Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Afgelopen uur
 2. Vandaag
 3. Ik ben mijn gebruikersnaam en wachtwoord vergeten en ik kom er niet meer in
 4. Hallo Ik heb het al even opgelost met Apowersoft Phone manager. De bestanden die je stuurde had ik al doorgespitst. Dankjewel.
 5. Hier is wat uitleg in het Engels: https://discussions.apple.com/thread/7848790?start=0&tstart=0 Met meer info op: http://apple.stackexchange.com/questions/101556/what-is-safari-safe-browsing-data-and-why-does-it-need-to-copy-every-time-i-sync Kan je daar toevallig mee uit de voeten?
 6. Gisteren
 7. Google chrome al geprobeerd, oudere versie van iTunes krijg ik niet geinstalleerd.
 8. Hallo duken safe met n f. Op mijn iPhone,
 9. Waar krijg je deze foutmelding op? Is dat op je iphone, iPod iPad of iets dergelijks?
 10. Itunes geeft aan: google.com savebrowsing cliënt ongeldig , iemand oplossing.
 11. Afgelopen week
 12. Zelda voor de wiiu gekocht! Lever datum 3 maart.. ik kan niet wachten. Lijkt mij echt een geweldige game als oud Zelda fan ga ik hier weer tijd voor maken. Die switch halen we wel volgend jaar in huis met een goede deal.
 13. zet een je virus beveileging uit test dan even
 14. https://t.co/CnOxHbgbqO #boete #dwf https://t.co/FvdEMPNH3u

 15. Filmdistributeur Dutch Filmworks waarschuwt voor een brief die onbekenden sturen met daarop zogenaamd een schikkingsvoorstel vanwege downloaden. De brief is nep, zo laat de DFW weten. De film distributeur heeft inmiddels een melding op zijn homepage gezet met een waarschuwing voor de brief. "Er is een spookbrief in omloop. Deze brief is NIET door Dutch Filmworks verstuurd. Betaal niet en gooi de brief weg", aldus de distributeur. Opmerkelijk genoeg maken de criminelen misbruik van het feit dat Dutch FilmWorks vorig jaar heeft aangekondigd schadevergoedingen te willen eisen van mensen die illegaal films downloaden. Er zou inderdaad een schikking van 150 euro worden voorgelegd aan downloaders. De criminelen schrijven in de brief dat het gedoogbeleid rond downloaden uit illegale bron, gesteund door de thuiskopieheffing op blanco cd's, dvd's en harde schijven, in 2014 door het Europees Hof van tafel is geveegd. Dat klopt inderdaad, en sindsdien is het downloaden van auteursrechtelijk materiaal in Nederland illegaal. De brief stelt dat vanaf het ip-adres van de woning illegaal een film is gedownload. De boete daarvoor zou 150 euro bedragen, maar DFW stelt zogenaamd een schikking voor om het bedrag te verlagen tot 52,74 euro. Dutch FilmWorks zegt dat het bedrijf nog geen schadevergoedingen heeft geëist van illegale downloaders. "We zijn er inderdaad mee bezig, maar we zijn niet in het stadium dat er boetes door ons worden verstuurd." Verschillende Nederlandse internetproviders hebben eerder laten weten dat zij geen informatie van illegaal downloadende klanten willen doorgeven aan houders van auteursrechten, tenzij daar een gerechtelijk bevel voor is. De Rover roept ontvangers op om de brief weg te gooien
 16. Filmdistributeur Dutch Filmworks waarschuwt voor een brief die onbekenden sturen met daarop zogenaamd een schikkingsvoorstel vanwege downloaden. De brief is nep, zo laat de DFW weten. De film distributeur heeft inmiddels een melding op zijn homepage gezet met een waarschuwing voor de brief. "Er is een spookbrief in omloop. Deze brief is NIET door Dutch Filmworks verstuurd. Betaal niet en gooi de brief weg", aldus de distributeur. Opmerkelijk genoeg maken de criminelen misbruik van het feit dat Dutch FilmWorks vorig jaar heeft aangekondigd schadevergoedingen te willen eisen van mensen die illegaal films downloaden. Er zou inderdaad een schikking van 150 euro worden voorgelegd aan downloaders. De criminelen schrijven in de brief dat het gedoogbeleid rond downloaden uit illegale bron, gesteund door de thuiskopieheffing op blanco cd's, dvd's en harde schijven, in 2014 door het Europees Hof van tafel is geveegd. Dat klopt inderdaad, en sindsdien is het downloaden van auteursrechtelijk materiaal in Nederland illegaal. De brief stelt dat vanaf het ip-adres van de woning illegaal een film is gedownload. De boete daarvoor zou 150 euro bedragen, maar DFW stelt zogenaamd een schikking voor om het bedrag te verlagen tot 52,74 euro. Dutch FilmWorks zegt dat het bedrijf nog geen schadevergoedingen heeft geëist van illegale downloaders. "We zijn er inderdaad mee bezig, maar we zijn niet in het stadium dat er boetes door ons worden verstuurd." Verschillende Nederlandse internetproviders hebben eerder laten weten dat zij geen informatie van illegaal downloadende klanten willen doorgeven aan houders van auteursrechten, tenzij daar een gerechtelijk bevel voor is. De Rover roept ontvangers op om de brief weg te gooien Toon volledig nieuwsbericht
 17. @PeaceFreak graag gedaan mocht ik ergens kunnen helpen ,ik ben joe graag gedaan .maar let op er zijn goede sites en ze doen allen hun best!grt en mocht je iets willenvragen kun je me een bericht sturen , m,v,g joe
 18. Ik lees je vraag verkeerd Je zoekt deze, de handleiding van yourhosting is oud.
 19. Dat kan hier: Instellingen --> Accounts en import --> mail verzenden als --> nog een emailadres toevoegen. Succes!
 20. Oké thanks Duken. Ik ben nu bezig met het toevoegen van mijn pop3 account, via die handleiding. Echter vind ik niet de knop ‘Je eigen POP3-mailaccount toevoegen’. Welke knop moet ik dan gebruiken? Thanks alvast!
 21. Goed scherm, ik heb zelf een TVtje van Medion. Goed scherm en geen gedoe. Als hij niet bevalt kan je hem altijd nog terug brengen.
 22. Bedankt voor de terugkoppeling boel! Daar hebben andere bezoekers ook weer profijt van.
 23. Gezellig, welkom
 24. Ik heb het werkelijke euvel ontdekt! Op mijn D-schijf (partitie) stond de aangemaakte downloadmap voor spotnet nog van de vorige windows versie. Ik selecteerde deze map steeds weer als mijn downloadmap als ik spotnet opnieuw had gedownload en geinstalleerd en vanaf dat moment gaf spornet na de download "mislukt" aan. Ik heb een nieuwe map aangemaakt en vanaf dat moment ging alles weer goed. Met de automatisch aangemaakte downloadmap op de c-schijf werkte spotnet ook, maar ik zette deze na 1 download weer terug naar de oude map en dat blijkt dus niet te werken. Dit nog even als aanvulling voor eventuele anderen die met hetzelfde probleem zitten of te maken gaan krijgen.
 25. Hallo ik ben Frily. Vanavond een vraag gesteld en al gelijk reactie! Toppie!! ga hier zeker nog vaak rondkijken.
 26. Die bedoel ik. helemaal geweldig en bedankt!!
 27. Ja hoor, deze bedoel je? http://www.aldi.nl/aldi_238_monitor_md_20830_48_5_20625_36799.html Die is prima voor gewoon gebruik en kan je ook goed op films kijken. Mooi schermpje voor goede prijs.
 28. we hebben nu een SyncMaster 710R. echt oud dus. budget tussen de € 125,00 en € 200,00. is die van De Aldi ( die vanaf morgen daar in de reclame is) wat voor ons? bedankt vast voor de reactie
 29. Hier is uitleg van yourhosting: https://www.yourhosting.nl/support/handleidingen/e-mail-instellen-gmail/ Maar dan natuurlijk je eigen server gegevens instellen. Dan kom je ook op de vraag om je server als uitgaande email te kunnen gebruiken.
 1. Meer activiteit laden