Spring naar bijdragen

Over deze club

Volg je een tv-serie en wil je hier graag iets over vertellen? Dan is 'De TV-Series Club' iets voor jou! Van het schrijven van een review, tot je mening geven over een bepaalde aflevering of seizoen. Het kan allemaal.

 1. Wat is nieuw in deze club?
 2. ShadowMaster

  Het algemene alles over TV-Series topic

  Inderdaad met NL subs , echt super blij, wel raar dat ze eerst verdwenen waren en nu weer terecht kwamen maar ben er erg blij mee
 3. Fijn dat ze toch weer tevoorschijn zijn gekomen, want volgens mij heb je die 4 seizoenen nu met retail subs.
 4. ShadowMaster

  Het algemene alles over TV-Series topic

  Nou ik ben op de bovenstaande site blijven invullen when calls the heart en het resultaat is ik heb ze eindelijk , ben ze nu aan binnen halen seizoen 1 t/m 4 met NL ondertiteling , seizoen 5 komt eraan staat onder seizoen 4 Nu ben ik op zoek naar project mc2 seizoen 1 t/m 6
 5. Tom Clancy's Jack Ryan is een Amerikaanse thrillerserie van de zender Amazon, die in première ging in Augustus 2018 en op dit moment bestaat uit 1 seizoen van 8 afleveringen, die zo'n 50 minuten duren. Thomas Leo (Tom) Clancy jr. was een Amerikaans auteur van politieke thrillers, gebaseerd op concepten ontleend aan inlichtingendiensten en de militaire wetenschap en velen onder ons kennen vast wel zijn boeken die in grote getallen over de toonbank zijn gegaan. Ook werkte hij mee aan een aantal computerspellen waarvan de Rainbow Six-serie, de Splinter Cell-serie en de Ghost Recon-serie het bekendst zijn. De tv-serie Tom Clancy's Jack Ryan is niet direct gebaseerd op een specifiek boek, maar richt zich op de hedendaagse geopolitiek en terroristische dreigingen. Na een stormachtige carrière bij de mariniers heeft Jack Ryan besloten om het strijdveld in te ruilen voor een ergonomisch verantwoorde bureaustoel en een toetsenbord op het hoofdkantoor van de CIA. Jack is goed met cijfertjes. Zo goed, dat hij ontdekt dat er iemand in het Midden-Oosten enorme bakken geld door een online app aan het sluizen is. Nader onderzoek wijst uit dat er een nieuwe Bin Laden is opgestaan en dat het Westen zich ernstige zorgen moet maken. Musa Bin Suleiman, zoals de terrorist van dienst heet, werkt aan een meesterplan dat de hele wereld op zijn kop zal zetten en de klok tikt. Met frisse tegenzin poetst Jack het stof van zijn Glock 19 en stapt in het vliegtuig om in Jemen even wat dingen recht te zetten. Het is een spannende serie die verrassend gelaagd is en er zit lekker veel vaart in, zónder dat er in het verhaal hele rare bokkensprongen gemaakt worden. Ondanks al bestaande series in de zelfde trant zoals: Homeland, Deep State, Greyzone en The Looming Tower, wil ik deze serie toch aanraden omdat de dreiging zoals het westen die ervaart wordt uitgelicht, maar ook wat het doet met de Lokale bevolking in het Midden-Oosten.
 6. Drifter

  Ray Donovan

  Seizoen 6 start met Ray de fikser die in een soort roes zijn overleden vrouw Abby achterna loopt in een trappenhuis van een gebouw op Staten Island naar het dak en vervolgens naar beneden springt. Hij komt terecht in het water en wordt gered door een agent, waar hij tijdelijk bij gaat inwonen. Deze zelfmoordpoging loopt als een rode draad door de 12 afleveringen van dit seizoen wat weer uit elkaar spat van complot theorieën en het nodige geweld waar de hele van oorsprong Ierse familie aan mee doet. Voor de liefhebbers weer een seizoen wat je niet mag missen.
 7. De afgelopen 2 weken het laatste seizoen van House of Cards bekeken. Was niet slecht, maar ik miste Frank Underwood echt. Goed dat ze het nu hebben afgesloten. Persoonlijk zat ik niet op een 7e seizoen te wachten. Ik had ook nog even verder gekeken. Maar ik kom hem ergens anders zo snel niet tegen met Nederlandse ondertiteling.
 8. Tweede seizoen van Soof uitgekeken met mijn vrouw. Eigenlijk wel een erg leuke Nederlandse serie, gezellig om samen te kijken. Tipje: Eerste seizoen moet je wel eerst hebben gezien om de characters te kennen.
 9. ShadowMaster

  Het algemene alles over TV-Series topic

  Ga eens rond zoeken dan , als nog bedankt allebei
 10. Hahahaha ze zijn als sneeuw voor de zon verdwenen, maar ik heb die vier seizoenen ook zien staan op Newzbin net als jij @Monkie en ze zijn er inderdaad nu ineens vanaf. Alleen die Kerstfilm staat er nu nog op van When calls the heart.
 11. Op newzbin zag ik ze staan. Ik kijk nu net weer, en ze zijn foetsie. Ik weet echt 100% zeker dat alle 4 de seizoenen er gisteren stonden.
 12. ShadowMaster

  Het algemene alles over TV-Series topic

  waaaaaar ?? dan kan ik ze binnen halen
 13. De serie 'When calls the heart' daarvan zie ik de eerste 4 seizoenen met NL ondertiteling.
 14. ShadowMaster

  Het algemene alles over TV-Series topic

  @Drifter klopt ik heb inderdaad de serie the fosters gedownloadt Maar ik heb bijvoorbeeld twee series die wel in Engeland worden uitgezonden maar die dus nergens ook NL ondertiteling hebben, en dat is behoorlijk jammer. Ik snap wel een beetje Engels maar met NL ondertiteling gaat het net wat makkelijker Gaat bijvoorbeeld om 7th heaven seizoen 1 t/m 7 zijn uitgebracht op dvd en NL ondertiteling , maar seizoen 8 t/m 11 niet uitgebracht maar ook nergens geen NL ondertiteling. Dus maar een halve serie helaas dan de serie die inderdaad ook op Netflix is when calls the heart. niet uitgebracht op dvd , maar ook op internet niet met NL ondertiteling te vinden, ik heb inmiddels wel de seizoenen die er zijn gedownloadt maar dan in het Engels.
 15. Ik kan daar eigenlijk ook alleen naar gissen, maar ik denk dat het puur te maken heeft met productiekosten van de serie zelf en in welke en hoeveel landen de serie's worden uitgezonden, want dat zorgt voor een winstplaatje en in ieder geval volledige kosten dekking. Serie's die door Netflix en HBO worden uitgebracht zullen nauwelijks op DVD verschijnen want die verdienen goudgeld met hun streaming. Je moet maar zo bedenken dat wanneer serie's maar beperkt op de buis worden gebracht er misschien nog wat kostendekking is door DVD verkoop en dat zie ik nog het meest bij Engelse serie's van de BBC. Maar er is altijd nog de mogelijkheid van een serie downloaden en even branden.
 16. ShadowMaster

  Het algemene alles over TV-Series topic

  weet je wat ik jammer vindt , dat er bepaalde series die ik echt super mooi vindt niet in Nederland worden uitgebracht op dvd. of maar half uitgebracht worden. weten jullie waarom dat is ?
 17. Ik dus!! Mooi, korte afleveringen. Die ga ik op de wachtlijst zetten. Dank je wel voor de tip
 18. Tipje voor leden die fan zijn van Dwayne Johnson (The Rock) in een rol van Handler / Financieel Makelaar in de HBO serie Ballers. Het verhaal van Ballers gaat over het leven van American Footballers en alles wat met deze sport te maken heeft, maar meer nog met alle randzaken. Spencer Strasmore (Dwayne Johnson) is een gepensioneerde 'defense man' die na zijn carrière actief blijft in de NFL als financieel manager van verschillende spelers. Hij doet dit samen met zijn partner in crime Joe (Rob Corddry) wie in alle staten is om te zorgen dat de echte sterspelers van de NFL bij hun tekenen. De seizoenen bestaan uit 10 afleveringen behalve het 4e seizoen (9 afleveringen) die elk ongeveer 25 minuten duren en naar mijn idee net lang genoeg om de serie te blijven volgen. YouTube trailer onder deze link
 19. Drifter

  Vikings

  De historische dramaserie Vikings, die in Nederland wordt uitgezonden via FOX, wordt stopgezet na het zesde seizoen. History, de Amerikaanse zender die de serie uitzendt, liet dit vrijdag weten aan Deadline. Het zesde seizoen telt twintig afleveringen. De makers kijken naar mogelijkheden om de serie door te laten gaan middels een spin-off. Hiervoor zou History in gesprek zijn met bedenker Michael Hirst en MGM Television. In totaal zijn er 89 afleveringen van de serie gemaakt. Het vijfde seizoen wordt momenteel uitgezonden, de laatste aflevering hiervan is in Amerika te zien op 30 januari. Het zesde en dus afsluitende seizoen staat gepland voor 2020.
 20. A discovery of Witches is een Engelse romantische fantasyserie van de zender Sky1. De serie ging in première op 14 september 2018 en het 1e seizoen bestaat uit 8 afleveringen die gemiddeld 43 minuten duren. De serie is gebaseerd op de bestseller van Deborah Harkness en is een fantasierijk verhaal over magie, wetenschap en geschiedenis. De hoofdpersoon Diana Bishop, een historicus en onwillige heks, ontdekt onverwachts een betoverd manuscript in de Bodleiaanse bibliotheek van Oxford terwijl ze informatie aan het verzamelen is voor haar proefschrift. Deze ontdekking dwingt haar terug in de magische wereld, waar ze eigenlijk uit weg wilde blijven, om de geheimen te ontrafelen die het boek heeft over magische wezens. Ze krijgt hulp van de mysterieuze geneticus en 1500 jaar oude vampier, Matthew Clairmont. Ondanks een lang gekoesterd wantrouwen tussen heksen en vampiers, vormen ze een alliantie en gaan ze op pad om het boek te beschermen en de verborgen mysteries op te lossen, terwijl ze dreigingen uit de schepselswereld (Demonen, Heksen en Vampiers) ontwijken. Ik heb met plezier dit 1e seizoen gekeken en hoop dat de afleveringen in het 2e seizoen net zo aantrekkelijk gaan worden om geboeid te blijven kijken.
 21. Ik houd daarvan, beetje overleven bij het eind van de wereld. Als het maar een beetje en gaat, walk of the dead duurde te lang Even trailer kijken
 22. De nieuwe thrillerserie The Passage met de Amerikaans/Nederlandse acteur Mark-Paul Gosselaar is vanaf dinsdag 29 januari wekelijks te zien op seriezender FOX. De serie is een productie van Ridley Scott en Matt Reeves en is gebaseerd op de gelijknamige trilogie van Justin Cronin en het 1e seizoen gaat bestaan uit 10 afleveringen In The Passage wordt er in de medische faculteit Project NOAH door wetenschappers geëxperimenteerd met een virus, wat uiteindelijk moet leiden tot de genezing van alle ziektes. Het onderzoek is zowel baanbrekend als levensgevaarlijk, want iedere misstap kan fataal zijn voor het voortbestaan van de mens. Als de jonge Amy Bellafonte, wordt gekozen als het dertiende proefpersoon, krijgt agent Brad Wolgast de opdracht om Amy mee te nemen naar Project NOAH. Al snel neemt Brad de rol van surrogaatvader op zich en neemt hij zich voor om Amy met zijn leven te beschermen. Natuurlijk zijn er al tal van Virus/zombie series geweest, maar misschien de moeite waard om toch te kijken als je even naar Deze Trailer hebt gekeken.
 23. Als je daar een beetje op gesteld bent @Duken heb ik nog wel een tip voor je die waarschijnlijk voor jou een stuk aantrekkelijker is. The Ranch is een comedyserie met in de hoofdrol Ashton Kutcher en is nu halverwege seizoen 3 https://www.netflix.com/nl/title/80077977 en voor jou dus ook bij Netflix te zien.
 24. Ik zocht een algemeen topic over series. Die was er nog niet dus bij deze topic is bedoeld voor huis, tuin en keuken praat over series die je hebt gezien en waar je over wilt kletsen. er zijn topics gerelateerd over series, die gesprekken mogen daar. Dit houden we voor algemene kletskoek. gisteren begonnen aan de Netflix serie You Me Her. Aangeraden door een collega, afleveringen duren max 30 minuten en kijkt lekker snel weg. eerste twee afleveringen gezien, maar deze willen we wel verder proberen te kijken. Jammer dat de serie vanaf 12 jaar is. Dan blijft het waarschijnlijk allemaal erg braaf.
 25. Drifter

  Vikings

  Voor de liefhebbers die deze fantastische serie volgen is er goed nieuws, want deel 11 van seizoen 5 is uitgezonden op 28 November na een mid season break van 10 maanden en zal voor zover het zich laat aanzien moeten eindigen met deel 20.
 26. Drifter

  Marvel wel/niet uitgemolken

  Stan Lee, de bedenker van Marvel-superhelden is op maandag 12 November 2018 op 95 jarige leeftijd overleden. Stan Lee is de bedenker of mede-bedenker van nogal wat bekende superhelden, zoals Spider-Man, Iron Man, Daredevil en The Incredible Hulk. De striptekenaar heeft in totaal bijna zeshonderd superhelden personages verzonnen. Stan Lee kwam in 1939 in dienst van Timely Comics, wat later de naam Marvel kreeg. Samen met tekenaar en schrijver Jack Kirby werkte hij aan de Fantastic Four, Hulk, Iron Man, Thor, Silver Surfer en de X-Men. Samen met een andere schrijver, Steve Ditko, creëerde hij Spider-Man en Doctor Strange, en met Bill Everett bedacht hij de superheld Daredevil. Veel van de door Stan Lee in de jaren '60 bedachte Marvel-striphelden zijn uiteindelijk verfilmd of te zien in tv-series zoals duidelijk blijkt uit de bovenstaande tabel.
 27.  
×