Jump to content

About This Club

Volg je een tv-serie en wil je hier graag iets over vertellen? Dan is 'De TV-Series Club' iets voor jou! Van het schrijven van een review, tot je mening geven over een bepaalde aflevering of seizoen. Het kan allemaal.

 1. What's new in this club
 2. The Blacklist Seizoen 7 In The Blacklist volgen we Raymond Reddington. De briljante voortvluchtige wil samenwerken met de FBI, maar alleen op één voorwaarde: hij eist een samenwerking met Elizabeth Keen alias Liz. Red bleef tenslotte jarenlang uit handen van de FBI en kan ze nu als geen ander helpen. De reeks zoomt uitgebreid in op hun bijzondere samenwerking. In de Verenigde Staten wordt het zevende seizoen van de reeks inmiddels al uitgezonden. Normaliter liepen de uitzendingen vervolgens ook mee met Videoland, maar dat is voor seizoen 7 niet het geval. Wel lijken we voor de release op Netflix in Nederland gewoon rekening te moeten houden met een release begin 2021. Downloaden Je kunt de serie The Blacklist Seizoen 7 nu al downloaden en streamen. Door de serie te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een series veel ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via Pathe Thuis. The Blacklist S07E01 WEBRip.mkv (De serie is zien op één van de stream platformen zoals Netflix, Amazon, Disney+, Videoland etc ) bron Afbeeldingen The Blacklist Seizoen 7 downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de serie The Blacklist Seizoen 7 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 3. Aflevering 2 en 3 bekeken, was mij net even te zwaar. Er komt geen tiet in voor maar de ledematen vliegen alle kanten op
 4. Ik ben eraan begonnen. Zojuist seizoen 1 aflevering 1 bekeken. Die smaakt naar meer! Op naar het westen
 5. Brooklyn Nine-Nine Seizoen 7 Brooklyn Nine-Nine is vernieuwd voor een zevende seizoen. "Het is voor ons als netwerk een groot plezier om Brooklyn Nine-Nine een tweede leven te geven", zegt zender NBC, die de comedyserie overnam nadat Fox ermee was gestopt na vijf seizoenen, in een verklaring. In Nederland is Brooklyn Nine-Nine, over het fictionele 99e district van de New York Police Department, te zien op Comedy Central. Daarnaast zijn de eerste vijf seizoenen te bekijken op Netflix. De serie, met acteurs als Andy Samberg en Terry Crews in de hoofdrol, is sinds 2013 te zien. Downloaden Je kunt de serie Brooklyn Nine-Nine Seizoen 7 nu al downloaden en streamen. Door de serie te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een series veel ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via Pathe Thuis. Brooklyn Nine-Nine S07E01 WEBRip.mkv (De serie is zien op één van de stream platformen zoals Netflix, Amazon, Disney+, Videoland etc ) bron Afbeeldingen Brooklyn Nine-Nine Seizoen 7 downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de serie Brooklyn 99 Seizoen 7 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 6. Deze serie stond al een tijdje op me watchlist. Vanavond eindelijk beginnen met seizoen 1.
 7. Dit seizoen inmiddels afgekeken en ik heb me geen moment verveelt. Leuke in deze serie is dat je ook personages tegenkomt uit de top serie Breaking Bad. Wederom een verrassende goede rol van de natuurlijke blonde schoonheid Rhea Seehorn (Kim Wexler).
 8. Better Call Saul Seizoen 5 Het lijkt erop dat de relatie tussen Jimmy en Kim steeds verder onder druk komt te staan. Halverwege het seizoen kunnen we namelijk uitkijken naar een aflevering met de veelzeggende titel ‘Wexler v. Goodman’. Het is nog even afwachten of die confrontatie zich zal afspelen in de slaapkamer of in de rechtszaal, maar het lijkt erop dat Jimmy op het punt staat zijn enige vriend te verliezen. Het ligt voor de hand dat de louche advocaat hierdoor steeds verder afglijdt in de onderwereld van New Mexico, iets dat lijkt te worden bevestigd door de onheilspellende titel van de laatste aflevering: ‘Something Unforgivable’. Downloaden Je kunt de serie Better Call Saul Seizoen 5 nu al downloaden en streamen. Door de serie te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een series veel ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via Pathe Thuis. Better Call Saul S05E01 WEBRip.mkv (De serie is zien op één van de stream platformen zoals Netflix, Amazon, Disney+, Videoland etc ) bron Afbeeldingen Better Call Saul Seizoen 5 downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de serie Better Call Saul Seizoen 5 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 9. Legends of Tomorrow Seizoen 5 Dit vijfde seizoen zijn de Legends of Tomorrow ineens beroemd geworden. Iedereen houdt heel erg van de aandacht die ze ineens krijgen, op Sara na. Als er een vreemde nieuwe gebeurtenis plaatsvindt in de tijdlijn, moeten de Legends weer een paar spannende missies ondernemen. De serie wordt nog gemaakt door Phil Klemmer en Keto Shimizu, die als showrunners dienst doen. Dit seizoen nemen we afscheid van twee hoofdpersonen: Ray Palmer a.k.a. The Atom en van Nora Darhk, die we pas net te zien kregen dit nieuwe seizoen. Palmer verdwijnt ondanks dat acteur Brandon Routh graag was aangebleven. Downloaden Je kunt de serie Legends of Tomorrow Seizoen 5 nu al downloaden en streamen. Door de serie te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een series veel ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via Pathe Thuis. Legends of Tomorrow S05E01 WEBRip.mkv (De serie is zien op één van de stream platformen zoals Netflix, Amazon, Disney+, Videoland etc ) bron Afbeeldingen Legends of Tomorrow Seizoen 5 downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de serie Legends of Tomorrow Seizoen 5 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 10. The Flash Seizoen 6 Er staat veel op het spel in The Flash voor Barry Allen en zijn vrienden. “The Monitor verschijnt aan het einde van onze eerste aflevering,” vertelde hoofdrolspeler Grant Gustin al eens in een interview hierover. “Hij vertelt dat het universum in gevaar is en dat, om het te redden, Barry Allen dood moet. Maar wat Barry niet weet, is dat ook Oliver Queen een deal heeft gesloten met Monitor. Dus iemand zal dood moeten gaan.” Wie dat wordt weten we natuurlijk nog niet, maar hoe dan ook wordt het heftig voor Team Flash, want hun serie bouwt al sinds het eerste seizoen op naar deze crossover. De Crisis zou eigenlijk pas over een paar jaar plaatsvinden in het universum, maar werd flink naar voren gehaald, waardoor iedereen natuurlijk compleet verrast is. Downloaden Je kunt de serie The Flash Seizoen 6 nu al downloaden en streamen. Door de serie te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een series veel ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via Pathe Thuis. The Flash S06E01 WEBRip.mkv (De serie is zien op één van de stream platformen zoals Netflix, Amazon, Disney+, Videoland etc ) bron Afbeeldingen The Flash Seizoen 6 downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de serie The Flash Seizoen 6 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 11. Homeland - Seizoen 8 Saul Berenson (Mandy Patinkin) is de nationale veiligheidsadviseur van president Warner, die Elizabeth Keane opvolgde in het zevende seizoen. Geheimagent Carrie Mathison (Claire Danes) werd bijna doodgemarteld in een Russische gevangenis, maar overleefde het op het nippertje. Een paar jaar later probeert Saul vredesbesprekingen te organiseren met de Taliban, en neemt hij weer contact op met Carrie, omdat ze veel ervaring heeft in Afghanistan. Carrie is dan nog steeds niet helemaal hersteld, maar besluit haar oude vriend nog een keer te hulp te schieten. Samen halen Saul en Carrie alles uit de kast om vrede te sluiten met de Taliban. Homeland verplaatst zich dus weer naar het Midden-Oosten, nadat de focus in de afgelopen seizoenen op de Verenigde Staten en Europa lag. Downloaden Je kunt de serie Homeland - Seizoen 8 nu al downloaden en streamen. Door de serie te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een series veel ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via Pathe Thuis. Homeland S08E01 WEBRip.mkv (De serie is zien op één van de stream platformen zoals Netflix, Amazon, Disney+, Videoland etc ) bron Afbeeldingen Homeland - Seizoen 8 downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de serie Homeland - Seizoen 8 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 12. La casa de papel Seizoen 4 Rio en Tokio hebben net een legertank opgeblazen en Nairobi vecht voor haar leven. Zij werd aan het einde van het derde seizoen namelijk neergeschoten. De bende beleeft dus een van hun moeilijkste periodes. Zodoende verliezen de dieven de hoop en keren ze zich tegen elkaar. In de nieuwe afleveringen zien we hoe ver El Professor bereid is te gaan om zijn team te redden. En hoe ver de autoriteiten willen gaan om de dievenbende te stoppen. Daarbij worden ze geholpen door Gandia: hoofd beveiliging van de Spaanse bank. Hij besluit het plan van de dieven van binnenuit te saboteren. Downloaden Je kunt de serie La casa de papel Seizoen 4 nu al downloaden en streamen. Door de serie te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een series veel ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via Pathe Thuis. La casa de papel S04E01 WEBRip.mkv (De serie is zien op één van de stream platformen zoals Netflix, Amazon, Disney+, Videoland etc ) bron Afbeeldingen La casa de papel Seizoen 4 downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de serie La casa de papel Seizoen 4 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 13. Het geheime dagboek van Hendrik Groen Seizoen 2 De intimistische serie die op een zeer accurate en grappige wijze het leven schetst van een aantal senioren in een verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord weet te overtuigen door zijn oprechtheid, door zijn openheid en z'n gedurfde confrontatie met problemen die voor velen nog steeds taboe zijn. De serie is gebaseerd op de boeken van Hendrik Groen (alias Peter de Smet): ‘Pogingen iets van het leven te maken: Het geheime dagboek van Hendrik Groen, 83 1/4 jaar’ (dat in 2016 de NS Publieksprijs won) en het vervolg ‘Zolang er Leven is: Het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen, 85 jaar’. Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste geëindigd is. Hendrik Groen pakt de draad weer op nadat Eefje overleden is. Harde tijden, maar het feit dat Eefje een wijnreisje naar Frankrijk helemaal had voorbereid, geeft Hendrik weer moed. Omanido wordt nieuw leven ingeblazen en alles lijkt opperbest totdat er meer en meer patiëntenkamers komen leeg te staan. Ook met Evert gaat het van kwaad naar erger. Hij heeft geen zin om nog verder te leven... Downloaden Je kunt de serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen Seizoen 2 nu al downloaden en streamen. Door de serie te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een series veel ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via Pathe Thuis. Het geheime dagboek van Hendrik Groen S01E01 WEBRip.mkv (De serie is zien op één van de stream platformen zoals Netflix, Amazon, Disney+, Videoland etc ) bron Afbeeldingen Het geheime dagboek van Hendrik Groen Seizoen 2 downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen Seizoen 2 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 14. De 12 van Schouwendam Seizoen 1 RTL had in 2016 een ware hit te pakken met De 12 van Oldenheim. Kijkers zaten echt op het puntje van hun stoel toen ze erachter kwamen wie al die mysterieuze verdwijningen (maar liefst 12) op zijn of haar geweten had. Een tweede seizoen kon dan ook niet uitblijven, maar wel in een ander dorp met een nieuw mysterie en andere karakters. Zo werd De 12 van Schouwendam geboren, de reeks die volgens ons minstens zo spannend is! De inwoners van Schouwendam zijn al sinds 1995 in de ban van een dubbele verdwijningszaak. 25 jaar later keert er iemand terug die beweert dat hij een van die vermiste tieners van toen is en dat zet de verhoudingen in het dorp op scherp. Downloaden Je kunt de serie De 12 van Schouwendam Seizoen 1 nu al downloaden en streamen. Door de serie te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een series veel ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via Pathe Thuis. De 12 van Schouwendam S01E01 WEBRip.mkv (De serie is zien op één van de stream platformen zoals Netflix, Amazon, Disney+, Videoland etc ) bron Afbeeldingen De 12 van Schouwendam Seizoen 1 downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de serie De 12 van Schouwendam Seizoen 1 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 15. Mocro Maffia Seizoen 2 Het tweede seizoen Mocro Maffia stond nog geen 2 weken online toen Videoland al besloot om er een derde seizoen aan vast te plakken. Niet zo gek als je je beseft dat Mocro Maffia de best bekeken release van een scripted serie bij Videoland is. Dat is dan ook de reden dat we deze misdaadklassieker met stipt op nummer 1 hebben gezet. De reeks draait om 3 beste vrienden Romano, Potlood en De Paus, die een overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk maken. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Maar dan valt de vriendengroep uit elkaar en komen ze lijnrecht tegenover elkaar te staan. Downloaden Je kunt de serie Mocro Maffia Seizoen 2 nu al downloaden en streamen. Door de serie te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een series veel ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via Pathe Thuis. MocroMaffiaS02E01WEBRip.mkv (De serie is zien op één van de stream platformen zoals Netflix, Amazon, Disney+, Videoland etc ) bron Afbeeldingen Mocro Maffia Seizoen 2 downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de serie Mocro Maffia Seizoen 2 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 16. Westworld Seizoen 3 De beste sciencefictioncinema, zei Steven Spielberg, is de cinema die doet alsof het allemaal echt is en vandaag gebeurt, vlak naast je deur. Alsof jij het je inbeeldt, het droomt. Alsof elke thrill en chill - hoe artificieel en fictief ook - nu, hier en met jou kan gebeuren. Ernaar kijken overstijgt met andere woorden elke liefde of haat voor genre. Zodra we de HBO-serie Westworld gingen kijken, waren we de gelijknamige filmklassieker uit 1973 vergeten. Het verhaal, bedacht door Michael Crichton (Jurassic Park) had duidelijk nog niets aan kracht verloren. Het blijft immers een cool idee dat bezoekers van het park uit de titel hun dromen kunnen uitleven middels niet van echt te onderscheiden kunstmensen. In het tweede seizoen begon echter ‘the rise of robots’ en in het derde seizoen maken die neptypes hun opwachting in de echte mensenwereld. Downloaden Je kunt de serie Westworld seizoen 3 nu al downloaden en streamen. Door de serie te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een series veel ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via Pathe Thuis. WestworldS03E01 WEBRip.mkv (De serie is zien op één van de stream platformen zoals Netflix, Amazon, Disney+, Videoland etc ) bron Afbeeldingen Westworld seizoen 3 downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de serie Westworld seizoen 3 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 17. Ziet er goed uit. Daar ga ik dit weekend eens een paar afleveringen van bekijken.
 18. Gaat op de watchlist. topic heeft de hunters als toevoeging gekregen van de series en films mogelijkheid.
 19. Ik ben erg nieuwsgierig naar deze serie , dus van de week alle afleveringen achterelkaar bekijken🙄
 20. Hunters Amazon TV-serie Seizoen 1 (10 afleveringen) Van: David Weil. Met: Al Pacino, Logan Lerman, Josh Radnor, Jerrika Hinton, Kate Mulvany. Het is 1977. De nazi’s zijn terug en maken plannen om vanuit de VS het Vierde Rijk te stichten. Alleen een team van excentrieke nazi-jagers kan ze stoppen. Naast het tot de verbeelding sprekende concept heeft bedenker en showrunner David Weil nog meer troeven achter de hand: filmlegende Al Pacino in zijn allereerste vaste televisie-rol en de zegen van producent Jordan Peele (regisseur van de slimme succesfilms Get Out en Us). Het is niet moeilijk om te begrijpen waarom Pacino op 79-jarige leeftijd deze serie heeft uitgekozen om met Hunters eindelijk zijn tv-debuut te maken. Weil geeft hem een smeuïge rol als miljonair Meyer Offerman, een Holocaust overlever die er alles aan doet om naar Amerika gevluchte nazi’s alsnog op te sporen en aan te pakken. Aanpakken is mild uitgedrukt; hier wordt keihard wraak genomen. In de eerste helft van het tiendelige seizoen krijgt de kijker een flinke portie grof geweld over zich uitgestort. Er worden bowlingballen tegen hoofden gebeukt en nekken doorboord. Geen serie voor de gevoelige kijker dus. Daartussenin zit nog de plotlijn met een FBI-agent die een eigen onderzoek doet naar een moord die mogelijk connectie heeft met de nazi’s. De leden van het team, de Hunters, krijgen elk een zeer gestileerde introductie, met eigen logo. Ze lijken weggeslopen uit exploitatiefilms uit de jaren zeventig en hebben elk een karakteristieke look: de stijlvolle Roxy Jones met haar geweldige afro, voormalig MI6-agent Sister Harriet in een nonnenkostuum. Alleen het hoofdpersonage, de jonge Jonah Heidelbaum (Logan Lerman), heeft nog weinig flair. Hij is gek op strips en Star Wars. Met zijn Joodse achtergrond heeft hij weinig connectie, al wordt hij al wel snel geconfronteerd met antisemitisme. De plot komt op gang met de moord op zijn oma, ook iemand die een concentratiekamp heeft overleefd. Offerman neemt hem onder zijn hoede en introduceert hem bij de Hunters. Het groentje worstelt nog met de ethiek van de situatie, maar veel ruimte voor diepe bespiegelingen is er niet. De nazi’s zijn ondertussen zo eendimensionaal dat ze ook niet eng worden. Pacino zit met een dik aangezet accent soms tegen parodie aan, maar hij gaat niet over het randje. De veteraan geeft het geheel het nodige gewicht mee en lijkt plezier in zijn rol te hebben. Eindelijk weer een serie met een scherp randje waar je geboeid naar blijft kijken.
 21. Nou, vandaag de eerste aflevering bekeken van de Disney Star Wars serie mandalorian. Nou ben ik starwars fan, al vind ik het jammer dat we wat overvloed zijn met films de afgelopen jaren, maar na de eerste aflevering smaakt het na meer. Deze serie ga ik lekker per week uitkijken. Ik ben alleen wel reuze benieuwd of de acteur achter het masker gezien wordt. Best sneu als je als hoofdpersoon van een grote serie zelf niet in beeld komt
 22. Hoi Peet2, Ik denk dat je op web.newzbin.org nog de meeste kans maakt, want die hebben op dit moment de oudste database naast Spotnet. Ik heb even wat oude Britse serie titels in de zoekmachine gezet en van de meeste series uit de jaren 70/80 zijn nog wel complete seizoenen te vinden in DVD5 formaat.
 23. Hallo, ik ben nieuw op dit forum en moet denk ik nog een hoop leren. Een vraag heb ik aan het forum en die is de volgende : is er een plek waar ik oude Engelse series kan ophalen. het aanbod op b.v. Spotnet is erg beperkt denk ik. groet, Peet2
 24. Er zal onder de leden van Duken.nl vast geen verkoper zitten, maar als je even Google gebruikt kan je voor DVD's meestal wel terecht bij Bol.com
 25.  
×
×
 • Create New...