Jump to content

About This Club

Deze club toont de meest gedownloade films. Hierover kan worden gediscussieerd en gesproken. Bestanden van films zijn niet toegestaan.

 1. What's new in this club
 2. You Should Have Left In de psychologische horror/thriller van Blumhouse Productions spelen Bacon (61) en Amanda Seyfried (34) het stel Theo & Susanna dat, worstelend met hun relatie en 6-jarige dochtertje Ella, voor vakantie hun intrek neemt in een landhuis aan de rand van de wereld alwaar schrijver Theo kan werken aan een vervolg op zijn succesvolle roman. Maar al gauw moet hij in een angstaanjagende nachtmerrie wanhopig vechten om zijn gezin te redden van dit huis dat hen weigert te laten vertrekken. Hoe meer waarheid er ontrafelt wordt, hoe meer Theo en Susanna over ieders verleden te weten komen dan ze ooit aan elkaar hebben toegegeven. Kippenvel en jumpscares gegarandeerd! Vanaf volgende week vrijdag 19 juni is You Should Have Left internationaal te streamen op premium-on-demand-digital. Hier ook nog de poster: bron: filmtotaal.nl/nieuws/72974 Downloaden Als You Should Have Left online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. You Should Have Left.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen You Should Have Left downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film You Should Have Left 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 3. Force of Nature Force of Nature, de nieuwe film van Mel Gibson heeft zich voor zijn release al de woede van het publiek op de hals gehaald. De film, die zich afspeelt in Puerto Rico gedurende een gigantische orkaan, zou zwaar respectloos zijn tegenover de duizenden slachtoffers van de daadwerkelijke orkaan Maria, eind 2017. De nieuwe film Force of Nature met Mel Gibson moet nog in de bioscoop verschijnen, maar ligt nu al zwaar onder vuur. Dinsdag verscheen de eerste trailer van de film, die zich afspeelt in Puerto Rico gedurende een gigantische orkaan. Gibson speelt hier de hoofdrol van Ray, die samen met zijn dochter weigert zijn appartementencomplex te verlaten, terwijl de storm nadert. Het is vervolgens aan een verbitterde agent genaamd Cardillo, gespeeld door Emile Hirsch, om het stel zover te krijgen om toch te evacueren. Maar net op het moment dat Cardillo arriveert, pleegt een bende misdadigers een grote overval op het complex, waardoor Ray, zijn dochter en de aangestelde agent hun leven moeten wagen om de overvallers af te weren. bron: Downloaden Als Force of Nature online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Force of Nature.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Force of Nature downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Force of Nature 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 4. Artemis Fowl Wanneer de vader van Artemis Fowl (Colin Farrell) gevangen wordt genomen door een mysterieus figuur, die claimt iets te maken te hebben met de magische feeënwereld, ontstaat een strijd om de Aculos, een MacGuffin als geen andere, het "meest waardevolle object in de feeënwereld", waarmee iedereen denkt hun eigen problemen te kunnen oplossen. Het leidt Artemis (een debuutrol voor Ferdia Shaw, kleinzoon van Jaws' Robert Shaw) ertoe zelf de leiding te nemen over het huishouden en de confrontatie aan te gaan met de feeënpolitie, geleid door Judy Dench, die op hun beurt denkt dat Fowl de Aculos van hun gestolen heeft. Er is nogal veel te doen over wie het ding heeft en de belangrijkheid van het object wordt meer dan eens in dialogen benadrukt, waardoor al gauw de indruk ontstaat dat de Aculos vooral belangrijk is voor de plot van de film en verder weinig anders. Het verhaal heeft vooral veel aanloop nodig; in het eerste halfuur wordt er veel tijd besteed aan via dagboeken en herinneringen toelichten hoe de wereld in elkaar steekt, wat al snel kan gaan vervelen. Ook in de rest van de ruim anderhalf uur is niet alles even interessant; er wordt een poging gedaan een indruk te geven van de grote ondergrondse wereld en de figuren die daar leven, maar het rondje door een ondergrondste stad voelt meer aan als routine dan als iets dat daadwerkelijk jonge kijkers moet veranderen in fans van deze wereld. En toch wekt de film wel de indruk een mix te willen zijn tussen high fantasy en jeugddetective; Artemis Fowl is zogenaamd een meestercrimineel, maar in zijn eerste film, die duidelijk oogt op vervolgfilms, wordt hij vooral geportretteerd als jonge held. Zijn positie als antiheld is er eentje die vermoedelijk moet worden uitgewerkt in de volgende films, als die er komen. bron: https://frontpage.fok.nl/review/833818/1/1/50/artemis-fowl.html Downloaden Als Artemis Fowl online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Artemis Fowl.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Artemis Fowl downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Artemis Fowl 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 5. Becky De dertienjarige Becky gaat met haar vader, de weduwnaar Jeff, een weekendje weg. Na de dood van haar moeder hoopt Becky, die zich op emotioneel vlak afgesloten heeft van de rest van de wereld, de band met haar vader te versterken. Jeff ziet het uitje als een mogelijkheid om Becky voor te stellen aan zijn nieuwe vriendin. Veel tijd om een band te scheppen tussen de dames is er niet. Vier gevaarlijke onbekenden staan aan de deur van hun vakantiehuis. bron: duken.nl Downloaden Als Becky online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Becky.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Becky downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Becky 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 6. Gisteren deze film met de kids gezien, stiekem best wel leuk de film neemt zichzelf soms in de zeik en er zitten wat goede grappen in.
 7. Scoob In dit eerste volledig geanimeerde Scooby-Doo-avontuur zie je hoe het allemaal begon en stuit Mystery Inc. op het grootste mysterie uit hun carrière. Scoob! onthult hoe vrienden voor het leven Scooby en Shaggy elkaar ontmoet hebben en hoe ze samen met jonge speurneuzen Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery Inc. vormden. Na honderden opgeloste zaken en gezamenlijke avonturen worden ze geconfronteerd met hun grootste, uitdagendste mysterie tot nu toe: een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten. Tijdens hun strijd om deze wereldwijde 'hondpocalyps' tegen te houden, ontdekt de groep een geheim over Scooby’s achtergrond en dat hij voor iets heel groots is voorbestemd. bron: frontpage.fok.nl/nieuws/832088/ Downloaden Als Scoob online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Scoob.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Scoob downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Scoob 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 8. Justice League Dark: Apokolips War Met Justice League: Apokolips War sluiten DC Entertainment en Warner Bros. Animation wederom een periode aan originele DC-animatiefilms af. Meer dan een sequel op Justice League Dark (2017), is Apokolips War het eindpunt van een periode die in 2013-14 begon met Justice League: The Flashpoint Paradox en Justice League: War, oftewel het door The New 52 geïnspireerde DC Animated Universe dat verschillende Justice League, Teen Titans, Suicide Squad, Batman- en Superman-films bevatte. Dit wil niet zeggen dat de film zonder fouten is. Sommige helden maken vreemde keuzes en er zijn heel wat iets te grafische en gewelddadige scènes, zelfs voor een post-apocalyptisch verhaal, maar toch hebben we hier een natuurlijke en emotionele climax voor een geanimeerd superheldenuniversum dat enkele jaren meedraaide. Qua inspiratie uit de comics werd er gekeken naar o.a. The Darkseid War, Futures End en Injustice, maar al bij al voelt het verhaal zeer origineel aan en kent de film wel enkele verrassingen. Terwijl sommige fans het einde als lazy writing zullen afdoen, wordt er toch maar weer een mooie terugkoppeling gemaakt aan de films waarmee dit DC-universum van start ging. Kortom, het wérkt. Justice League Dark: Apokolips War is één van de beste geanimeerde DC-superheldenfilms sinds Justice League: The Flashpoint Paradox en moet qua opzet en schrijfwerk niet onderdoen voor pakweg een Avengers: Endgame. Een absolute aanrader voor al wie de vorige films gezien heeft. bron: brainfreeze.be/film/2020/05/08/review-justice-league-dark-apokolips-war/ Downloaden Als Justice League Dark: Apokolips War online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Justice League Dark: Apokolips War.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Justice League Dark: Apokolips War downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Justice League Dark: Apokolips War 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 9. Pfffff net bekeken. Mooie scènes, goede effecten maar to much. Veel te veel van alles en zo veel terug getrokken van de oude serie dat je er over struikelt en het niet meer leuk is. Ik ben groot star Wars fan maar deze film hangt op drie van de vijf sterren. Jammer, had hem hoog zitten.
 10. Ik heb hem een aantal weken geleden al gezien in 4k, maar na een erg hoge verwachting was ik na de film wel wat teleurgesteld, en heb er zelfs nu nog een onbevredigend gevoel over. hoop dat dat voor jullie anders is.
 11. Ik heb hem nog steeds niet bekeken, vandaag maar bekijken. Hij staat zelfs op Disney+ sinds vandaag. 🤗 Toppertje hoor.
 12. Extraction Het lijkt misschien ietwat onredelijk om van debuterend regisseur Sam Hargrave een film met een verhaal te verwachten. De man heeft een achtergrond als stuntman en stuntcoördinator, dus hoeft niemand verrast te zijn dat bij hem plot en personages ondergeschikt zijn aan actie. Hargrave aspireert overduidelijk niet de volgende Martin Scorses of Wes Anderson te worden, maar lijkt eerder in de voetsporen te willen treden van Chad Stahelski, die na een vergelijkbare stuntcarrière de overstap naar regisseur maakte met de John Wick-films. Maar waar die gesitueerd zijn in een stevig gefictionaliseerde wereld, speelt Extraction zich af in een echt derdewereldland, alwaar onze blonde hoofdpersoon massaal lokale autoriteiten en straatbendeleden overhoop mag knallen. Toch een beetje alsof je John Wick loslaat in de favela's van City of God. Beide films zijn goed op hun eigen manier, maar gooi ze bij elkaar en je krijgt een cocktail met een vieze nasmaak. Toch kan een dusdanig lompe actiefilm nog best worden gered met een charmante hoofdrolspeler. Maar helaas zet Hemsworth op de meest ongeïnspireerde wijze de standaard stoere huurling met een verplicht trauma neer, die elk probleem kan oplossen door de trekker over te halen. Het is zo'n een rol die je verwacht van Mark Wahlberg, ware het niet dat hij in All the Money in the World al een ontvoeringsoplosser speelde die juist een vrij normale vent was die voor zijn werk genoeg had aan een telefoon. Op een zeker moment duiken Rake en zijn beschermeling onder bij een collega die gespeeld wordt door David Harbour, die kortstondig wat leven in de brouwerij brengt. Zijn aanwezigheid prikkelt de geest: hoe zou deze film eruit hebben wanneer niet Hemsworth maar hij de hoofdrol had gehad? Sowieso heel wat interessanter. Maar ja, dat zal qua marketing wel lastig te zijn bevonden. bron: filmtotaal.nl/recensie/14337 Downloaden Als Extraction online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Extraction.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Extraction downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Extraction 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 13. Trolls World Tour Trolls World Touris het vervolg op de hitfilm Trolls van DreamWorks Animation (Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda). In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Justin Timberlake) een grote ontdekking. Ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter maar vooral ook luider en muzikaler te worden. bron: veghel.industrybioscoop.nl/movies/824/17/trolls_world_tour Downloaden Als Trolls World Tour online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Trolls World Tour.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Trolls World Tour downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Trolls World Tour 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 14. Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge De film van de animatiefilm Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge is dit weekend uitgekomen! In het populaire vechtspel kun je je tegenstanders flink vernederen en vervolgens zelfs kan trakteren op een lugubere dood. Dat doe je met misselijkmakende liquidaties die fatalities heten en er vaak walgelijk uitzien. Goed nieuws: de fatalities zitten ook in de animatiefilm die 12 april digitaal uitkomt. Mortal Kombat-personages Johnny Cage, Liu Kang, Sub-Zero, Scorpion, Sonya Blade, Shang Tsung en vele anderen zijn ook te zien in Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge, maar zoals de titel al verklapt, draait het vooral om Scorpion. Nadat huurmoordenaar Sub-Zero zijn familie uitmoordt, wordt hij een verloren ziel die niets liever wil dan wraak nemen. Die wraak kan hij nemen op het prestigieuze Mortal Kombat-toernooi. Vechters uit allerlei verschillende werelden nemen het daar tegen elkaar op. Tussen al die vechters zitten ook Liu Kang, Sonya Blade en Johnny Cage die als missie hebben om de wereld te redden door Shang Tsung en zijn gladiatoren aan te pakken. bron: funx.nl/news/films-series/45619-bloederige-trailer-voor-mortal-kombat-animatiefilm-scorpion-s-revenge-2020 Downloaden Als Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 15. Mooi, f&f vind ik ook heerlijk om te kijken. Dan gaan we van deze ook genieten.
 16. Andere bron genomen vandaag samen met NL ondertitels en het lijkt wel of men een HD film aan het bekijken is, de beste film die ik dit jaar reeds gezien heb ( het kan niet anders omdat het van de makers van Fast & furious is) en zeker de gevechten zijn om je vingers af te likken.
 17. The Hunt De film opent met een bombastische ouverture en een strak geënsceneerde groepstekst die met terugwerkende kracht belangrijk wordt. Vervolgens worden we naar een luxe vliegtuig gebracht waar de liberale rijken worden gevierd en willekeurige arme conservatieven uit verschillende delen van het land gedrogeerd en uit het zicht achter in het vliegtuig verscholen. De volgende scène begint met de ontvoerde slachtoffers die met een mond gesnoerd wakker worden en op weg zijn naar een mysterieuze doos in een veld, zoals de hoorn des overvloeds van ' The Hunger Games' . Zodra hun beperkingen zijn uitgeschakeld en het schieten begint, is het gevaarlijkste spel aan de gang. De film is zowel wegwerpbaar omdat het niet in staat is iets te zeggen - wat dan ook! - over het huidige politieke klimaat dat verder gaat dan "Oh, het is daar onvoorspelbaar", en als een vreemd cultureel artefact van die tijd. Het is net zo waarschijnlijk dat deze film zonder veel aankondiging in en uit de bioscoop zou zijn gevlogen, ware het niet dat het een kort moment was op sociale media. Misschien is er meer te leren van "The Hunt" dan wat er gebeurt in "The Hunt". bron: Downloaden Als The Hunt online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. The Hunt.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen The Hunt downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film The Hunt 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 18. Vin Diesel is een toffe acteur. Bijna net zo tof als Dwayne ‘The Rock’ Johnson
 19. Die gaan we even bekijken vanavond, we zien nogal graag films met Vin Diesel, is wel in hdcam (zoals in de goeie ouwe tijd van het downloaden, we worden oud als we dat al zeggen)
 20. Bloodshot Na een bloedige confrontatie ontwaakt Ray in een laboratorium, waar hem wordt verteld dat hij is gestorven en door hypermoderne technologie niet alleen weer tot leven is gewekt, maar ook flink is verbeterd. Niet alleen is zijn fysieke kracht enorm toegenomen en is hij praktisch onkwetsbaar, maar de technologie in zijn lichaam maakt hem ook nog eens nagenoeg alwetend. Wanneer hij even op eigen houtje naar de andere kant van de wereld wil vliegen, downloadt hij gewoon à la The Matrix de handleiding van een vliegtuig in zijn brein. Eenmaal op zijn bestemming aangekomen kan hij alle databases hacken om uit te vinden waar de schurk die hij zoekt zich op dat moment bevindt. De film lijkt daarmee in veel opzichten een remake van de RoboCop-remake van enkele jaren geleden. Want behalve een opnieuw tot leven gewekte protagonist die in zijn computerbrein de nodige puntjes kan verbinden, zijn er oorlogsveteranen die gerobotiseerde vervanging krijgen voor ontbrekende ledematen en lijkt Guy Pearce zelfs praktisch hetzelfde personage te spelen als Gary Oldman in de eerdergenoemde film, inclusief vergelijkbaar kapsel en identieke bril. Nu behoefde de originele RoboCop zeker geen nieuwe versie, maar de uiteindelijk toch verschenen remake al helemaal niet. Maar waar die film nog enigszins stilstond bij existentiële kwesties, gaat Bloodshot daar in eerste instantie volledig aan voorbij, terwijl er best ruimte voor lijkt te zijn als men maar niet zo'n haast had om aan de actie te beginnen. bron: filmtotaal.nl/recensie/14245 Downloaden Als Bloodshot online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Bloodshot.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Bloodshot downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Bloodshot 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 21. Gisteren gedownload, niet verder vertellen, ondertitels gevonden en even door ConverdXtoDVD laten gaan - 1 pak chips - 1 emmer popcorn en de nodige frisdrank. Hoewel we niet zo fan zijn van Star Wars vonden we het toch een mooie film, zeker de grondgevechten. En nu we in België zo goed als in lockdown zijn, gaan we ook alle films en series bekijken van een bekende reeks met het woord Star ... in en ja ook de nieuwe serie. Maar het was leuk star Wars nog eens te zien en eerlijk gezegd voor mij was dit de beste.
 22. The Gentlemen Jeremy Strong is helemaal hot door zijn hoofdrol in de serie Succession, Michelle Dockery is zij van Downton Abbey, Henry Golding is sinds Crazy Rich Asians de bekendste Aziaat van Hollywood, en Matthew McConaughey is gewoon Matthew McConaughey. Hij speelt als enige zijn rol iets te ‘straight’; alsof hij die mafkezen om zich heen zag en besloot dat hij daar toch niet overheen kon. Alle acteurs hebben er echter duidelijk een hoop lol mee en dat is erg aanstekelijk. Hun personages ouwehoeren een end weg, afgewisseld met hier en daar een kogelbuitje of ander geweld. Het slaat allemaal nergens op maar ‘who cares?!’ Na een aantal grote Hollywoodproducties gebaseerd op bestaand materiaal (Sherlock Holmes, The Man from U.N.C.L.E., King Arthur en Aladdin) is het fijn dat Guy Ritchie nu terug naar zijn roots is gegaan, om weer eens een origineel verhaal te vertellen dat zich afspeelt in Londen. Zijn volgende film Cash Truck is gebaseerd op de Franse film Le convoyeur maar het verhaal had makkelijk uit zijn eigen koker kunnen komen: een mysterieuze vent wordt bewaker bij een geldtransportbedrijf waar allemaal gestoorde losers werken - en hij wordt gespeeld door Jason Statham. Kom maar door! Fan van de oude Guy Ritchie-films? Dan kan je de XXL bak popcorn en cola meenemen de zaal in, want je wil geen moment missen van The Gentlemen! Alle acteurs hebben ook zichtbaar plezier in het spelen van hun prettig gestoorde criminele personages. Aladdin heeft Guy Ritchie niet minder scherp gemaakt! bron: superguide.nl/nieuws/the-gentlemen-review-matthew-mcconaughey-vs-de-britse-onderwereld-films Downloaden Als The Gentlemen online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. The Gentlemen.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen The Gentlemen downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film The Gentlemen 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 23.  
×
×
 • Create New...