Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. YouTube kan niet worden gedwongen om bepaalde privégegevens, zoals het e-mail- en IP-adres, te delen van mensen die op het platform illegaal films uploaden. Dat heeft het Hof van Justitie van de Europese Unie donderdag bepaald. In het arrest Constantin Film Verleih (C-264/19) van 9 juli 2020 heeft het Hof geoordeeld dat richtlijn 2004/481 de rechterlijke instanties in zaken waarin een film zonder toestemming van de houder van het auteursrecht op een onlinevideoplatform is geüpload, niet verplicht om de exploitant van het videoplatform te gelasten het e-mailadres, het IP-adres of het telefoonnummer van de gebruiker die de film in kwestie heeft geüpload, te verstrekken. De richtlijn voorziet in de verstrekking van de „adressen” van de personen die inbreuk hebben gemaakt op een intellectuele-eigendomsrecht, en beoogt daarbij uitsluitend het postadres. Het Hof doet deze uitspraak in een zaak tussen het Duitse bedrijf Constantin Film en YouTube. Constantin Film, houder van exclusieve rechten op films als Parker en Scary Movie 5, eist dat YouTube het e-mailadres, telefoonnummer en IP-adres van gebruikers verstrekt die de films illegaal op YouTube hebben geplaatst. Op die eis hoeft YouTube van het Hof dus niet in te gaan. Het Hof van Justitie gaat daarmee mee in het advies dat advocaat-generaal Henrik Saugmandsgaard Øe in april aan het Hof gaf. Saugmandsgaard Øe stelde dat er volgens regels van de Europese Unie een strikte limiet is aan de informatie die kan worden gedeeld bij schendingen van intellectuele eigendomsrechten. Zo richt EU-wetgeving zich op de naam en het postadres van gebruikers, niet op het e-mailadres, telefoonnummer en IP-adres. De EU-landen zouden zelf uitgebreidere regels kunnen instellen. De EU stelt alleen minimumnormen. Het arrest van het Hof van Justitie is te lezen en te downloaden als PDF onder deze link.
 3. Today
 4. @Guardian De krant lezen is echt een stuk saaier dan het volgen van de komedie op Duken hoor 🤣
 5. Yesterday
 6. Wat ze denk ik bedoelen is download even al die bestanden naar je systeem en laat deze door Malwarebytes scannen. Maar aangezien het hier vaak om hele oude bestanden gaat, zeg ik verwijder of vervang ze door een nieuwe. graag gedaan 🙂
 7. Ja ik ook hoor ben er blij mee alles wat er bij komt is mooi meegenomen, niet zeuren vindt ik maar ja
 8. Wat een kinderachtig gedoe, hier. Mensen die zich voordoen als iemand anders, mensen die op basis van indrukken oordelen en de moderator gaan uithangen.... het zou wat. Brothers of History heeft een "makeover" gekregen en de diversiteit in aanbod fors uitgebreid. Ik ben daar heel blij mee. Temeer omdat ook erkende personen in het wereldje daaraan meewerken.
 9. ja so what?? is gewoon het verlengde daarvan had ook me oude naam kunnen gebruiken ( vroegen ze wel nog om ) maar wilde dat niet .1 toen wist ik dat je te maken had met de oude garde. toeval of niet ? maakte ik een nieuwe topic aan kom ik ineens oude aanmeldingen tegen in de titel strook van....................... Zombienation.
 10. Waarom krijg ik nu toch weer heel sterk de indruk dat met veel bombarie vertrokken leden terugkomen met een nieuw account om toch maar weer te kunnen reageren op de laatste roddels wanneer er een aantal Posters en Moderators hun plekje weer hebben gevonden op een andere Community. @hans1 is weer niemand minder dan de eerder vertrokken Spike alias THT zoals duidelijk herkenbaar uit zijn schrijfstijl. Duken.nl blijkt maar weer eens onmisbaar voor het lanceren van een nieuwe Community of overname van een al wat langer bestaande Community, maar ik vindt het alleen een beetje jammer dat verschillende posters of stafleden het dan altijd weer nodig vinden om Duken.nl te misbruiken voor hun ongenoegen.
 11. ayreon013 waarom post jij dan daar onder de naam van zildjianprog jij posten toch ook op zombination onder zildjian
 12. Wat goed dat we weer zijn vrijgegeven. Ik zal inderdaad de oude files maar een keer verwijderen, die zijn toch niet meer te gebruiken vanaf het huidige CMS. Het CMS uit 2011 is vervangen Ik zal ook nog even kijken naar wat Malwarebytes aangeeft "scan the file(s) you host on the domain with MBAM" . Het liefste heb ik geen extra modules op de webserver. Die kunnen met updates weer veel stukmaken. Nogmaals dank @xipher
 13. @cookiesmonster je zou nu geen melding meer moeten krijgen van Malwarebytes. @Duken ja het is een oud bestand uit 2011 hun systemen veranderen ook continue. Misschien een idee om oude bestanden te verwijderen of voorzien van een update? Het zal mij namelijk niets verbazen als dit vaker voorkomt. Verder om je vraag nog te beantwoorden of meer leden hier last van hebben. Ik denk persoonlijk van wel, maar dat is lastig te zeggen. Ik en zoals Cookiesmonster die komen via een tablet, telefoon op Duken, maar ik denk niet dat iedereen dat doet.
 14. loop al lang genoeg mee in het usenet wereldje om dit te kunnen concluderen al sinds 2009 maar 100% dat weet niemand ik ook niet. 1. let op het taal gebruik 2. omgang onderling op het forum 3. forum indeling, regels opstellen ect .ect allemaal iets te toevallig en erg veel lijkend op al dat andere van wat ze hadden.
 15. Last week
 16. De administrators, moderatoren en erkende posters van zombination lopen al jarenlang rond in dit wereldje en zie je ook na een ter ziele gaan van een site steeds weer terugkeren. Het gebruik van een andere nickname verhult niet de ware identiteit van eerder site beheer. Dus Ayreon013 heeft een juiste conclusie getrokken. Note: Ben er wel blij mee dat ze teruggekeerd zijn. Vooral de bijdragen mbt Gen2 Windows OS stel ik zeer op prijs. En ook schijnen zwarte konijnen bij de site betrokken te zijn.😃
 17. Overnames zijn schering en inslag bij dit soort sites. Bovendien zitten dit soort sites vaak om deskundige medewerkers verlegen - zeker als het gaat om personen die hun oorspronkelijke site vaarwel gezegd hebbn - zodat ze hun aandachtsgebieden en daarmee de populariteit kunnen uitbreiden.
 18. Dit klopt toch niet. Brothers of history bestaat al een redelijke tijd, zelfs toen zombienation nog bestond. Het is nu juist veranderd van .com naar .me Vooral sterk in boeken en luisterboeken.
 19. Hallo @Ser-G, Ik heb zelf nog nooit spelletjes gespeeld op een Nintendo en eigenlijk voor het laatst ongeveer 10 jaar geleden spelletjes op een kaartje gezet voor mijn kleindochter, dus ik hoop dat iemand anders een tip kan geven over dat afsluiten of die stand-by stand. Ik kan je voor nu alleen adviseren om de laatste Wood versie op de kaart te zetten na de installatie van de (R4SDHC_R4_v1.34_Dutch.rar 29.46 MB). Je kan die laatste versie Wood R4 V1.62 (8-12-2013) vinden onder deze link Je zou ook nog even kunnen kijken wat de DS doet na een reset door de batterij eruit te halen en alle settings weer opnieuw er in zetten alsof je hem net nieuw hebt gekocht. Er staat een filmpje van op You-Tube
 20. Nou, mijn plezier heeft dus maar pak-en-beet 24 uur geduurd. Ik sla het klepje van de DS een keer dicht (voor stand-by) terwijl die nog op het menuscherm staat, ik probeer daarna weer een spel te starten, dit gaat zo langzaam dat ik denk van even uit en aan doen en sindsdien lijkt de kaart niet meer gelezen te worden. Al geprobeerd opnieuw te formatteren en alles erop en eraan weer terug te zetten, maar mocht niet baten. Misschien een tip wat ik nog kan doen om weer te kunnen spelen? Was net zo blij eindelijk weer te kunnen spelen, ondanks dat sommige heel erg corrupt waren geworden en veel bevroren.
 21. ex zombienation of al die andere namen die ze gebruikten in het verleden. LOL
 22. Sluit me aan bij Jaccus. Wel fijn dat we weer een site hebben waarvan we iets wijzer van kunnen worden. Zal nu wel even wachten met een donatie als die er komt.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...