Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Afgelopen uur
 2. Vandaag
 3. Ik lees je vraag verkeerd Je zoekt deze, de handleiding van yourhosting is oud.
 4. Dat kan hier: Instellingen --> Accounts en import --> mail verzenden als --> nog een emailadres toevoegen. Succes!
 5. Oké thanks Duken. Ik ben nu bezig met het toevoegen van mijn pop3 account, via die handleiding. Echter vind ik niet de knop ‘Je eigen POP3-mailaccount toevoegen’. Welke knop moet ik dan gebruiken? Thanks alvast!
 6. Goed scherm, ik heb zelf een TVtje van Medion. Goed scherm en geen gedoe. Als hij niet bevalt kan je hem altijd nog terug brengen.
 7. Bedankt voor de terugkoppeling boel! Daar hebben andere bezoekers ook weer profijt van.
 8. Gezellig, welkom
 9. Gisteren
 10. Ik heb het werkelijke euvel ontdekt! Op mijn D-schijf (partitie) stond de aangemaakte downloadmap voor spotnet nog van de vorige windows versie. Ik selecteerde deze map steeds weer als mijn downloadmap als ik spotnet opnieuw had gedownload en geinstalleerd en vanaf dat moment gaf spornet na de download "mislukt" aan. Ik heb een nieuwe map aangemaakt en vanaf dat moment ging alles weer goed. Met de automatisch aangemaakte downloadmap op de c-schijf werkte spotnet ook, maar ik zette deze na 1 download weer terug naar de oude map en dat blijkt dus niet te werken. Dit nog even als aanvulling voor eventuele anderen die met hetzelfde probleem zitten of te maken gaan krijgen.
 11. Hallo ik ben Frily. Vanavond een vraag gesteld en al gelijk reactie! Toppie!! ga hier zeker nog vaak rondkijken.
 12. Die bedoel ik. helemaal geweldig en bedankt!!
 13. Ja hoor, deze bedoel je? http://www.aldi.nl/aldi_238_monitor_md_20830_48_5_20625_36799.html Die is prima voor gewoon gebruik en kan je ook goed op films kijken. Mooi schermpje voor goede prijs.
 14. we hebben nu een SyncMaster 710R. echt oud dus. budget tussen de € 125,00 en € 200,00. is die van De Aldi ( die vanaf morgen daar in de reclame is) wat voor ons? bedankt vast voor de reactie
 15. Hier is uitleg van yourhosting: https://www.yourhosting.nl/support/handleidingen/e-mail-instellen-gmail/ Maar dan natuurlijk je eigen server gegevens instellen. Dan kom je ook op de vraag om je server als uitgaande email te kunnen gebruiken.
 16. Natuurlijk kan dat. Wat is jullie gewenste grote van het scherm en aan welk budget zat je te denken?
 17. En hoe doe ik dat dan in Gmail. Ik ben nu ongeveer bij Gmail inbox > tandwieltje > instellingen > En dan welk tabblad?
 18. Welkom en alvast een fijne avond
 19. Wij zijn op zoek naar een beeldscherm voor onze PC. wij zijn geen gamers. hooguit een kaartspel. welke kunnen jullie ons adviseren? bedankt vast.
 20. Hallo iedereen, Ik ben Peetie en verwacht hier nog veel bij te leren. Alvast bedankt!
 21. Ja hoor Je kunt in Gmail ook send as adressen toevoegen via Smtp. Gebruik ik zelf ook voor bijvoorbeeld email sturen als duken.nl op mijn persoonlijke Gmail account. Alles kan vanuit je Gmail
 22. Gmail, dat is een top idee! Maar als ik in mijn Gmail een nieuw emailadres toevoeg, kan ik dan ook mails versturen via mijn Freeler emailadres vanuit Gmail? Of moet ik om een freeler mail te versturen weer terug gaan naar de pagina van freeler ?? Want dan moet ik twee sites gebruiken om mijn mail te lezen en te versturen... Snap je?? Thanks alvast!!
 23. ik heb gisteren pokemon black gedownload voor de ds en als ik cheats wil instellen en dan het spel opstart komt er een wit beeld heeft iemand hier een oplossing voor?
 24. Zo... Freeler dat is even geleden. Ik herken je probleem, jaren geleden heb ik het als volgt opgelost. Ik heb een Gmail account aangemaakt en daar kan je pop accounts in toevoegen. Op dat moment kan je dus alle email laten binnenkomen op je Gmail. Daarna kan je je Gmail account middels IMAP (opvolger POP3) toevoegen in Outlook. Je kunt dan al je oude email in je Outlook of PST bestanden overzetten in je Gmail box via de IMAP connectie. Is dat een idee? Eventueel kun je ook Google apps op je domein koppelen. Dan heb je als ware Gmail op je eigen domeinnaam.
 25. Hallo Mede-DukeN leden, Ik ben erg gehecht aan mijn webmail/mailbox. Deze heb ik ooit gekregen van mijn ISP, toen nog Freeler. Ik heb een en ander aan mails en gegevens in die mailbox staan. Maar die webmail van, nu KPN, Freeler raakt ook vol. Vroeger haalde ik dan de mail op via een pop3 verbinding zodat alles lokaal staat en van de mailserver af is. Echter ben ik zo vaak van PC veranderd dat mijn mail, soms jaren oud, overal en nergens op div. PC's zweft. Wat ik eigenlijk wil is een systeem dat werkt op basis van de volgende denkwijze. Email komt binnen op een server, hopelijk mijn Freeler mail. Die stuurt mij op alle aangesloten e/o ingestelde pc's en mobiele apparaten een melding van nieuwe mail. Ik kan de mail lezen, waar ik ook ben. Als dit mogelijk is, hoe dan? Ik heb al wel een eigen domeinnaam, dus evt. is een nieuw mailadres zo gemaakt. Alvast bedankt allemaal voor het doorlezen en de hulp. Ik hoor graag van jullie Greetz PeaceF.
 26. Mooi, ook bedankt voor de updates @joe
 27. Ja Softh ether vpn client Manager is gratis alleen je moet wel vaak naar een ander land zoeken maarja wel gratis en ze bewaren geen logs
 28. Hier is de website ook offline. Een alternatief is bijvoorbeeld the pirate bay of http://digtorrents.com/ voor nu. Even geduld... Error 521 Ray ID: 3348b98172d62b88 • 2017-02-21 08:10:55 UTC Web server is down RARBG is een goede torrentsite, die met opvalt door zijn layout. Met name voor film liefhebbers. Op de hoofdpagina de 'aanbevolen torrents' met welke films er recentelijk zijn toegevoegd. Kies een film, dan zie in het overzicht eronder ook welke versies en resoluties er allemaal op beschikbaar zijn en hoeveel seeders die hebben.
 1. Meer activiteit laden