Jump to content

Nieuwjaarsactie: PIA VPN voor slechts €1,79 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Er zijn minstens 64 zoek resultaten die allemaal betrekking hebben op het het bannen van leden of een niet of slecht werkende registratie over deze ongeorganiseerde NZB Community. Ik mag toch hopen dat die stapel niet nog groter gaat worden en er een einde komt aan al die zelfde nietszeggende reacties.
 3. Voor sommige mensen zou dat een uitkomst zijn, o.a. voor de TS naar mijn idee. Ik heb hier nog nooit van gehoord maar mogelijk zijn er nog steeds aanbieders. Persoonlijk zou ik het juist leuk vinden om alles helemaal zelf te beheren en op te zetten. Maar, hoe ik het zelf zou willen, vereist veel meer kennis dan ik momenteel heb. Met alleen HTML5 en wat kennis van Javascript zet je geen succesvolle torrent website op. Daarnaast zou ik er nooit aan beginnen, omdat ik niet lekker zou slapen. Ik zit niet te wachten op een brief van Tim Kuik zijn advocaten, waarin ik gesommeerd wordt om 20.000 euro te betalen als schikking. Ik hou het bij downloaden, uploaden heb ik in het verleden voor 10 mensenlevens gedaan. (in de goede oude tijd van FTD)
 4. Beste @pirates, er is op uw vraag aardig wat informatie verstrekt met linkjes en benamingen waar je toch zelf eerst meer over zal moeten weten. Dat kan alleen door wat dieper in de verschillende materie te duiken. U krijgt hier echt geen kant en klare Torrent Tracker op een schoteltje met een strikje er om heen. In hoofdlijnen heeft @Meh Meh al genoemd wat u tenminste nodig hebt, wat begint bij Algemene Kennis op het gebied van web hosting. Een Offshore Host (server) waar de software op geplaatst wordt. Een Domeinadres en naam van de Torrentsite. Een Seedbox Host om torrents mee te downloaden/uploaden. Ik heb vast nog een heleboel niet genoemd, maar wat u goed moet begrijpen, is dat u iets wil starten, kennelijk zonder enige kennis van de materie wat niet echt verstandig is. Er waren jaren geleden al Scripters/Hosts die kant en klare torrent-trackers verhuurden, geheel verzorgt, waar je zelf alleen nog maar een Website naam voor hoefde te bedenken en maandelijks betalen voor het Hosten/Scripten, maar of die er nog steeds zijn weet ik niet.
 5. Heel simpel uitgelegd. Je schaft een shared hosting pakket aan bij een offshore host. Op dat shared hosting pakket installeer je forum software, zoals de software die dit forum gebruikt. Daar kan je een torrent website van maken. Daarnaast heb je een seedbox nodig, deze kost net zoals de offshore hosting geld. Een seedbox kan je bij deze host afnemen. De offshore host moet DMCA negeren, dat doet deze host onder andere. Als je het simpel houdt, hoeft een seedbox en shared hosting bij elkaar niet meer dan 30 a 50 euro per maand te kosten. Naar mate je torrent website groeit, kan je upgraden naar een betere seedbox en een beter hostingpakket. Ik vraag mij echter af wat het doel is. Als je het gewoon leuk vindt om mensen te helpen door ze torrents aan te bieden, dan is het een leuk idee. Wil je het doen om geld te verdienen, dan kan je beter iets anders gaan doen. Een torrent website is maar zelden winstgevend. Het is namelijk ontzettend moeilijk om een goed verdienmodel te vinden. Als je gaat adverteren, kunnen copyright instanties achterhalen wie je bent door de adverteerder te dwingen om je gegevens vrij te geven. En, dan staan ze zo voor je deur. Advertenties plaatsen voor adverteerders die niet hoeven te weten wie je bent, brengt veel minder geld op. Eigenlijk kan je pas echt rijk worden met een torrent website als je miljoenen bezoekers per dag hebt. Mijn advies, doe je het voor het geld, doe het dan niet. Doe je het om mensen te helpen, reken er dan op dat het je geld kost. De kans dat je met een Nederlandse torrent website echt succesvol wordt is klein, er zijn al erg veel Nederlandse torrent websites.
 6. ok bedankt voor de uitleg maar de vraag is waar vind ik dat allemaal het is wel niet voor direct graag via pm
 7. Het is wachten tot Brein zo'n zaak in Nederland wint, dan gaan alle VPN providers torrent en usenet websites blokkeren. In de nabije toekomst zullen mensen op een hele andere manier gaan downloaden. Waarschijnlijk gaan we richting het darkweb.
 8. Begrijp ik dat je gelooft dat 'gemuilkorfde straatfiguren' die in de media mensen wijzen om op te letten, door de overheid worden betaald? Of lees ik je bericht niet goed? Het is mij volledig duidelijk dat de media in de hele westerse wereld helemaal niet onafhankelijk is, maar een spraakbuis is van overheden. Ook in Nederland. Lui zoals Kim Feenstra worden naar mijn idee betaald door de overheid, de situatie en de manier waarop het werd gebracht, kwamen op mij over als pure propaganda. Middenstanders, en dan denk ik met name aan de horeca, zouden volledig gecompenseerd moeten worden. 100%, inclusief nevenschade. Dat is een van de redenen waarom ik denk dat we alles weer moeten opengooien, wat ze (kleine) ondernemers hebben aangedaan, is ziek, dat doe je gewoon niet. Als ik een horecabedrijf zou hebben en dit zou meemaken, dan weet ik niet wat ik zou doen. Waarschijnlijk zou ik het wetboek van Strafrecht als schijtlint gaan gebruiken, ik zou geschift van woede zijn. Helaas staan mensen nog niet massaal op. Maar, ik denk dat wij daar niet ver vandaan zijn, mensen beginnen langzaam wakker te worden en zijn het helemaal strontzat. Ik ben niet het type dat de straat opgaat met een hooivork, maar de booster, die mij al 8 keer is aangeboden, mogen ze in hun bruine ster steken. "Je doet het niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen" heb ik al 5 keer gehoord. Manipulatief geswaffel, ik moet die zooi niet nogmaals, ik vertrouw het gewoon niet meer. Ik ben geen wappie, wat er echt speelt weet ik niet, maar er klopt iets niet.
 9. Registratie niet mogelijk Wel account gehad, maar die werkt niet meer (oude database gedoe?). Opnieuw aanmelden nu dus onmogelijk. Wanneer wel weer mogelijk?
  Don't look up is een leuke film, die het kijken waard is. Het is een komisch science fiction drama met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol. Leonardo DiCaprio laat ook in deze film weer zien dat hij een geniale acteur is. Meryl Streep heeft een grote rol als President van de VS. Zij komt over als een nog achterlijkere versie van Sarah Palin, wat aan de ene kant komisch is, aan de andere kant is zij uitermate storend. De film heeft een vrij uniek einde dat de gemiddelde kijker niet ziet aankomen. Deze Netflix film is het kijken absoluut waard, ik heb mij gedurende 138 minuten vermaakt, maar vond het een behoorlijk schokkende film.
 10. Toevallig is er net weer TorrentFreak nieuws uit Amerika waar een schikking is gedaan door VPN Unlimited, wat ermee heeft ingestemd om torrent-verkeer en The Pirate Bay op Amerikaanse servers te blokkeren. Ik heb de kop even onder de vertaling gegooid en die is als volgt; VPN Unlimited heeft een rechtszaak geschikt die is aangespannen door verschillende filmmaatschappijen. De VPN-provider werd beschuldigd van het niet optreden tegen abonnees die zich bezig hielden met filmpiraterij. Als onderdeel van de schikking stemde het bedrijf ermee in om BitTorrent-verkeer en prominente piratensites, waaronder 'Pirate Bay', 'YTS' en 'RARBG' op Amerikaanse servers te blokkeren.
 11. Verdeeldheid onder het volk is een standaard gegeven beste Meh Meh, maar het vervelende met deze pandemie is dat het grootste deel van het (Nederlandse) volk slaafs doet, wat door ongeveer 10 doorgestudeerde brulapen wordt geadviseerd danwel opgelegd. Eigenzinnig als die bollebozen zijn wordt er niet gekeken naar bevindingen in andere landen, want onze eigen RIVM moet zelf concluderen wat voor resultaten er geboekt worden en zolang dat een onzekere factor is moet de boel op slot blijven. Naar de ontwikkeling in Afrika (waar de omikron variant vandaan komt) kijken we niet want dat zijn mensen met een hele andere kleur en cultuur en dat kan je niet zomaar vergelijken met hoe deze variant zich in onze gelukzalige Nederlandse lichamen ontwikkeld. Denemarken luisteren en kijken we ook met argusogen naar, maar we knijpen voorlopig toch maar 1 oog dicht, want misschien gebeurt er in Nederland wel iets wat helemaal afwijkt van de overige Europese landen. De grote Nieuwszenders weten voor en na elke door het Kabinet aangekondigde aanpassing wel weer een gemuilkorfd straatfiguur te vinden die wat onzinnigs uitkraamt over de overdaad aan voorzichtigheid die dan voorlopig toch maar beter gehanteerd kan worden. Ik durf er vergif op in te nemen dat dit alleen personen zijn die elke maand meer dan voldoende geld op hun rekening gestort krijgen en het verder allemaal wel best vinden. Kortom, ik hoop dat alle gedupeerde middenstanders nu eindelijk eens goed massaal in opstand gaan komen en het geen dag langer accepteren dat een handvol wijsneuzen beschikt over de inhoud van hun portemonnee.
 12. Als een VPN provider geen logs bijhouden, wat ze bijna allemaal beloven, dan kunnen ze niet waarnemen dat klanten ransomware verspreiden. Het lijkt mij dat een iedere VPN provider, die geen logs bijhoudt, dit kan overkomen. Misschien krijgen ze van te voren vele waarschuwingen omdat er via hun servers misdrijven worden gepleegd, maar hoe moeten ze dat stoppen, zonder helemaal te stoppen met hun dienst? Ik hoop dat dit geen test case is om VPN providers in de hele westerse wereld te stoppen. Dan zou ik een goede betaalde proxy uit China of Rusland moeten gebruiken.
 13. Ik deel je mening grotendeels, @Skeletor Naar mijn mening zouden ouderen en kwetsbare mensen allemaal meerdere boosters moeten krijgen. Maar, gooi in Godsnaam alles open. Ik kom terug op mijn mening, gooi ook de basisscholen weer open, al zijn het broeinesten. Accepteer dat corona er is en leer ermee leven. Dat denk ik vaak, het zou beter zijn als we ophouden met al die ongein en weer gewoon gaan leven, want dit is voor velen geen leven meer. Aan de andere kant, @Duken is behoorlijk ziek geweest, mijn broer begint ziek te worden en mijn psycholoog is zo ziek dat ze niet van haar bed kan komen. Dan moet men maar thuis blijven en uitzieken, zoals bij de griep, denk ik dan... maar het is een erg lastig onderwerp. Als ik de overheid moet geloven, wat ik al sinds mijn kindertijd niet meer doe, dan sterft 1% van alle mensen die corona oplopen. Dat zouden ongeveer 170.000 mensen zijn. Maar, er zijn talloze aanwijzingen dat de overheid de cijfers bewust oppompt. Ook het kontkapjes verhaal, eerst lees je overal dat vrijwel iedere wetenschapper mondkapjes niet vindt bijdragen aan de veiligheid, in Den Haag zegt men dat, en een maand later moeten we overal een masker op?!? Er zijn vele dingen die voor geen meter kloppen. Ik wil niet als een wappie overkomen maar ik geloof dat er meer speelt dan een gezondheidscrisis. Het is geen ebola of een aerogene vorm van HIV. Het gaat om een zware griep, waar sommige doodziek van kunnen worden en enkelen aan overlijden. Ik weet niet wat echte wijsheid is in dit geval... het is een erg lastig onderwerp dat mensen overal ter wereld enorm verdeeld. Als ik alleen voor mijzelf zou mogen kiezen, dan zou ik doen wat jij voorstelt. Ik denk dat men het gewoon moet proberen. Weg met alle maatregelen, laten wij het gewoon proberen. Als de IC's dan echt zwaar overbelast raken, dan weten we dat het niet kan. Gisteren liep ik een winkel binnen, ik liep langs een vrouw die hysterisch "anderhalve meter, anderhalve meter" begon te schreeuwen. Ik dacht even dat ze een grapje maakte, tot ze zich omdraaide, ze droeg een corona spuugkap en keek mij pisnijdig aan. Ik word helemaal ziek van al die corona regelneven, ze zijn veel irritanter dan Lange Frans wappies. Alleen vanwege dat soort maffe lui, denk ik soms wel eens, flikker alles open. Dan blijven dat soort zuurbekken thuis, waardoor het in elk geval een stuk gezelliger wordt in Nederland.
 14. Vpn-provider VPNLab is tijdens een internationale politieoperatie waar ook de Nederlandse politie aan meedeed offline gehaald. Volgens Europol maakten criminelen misbruik van de vpn-dienst voor de uitrol van ransomware en andere cybercrime-activiteiten. VPNLab.net werd in 2008 opgericht. Tijdens verschillende onderzoeken bleek dat de vpn-provider door criminelen voor illegale activiteiten werd gebruikt, zoals de verspreiding van malware. Ook werd de dienst gebruikt voor de infrastructuur en communicatie van ransomwarecampagnes, alsmede de uitrol van ransomware. Tevens stelt Europol dat de vpn-provider op het "dark web" adverteerde. Bij de operatie werden vijftien servers en de domeinnaam van VPNLab.net in beslag genomen, waardoor de dienst offline is. Aan de hand van het onderzoek zijn meer dan honderd bedrijven geïdentificeerd die risico op cyberaanvallen liepen. Opsporingsdiensten zullen deze partijen informeren. Daarnaast wordt er met de op de servers gevonden informatie onderzoek naar klanten van de vpn-provider gedaan.
 15. Als je als ouder aangestoken wordt door je kind en daar amper ziek van bent, moeten ze heel snel gaan kappen met die Quarantaine onzin. Het aantal besmettingen terugdringen gaat toch niet meer lukken en ik denk dat wanneer de meest kwetsbare mensen zijn geënt er verder niet zoveel ophef meer over gemaakt moet worden. Ga in Nederland ook eens beseffen dat Corona niet meer weg te denken is en stop met die beperkingen waardoor de halve Nederlandse Economie naar de knoppen gaat.
 16. Het is apart. @Duken zit thuis omdat hij is aangestoken door zijn kind. Mijn broer zit ook thuis in quarantaine, omdat zijn dochter hem heeft aangestoken. En mijn psycholoog (een gekke geit kan niet zonder) is aangestoken door haar zoontje en zit ook in quarantaine met het hele gezin. Volgens mij moeten ze de basisscholen toch maar sluiten, dit gaat niet goed.
 17. Wanneer astronoom Randall Mindy en zijn stagiaire Kate ontdekken dat een komeet over zes maanden een einde zal maken aan het leven op Aarde, nemen ze direct contact op met NASA en maken ze een afspraak met de Amerikaanse president. Die kan dit slechte nieuws niet gebruiken in de aanloop naar de verkiezingen en besluit voorlopig geen actie te ondernemen. Samen met ruimtedefensiexpert Dr Oglethorpe besluiten ze hun bevindingen te lekken maar de media, maar dat blijkt niet het verwachte effect te hebben. Korte review Grappig en irritant, maar deze SF/drama/komedie is kijken zeker waard! Leonardo DiCaprio zet de rol als een astronoom, Dr. Randall Mindy, fantastisch neer. Meryl Streep is erg grappig maar hoogst irritant, ze speelt een president die erg veel weg heeft van Sarah Palin. Deze Netflix film is gemaakt voor 75 miljoen dollar en duurt 138 minuten.
 18. Bedankt, ik zal hem toevoegen. Als een film echt indruk op mij maakt zal ik er een review voor plaatsen. Beterschap man!
 19. Je kan een film toevoegen via : https://www.duken.nl/forums/movies/submit/?category=6&do=submit&_new=1 hij vult alles 100% automatisch aan 👍 Daarna kan je onder de tab review deze toevoegen. als de knop "toevoegen" er niet bij, zit de film al in onze database 😉
 20. Bedankt weer! Don’t Look Up heb ik vorige week gezien. Grappig en ontzettend irritant tegelijkertijd. Wetenschappers die mensen proberen duidelijk te maken dat er een enorme komeet aankomt, die al het leven op aarde zal vernietigen. Omdat de president (Meryl Streep) een soort Sarah Palin is, die alleen met zichzelf bezig is, gaat het helemaal fout. Leonardo DiCaprio liet weer eens zien dat hij een A+ acteur is, hij zette een briljante rol neer. Ik geef Don’t Look Up een dikke 7,5. @Duken Ik zou over deze film wel een review pagina willen aanmaken, maar weet niet of ik dat kan en hoe dat dan moet. Ik heb gisteren Avengers: Endgame weer gekeken. Eternals is een vervolg op deze Avengers film. Maar, ik hoor van vele Marvel fans die ik ken dat Eternals ontzettend slecht is. Ik ga 'm toch eens proberen, wie weet vind ik hem wel goed. Bijna iedereen vind Freddy Got Fingered een verschrikkelijke film, het is al 2 decennia een van mijn favoriete comedy's. Smaken verschillen soms enorm...
 21. Het is wat mistig hier, maar ik zou iedereen toch een zonnige dag willen toewensen. 😁
 22. Beterschap @Duken
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...