Spring naar bijdragen

Over deze club

Club voor alle bitcoin of andere cryptocurrency talk :)

 1. Wat is nieuw in deze club?
 2. De laatste keren heb ik ontzettend veel geluk gehad, zonder bot. Net op tijd heel laag veel ingelegd, op de piek, vlak voordat alles begon te kelderen eraf gehaald. Da's al maanden geleden, ik doe er de laatste tijd niet zo veel meer mee. Mocht Litecoin naar 80 euro zakken, dan zet ik alles in wat ik kan missen. Ik heb nog steeds niet naar de bot gekeken, ik ga er eens mee aan de slag, met een bedrag van 100 euro of zo.
 3. Ik ben weer eens gaan kijken naar mijn bittrex. Maar dat is minder goed gaan lopen Crypto 0,00428978 BTC ($32,256) Nog wel meer als de eerste 0.0029. Maar Bitcoins is weer een beetje uit de mode.
 4. Meh Meh

  Minergate

  Hoi Casa, Ik heb Minergate ook geprobeerd, op meerdere computers. Ze betalen uit en het werkt echt. Maar mijn ervaring is dat Nicehash meer uitbetaald. Wat voor videokaart heb je? Ik heb een vrij sterke videokaart, een 1080ti. Maar zelfs met die kaart van 700 euro kan ik per maand niet meer dan 100 euro verdienen. En dan reken ik de stroomkosten niet mee. Als je toch Minergate wilt blijven gebruiken, kan je het probleem oplossen vanuit het menu van Minergate. Geef aan dat Minergate geminimaliseerd mag worden maar actief moet blijven.
 5. Hoi, ik heb "Minergate" een geinstalleerd om eens te kijken wat het doet. Maar als ik de pc opzet en inlog met email kan ik beginnen "minen" MAAR als ik minimaliseer dan verdwijnt het.... Snelkoppeling staat nog wel op het tabblad maar krijg het langs geen kanten meer open en kan mijn voortgang dus niet zien......(als het al verder loopt) Hoe lukt dit wel
 6. Ik speel met een een kleine 0.0029 BTC op bittrex. Bittex is een beurs waar je op kan handelen met je Bitcoins. Je zult dus eerst een stukje Bitcoin moeten hebben wil je kunnen handelen. Nadat je wat BTC op je Bittex hebt staan kan je ook andere altcoins kopen en verkopen. Dan is het natuurlijk de bedoeling dat je voor meer geld je altcoin verkoopt en dat je hem inkoopt. Omdat ik zelf lui ben maak ik nu gebruik van een bot. Deze koopt coins welke de afgelopen 24 uur, 5% hebben gestegen of gedaald en daar koop ik dan 0.0005 BTC van. (Als ik voldoende BTC heb op mijn bittrex account) Een groot deel van de handleiding staat hier: https://github.com/aqfaridi/pump_and_dump_bot 1. download ruby: https://www.ruby-lang.org/en/downloads/ 2. Installeer in ruby op je WIndows client. require "rest-client" require "colorize" require "json" 3. Pas je bittrex_bot.rb aan naar wens. (Daarin staan de parameters voor je robot) Ik draai via de Windows task scheduler een 6 tal altcoins die elke 10 minuten loopt. Ik maak gebruik van bot type 3 met dit in de bittrex_bot.rb file: buy_sell_bot(0.05, 0.0005, 0.5, 0.1, 1) if BOT_TYPE == 3 de eerste 0.05 staat voor 5% van een munt die de afgelopen 24 uur is veranderd, anders niet kopen. de 0.00005 staat voor koop met 0.00005 de munt in de 0.5 staat voor de eerste verkoop 5% winst de 0.1 staat voor verkoop met 1% winst de 1 staat voor in 1 split. Uit de readme: BUY_AND_SELL BOT which purchase the coin at minimum price and place the sell order at increment profits, BOT_TYPE=3 e.g For Siacoin(SC), Run like this : ruby bittrex_bot.rb "SC" "3" BUY_AND_SELL BOT has five parameters: # method to place BUY and SELL order immediately after purchase # params : # percent_increase(float) -> BUY_PRICE = (1.0 + percent_increase) * last_price # chunk(float) -> Amount of BTC to invest for buying altcoin # prepump_buffer(float) - Allowed buffer for prepump # profit(float) -> SELL_PRICE = (1.0 + profit) * BUY_PRICE # splits(int) -> How many splits of available quantity you want to make [profit] increment each time in next sell order def buy_sell_bot(percent_increase = 0.05, chunk = 0.004, prepump_buffer = 0.5, profit = 0.2, splits = 2) Ik heb het dus simpel gehouden, waardoor ik altijd de altcoints met 1% winst verkoop. Ik ben van 0.0027 naar de 0.0029 BTC gegaan En zo ziet het er uit op bittex. Gaat niet snel, maar wel vanzelf. Ps. ik zou dit nooit doen met veel centjes. Ik vind het leuk om er een beetje mee te spelen. Misschien kan een ander er ook wat mee
 7.  
×