Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Hallo @dachtiktniet, ondanks een VPN abonnement zal je ook een abonnement op een Newsserver nodig hebben om van Nieuwsgroepen te downloaden. Jouw PIA abonnement maakt het alleen veiliger.
 3. Today
 4. Hallo leden van Duken, heb PIA aangeschaft voor het anoniem downloaden Ik gebruik hiervoor spotnet Heb een abo bij supernews welke in december afloopt. Kan ik nu zonder newsserver via Pia downloaden of is altijd een newsserver vereist? Alvast dank Dachtiktniet
 5. Me rookmelder (batterij was leeg) heb ik 4 stuks bestel bij amazon voor maar € 10,07 de verzendkosten die zijn vrij
 6. NIEUW WOORD ( 15 letters) . . R S . . . R S . . R . . . de S is goed Fout 0/10
 7. Mogge Allen
 8. Beste William, Helaas het is me nog steeds niet gelukt. Ook gekeken naar andere VPN's maar bij allemaal kan je niet betalen met iDEAL. Waardeloos want dat scheelt toch klanten denk ik. Ook nog gekeken bij XS4all zelf (die ik als provider heb) want daar schijnt het ook te kennen, maar helaas de filmpje op Youtube ook allemaal in het Duits of Engels. Waarschijnlijk ga ik weg bij xs4all want dat gaat over naar KPN en daar heb ik al genoeg ellende over gehoord van mijn zwager en hoop ik naar Freedom te gaan. Weet het even niet meer. Toch bedankt voor je hulp.
 9. Hallo @sannemare, het is al in verschillende topics vermeld, dat dit soort problemen vaak te wijten is aan een beetje aanslag op de contactpunten. Kijk ook nog even naar het filmpje op YouTube waarmee misschien jouw probleem ook opgelost kan worden.
 10. Nog eentje. Die was ik vergeten: Unlimited + VPN $1 voor de eerste maand, daarna $23,99 per jaar. Aanrader als je Newsdemon niet niet eerder hebt geprobeerd. Bevalt het niet? Dan kun je dit abonnement voor de jaarlijkse facturering van $23,99 annuleren.
 11. Hallo @pietx, jouw linkje laat geen monitor zien, maar als je een degelijk advies wil hebben over Monitoren en prijsverschillen zou ik als ik jou was eens kijken in het overzicht op Tweakers.net.
 12. Yesterday
 13. Ik wil graag deze monritor kopen: Monitor Maar ik heb er niet heel veel verstand van. Zou iemand mij hier mee kunnen helpen. En advies geven als deze wel goed is?
 14. Dit weekend ben ik wat weinig online, we gaan beginnen met verhuizenet spullen richting de loods 🤣

  Animated GIF

  1. bruchlee

   bruchlee

   heel veel sterkte met het inpakken en verplaatsen van de huisraad.

    

  2. Monkie

   Monkie

   Succes. Hopelijk zit je bankstel inmiddels al in de auto? :p

 15. NIEUW WOORD ( 15 letters) . . R . . . . R . . . R . . . de R is goed Fout 0/10
 16. Bij Newsdemon is dat ook mogelijk. Heb persoonlijk prima ervaringen met Newsdemon. Mocht je bijvoorbeeld per jaar willen betalen, dan zou je eens naar deze deal kunnen kijken. Daar heb ik eerder dit jaar zelf ook gebruik van gemaakt.
 17. Newsdemon Black Friday deals: 1TB block + VPN $5 (Verloopt niet) 2TB per maand + VPN $18 per jaar (Wordt voor dezelfde prijs verlengd, totdat je het abonnement stopzet.) Unlimited + VPN $23,99 per jaar (Wordt voor dezelfde prijs verlengd, totdat je het abonnement stopzet.) Unlimited + VPN $2,49 per maand (Wordt voor dezelfde prijs verlengd, totdat je het abonnement stopzet)
 18. Hallo ik heb mijn oude ds lite uit de kast gehaald en ik wil mijn r4 kaart erin doen maar hij werkt niet er staat dat er geen ds card in zit, maar als ik een ander spel erin doe doet die het wel, hoe kan mijn r4 kaart het wel weer doen?
 19. hallo heb een vraagke onder de kenner van usenet servers welke server kan een gewone bankkaart gebruiken voor te betalen en neen niet via visa of paypal of master kaart maar een gewone kaart waar je in de winkel mee betaald du bankcontact en liefst een goede server alvast bedankt hiervoor gr blood
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...