Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Afgelopen uur
 2. Dat is pas echt genieten.
 3. Vandaag
 4. Ik ben ceesvb. Ik heb een USB-stick aan mijn sleuterhanger, waarmee ik graag muziek afspeel met de autoradio. Wil proberen die muziek te beheren met VLC-portable; heb op internet gezien, dat er op dit forum vaker over gepost wordt. Ben benieuwd.
 5. Gisteren
 6. Nog 1 vraagje over whatsapp. Als ik iemand's nummer op mijn android toevoeg op mijn contactenlijst, en die andere persoon heeft mijn nummer niet opgeslagen op zijn contactenlijst, ik neem aan dat ik onzichtbaar ben voor hem op zijn whatsapp, maar daarentegen is zijn profiel zichtbaar voor me?
 7. Iemand meer weet over deze site? mvg
 8. Een goede avond allemaal.
 9. Avond Allen
 10. Goed om te weten... Ik schrok al
 11. dat is bierdopje.nl de echte is bierdopje.com , is heel wat anders.
 12. Dankje. Alles is helder nu.
 13. De afleveringen waarin Randy Marsh de hoofdrol heeft vind ik altijd wel ontzettend goed, is mijn favoriete Southpark personage. De Star Wars parodieen vond ik geen succes maar ik hou ook niet van de reeks. Alleen de oude Star Wars films, uit de jaren '80 vind ik redelijk goed. Weet niet waarom maar de grote film reeksen waardeer ik niet, James Bond, de Godfather, Star Wars, Lord of the Rings, Harry Potter, Pirates of the Caribbean, niet mijn ding.
 14. South Park is inderdaad ook geweldig. Al vind ik Family Guy net wat beter. Ook de Star Wars episodes van Family Guy blijven geweldig
 15. Haha inderdaad. Dat blijft een geweldige scene
 16. Ik heb iedere aflevering zeker 10 keer gezien. Sommige zelfs vaker. Southpark is ook leuk maar komt niet in de buurt van Family Guy. Op 30 april weer een nieuwe aflevering. De scene hieronder schijnt Seth MacFarlane's favoriete scetch te zijn.
 17. Ach, anders hebben we altijd Peter Griffin nog met z'n drone. Totdat een havik er leuk mee gaat 'spelen'
 18. Ik vond de film ook wat tegenvallen. Zeker niet het beste van Spielberg.
 19. Ja, ik ook.... Was te laat. Vond de film niet echt goed, als kind heb ik het boek gelezen. Ik vond de film een beetje afbreuk doen aan het mooie boek en heb 'm na een klein uur uitgezet.
 20. Als het dan maar wel mooi bloot is. En ik hoop niet te bloot, dat past ook niet helemaal bij deze website lijkt mij.
 21. Dat is tegenwoordig soms best lastig maar toch goed te doen. Toen ik een jaar of 6 was, in 1983, begon bijna iedereen te vloeken als ze een printer op een netwerk moesten aansluiten. En als een printer was aangesloten, ging er ook altijd wel wat mis... Mijn oom gooide er ooit een uit het raam na uren lang rotzooien. Een van de leukste scenes uit Office Space, een film van Mike Judge, de maker van Beavis en Butt-Head.
 22. Aaaa!! De GVR had ik ook geraden
 23. Briljante uitleg Barkie Dat klopt helemaal. We zouden ook graag willen maar i.c.m. Google mag het niet. Bloot foto's kunnen dus in het fullmember deel.
 24. Het is een prachtige afbeelding, niets mis mee en je hebt ook niets verkeerd gedaan, Puppy. Ik zal het proberen uit te leggen. Door bloot afbeeldingen te plaatsen kan duken.nl gebanned worden uit het advertentie programma van Google. Op deze website staan Google Adsense reclames, waardoor de hosting en onkosten een beetje betaald kunnen worden. Google is ontzettend streng, helemaal als adverteerders bloot beelden plaatsen op hun websites. Als Google verboden dingen waarneemt, wat vaak vaak automatisch gebeurd met bots, kan de duken account advertentie worden gesloten. Dan zijn er geen inkomsten meer en vaak betalen ze openstaande advertentie tegoeden ook niet uit. Het lastige is dat je ze ook niet even kan bellen, Google is bijna onbereikbaar als er een probleem is. Ze hebben een forum voor Adsense maar Google medewerkers helpen bijna nooit als je daar een probleem meld. Dat is dus het probleem. Niets mis met mooie afbeeldingen. En je kan ze schijnbaar wel in het fullmember gedeelte plaatsen begrijp ik uit Duken's reactie. Daar worden Google's bots geblokkeerd, dus kan je er dingen plaatsen die je hier beter niet kan plaatsen.
 25. Het gaat niet om reclame, het gaat erom dat Google geen adsense reclame bij websites wilt met bloot. Als gast op duken.nl heb je adsense reclame. Als je bent ingelogd niet. Maar als Google bloot scaned op duken.nl en op dezelfde pagina is er ook adsense dan krijgt duken.nl een adsense ban. En dat willen we niet Ps. Google scanned niet het fullmembers deel.
 1. Meer activiteit laden