Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Vandaag
 3. haha lekker tellen!!!

  http://www.extragsm.com/images/phone/big/Nokia/3128/Nokia-3128-02.jpg Mmmm emedden van plaatjes even fixen
 4. haha lekker tellen!!!

  http://fukushima-diary.com/wp-content/uploads/2012/04/o0250018811910726017.jpg
 5. Café de Download

  Goedemorgen allemaal, 4.2 is live en geeft nog geen problemen. Sommige features moeten nog worden geactiveerd maar die worden vanzelf zichtbaar. Koffie
 6. Hier ziet http://kingsplace.rocks er weer gezond en online uit
 7. Gisteren
 8. Overigens ook een leuke serie welke weer begonnen is; Penn and Teller Fool Us
 9. ook ik kom er niet meer op
 10. Vanmiddag nog te bereieken nu niet meer.
 11. Wat zijn Clubs op Duken.nl ?

  Wat zijn Clubs? Clubs zijn gemeenschappen binnen het Duken.nl forum die door leden zijn opgericht en onderhouden. (Zoals Facebook groepen.) Een club toevoegen Elk lid van Duken.nl kan clubs toevoegen, maar er zijn enkele regels. Er zijn 4 club types en u kunt kiezen terwijl u de club creëert. (U kunt het later niet later wijzigen.) Openbare Clubs Thema: Publieke clubs moeten "algemeen belang" clubs binnen Duken.nl zijn. U kunt bijvoorbeeld een club voor bepaalde software of download methode maken, maar niet een club voor "Opel Corsa liefhebbers". Rechten: Er is geen lidmaatschap goedkeuring voor publieke clubs. Iedereen kan alle berichten zien en een bericht maken, plaatsen en lid worden van de club. Open Clubs Thema: Openclubs moeten ook "algemeen belang" clubs binnen Duken.nl zijn, aangezien de berichten voor iedereen te bekijken zijn, ook als je geen lid bent. U kunt bijvoorbeeld een club voor een bepaald filmgenre maken. Rechten: De eigenaar van de club controleert wie er lid kan worden van de club om berichten te plaatsen. Iedereen kan zich aanmelden waarna de eigenaar dan een lid kan goed of afkeuren. Iedereen kan de inhoud bekijken van deze club maar alleen leden mogen berichten plaatsen. Gesloten Clubs Thema: Gesloten clubs moeten nog steeds gerelateerd zijn aan downloaden in het algemeen, maar hier heb je veel meer vrijheid, omdat de berichten nooit publiek zijn. Alleen goedgekeurde leden zien de inhoud van deze clubs. Bijvoorbeeld: U kunt een gesloten club voor uw een groep maken met uw eigen forum. Aansluiting: De eigenaar van de club controleert wie er lid kan worden van de club om berichten te plaatsen. Iedereen kan zich aanmelden waarna de eigenaar dan een lid kan goed of afkeuren. Privéclubs Privéclubs werken als gesloten clubs, met uitzondering dat ze op geen enkele manier op de site staan en dus niemand kan rechtstreeks aanmelden. De eigenaar moet andere Duken.nl leden handmatig uitnodigen. Uw club opzetten Vul gewoon het formulier via de link "maken" in om een nieuwe club te maken. Kies een titel en omschrijving en voeg een foto van een clubprofiel toe en voeg een algemene foto toe. Vertel het de leden of personen die bekend moeten worden van je club! Nadat u een club hebt aangemaakt, bent u in eerste instantie het enige lid. U kunt andere Duken.nl direct uitnodigen of u kunt uw club-URL delen met uw vrienden via e-mail, social media of messenger apps. Clubs zijn pas zichtbaar na goedkeuring van een admin / mod van de website.
 12. Site upgrade vol nieuwe features en mogelijkheden

  Nog druk bezig met de upgrade Zien jullie gekke dingen? We horen het graag
 13. nieuw hier

  Hallo @Jurgen1 van harte welkom op dit gezellige forum!
 14. Café de Download

  Goed bezig mehmeh! Dat is al 2/3 minder en volgens mij is 5 bakken een mooi aantal per dag.
 15. nieuw hier

  Hoi allemaal
 16. Wat nu na BASF1 weg

  Bedankt voor de info heb mij aangemeld
 17. Apart, een antivirus programma dat de toegang blokkeert. Gebeurt regelmatig bij bepaalde anti-virus programma's.
 18. Nieuwe game PC kopen

  Ja, ziet er erg goed uit. Alleen is de casing wat muf. Maar ik wil ook geen kerstboom hebben. Het gaat mij meer om de inhoud. Wat er onder de motorkap zit dus. Ik graag mij alleen af hoe lang ik erop moet wachten. Er staat 'pre-oder nu' bij.
 19. Ik vind Spotify niet prettig werken sinds ze de interface en functies hebben aangepast. Maar het aanbod is uitstekend. Zeker voor die 10 euro de maand.
 20. Café de Download

  Ik ben inmiddels al weer 5 bakken koffie verder. Enkele weken geleden was dat minimaal 15 rond dit tijdstip. Afbouwen gaat goed. Een fijne avond allemaal!
 21. Het speelfilm fragmenten raden topic

  Helemaal goed @Draakie Ik heb hem op mijn HD staan, wil er nog steeds naar kijken...
 22. Hij doet het inmiddels. Bedankt.
 23. Heb jij toevallig panda antivirus op je computer draaien? Volgens mij is deze geschrokken dat het DNS record van enzetbee is veranderd. Misschien komt het daardoor?
 1. Meer activiteit laden
×