie over de download

Directe links naar een NZB, Torrent of download bestanden zijn hier niet te vinden en mogen niet worden geplaatst op Duken.nl. Discussiëren, overleggen en tips zijn toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 605
  • 2,6k
  • 38
  • Reacties 0
  • Gemaakt
  • Laatste reactie

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Doe je mee?

Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

Gast
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Mededelingen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...