Spring naar bijdragen

  • Popcorn Time update: nasynchronisatie in andere talen nu mogelijk

     Delen


    Popcorn Time is zo'n service die iedereen heel leuk vindt maar die natuurlijk volstrekt illegaal is. Jaja, het is strikt genomen niet tegen de wet om de software te hebben, maar zo snel je 'm gebruikt ben je aan het torrenten en overtreed je dus als gebruiker zelf de wet.

    Maakt niet uit, moet iedereen zelf weten, dus voor de gebruikers van de dienst is er een nieuwe optie die door niet al te veel Nederlanders gebruikt zal worden maar die internationaal (en zeker bij onze Oosterburen) wel gaat aanslaan: films kijken met nasynchronisatie. Trouwens ook ideaal als je een stoomcursus vreemde taal wilt en al kunt oefenen door al je favoriete films te kijken waar je de dialogen van uit je hoofd kent.

    Macht kein flaus aus

    Het nadeel voor de mensen die graag hun Hollywoodfilms met Nederlandse stemmen zouden zien (hint: da's geen goed idee) hebben pech, want de ondersteunde talen zijn Frans, Spaans, Italiaans, Duits en Portugees. Heel fijn voor mensen met kinderen die alleen maar die taal spreken dus.

    De functionaliteit wordt beschikbaar vanaf beta-versie 5.6 dus als je iemand in je omgeving hebt die hier van kan profiteren moet je die zien te vinden. Ergens. Hoe veel films precies van de extra taalopties gebruik kunnen maken is niet zeker, maar is voornamelijk afhankelijk van hoe veel extra torrents er in de gewenste taal online worden gezet.

    In de nabije toekomst worden er ook nog (nagesynchroniseerde) kinderfilms aan toegevoegd in het Duits, Nederlands, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Tsjechisch, Pools, Russisch, Arabisch. Downloaden kan op popcorn-time.to.



    bewerkt door Draakie


    William1
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...