Jump to content

About This Club

Volg je een tv-serie en wil je hier graag iets over vertellen? Dan is 'De TV-Series Club' iets voor jou! Van het schrijven van een review, tot je mening geven over een bepaalde aflevering of seizoen. Het kan allemaal.

 1. What's new in this club
 2. Er zal onder de leden van Duken.nl vast geen verkoper zitten, maar als je even Google gebruikt kan je voor DVD's meestal wel terecht bij Bol.com
 3. heeft iemand deze serie misschien te koop op dvd?
 4. ik las er toevallig gisteren over en na het zien van de trailer spreekt hij mij er aan. Staat op de to watch list
 5. Gisteravond heb ik de eerste twee afleveringen gezien, en ik moet zeggen dat het me tot nu toe niet tegenvalt. Wat vinden jullie van deze nieuwe serie van HBO?
 6. Leuke en goede startpost weer. Helaas ben ik van de starwars en heb ik nu geen ruimte meer voor een andere Galaxy serie
 7. Ik ben niet echt fan van deze serie, hoewel ik het volg om kunnen mee te praten in STO (Star Trek Online) omdat we daar ook missies hebben die over deze serie gaan, als trekkie. Er zijn een paar tegenstrijdigheden, zo is bij mijn weten nooit sprake geweest dat Kapitein Pike ooit zou de leiding gehad hebben op Discovery en ziet de brug van de Enterprise en heel anders uit in deze reeks dan in de films. Ik zeg niet dat deze serie slecht is maar voor een trekkie is het niet zo maar aan te nemen dat deze serie thuis hoort in de Star Trek reeks. Maar dat is mijn menig en ook van vele in STO en op het forum van STO, misschien kan het zijn omdat de serie gemaakt is door Netflix. Maar het grafische is wel prachtig gedaan.
 8. Deze serie is in september 2017 in première gegaan en het verhaal speelt zich af in de periode tussen Star Trek: Enterprise en Star Trek: The Original Series in het jaar 2256. De serie is geschreven en geproduceerd door Bryan Fuller en Alex Kurtzman voor CBS en wordt in Nederland uitgezonden door Netflix. Star Trek: Discovery is op vele fronten anders dan de voorgaande series waarbij opvallend is dat dit keer de kapitein eens niet centraal staat. Centraal in deze serie staat een vrouwelijke Starfleet officier genaamd Michael Burnham, die een enigszins traumatisch verleden kent. Haar ouders werden toen ze nog kind was gedood bij een Klingon aanval. Vervolgens kwam Michael op jonge leeftijd terecht op de planeet Vulcan, waar ze werd geadopteerd door Sarek en Amanda Grayson (de vader en moeder van Spock). Door haar bijzondere opvoeding heeft ze een unieke blik op het universum. Als volwassene wordt Michael de eerste officier op de U.S.S. Shenzhou. Na zeven jaar trouwe dienst komt hier echter een abrupt einde aan. Michael doet na een meningsverschil met haar kapitein namelijk een mislukte poging tot muiterij, waarna ze wordt veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Enige tijd later wordt haar alsnog een tweede kans geboden. Ze komt terecht op de U.S.S. Discovery, onder het commando van de keiharde kapitein Gabriel Lorca. Op dit schip blijken experimenten gaande te zijn met een nieuw soort aandrijving. Het hernieuwde conflict tussen Starfleet en de Klingons speelt ondertussen een belangrijke rol in het verhaal. Een nieuwe Klingon leider, T'Kuvma, ziet zichzelf als de opvolger van Kahless en probeert de 24 Klingon Huizen te verenigen tegen hun gezamenlijke vijand. Al snel komt het tot een dodelijke confrontatie tussen de Klingon vloot en Starfleet. Dit is het begin van een oorlog. Als je een echte liefhebber bent van de Star Trek serie en Films mag je deze serie zeker niet missen, want het mag dan een periode bestrijken tussen de eerdere series in, de geavanceerde grafische technieken die gebruikt worden in de serie zijn zeer aantrekkelijk om naar te kijken. Het tweede seizoen is in januari 2019 van start gegaan en een derde seizoen wordt verwacht in 2020. Trailer Seizoen 1: Trailer Seizoen 2:
 9. Ik heb de twee boards samengevoegd van de TV-series club zodat we één actiever board hebben. Bij overige clubs is dit ook uitgevoerd. Hoop dat je het ok vind @Monkie Alles valt nu in "https://www.duken.nl/forums/forum/75-discussies/"
 10. Hoogstwaarschijnlijk zijn de opnamen van seizoen 2 afgerond in December 2018 en Netflix heeft inmiddels de datum vrijgegeven van het tweede seizoen. De streamingdienst laat op Twitter weten dat de nieuwe afleveringen op 5 april al bekeken kunnen worden.
 11. Ook dit klinkt weer als een goede serie! Waar haal ik de tijd vandaan om ze eens rustig te kijken.
 12. Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van de zender Netflix. De serie ging in première in 2018 en seizoen 1 bestaat uit 11 afleveringen die elk ongeveer 57 minuten duren. Dit is een serie die onder Riverdale fans zeker aan zal slaan en is ook net als Riverdale gebaseerd op comic-boeken. Het verhaal is geschreven door Roberto Aguirre-Sacasa. In Chilling Adventures of Sabrina is Sabrina de aan Satan beloofde dochter van een zwarte magiër en een gewone vrouw. Ze probeert een normaal leven te leiden maar krijgt te maken met kwade machten die het op haar en haar familie voorzien hebben. De serie is gevuld met hekserij, demonen, occulte praktijken, vloeken, praten over de Dark Lord en zelfs twee verschijningen van Satan zelf, duidelijk geïnspireerd door Baphomet, een afgod met een geitenkop, vrouwenlichaam en gespleten hoeven die door Tempeliers in het jaar 1300 werd aanbeden. Maar in de kern is dit een duister verhaal over een meisje dat worstelt met haar dubbele persoonlijkheid. Kortom, Chilling Adventures of Sabrina is een duistere upgrade van ´Sabrina The Teenage Witch´ en een geslaagde toevoeging aan de wereld van Archie Comics.
 13. vergeet de verscheidene films niet die op het personage jack ryan gebaseerd zijn. Zo uit mijn hoofd zijn dat er vijf of zes, onder andere "hunt for the red october".
 14. Ik zit eigenlijk te wachten op good omens, gebaseerd op een boek van terry pratchett en neil gaiman. Het gaat over het einde der tijden wat niet helemaal gaat zoals het zou moeten.
 15. Er is weer een nieuwe Amerikaanse TBS fantasy-/komedieserie op de markt, die uitgezonden wordt door Netflix met een toch wel aparte rol, gespeeld door niemand minder dan Daniel Radcliffe (Harry Potter). Radcliffe speelt de rol van Craig, een engel van het laagste niveau die verantwoordelijk is voor de behandeling van alle gebeden van de mensheid. Steve Buscemi speelt Craig's baas, God, die zich heeft gericht op zijn favoriete hobby's. Om de vernietiging van de aarde te voorkomen, moet Craig zijn meest onmogelijke wonder tot op heden verrichten. De serie met de naam Miracle Workers is gebaseerd op het komische boek What in God's Name van Simon Rich en speelt zich af op een werkplek in de hemel en het 1e seizoen bestaat uit zeven afleveringen die elk niet langer dan zo'n 25 minuten duren. Wie een blik wil werpen kan dat doen op de YouTube trailer onder deze link
 16. Jessica Jones en The Punisher, de superheldenseries die momenteel via Netflix zijn te zien, krijgen geen vervolg. Netflix bevestigt dat het tweede seizoen van Marvel's The Punisher en het derde seizoen van Jessica Jones tevens de laatste zullen zijn. Het laatste seizoen van Marvel's The Punisher is sinds Januari bij de streamingdienst te zien. Het derde en laatste seizoen van Jessica Jones zal later dit jaar uitgebracht worden. Drie andere op Marvel-strips gebaseerde Netflix-originals werden eerder al geannuleerd. Ook Luke Cage, Iron Fist en Daredevil zijn inmiddels stopgezet. Waarschijnlijk heeft het einde van de series te maken met de komst van Disney+, de streamingdienst van Disney. Oude en nieuwe Marvel-producties zullen namelijk op deze dienst te zien zijn.
 17. Inderdaad met NL subs , echt super blij, wel raar dat ze eerst verdwenen waren en nu weer terecht kwamen maar ben er erg blij mee
 18. Fijn dat ze toch weer tevoorschijn zijn gekomen, want volgens mij heb je die 4 seizoenen nu met retail subs.
 19. Nou ik ben op de bovenstaande site blijven invullen when calls the heart en het resultaat is ik heb ze eindelijk , ben ze nu aan binnen halen seizoen 1 t/m 4 met NL ondertiteling , seizoen 5 komt eraan staat onder seizoen 4 Nu ben ik op zoek naar project mc2 seizoen 1 t/m 6
 20. Tom Clancy's Jack Ryan is een Amerikaanse thrillerserie van de zender Amazon, die in première ging in Augustus 2018 en op dit moment bestaat uit 1 seizoen van 8 afleveringen, die zo'n 50 minuten duren. Thomas Leo (Tom) Clancy jr. was een Amerikaans auteur van politieke thrillers, gebaseerd op concepten ontleend aan inlichtingendiensten en de militaire wetenschap en velen onder ons kennen vast wel zijn boeken die in grote getallen over de toonbank zijn gegaan. Ook werkte hij mee aan een aantal computerspellen waarvan de Rainbow Six-serie, de Splinter Cell-serie en de Ghost Recon-serie het bekendst zijn. De tv-serie Tom Clancy's Jack Ryan is niet direct gebaseerd op een specifiek boek, maar richt zich op de hedendaagse geopolitiek en terroristische dreigingen. Na een stormachtige carrière bij de mariniers heeft Jack Ryan besloten om het strijdveld in te ruilen voor een ergonomisch verantwoorde bureaustoel en een toetsenbord op het hoofdkantoor van de CIA. Jack is goed met cijfertjes. Zo goed, dat hij ontdekt dat er iemand in het Midden-Oosten enorme bakken geld door een online app aan het sluizen is. Nader onderzoek wijst uit dat er een nieuwe Bin Laden is opgestaan en dat het Westen zich ernstige zorgen moet maken. Musa Bin Suleiman, zoals de terrorist van dienst heet, werkt aan een meesterplan dat de hele wereld op zijn kop zal zetten en de klok tikt. Met frisse tegenzin poetst Jack het stof van zijn Glock 19 en stapt in het vliegtuig om in Jemen even wat dingen recht te zetten. Het is een spannende serie die verrassend gelaagd is en er zit lekker veel vaart in, zónder dat er in het verhaal hele rare bokkensprongen gemaakt worden. Ondanks al bestaande series in de zelfde trant zoals: Homeland, Deep State, Greyzone en The Looming Tower, wil ik deze serie toch aanraden omdat de dreiging zoals het westen die ervaart wordt uitgelicht, maar ook wat het doet met de Lokale bevolking in het Midden-Oosten. Trailer
 21. Seizoen 6 start met Ray de fikser die in een soort roes zijn overleden vrouw Abby achterna loopt in een trappenhuis van een gebouw op Staten Island naar het dak en vervolgens naar beneden springt. Hij komt terecht in het water en wordt gered door een agent, waar hij tijdelijk bij gaat inwonen. Deze zelfmoordpoging loopt als een rode draad door de 12 afleveringen van dit seizoen wat weer uit elkaar spat van complot theorieën en het nodige geweld waar de hele van oorsprong Ierse familie aan mee doet. Voor de liefhebbers weer een seizoen wat je niet mag missen.
 22. De afgelopen 2 weken het laatste seizoen van House of Cards bekeken. Was niet slecht, maar ik miste Frank Underwood echt. Goed dat ze het nu hebben afgesloten. Persoonlijk zat ik niet op een 7e seizoen te wachten. Ik had ook nog even verder gekeken. Maar ik kom hem ergens anders zo snel niet tegen met Nederlandse ondertiteling.
 23. Tweede seizoen van Soof uitgekeken met mijn vrouw. Eigenlijk wel een erg leuke Nederlandse serie, gezellig om samen te kijken. Tipje: Eerste seizoen moet je wel eerst hebben gezien om de characters te kennen.
 24. Ga eens rond zoeken dan , als nog bedankt allebei
 25. Hahahaha ze zijn als sneeuw voor de zon verdwenen, maar ik heb die vier seizoenen ook zien staan op Newzbin net als jij @Monkie en ze zijn er inderdaad nu ineens vanaf. Alleen die Kerstfilm staat er nu nog op van When calls the heart.
 26. Op newzbin zag ik ze staan. Ik kijk nu net weer, en ze zijn foetsie. Ik weet echt 100% zeker dat alle 4 de seizoenen er gisteren stonden.
 27.  
×
×
 • Create New...