Jump to content
 1. Algemeen

  Algemeen

  • 18.1k posts

  Voor de wat serieuzere onderwerpen die niet in andere forums thuis horen. Zoals het laatste download nieuws.

  Nieuwe leden

  Nieuw op ons forum? Stel je dan even netjes voor, dan weten we meteen wie je bent. Tevens kun je hier onze huisregels vinden.

  Het forum voor al je vragen over providers, VPN verbindingen, routers, wifi en meer. Hier moet je ook zijn voor je online Privacy vraagstukken.

  Tieren de virussen welig op je pc of probeert de hele wereld in te breken in je pc of mee te gluren? Deze sectie kan je op weg helpen.

  Wat is de beste configuratie van je PC? Vragen over je nieuwe 3D TV? Belt je telefoon uit zichzelf? Hier moet je zijn.

  De huiskamer

  Slap ouwehoeren over alles wat niet in de andere forums thuis hoort

 2. Downloaden en uitpakken

  Voor al je vragen en problemen over nieuwsservers, nieuwsgroepen en newsclients. Zoals Spotnet, SABnzbd, nzb bestanden etc.

  Voor al jullie vragen omtrent het populaire Torrent protocol zoals uTorrent, Popcorn time etc.

  Help elkaar op weg via de overige methoden waarmee je kan downloaden. Zoals DC++, mIRC, FTP, Warez boards, Sharesites, Limewire etc

  Download voltooid maar ondervind je problemen met een bestandstype? Kan je niks uitpakken of heb je geduvel met branden?

 3. Games en Consoles

  Een forum speciaal gemaakt voor Duken.nl met alle informatie over homebrew, firmware en nog veel meer voor de Nintendo Switch. Voor het installeren van je homebrew, is de handleiding opgedeeld in 3 verschillende secties (#1, #2 & #3) voor verdere programma's of nuttige NRO's (Apps) zie het speciale "Homebrew forum"

  Voor alle vragen en discussies over vastlopers, updates, installatie problemen voor alle games. Maar ook vragen omtrent (draagbare) spelcomputers. Praten over ombouwen kan dus ook.

 4. Films, series, video's, audio en e-books

  Al u vragen voor het afspelen en converteren van Films op alle hardware, zoals u PC, DVD speler of draagbare mediaspeler.

  Wilt u een film kopiëren van een goede vriend of heeft u problemen met het branden van de DVD bestanden?

  Alle andere vragen en discussies die u niet kwijt kan in de andere boards. Kletsen over het streamen van Smurfen, de Movie kan hier dus ook...

 5. Programma's & Software

  Software algemeen

  • 6.7k posts

  Algemeen forum voor alle vragen over bijvoorbeeld Office en alle overige software die u gebruikt.

  In dit forum kun je terecht voor vragen, opmerkingen en discussies over Windows, Linux, Ubuntu en overige besturingssystemen.

  Ben je in de zevende hemel dankzij de iPhone en je MacBook? Wil je jouw ervaringen delen over de laatste Apple-software? Hier zit je goed.

 6. Duken.nl

  Voor het aanvragen van handleidingen, al je steunbetuigingen en ideeën. Ook zijn hier de laatste mededelingen van de Forum Crew te vinden.

  De FAQ rubriek wordt gebruikt om vragen die bij meerdere gebruikers leven alvast te beantwoorden. Ook zijn hier handleidingen te vinden die onder andere geschreven zijn door onze leden.

  De Bazaar

  • 2.3k posts

  Kopen, verkopen, ruilen, webwinkels etc.... Doe hier zaken met je forum maten.

Announcements

×
×
 • Create New...