Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Gisteren
 2. Een fijne avond allemaal. En een fijne week alvast. Hoop werk de komende dagen, zal jullie dus niet teveel zien/lastigvallen.
 3. Niet te vinden met Google! Ik heb geen enkel idee welke film het is.
 4. Ik heb enige tijd geleden zelfs van mijn advocaat geen duidelijk antwoord gekregen over het plaatsen van een link naar een torrent of de Popcorn Time website. Het mag, zolang er geen directe link naar een bestand word geplaatst dat copyrigh beschermd is. Het embeden van een video zoals dat kan met vodlocker is dus verboden. Er word immers direct gelinkt naar een film of serie die copyright beschermd is. Ik zou het zelf nooit op een website plaatsten, wie dat doet kan net zo goed gelijk vragen of Tim Kuik melk en suiker in zijn koffie wilt. Aan de andere kant, ik zie Nederlandse websites die volstaan met copyright beschermde films. Die hosten ze niet zelf, die staan al jaren en jaren op YouTube...
 5. Opinie: het is lullig voor Max, maar goed van Red Bull
 6. Welterusten Allemaal
 7. En dan Giro! Dumoulin schrijft historie met eindzege in Giro!
 8. Formule 2 succes! Formules 1 net niet, jammer van de 5de plek. Maar wel uitgereden maxie!
 9. Oké Hier een nieuwe opgave: Tis een Thriller
 10. Helemaal goed. Zo moeilijk was 'ie ook niet Jij bent weer.
 11. Nee het is de film : War Machine
 12. Is het de film : The Ottoman Lieutenant ?
 13. Jaar: 2017. Genre: Drama.
 14. Het Wilhelmus klonk al in Monaco Nyck de Vries won gisteren de Formule 2-race in MonacoANP Nyck de Vries op het podium in MonacoANP Gisteren was er al Nederlands succes in Monaco. Nyck de Vries won in de Formule 2 zijn eerste grand prix. Een mooi succes voor de 22-jarige Fries.
 15. Middag Allen Gelukkig is het niet zo heet meer... op het moment is het hier 23 graden na afgelopen behoorlijke onweer / regen is het mooi afgekoeld
 16. Ik heb hier enkel coaxkabels en een versterker van Hirschmann. Prima spul Hirschmann IEC male / IEC female coaxkabel is al retour. Zojuist opnieuw de Hirschmann coaxkabel met f-connectors besteld. Kijken wat ik nu binnenkrijg.
 17. Nou.. je kan er 1 doorknippen. Bij de bouwmarkt een female aansluiting kopen voor 7,50 en die er weer op knallen. Bah... zo veel gedaan. Ik moet een keer een goede coax kabel kopen.
 18. Spotnet is er inderdaad alleen voor Windows. Spotlite is wel voor de mac te verkrijgen, alleen heb jij dan nog een downloader nodig zoals NZBGet of SABnzbd.
 19. Middag allemaal Bestel je een Hirschmann coaxkabel met f-connectors: En dan ontvang je een Hirschmann coaxkabel met een male&female connector: Tja, daar heb ik niet zoveel aan
 20. Het is een keer mooi weer in Nederland, en dan moet je er natuurlijk van genieten. En dat is wat ik dus doe Sorry voor het wat lange wachten. Nieuwe opgave:
 21. Ai... Ik ben vandaag de hort op en kan dus niet live kijken naar Monaco We gaan hem dus opnemen en vanavond kijken. Nu nog volhouden dat ik niet ergens de eindstand lees...
 22. Haha dat zit er dik in. Sommige PCs gaan niet meer aan met deze warmte
 1. Meer activiteit laden