Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Afgelopen uur
 2. Smurfs - The lost village. Vorige week naar deze film geweest. Stiekem toch best grappig
 3. Dat zal wat wezen als Ajax vanavond verlies.....
 4. speciaal voor barkie
 5. En ja hoor... Nu 1 bitcoin $2386.50
 6. Uitslag: 1-0 voor Ajax. Zou een mooie score zijn en natuurlijk leuk voor Nederland als ze winnen. Daarbij zijn die rouwbanden naar mijn mening ook nodig voor Ajax. Tenslotte voetballen ze zelfs tegen Manchester.
 7. Uiteraard heeft hij een punt. Maar als hij er dan zo over denkt, dan moet je ook geen minuut stil zijn. De aanleiding van deze minuut stilte heeft ook niets met voetbal te maken. Maar hoe dan ook. Of het nu wel of niet met voetbal te maken heeft, toon voor en tijdens de wedstrijd gewoon respect als club.
 8. Daar heeft wel een punt.... Maar niet spelen zonder rouwbanden dat is inderdaad respectloos Omdat jullie gene van alle een uitslag gepost heeft....
 9. Ik hoorde het eerder vanavond op tv. Het zou inderdaad respectloos zijn. Wel een minuut stilte in acht nemen, maar geen rouwbanden dragen Ik ga zelf niet kijken, maar ik ben ook voor Manchester United.
 10. Helemaal mee eens. Gewoon voetballen maar wel met rouwbanden. Geloof het bijna niet, zou wel erg respectloos zijn...
 11. Silverlight? Sapperdeflap, ik dacht dat ze dat inmiddels wel gedropt hadden.
 12. Avond allemaal. Ajax schijnt geen rouwbanden om te hebben. Omdat volgens Edwin van der sar de gebeurtenissen in Manchester niets met voetbal te maken hebben. Belachelijk, draag gewoon rouwbanden uit respect.
 13. Raspberry Pi 3... Heb er al 2 maar die gebruik ik nu voor andere dingen. Ik wil er graag 1 speciaal als mediastreamer gebruiken. Erg handige dingen. Met name voor een simpele thuisserver is het helemaal perfect. LAMP en WordPress werken uitstekend en een Pi is zeer stabiel, gebruik ook weinig stroom.
 14. Nou geef ik ook weinig om voetbal. EK / WK vind ik leuk met Nederland. Maar de wedstrijd van vanavond wil ik wel kijken. Wat blijkt... heb ik geen RTL7 op mijn Mediacenter!!! Natuurlijk..... Dan maar via de browser kijken via ziggogo en.... Werkt niet! Heb je silverlight nodig om te kunnen streamen. Daarna IE11 gestart, silverlight erop en jawel. Ik heb RTL7 Misschien een keer die Horizonbox aansluiten...
 15. Nooit niets aan voetbal gevonden maar ik ben erg blij dat de wedstrijd gewoon doorgaat. Rouwbanden om, paar minuten stilte en gewoon doen wat je moet doen. Hopelijk wint Manchester United vanavond.
 16. Om 20.45 uur is in de Friends Arena in Stockholm de aftrap van de Europa League-finale tussen Ajax en Manchester United
 17. Hier is het redelijk warm . Nu as maandag is het minder.....
 18. Dat moet haast wel lukken. Ik ga zo weer een nieuwe Pi ophalen die ik als streamer wil gebruiken en een afstandsbediening voor mijn Gear VR.
 19. Fijne Avond Allen .
 20. Fijn, geen Smurfen dus. Ik haat Surfen!
 21. Vandaag
 22. Bedoel je dit? Zitten daar geen beperking aan vast als je het vergelijkt met een standaard streamer?
 23. Gewonnen @snowboardsissy het was Harry Potter en de steen der wijzen uit 2001
 24. Toch niet de Smurfen film? Ik haat Smurfen!
 25. harry potter. dat gouden vliegding van zwerkbal op zijn hand. is uit 2001 en heeft vervolg delen, genre is ook fantasy. maar ik kan er ook naast zitten.
 1. Meer activiteit laden