Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Vandaag
 3. Website: Bulknews.eu Een mooie aanbieding van Bulknews. Een block account van 2500GB voor €17. Geen kortingscode nodig. Geldig tot 10 november 2018. Bulknews is een reseller van XSNews (heb ik normaal), dus ik heb eens zo'n block account genomen. Voor die €17 is het wel eens te proberen. Zeker omdat ik merk dat ik een stuk minder vaak download.
 4. Monkie

  Café de Download

  Mogge allemaal.
 5. Duken

  Café de Download

  Goedemorgen! Er komt een mooie update uit voor het forum. IPB lanceert versie 4.4 binnenkort en daarbij komt al het eerste stukje PWA update. https://invisioncommunity.com/news/product-updates/44-application-manifest-and-icon-management-r1104/ Progressive web apps
 6. Gisteren
 7. ShadowMaster

  Café de Download

  Goeieavond allemaal fijn weekend gewenst
 8. Monkie

  Café de Download

  Avond allemaal. Was vandaag een stuk frisser dan de afgelopen dagen.
 9. Monkie

  Narcos

  Inderdaad. Ook wel goed dat het bij 3 seizoenen Narcos blijft. Vanaf het derde seizoen zag je qua verhaallijn ook dat ze afstapte van Pablo Escobar. Oorspronkelijk stond er een vierde seizoen gepland van Narcos. Omdat er een naamswijziging heeft plaatsgevonden, kun je eigenlijk niet spreken over een vierde seizoen. Wel over een nieuwe serie: Narcos: Mexico. Te zien vanaf 16 november.
 10. Drifter

  Aion Pc Game

  Elke PC-game heeft zo zijn levels en je zal als je dit spel wil spelen zelf ook even op zoek moeten naar tips op het Internet als je verder wil komen in een spel. Alles door een ander laten voorkauwen maakt de Game er niet echt interessanter op lijkt me. Er bestaat ook een forum op de site waar je het spel hebt gedownload en daar vindt je misschien ook wel de info die je zoekt. AION A New Dawn Forum
 11. Drifter

  Narcos

  Fantastische Docu-serie, die je een heel realistische kijk geeft in de wereld van de Cocaïne en de jacht van de Amerikaanse DEA op Pablo en zijn bende. Het is ook bijna ongelooflijk om te zien wat een massa's geld hiermee verdiend wordt door die drugs baronnen, dat ze nauwelijks nog kunnen bedenken waar ze het moeten verstoppen.
 12. Drifter

  Marvel wel/niet uitgemolken

  Vanaf 1977 heb ik op TV wel die oude series gezien, maar toen was het zender aanbod ook nog niet zo groot. Al het latere werk is een kwestie van downloaden geweest en er zit best wel genoeg tussen waar ik met veel plezier naar gekeken heb, al was het grotendeels op de monitor van de PC omdat vrouwlief een geheel andere smaak heeft.
 13. Duken

  Het speelfilm fragmenten raden topic

  Yes!!!! Helemaal goed! Met een wereld hit.
 14. Monkie

  Het speelfilm fragmenten raden topic

  Dat moet haast Con Air wel zijn.
 15. Monkie

  The Crown

  Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Je wordt inderdaad niet overhoop geschoten. Een scene die ik bijvoorbeeld geweldig vind:
 16. Monkie

  Marvel wel/niet uitgemolken

  Jeetje, wat een lijst. Ik heb ze lang niet allemaal gevolgd. Geef mij persoonlijk de films maar.
 17. Monkie

  Narcos

  Narcos is een Amerikaanse televisieserie over de DEA-jacht op Pablo Escobar en zijn Medellínkartel van eind jaren 70 tot begin jaren 90 van de vorige eeuw. Hoofrollen: Wagner Moura, Boyd Holbrook en Pedro Pascal. De serie bestaat uit 3 seizoenen. Deze zijn tussen 2015 en 2017 uitgezonden. Mening: Een serie over het waargebeurde verhaal van de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar, dat sprak mij wel aan. Al vanaf de eerste aflevering werd ik in deze serie gezogen. Doordat de verhaallijn zo goed is, wil je meer afleveringen zien. Ik moet wel zeggen dat de eerste paar afleveringen van seizoen 1 wat rustig beginnen. Je ziet dan voornamelijk de personages die worden geïntroduceerd. Vervolgens zit je midden in al het geweld en beleef je de serie vanuit de ogen van DEA-agent Steve Murphy en DEA-agent Javier Peña. Over de cast: Stuk voor stuk goed geacteerd. Vooral Wagner Moura speelt de rol van Pablo Escobar echt geweldig. Verder is Narcos ook realistisch. Er worden zo nu en dan echte beelden getoond. Veel dialogen zijn ook in het Spaans. Geweldig gedaan. Cijfer: 9.8
 18. Duken

  Het speelfilm fragmenten raden topic

  Hint 3 In deze film valt een dode gevangen uit een vliegtuig.
 19. Duken

  Café de Download

  Oja, nieuwe review online
 20. Duken

  Marvel wel/niet uitgemolken

  Uitgemolken... Tja. Het unieke is er wel een beetje van af. Dat heb ik ook met de kleding, vroeger was zo een Marvel shirt uniek, nu hangen ze in elke kleding store voor een paar euro. Haal de charme er vanaf. Dat heb ik ook met al die series, maar respect dat je ook alle oude series hebt gevolgd. Ik dacht dat ik een Marvel kenner was, maar dat kan dus een stuk beter. De films heb ik vrijwel wel allemaal gezien trouwens.
 21. Duken

  The Crown

  Die kon ik niet, lijkt op een serie die ik kan kijken met mijn vrouw. Ik verwacht hier geen schietpartijen bij Ik ga hem vanavond introduceren thuis. Eerst nog even once upon a time verder kijken.
 22. Duken

  Breaking Bad

  Ik heb iedereen over deze serie gehoord, helaas nooit aan toegekomen. Als ik ooit tijd hebt gaan we proberen het eerste seizoen te bekijken.
 23. Duken

  Café de Download

  Goedemorgen! Vannacht weer een stuk kouder geworden. Voelt nu weer als herfst. En we hebben herfstvakantie! Lekker een weekje vrij. Niks spannends, gewoon rustig aan.
 24. Monkie

  Café de Download

  Mogge allemaal.
 1. Meer activiteit laden
×