Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...


About This Club

Deze club toont de meest gedownloade films. Hierover kan worden gediscussieerd en gesproken. Bestanden van films zijn niet toegestaan.

 1. What's new in this club
 2. The Hunt De film opent met een bombastische ouverture en een strak geënsceneerde groepstekst die met terugwerkende kracht belangrijk wordt. Vervolgens worden we naar een luxe vliegtuig gebracht waar de liberale rijken worden gevierd en willekeurige arme conservatieven uit verschillende delen van het land gedrogeerd en uit het zicht achter in het vliegtuig verscholen. De volgende scène begint met de ontvoerde slachtoffers die met een mond gesnoerd wakker worden en op weg zijn naar een mysterieuze doos in een veld, zoals de hoorn des overvloeds van ' The Hunger Games' . Zodra hun beperkingen zijn uitgeschakeld en het schieten begint, is het gevaarlijkste spel aan de gang. De film is zowel wegwerpbaar omdat het niet in staat is iets te zeggen - wat dan ook! - over het huidige politieke klimaat dat verder gaat dan "Oh, het is daar onvoorspelbaar", en als een vreemd cultureel artefact van die tijd. Het is net zo waarschijnlijk dat deze film zonder veel aankondiging in en uit de bioscoop zou zijn gevlogen, ware het niet dat het een kort moment was op sociale media. Misschien is er meer te leren van "The Hunt" dan wat er gebeurt in "The Hunt". bron: Downloaden Als The Hunt online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. The Hunt.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen The Hunt downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film The Hunt 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 3. Vin Diesel is een toffe acteur. Bijna net zo tof als Dwayne ‘The Rock’ Johnson
 4. Die gaan we even bekijken vanavond, we zien nogal graag films met Vin Diesel, is wel in hdcam (zoals in de goeie ouwe tijd van het downloaden, we worden oud als we dat al zeggen)
 5. Bloodshot Na een bloedige confrontatie ontwaakt Ray in een laboratorium, waar hem wordt verteld dat hij is gestorven en door hypermoderne technologie niet alleen weer tot leven is gewekt, maar ook flink is verbeterd. Niet alleen is zijn fysieke kracht enorm toegenomen en is hij praktisch onkwetsbaar, maar de technologie in zijn lichaam maakt hem ook nog eens nagenoeg alwetend. Wanneer hij even op eigen houtje naar de andere kant van de wereld wil vliegen, downloadt hij gewoon à la The Matrix de handleiding van een vliegtuig in zijn brein. Eenmaal op zijn bestemming aangekomen kan hij alle databases hacken om uit te vinden waar de schurk die hij zoekt zich op dat moment bevindt. De film lijkt daarmee in veel opzichten een remake van de RoboCop-remake van enkele jaren geleden. Want behalve een opnieuw tot leven gewekte protagonist die in zijn computerbrein de nodige puntjes kan verbinden, zijn er oorlogsveteranen die gerobotiseerde vervanging krijgen voor ontbrekende ledematen en lijkt Guy Pearce zelfs praktisch hetzelfde personage te spelen als Gary Oldman in de eerdergenoemde film, inclusief vergelijkbaar kapsel en identieke bril. Nu behoefde de originele RoboCop zeker geen nieuwe versie, maar de uiteindelijk toch verschenen remake al helemaal niet. Maar waar die film nog enigszins stilstond bij existentiële kwesties, gaat Bloodshot daar in eerste instantie volledig aan voorbij, terwijl er best ruimte voor lijkt te zijn als men maar niet zo'n haast had om aan de actie te beginnen. bron: filmtotaal.nl/recensie/14245 Downloaden Als Bloodshot online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Bloodshot.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Bloodshot downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Bloodshot 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 6. Gisteren gedownload, niet verder vertellen, ondertitels gevonden en even door ConverdXtoDVD laten gaan - 1 pak chips - 1 emmer popcorn en de nodige frisdrank. Hoewel we niet zo fan zijn van Star Wars vonden we het toch een mooie film, zeker de grondgevechten. En nu we in België zo goed als in lockdown zijn, gaan we ook alle films en series bekijken van een bekende reeks met het woord Star ... in en ja ook de nieuwe serie. Maar het was leuk star Wars nog eens te zien en eerlijk gezegd voor mij was dit de beste.
 7. The Gentlemen Jeremy Strong is helemaal hot door zijn hoofdrol in de serie Succession, Michelle Dockery is zij van Downton Abbey, Henry Golding is sinds Crazy Rich Asians de bekendste Aziaat van Hollywood, en Matthew McConaughey is gewoon Matthew McConaughey. Hij speelt als enige zijn rol iets te ‘straight’; alsof hij die mafkezen om zich heen zag en besloot dat hij daar toch niet overheen kon. Alle acteurs hebben er echter duidelijk een hoop lol mee en dat is erg aanstekelijk. Hun personages ouwehoeren een end weg, afgewisseld met hier en daar een kogelbuitje of ander geweld. Het slaat allemaal nergens op maar ‘who cares?!’ Na een aantal grote Hollywoodproducties gebaseerd op bestaand materiaal (Sherlock Holmes, The Man from U.N.C.L.E., King Arthur en Aladdin) is het fijn dat Guy Ritchie nu terug naar zijn roots is gegaan, om weer eens een origineel verhaal te vertellen dat zich afspeelt in Londen. Zijn volgende film Cash Truck is gebaseerd op de Franse film Le convoyeur maar het verhaal had makkelijk uit zijn eigen koker kunnen komen: een mysterieuze vent wordt bewaker bij een geldtransportbedrijf waar allemaal gestoorde losers werken - en hij wordt gespeeld door Jason Statham. Kom maar door! Fan van de oude Guy Ritchie-films? Dan kan je de XXL bak popcorn en cola meenemen de zaal in, want je wil geen moment missen van The Gentlemen! Alle acteurs hebben ook zichtbaar plezier in het spelen van hun prettig gestoorde criminele personages. Aladdin heeft Guy Ritchie niet minder scherp gemaakt! bron: superguide.nl/nieuws/the-gentlemen-review-matthew-mcconaughey-vs-de-britse-onderwereld-films Downloaden Als The Gentlemen online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. The Gentlemen.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen The Gentlemen downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film The Gentlemen 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 8. Ik moet hem nog gaan kijken. Gisteren wel een minuut of 5 gekeken. De ondertiteling ziet er prima uit, moet ik zeggen. Ik heb ze slechter gezien.
 9. Ik heb de film net gekeken en moet zeggen dat ik weer heb genoten van een geweldige productie. Wat een technieken zijn er weer gebruikt om dit meesterwerk te realiseren. Een aanrader voor alle liefhebbers van dit genre.
 10. Ik zie ze inderdaad ook. Meestal pak ik de X265-versie. Maar die zie ik (nog) niet met DD5.1 audio. Lekker onderuit is bij mij nooit zo'n goed idee. Dan willen de oogjes nog wel eens dichtvallen.
 11. Er zijn op dit moment 2 behoorlijke releases in omloop met Custom NL vertaling die redelijk goed schijnen te zijn. Er is een WEB-DL AMZN (Amazone) en een WEB-DL ITunes versie, beide met DD5.1 audio. Vanavond dus maar eens lekker 2.23 uur lang onderuit met een borrelhapje.
 12. Ik heb deze in de bioscoop gemist... Dus wacht ook op een goede release om met zoonlief te kijken. Misschien komt hij snel op Disney+ dat is trouwens ook prima.
 13. The Invisible Man Al gauw blijkt dat Cecilia is ontsnapt aan een extreem bezitterige man. Een narcistische sociopaat, die haar zodanig manipuleerde dat ze praktisch zijn gevangene was. Oftewel: zowat de laatste persoon op aarde die je het vermogen van onzichtbaarheid gunt. Daarmee wordt de angst voor dit personage goed opgebouwd, nog voor hij daadwerkelijk de dreiging uit de titel wordt. Want bij haar ontsnapping zagen we Cecilia uiteraard niet toevallig door een laboratorium sluipen. Net wanneer Cecilia dankzij de hulp van vrienden en familie weer een beetje een normaal leven denkt te kunnen leiden, begint een onzichtbare stalker haar het leven zuur te maken. Maar overtuig anderen daar maar eens van... The Invisible Man is deels opgezet zoals andere horrorfilms uit de Blumhouse-stal: het hoofdpersonage meent met een onzichtbare dreiging te maken te hebben, terwijl iedereen om haar heen denkt dat ze zichzelf onnodig gek maakt. Gelukkig draait de film niet al te lang om dit vraagteken heen (de titel geeft immers al uitsluitsel), waarna zich een situatie voltrekt waarin de onzichtbare man op manipulatieve wijze Cecilia steeds verder van haar sociale omgeving weet te isoleren. Aangezien de film constant haar perspectief behoudt en vertolkster Elisabeth Moss de pannen van het dak acteert, is het uiterst eenvoudig mee te gaan in deze beklemmende omstandigheden. The Invisible Man is: een slim geschreven, knap gefilmde en uiterst kundig geregisseerde film die prima op eigen benen kan staan en geen moment boven zijn stand leeft. Verwacht dus geen opzetjes voor vervolgfilms of grote sterren die alvast even hun gezicht komen laten zien. Blijkbaar kan het dus toch nog gewoon: een uiterst solide film die het basisverhaal uitwerkt zonder iets te verkwanselen, maar er ook niet voor terugdeinst ergens over te gaan. En nu maar hopen dat men het hierbij durft te laten en niet probeert met dit zuurverdiende succes alsnog dat idiote Dark Universe van de grond te krijgen. bron: filmtotaal.nl/recensie/14225 Downloaden Als The Invisible Man online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. The Invisible Man.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen The Invisible Man downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film The Invisible Man 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 14. Och, Coco, dat was een geweldig mooie film. Zeker gezien het onderwerp over de dood gaat. Eindelijk weer een een nieuwe film van Pixar. Je wordt momenteel doodgegooid met al die remakes. En ja, het ziet er allemaal geweldig uit ,maar het werd inderdaad weer eens tijd voor een echt nieuw en hopelijk mooi Pixar pareltje.
 15. Onward Het is alweer een tijd geleden, sinds Coco om precies te zijn, dat Pixar een originele animatiefilm uitbracht die geen vervolg was. De wereld in Onward is een allegaartje van folklore, legendes en mythische wezens, maar dan teruggebracht naar het leven in de buitenwijken dat we allemaal kennen. De Lightfoots wonen met moeder Laurel in een gigantisch paddenstoelenhuis, maar de ooit zo gracieuze eenhoorns zijn het schuim der aarde die de vuilnisbakken plunderen. De eens zo mysterieuze leeuwachtige strijdster Manticore blijkt helemaal niet zo'n gevaarlijke onheilspellende kroeg te runnen, maar is onderdeel van een commerciële keten en heeft zichzelf als merk uitgeroepen. Wat volgt is niet alleen een zoektocht naar de enige identieke steen om vaderlief voor even terug te krijgen, maar tevens een queeste naar hun ware zelf. Ontdaan van alle fratsen van toverij en rare wezens, is Onward in essentie een kwestie van het vinden van identiteit. Ian probeert aansluiting te vinden bij de populaire jongens en meiden van de school en Barley is het type ruwe bolster blanke pit. De missie die volgt draait niet enkel om het verslaan van draken en afschudden van vijanden, maar draait met name om zelfexploratie. Dat de magie - of die nou uit een toverspreuk of uit onze jeugd komt - nog in ons allemaal zit, is hierbij een prettige bijkomende gedachte. Scanlon toont ons een magische wereld, waarin juist het alledaagse het meest bijzondere is. En andersom: een gewone wereld, waarin de magie het bijzondere is. Deze aanpak pakt wonderlijk uit. Zoals vrijwel altijd bij Pixar het geval is, heeft elk plotelement een duidelijk functie en wordt niets vergeten of achterwege gelaten. Vooral Octavia Spencer excelleert als de genoemde Manticore die op haar beurt ook vergeten is waar ze voor stond en slachtoffer is geworden van de consumptiemaatschappij. Dit is geen belerende boodschap, maar wordt met veel humor gebracht. bron: filmtotaal.nl/recensie/14227 Downloaden Als Onward online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Onward.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Onward downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Onward 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 16. Fantasy Island Een groepje gelukkige prijswinnaars landen op het exclusieve resort Fantasy Island, de marketingbelofte is dat één van hun fantasieën op dit eiland werkelijkheid kan worden. Hoe gastheer Mr. Roarke dit voor elkaar krijgt wordt voor niemand duidelijk, maar de fantasieën zijn onwerkelijk echt! Terwijl de gasten zich enorm vermaken, begint toch het besef dat er iets niet helemaal pluis is. En als de fantasieën in elkaar beginnen over te lopen, weten ze dat ze in de shit zitten. De cast is geknipt voor de film en zet de karakters heerlijk neer. Nu moet ik bekennen dat ik de tv-serie uit de jaren ’70 of de reboot uit 1998 niet heb gezien. Wel weet ik inmiddels dat er naast Mr. Roarke, ook andere personages eerder voorkwamen in tv-serie. Al met al is Fantasy Island een vermakelijke horror, heerlijk voor tussendoor en ook geschikt om je date mee naar toe te nemen. Fantasy Island draait vanaf vandaag, 13 februari, in de bioscoop. bron: denachtvlinders.nl/2020/recensie-fantasy-island-jeff-wadlow/ Downloaden Als Fantasy Island online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Fantasy Island.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Fantasy Island downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Fantasy Island 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 17. Sonic the Hedgehog Het voelt geen moment vreemd dat Sonic zich in een scène bevindt, wat ook een compliment is aan de geweldige cast die veel moet acteren in samenhang met Sonic. Dit is ook niet heel onverwacht, aangezien regisseur Jeff Fowler een flinke sterrencast bijeen wist te rapen. Met name Jim Carrey als Dr. Robotnik steelt in elke scène de show. Het talent en de kracht van Carrey toont hij elke keer als hij op het scherm komt. De pure humor, waarvan je simpelweg weet dat het Jim Carrey eigen is, is een rode draad door de film en de arc van robotnik. Van de manier waarop hij beweegt, tot zijn uitspraak en houding, dit kan Jim Carrey het beste. Sonic The Hedgehog is een fantastische film voor het hele gezin. Je zal stuk gaan van het lachen, met hier en daar een wijze levensles. De sterrencast bewijst zijn kwaliteiten met Jim Carrey als uitspringend talent. Zijn Dr. Robotnik is geweldig en zorgt ervoor dat ik met smart wacht op een vervolg op deze vermakelijke film. Sonic zal niet de beste film zijn die je dit jaar ziet, maar je zal ongetwijfeld genieten van de humor, het inspirerende verhaal en de erg toffe animaties. bron: ign.com/sonic-the-hedgehog-2/120511/review/sonic-the-hedgehog-movie-review Downloaden Als Sonic the Hedgehog online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Sonic the Hedgehog.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Sonic the Hedgehog downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Sonic the Hedgehog 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 18. Little Women Een literaire klassieker verfilmen, het is een populaire onderneming, maar een die zelden het bronmateriaal overstijgt. Dat het wel degelijk kan, bewijst Greta Gerwig met haar inventieve versie van Little Women. Er is een soort patroon te vinden in de belangrijkste werken van actrice, regisseur en scenariste Greta Gerwig tot nu toe. De protagonisten van Frances Ha, Lady Bird en nu Little Women zijn allemaal iemand anders aan het worden. Frances, de danseres die haar carrière een boost wil geven maar de middelen niet heeft; Christine, die haar wereld wil uitbreiden maar tegenkanting krijgt van haar omgeving. Deze vrouwen willen ergens naartoe, ze willen méér. Laura Dern lijkt geen slechte rollen te kunnen spelen, en voegt een scherp kantje toe aan de moeder van de zussen. Zij is niet zomaar het moedertje, ook al laat ze regelmatig haar zachtere kant zien. Timothée Chalamet is de perfecte dosis tragisch en charmant als het belangrijkste mannelijke personage, die opgroeit in een gouden kooi en een boon heeft voor Jo. De productie heeft net als het verhaal een levendigheid die de 19e eeuw verrassend aantrekkelijk maakt. De kleurenfilters en de muziek van Alexandre Desplat, vol piano en harp, verrijken de prachtige setaankleding en de geweldige kostuums van Oscargenomineerde Jacqueline Durran. Greta Gerwig heeft met haar artistieke visie het bronmateriaal verheven. Ze levert zo de beste bewerking van Little Women tot nu toe af. bron: geekster.be/films/little-women-review-oud-en-nieuw/ Downloaden Als Little Women online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Little Women.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Little Women downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Little Women 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 19. Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) Margot Robbie, de actrice die Harley Quinn speelt, trekt de kar van Birds of Prey: ze doet naast de hoofdrol ook de productie en bracht een club stoere vrouwen bij elkaar voor een film over stoere vrouwen. Het gebeurt niet vaak bij een dure stripheldenfilm dat het voornaamste deel van de cast, de voornaamste producent, de regisseur én de schrijver allemaal vrouwen zijn. Jammer dat deze unieke bezetting zo’n onopmerkelijke film heeft opgeleverd. Gelukkig is Margot Robbie een dijk van een leading lady en de perfecte Harley Quinn met haar speelse en maniakale maniertjes. Geen wonder dat ze weer genomineerd is voor een Oscar! Ze zorgt voor lol én houvast en dat laatste heeft deze film hard nodig. De makers hebben hun best gedaan er een komische, harde actiefilm van te maken en dat is aardig gelukt. Maar dan zet McGregor opeens een masker op, omdat dat nou eenmaal moet vanwege de stripboekoorsprong van zijn personage. Of laat Black Canary uit het niets een bovennatuurlijk harde schreeuw horen, alsof ze opeens in een X-Men-film is beland. Birds of Prey is rommelig, luidruchtig en zo druk bezig z’n kijkers continu te prikkelen, dat de irritatiegrens dicht in de buurt komt. Ironisch dus dat de aanstichtster van dit alles ook degene is die de balans net naar de positieve kant laat doorslaan. Dankjewel, Margot Robbie. bron: superguide.nl/nieuws/birds-of-prey-review-margot-robbie-perfectioneert-harley-quinn-films Downloaden Als Birds of Prey online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Birds of Prey.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Birds of Prey downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Birds of Prey 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 20. 21 Bridges De film gaat over dat het personage van Chadwick Boseman toen hij jong was zijn vader verloor. Zijn vader was een politieagent en is vermoord toen hij in de achtervolging was. Ongeveer 20 jaar later is het personage van Chadwick Boseman, Andre Davis, net als zijn vader ook politieagent geworden en pakt hij de criminelen van New York hard aan. Tijdens een overval in Brooklyn wordt de klopjacht geopend op de verantwoordelijke personen. Wat volgt is een klopjacht door heel New York. Is het een goede thriller? Ja en nee, Ja, omdat je geboeid naar het scherm blijft kijken als de politieagenten achter de criminelen aanzitten. En nee, omdat de film soms iets langzaam wordt en dat haalt de nodige spanning uit de film. Maar over het algemeen vond ik het een solide thriller. Daarnaast vond ik de tijdspanne waar de film zich afspeelde erg goed, omdat je hierdoor het gevoel hebt dat de film echt een race tegen de klok is voor de hoofdpersonages. De achtervolging begint om ongeveer 12 ’s nachts en ze moeten de criminelen voor 5 uur dezelfde nacht gepakt hebben. Dit vind ik een slimme manier om de spanning in je film vast te houden en dit werkte naar mijn mening goed. Zou ik deze film aanraden of niet. Ja, dat doe ik om een paar redenen, het erg goede acteerwerk en de tijdspanne waarin de film zich afspeelt. Daarnaast zou ik hem ook aanraden als je van een goede thriller houdt. bron: thatsgaming.nl/21-bridges-review/ Downloaden Als 21 Bridges online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. 21 Bridges.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen 21 Bridges downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film 21 Bridges 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 21. Gretel & Hansel Sophia Lillis (Stephen King’s It) stapt in de schoenen van Gretel en bewandelt de vertrouwde weg van het alom bekende sprookje met haar broertje Hansel (Samual Leakey). Wanneer ze op het huis van de heks (Alice Krige) stuiten ontvouwt zich een verhaal dat natuurlijk op de bekende naargeestige situaties zal uitdraaien. Het script van Perkins en Rob Hayes biedt een versie van het sprookje die de rode lijn verrijkt met wat nodige complexiteit, zonder daarbij radicaal af te wijken van hetgeen we van zo’n moderne herbewerking kunnen verwachten. De gekunstelde wereld van Gretel & Hansel wisselt naadloos af tussen de aardetinten van herfsttijd en neonverlichte duisternis. Het huis van de heks is een tijdloze mengelmoes van authentieke en vervreemdende moderne accenten. De film schept met zulke verfrissende verassingen een geheel eigen realiteit, losgetrokken van de geschiedenis. Gretel & Hansel is een schaamteloze uiting van “style over substance” die voor veel kijkers nogal kitscherig en bizar zal aanvoelen. Desondanks valt het niet te ontkennen dat Perkins een film met een sterke eigenzinnige identiteit heeft afgeleverd. Een relatief zwak einde daargelaten is zijn visuele nachtmerrie doordrenkt met stijlvolle atmosfeer en beschikt zijn werk over een artistiek doelbewustzijn waar veel films een voorbeeld aan kunnen nemen. Een moderne horror-adaptatie van Hans en Grietje had veel kunnen zijn, maar ik vermoed dat niemand deze tegendraadse nachtmerrie zag aankomen. bron: ign.com/gretel-and-hansel/120151/review/gretel-hansel-filmrecensie Downloaden Als Gretel & Hansel online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Gretel & Hansel.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Gretel & Hansel downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Gretel & Hansel 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 22.  
×
×
 • Create New...