DVD kopiëren

  • Home
  • Categorie 'DVD kopiëren'

DVD kopiëren


DVD's
kopiëren
 
Hoe kun je nou een DVD film kopiëren van de videotheek of een vage vriend? Een DVD kopiëren is tegenwoordig niet meer zo moeilijk. Met de juiste programma's heb je zo een kopie van een DVD. Neem één van de onderstaande handleidingen door om jou DVD te kopiëren. 
Heeft u na het volgen van een handleiding alsnog problemen? Dan kunt u het forum gebruiken om u vraag te stellen.
 
 
Hits:  26745

Kopiëren met CloneDVD

Een DVD kopiëren is tegenwoordig niet meer zo moeilijk. Met de juiste programma's heb je zo een kopie van een DVD. Via CloneDVD heb je binnen enkele stappen een perfecte kopie. Makkelijker kan niet! In deze handleiding wordt uitgelegd hoe het precies werkt, en je zult zien: dvd's rippen kan iedereen!

Hot!
Hits:  15603

DVD’s kopieëren met Smartripper en DVD2one

Deze handleiding lost elk van deze problemen voor je op. Hij begint met het verslaan van de kopieerbeveiliging, beschrijft hoe je video bestanden verkleint, legt het samenstellen van DVD - bestanden-authoring) uit en overwint de compatibiliteitsproblemen bij het branden. Allereerst moet je de videobestanden van je DVD naar de harde schijf kopiëren. Daar kan je de bestanden dan gemakkelijk verder bewerken.

Hot!
Hits:  32548

DVD’s kopieëren met DVDfab en DVDshrink ( Voor beveiligde DVD’s )

Handleiding DVD’s kopiëren met DVDfab en DVDshrink Veel nieuwe DVD’s zijn tegenwoordig op een veel betere manier beveiligd. Om ook deze DVD’s te kunnen kopiëren heb je de volgende programma’s nodig; – DVDfab – NERO 7 – DVDshrink DVD kopiëren met DVDfab en DVDshrink; – Ga naar de site van […]

Hot!
Hits:  20779

DVD’s kopiëren met 1 druk op de knop

Met de juiste programma's heb je zo een kopie van een DVD. Via DVD Rip hoef je enkel de naam van je dvd invoeren, en op OK klikken, en de dvd wordt volledig automatisch geript naar je pc. Rippen is hetzelfde als kopiëren. Makkelijker kan niet!

Hot!
Hits:  24832

ConvertXDVD – Film voorzien van ondertiteling en branden op een DVD

ConvertXtoDVD is erg handig programma als het gaat om het branden/converteren van een DVD. Het heeft heel veel verschillende mogelijkheden en is makkelijk in gebruik. Dit programma kan niet alleen converteren maar heeft ook andere functies zoals het creëren van een menu (die u helemaal naar wens kan aanpassen), voegt ondertiteling bij, maakt hoofdstukken aan en natuurlijk brand dit programma het allemaal op een DVD.

Hot!

InformatieVolg Duken.nl

  • RSS
  • Duken.nl Twitter
  • Duken.nl Facebook
  • Duken.nl Google+
  • Duken.nl Youtube