Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Hoe heet je op het forum? Zie geen donna als gebruiker staan in de lijst. Dus zolang ik niet weet wie ze/hij echt is kan ik niks doen.
 3. is het woord misschien VERBOUWEN
 4. Ik heb in spotlite iemand in de ban gedaan per abuis. hoe kan ik dat herstellen? weet een oplossing , moet eerst een bedankje geven en zie dan soms een gedeelte van de post, zeer omslachtig
 5. Misschien aanmelden zonder VPN na activering kan je de VPN weer aanzetten
 6. Dat is spijtig ik wil wel de spelletjes online kunnen spelen. Er zijn al zoveel spellen gekocht dat ik een ban niet kan hebben. Via lan-play zie ik heel weinig spelers. Ik ga dit niet doen, thank you.
 7. Je kan wel online met een gehackte switch maar de kans is groot dat je een ban krijgt. Daarna kan je niet meer online spelen. Ze hebben wel een soort online lan functie gemaakt. Dan kan je via een LAN online spelen. http://www.lan-play.com/install http://www.lan-play.com/ Ik denk alleen niet dat dit zo fijn werkt als via de nintendo online diensten.
 8. Ik zal mij ook registeren met een test account en een email adres kijken of ik wel een registratie mail krijgt. lukt niet met een nep account, dan krijg ik You are not allowed to use that email address on this site.
 9. V e r b - - - e n ( 9 letters ) v is goed 7/10 fout s, t en p , m en g en d en L
 10. ik heb me geregistreerd cq aangemeld bij elitenzb na aanmelden wordt aangegeven dat je bevestging krijgt met activerings link dit gebeurd dus niet ook niet in spam zijn er nog meer met dit probleem groet donna 23
 11. Ik heb een Nintendo switch lite met animal crossing en wil hem misschien ombouwen. Is er ergens een test zodat ik weet of je na het ombouwen nog op het internet kan spelen met vrienden? En hoe kan ik het makkelijkste ombouwen zonder het opmaken van de switch.
 12. Last week
 13. - e r b - - - e n ( 9 letters ) d en l fout 7/10 fout s, t en p , m en g en d en L
 14. pirates-world is een gloednieuwe site en ik mag de link van duken erbij zetten alvast bedankt
 15. De Pia VPN applicatie kwam zelfs automatisch in de Chrome internet browser op mijn werk computer. Bij het drukken op het icoontje kon ik de inlog gegevens invoeren en de VPN was actief. Het is alleen zo simpel, kan ik iets doen om te checken of het ook echt draait zegt maar. Dat ik echt via VPN internet en dat werk niet kan meekijken?
 16. Ik heb de google wifi gekocht 🙏 kon het gewoon niet houden . Heb nu een oud wifi netwerk en dan kan deze ook mee met de verhuizing.
 17. Een manier om via Internetopties websites te blokkeren gaan via het tabblad Inhoud en niet op de met niet zo moeilijk hierboven aangeduide manier via het afgebeelde tabblad Privacy, want op dat tabblad geef je alleen wel of geen toestemming aan websites om cookies op te slaan. Onderstaand een duidelijke en correcte omschrijving voor het blokkeren van websites; --------------------------------------------- Veilig surfen op internet Soms kom je tijdens het surfen op internetpagina's waar je zelf niet wilt komen, of waarvan je niet wilt dat leden van je gezin (bijvoorbeeld je kinde
 18. Mooie korting van Google vandaag! Ik kreeg hem zojuist in mijn mailbox Google wordt 22 Daarom krijg je alleen vandaag 22% korting op geselecteerde apparaten. Voer de code GOOGLEBDAY22 in bij het betalen.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...