Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Toen de Duitse ingenieur Karlheinz Brandenburg begin jaren 90 voor het eerst het mp3-formaat uitbracht, begon het een reeks gebeurtenissen die de muziekindustrie ontwrichtten. De RIAA zag digitale muziekbestanden aanvankelijk als een kans, maar toen Napster kwam, werden ze een bedreiging. Steve Jobs kwam te hulp, maar dat was tijdelijk. Streaming veranderde al snel het hele bedrijf weer en de verstoring gaat vandaag door. Het idee om muziek te comprimeren tot digitale bestanden begon decennia geleden, maar de geboorte van de mp3 was een doorbraak. De Duitse ingenieur Karlheinz
 3. Een dronepiloot werkt samen met een geheim, nieuw soort soldaat. De gebruikelijke regels zijn niet meer van toepassing.
 4. De top 10 meest gedownloade films van de periode 18 januari tot 24 januari. Deze week staat weer de film ‘News of the World’ bovenaan, gevolgd door ‘Wonder Woman 1984' en ‘Soul' maakt de top drie weer compleet. Week 03 zijn er drie nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. News of the World is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bek
 5. De nasleep van de Amerikaanse Burgeroorlog. Een nieuwslezer reist door de staat Texas om het nieuws over de turbulente gebeurtenissen van de oorlog te verspreiden. Onderweg komt hij in aanraking met een jong weesmeisje, wier ouders werden vermoord door een Indiaanse stam. Hij tracht vervolgens het meisje naar haar familie in San Antonio te brengen.
  Hoewel er nog 7 afleveringen volgen, valt het mij. tot nu toe ook niet tegen. Het begint echt als een klassieke jaren 50 sitcom. De foute grapjes, zwart/wit beelden en een 4:3 formaat. Heerlijk om er op zo'n manier naar te kijken. Ik ben benieuwd wat ons verder te wachten staat.
 6. Ja, ik begrijp de lage recentie niet op IMDB, een 6.1 Het zou in elk geval een 6,5 kunnen zijn. Kan mij voorstellen dat er een hoop haters zijn, die de film een 1 geven.
 7. Today
 8. Middag Allemaal
  Eerste twee afleveringen bekeken. Eerlijk gezegd erg tof, de afleveringen zijn zwartwit en dat went zo snel. De grapjes zijn zo fout dat het weer kan. Voor mij een aanrader maar heeft tot nu toe nog weinig met het Marvel universum te maken. Je kan hem ook zien zonder de characters te kennen.
 9. Ok, ik had je ook al een PM'tje gestuurd, maar geen probleem. Houden ze dan op regelmatige basis grote kuis zodat ik er weer in kan ?
 10. Happy monday!
 11. Yesterday
 12. I-Telligent: 12 maanden voor de prijs van 8 maanden. Gebruik hiervoor code 'happy2021' Geldig t/m 28 februari 2021. Hier volgen de stappen om gebruik te maken van deze actie: Stap 1. u gaat naar naar onze pre-paid pagina via deze link: https://www.i-telligent.nl/prepaid Stap 2. u vult uw gegevens in op de pagina Stap 3. voer de volgende actiecode in: happy2021 Stap 4. u selecteert onderaan in het drop down menu bij “product” uw gewenste bandbreedte (Standard 50Mbit, Luxe 250Mbit of Deluxe Unlimited) Stap 5. u selecteert in het volgende drop down men
 13. Avond allemaal.
 14. Sausage Party blijft inderdaad geweldig. Binnenkort maar weer eens kijken.
 15. Ik had al een vermoeden dat het scam was, wat jammer! Ik haalde mijn kranten altijd op Avaxhome (bijvoorbeeld voor De Morgen), maar de poster is gestopt met posten van alle Nederlandstalige kranten sinds 29 juni 2020). Zo werd het posten ook gestopt voor Het Financieele Dagblad (Het Financieele Dagblad), de Volkskrant (De Volkskrant), Algemeen Dagblad (Algemeen Dagblad), etc. Met andere woorden, 29 juni 2020 was een zwarte dag voor mij! 😅 Op spotweb heb ik ook gezien dat force4fun De Morgen poste, maar is gestopt met posten sinds juni 2019, force4fun.today bestaat niet meer blijkbaa
 16. Deze verwijst naar een site die ik ken, maar is scam en zal vragen om creditcard gegevens, dan je leeg trekken, dus daar moet je niet zijn, je kan dan beter een abbo op de krant zelf nemen 😛 Maar welke kranten zoek je dan? O,ja gezien in eerste bericht, ik zal eens kijken.
 17. Bedankt @Skeletor! Op pirates4all staan inderdaad kranten, jammer genoeg wel niet diegene die ik zoek. Weet u hoe ik van tijdschriftenpdf.com kan downloaden? Ik zie nergens waar ik een account kan aanmaken op die website?
 18. Gaia ben ik nooit tegengekomen, ik ben me nu aan het inlezen deze addon komt goed uit de bus. Ik ga hem ook proberen, die oude addons werken allemaal niet meer. Zoals exodus.
 19. Goedemiddag, hier een goede wandeling gehad. Nu tijd voor een snack
 20. Ja die staat ook weer op Prime. Stukje laten zien aan mijn zoontje van 11. Ik had hem al gezien, hij lach in een schuur van het lachen bij de scene dat de groente worden gesneden. Maar de 18+ grappen begreep hij (gelukkig) niet. Daarna ging hij weer uit.
 21. Toppie hoor! Ik kijk zelf weinig voetbal, maar genoeg leden die je hier mee blij maakt. Hoop wel dat Ajax wint, dat is toch altijd een beetje mijn Nederlandse club geweest in de tijd van "lietmaten" oid.... Al kan ik nu geen één voetballer opnoemen.....
 22. Op movietrack wordt wordt de wedstrijd Ajax - Feijenoord live uitgezonden. Je hoef je daar alleen maar te registreren kan met (vpn) dan kijk je onder het kopje live voetbal. Soms komt er reclame in beeld maar dat kan je weg klikken, de stream kwaliteit is hoog. Let op het is nog wel in test fase 😉
 23. Ik hou niet zo van animatie, omdat het vaak op kinderen is gericht. Maar een animatie voor volwassenen, zoals Sausage Party, sla ik niet over.
 24. Hallo allemaal! De afgelopen week ben ik weinig online geweest. Een fijne zon(nige)dag!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...