Downloaden met Bittorrent

Downloaden met Bittorrent

Bittorrent is een zeer goed programma wat snel, makkelijk en voor iedereen wel wat heeft. Op Bittorrent kan je echt alles vinden. Het is een P2P systeem dat gebruik maakt van een centrale locatie die de downloads regelt. Dit centrale punt is de zogenaamde “tracker”. Je wordt met deze tracker verbonden zodra je een torrentbestand hebt gedownload. De tracker houdt bij welke gebruikers het bestand hebben (“seeds”) en zorgt er voor dat de aanbieders en vragers met elkaar verbonden worden. Zoeken naar aanbieders is dus niet nodig. De tracker weet al wie de aanbieders zijn.

Hits:  112985

uTorrent handleiding en download

utorrent-logo

uTorrent is een download client welke het mogelijk maakt om te downloaden via het bittorrent protocol. Door de simpele, snelle en Nederlandse gebruikers interface is uTorrent de populairste bittorrent client. In dit artikel geven we een introductie, gebruikers handleiding en configuratie van uTorrent en het downloaden via torrents.     •    Wat [...]

Hot!
Hits:  15998

BitTorrent uitleg en introductie

legally-blonde

Hier volgt een uitleg en introductie over BitTorrent. Na het volgen van deze introductie kunt u aan de slag met het downloaden via BitTorrent. Introductie Tracker Peers en Seeders Downloaden Ratio Prive tracker Woordenlijst Introductie BitTorrent is één van de populairste download methodes van vandaag de dag. De reden hiervoor is toch [...]

Hot!
Hits:  9562

uTorrent video handleiding

utorrent-icon

In deze video handleiding komen het downloaden, installeren en configureren van uTorrent aanbod. Er is ook een geschreven handleiding van uTorrent beschikbaar op Duken.nl. uTorrent is de populairste download cliënt op het gebied van Bittorrent. Door de kleine grote, de duidelijke interface en de Nederlandse taal is het ook één van de makkelijkste manieren [...]

Hot!
Hits:  6964

Inleiding en video uitleg over BitTorrent

bittorrent

In deze video handleiding leggen we uit waar BitTorrent vandaan komt en hoe dit precies werkt. De achtergrond van BitTorrent is handig om te weten als je wilt beginnen met het downloaden vanuit torrents. Je dient namelijk verbonden te zijn met een seeder. Wat is een seederprecies? Wat houden peers in? [...]

Hot!
Hits:  6851

Bittornado handleiding en download

Welkom bij de handleiding van Bittornado, een programma om te downloaden via torrents. Bittornado is één van de simpelste torrent clients. De client heeft bijna geen instellingen waar het voor de beginnende torrent downloader een aanrader is.

Hot!
Hits:  6537

Bitcomet handleiding

Welkom bij de handleiding van Bitcomet, een programma om te downloaden via torrents. Bitcomet is een veel gebruikte en populaire client. Bitcomet heeft weinig instellingen en configuratie opties.

Hot!
Hits:  12317

Bit Che handleiding – Torrent zoekmachine

Bit Che is een gratis programma om torrent bestanden te zoeken die overal op het internet te vinden zijn. Zie het als een zoek machine voor het vinden van torrent bestanden. Bit Che zoekt op de meeste bekende en grote torrent websites naar uw zoek woord. Zo hoeft u de websites niet 1 voor 1 af en kunt u ook het torrent bestand via het Bit Che programma opslaan of openen.

Hot!
Hits:  9882

Azureus Vuze handleiding

Azureus Vuze is een Torrent-client welke het mogelijk maakt om via torrents te downloaden. Azureus is een zeer goed programma wat snel, makkelijk en voor iedereen wel wat heeft.

Hot!
Hits:  4405

ABC bittorrent handleiding

ABC is een Torrent-client welke het mogelijk maakt om via torrents te downloaden. ABC is een zeer goed programma wat snel, makkelijk en voor iedereen wel wat heeft.

Hot!