Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Hallo Guardian, Dankjewel voor je uitleg. Ik zie helaas dat de link onder de blauwe knop niet meer mogelijk is. Je wordt daarna naar een ander forum gelinkt en daar zie ik nergens een vervangende link. Weet je toevallig nog een andere manier om bij de Firmware te komen?
 3. Beste, luister nu is goed aub. Je bent gebanned en dat betekent einde verhaal, punt! We hebben enkele methoden voorgesteld maar zeg nu is eerlijk. Stel, je wordt weer lid van dat forum en je bent een groot fan van voetbalclublutjebroek. Elk mens heeft een bepaalde stijl van schrijven dit icm je liefde voor die club dan val je in no time door de mand. Met andere woorden heel veel mensen hebben door dat je onder een ander naam door ben gegaan en dat mag dus niet wat resulteert in wederom een ban. Kortom gewoon door ademen en niet meer achterom kijken. Welke club is het eigenlijk?⚽
 4. Hallo @Ser-G, Net als zovelen voor jou draait alles om de juiste firmware bij de juiste kaart. Ik heb een Engelstalige website gevonden die ik even onder de Google vertaling heb gezet die je kan bekijken onder deze link. Lees eerst even op je gemak de Nederlandse omschrijving en ga daarna naar de originele Engelstalige pagina onder deze link waar je een link ziet staan in de regel; To start with, download the main R4SDHC or R4-III upgrade kernel by clicking ---> here. Als je op die link hebt geklikt kom je op een pagina waar je benodigde Firmware kan vinden voor jouw kaart. Klik even op de blauwe knop en je komt op de pagina waar je de Nederlandstalige (R4SDHC 1.32 Dutch - Download) versie kan downloaden die jij nodig hebt. Voor de zekerheid adviseer ik om je R4 SDHC kaart nog even te formatteren waarna je de Dutch 1.32 Firmware kan installeren. Als dit klaar is download je de laatste Wood versie links bovenaan en installeer je die volgens de omschrijving. Wood For R4SDHC v1.42.zip Size : 1934.838 Kb Type : zip Als alles goed is moet je nu de meeste spellen weer kunnen spelen. Sommige spellen doen het alleen wanneer je een z.g. YSMenu op je kaart installeert, maar ook daarvan staat de laatste versie op die website. Veel succes.
 5. Hallo @bruchlee, Goed initiatief, maar ik denk haast dat deze app geen update gaat krijgen als de software nog steeds doet wat er van verwacht mag worden. De ontwikkelaar zal waarschijnlijk alleen iets doen wanneer blijkt dat er een bug in de software zit. Voor de Mac gebruikers lijkt me dat deze App geen overbodige software is en een degelijke bescherming biedt tegen ransomware. Tevens is in verschillende reacties te lezen dat je niet of nauwelijks merkt dat de Software actief aanwezig is.
 6. Ik heb in mijn steenkool engels de ontwikkelaar aangeschreven voor een update: Dus afwachten allemaal , I have been looking in the app of RansomWhere installer Created Tuesday June , at 03 :45 ?? Can we expect an update, and then I would like to donate
 7. De app bevalt me tot nu toe aardig goed. Wat ik wel irritant vind, is dat als je een programma terug wilt kijken, je niet door kunt spoelen als er reclame is. Puur uit interesse: Is dit ook het geval als je een mediabox gebruikt? Bij NLZiet kun je wel vooruitspoelen (ook door de reclames).
 8. Middag allemaal.
 9. Paar maanden geleden een clean Install uitgevoerd en ook deze app geïnstalleerd. Mooi stukje software. Je moet helemaal niets. Je hebt de mogelijkheid om RansomWhere? te installeren. Dus omdat icreate op 1 Juli een bericht plaatst over EvilQuest-ransomware is de app 'RansomWhere?' nutteloos volgens jou? Puur omdat deze app 2 jaar geleden voor het laatst is bijgewerkt? Zo komt jou reactie bij mij een beetje over.
 10. Guardian

  voorstellen

  Hallo @pvmeijl, welkom op Duken.nl. Elke ouder met kleine kinderen heeft wel een snelkoppeling naar de door jou genoemde kinder filmpjes. Deze filmpjes zijn allemaal te bekijken op YouTube en met het juiste stukje software (YouTube downloader) kan je deze filmpjes downloaden en converteren naar een formaat die je dan weer kan afspelen op de iPad. Je kan even wat verschillende Software informatie nalezen onder deze link. Uiteraard zal je zelf de Software moeten downloaden bij een Torrent of NZB Community (Pro versie) of je moet gebruik willen maken van een Gratis versie die dan wel vaak wat minder mogelijkheden heeft.
 11. pvmeijl

  voorstellen

  ben vandaag lid geworden op ben opzoek naar kinderfilms zoals Bing en cocomelon, peppa pig etc.. voor op de ipad te plaatsen wanneer we in de auto zitten. wie kan me hiermee wegwijs in maken. Gr Patrick
 12. Hoe zit dit bij een oude R4-kaart voor de DS Lite? Ik heb een oude kaart die het vroeger wel deed, soms met in en uit de DS halen, maar deze wordt nu helemaal niet meer gepakt. Het kan komen omdat de onderkant kapot is, dus heb ik ook een keer een nieuwe kaart gekocht in de Beverwijkse Bazaar. Daar heb ik hetzelfde probleem als hierboven genoemd met het blijven staan op Loading. Ik kan helaas geen nummer vinden op de kaarten en de verpakking heb ik van beide niet meer. De eerste omdat die al heel lang geleden gegeven is en de ander omdat deze los werd verkocht. Ik heb wel foto's van de kaartjes gemaakt, zie hieronder. Ik weet niet of het kan liggen aan m'n DS aangezien die natuurlijk ook al even oud is. Ik heb wel een DSi XL maar daar doen deze het sws al niet op. Als de foto's wel laden, de linker kaart is steeds de oude (aan de onderkant kapotte) kaart en de rechter is de reeds gekochte (ook alweer een jaar of twee terug).
 13. Nee, heb helaas geen internet op mijn telefoon. Ik ben nog van de pre paid stempel waar er nog maar weinige van zijn.😔 en doe feitelijk alles met mijn pc'tje
 14. hallo Guardian overtuig mij dan is waar om ik een app op een mac moet zitten die op de website van icreate staat die gemaakt is op dinsdag 12 juni 2018 om 03:45 en dat icreate 1 juli 2020 om 10:34 op de website zetten
 15. Hoe zit dit bij een oude R4-kaart voor de DS Lite? Ik heb een oude kaart die het vroeger wel deed, soms met in en uit de DS halen, maar deze wordt nu helemaal niet meer gepakt. Het kan komen omdat de onderkant kapot is, dus heb ik ook een keer een nieuwe kaart gekocht in de Beverwijkse Bazaar. Daar heb ik hetzelfde probleem als hierboven genoemd met het blijven staan op Loading. Ik kan helaas geen nummer vinden op de kaarten en de verpakking heb ik van beide niet meer. De eerste omdat die al heel lang geleden gegeven is en de ander omdat deze los werd verkocht. Ik heb wel foto's van de kaartjes gemaakt, maar omdat ik hier alleen de optie zie voor foto uit URL hoop ik dat deze hieronder zichtbaar zijn. Ik weet niet of het kan liggen aan m'n DS aangezien die natuurlijk ook al even oud is. Ik heb wel een DSi XL maar daar doen deze het sws al niet op. Als de foto's wel laden, de linker kaart is steeds de oude (aan de onderkant kapotte) kaart en de rechter is de reeds gekochte (ook alweer een jaar of twee terug).
 16. Ik ben gebanned om feitelijk niets. Het betreft een voetbalsite van een bepaalde club waar ik een hartstochtelijke supporter van ben. Echter je hebt altijd wel een beheerder die zich aan bepaalde personen ergert . Deze beheerder staat er ook om bekend dat hij nogal snel met bannes strooit en zelfs de eigenaar van de site is het met me eens (ik zat er al meer dan 6 jaar op), echter wil hij niet tussen beide komen omdat voor die site de betreffende beheerder er veel tijd in steekt en niet zomaar iemand te vinden is die dat wil overnemen. Als iemand me kan helpen zou dat geweldig zijn gezien die club toch een stuk van mijn plezier is.
 17. Last week
 18. Ik moet sorry zeggen,het mailadres dat ik van hun had klopte niet,ze hebben het later netjes met me opgelost
 19. Hallo @THT, je hoeft mij niet te overtuigen met een stukje tekst die je hebt overgenomen van de website die onder de link staat in de tekst van @bruchlee. Ik ben zelf geen Mac gebruiker, maar was alleen van mening dat je de waarschuwing een beetje bagatelliseerde. Ik heb in mijn reactie zelf ook niet meer gedaan dan een stukje tekst aangehaald met een verwijzing naar een mogelijkheid om een App te downloaden die je wellicht kan verlossen van een beetje narigheid.
 20. 100% veilig tegen ransomware op mac? Uiteraard is ook RansomWhere? niet 100% veilig, maar dat ben je nooit. Zo gaat het programma ervan uit dat je systeem tijdens de installatie nog niet besmet is. Alles wat tijdens de installatie op je Mac staat, wordt als veilig bestempeld. Het slimst is het dus om de app meteen na een schone installatie van macOS op je Mac te zetten. dus het beste is al je dit hebt schone installatie en dan pas die app er op Guardian als je het goed wil doen (Een goed signaal is overigens de regel ‘sign: validly signed by Apple’ in de melding van RansomWhere?. Als dit er staat, is de kans al enorm veel kleiner dat het echt om ransomware gaat ) ik heb die app is naar zitten kijken van RansomWhere installer is Aanmaak dinsdag 12 juni 2018 om 03:45
 21. Klinkt een beetje nonchalant @THT, want een waarschuwing moet je nooit negeren en al helemaal niet als er gewilde Software wordt aangeboden op Torrent en/of NZB Community's die niet gratis in de Mac App Store te verkrijgen is. Eventueel kun je ook de gratis app "RansomWhere" installeren. De software controleert of er ergens op je harde schijf bestanden door ransomware versleuteld worden, waarna je het proces direct kunt verwijderen.
 22. dat zal wel mee vallen dat kwaadaardig Software moet je niet over al Software weg halen er zijn mensen die zo maar wat posten voor de mac anders elke willekeurige bron uit zetten
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...