Jump to content


All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Dankjewel voor de moeite, ik probeer het opnieuw.
 3. Ty SKeletor, ik heb TNG uitgelegd in het originele topic inderdaad:
 4. Ik heb je account verwijderd, nu kan je opnieuw registreren normaal gezien. Geen VPN dus, ik controleer manueel 😉 (uiteraard mag je na registratie wel weer je vpn aanzetten)
 5. Ach oke, dat verklaard, vergeten vpn uit te zetten dus. Hoe kan ik opnieuw registreren dan ? Kan nergens geen link meer vinden hiervoor.
 6. Je gebruikte een ip van een Zwitserse VPN bij registratie.
 7. Bedankt voor deze informatie @Insane, het is nu voor iedereen tenminste duidelijk dat deze Community als offline beschouwt kan worden en dat hier verder geen vragen over gesteld hoeven te worden.
 8. Hallo Iedereen, Ik hield TNG online voor de community en voor de mensen die nog even snel de nzbs wilde downloaden van de bekende posters. Nu is de domeinnaam afgelopen en heb ik de server en database gebackupped. Als er een andere community is die de duizende nzb`s wilt importeren contacteer me dan even. Als niemand ze wilt binnen 14 dagen dan zal ik alle NZB`s publiekelijk in een makkelijke search zetten. Het is zonde dat ze verloren gaan. Als er posters zijn die hier niet mee eens zijn bericht me ook even dan zal ik ze niet allemaal publiekelijk vrijgeven of doorgeven. Discord: Insane - Xcoding#4742 Voor iedereen bedankt voor de jarenlange gezelligheid ondanks dat de afgelopen maanden niet iedereen meer door een deur kon en dat er mensen bedreigd werden etc etc.. Hoe dan ook sta ik er los van (gelukkig) en kan ik wel met iedereen door een deur. Ook ik zal me een deel vervelen dus als iemand nog ergens (gratis) hulp bij nodig heeft Discord: Insane - Xcoding#4742 Groetjes! Insane @admins jullie mogen dit topic sluiten eventueel aangezien dit bericht duidelijk is lijkt me, Als er nog validatie nodig is dat ik de "echte Insane" ben die ik zeg bericht me even en ik toon je de details van tng in screenshots.
 9. Deze Community staat al tussen de linkjes @dijkrat, zoals je zelf kan zien
 10. hallo ik heb een nieuwe site gevonden https://second-stage.online/forum.php
 11. Jammer als iemand nog een goede site weet voor mij hou ik me aanbevolen
 12. En weer gaan we in verschillende topics een discussie voeren die over hetzelfde onderwerp gaat. Er was al een melding gedaan over de huidige onbereikbaarheid van The-newgeneration.net in de officiële Link Topic. Komt er nu werkelijk niemand op het idee dat dit een onnodige vorm van Forum vulling is.
 13. It is as it is. Er komen altijd weer nieuwe sites Wel jammer
 14. ja hier ook dus toch van usenet verdwenen, er waren eerst die zieden dat de site bestaan zou blijven maar nee dus
 15. hoi ik merk juist dat deze website offline is https://www.the-newgeneration.net/ wel niet meer echt plezant om nog usenet te hebben er verdwijnen steeds meer forums
 16. Ik heb precies hetzelfde probleem, ik hem me geregistreerd en ben toegelaten, bij het inloggen ben ik bijvoorbaad verbannen, raar. Gr. Mosko
 17. Dat kan alleen beantwoord worden door de eigenaar @Insane die de website open wilde houden, terwijl alle stafleden en posters deze Community hebben verlaten vanwege een intern conflict.
 18. Last week
 19. wij

  dit ben ik

  komen wel weer onder een ander naam
 20. Lijkt me dat alle nagemaakte goedkope artikelen zoals de hoesjes en bumpers en overige GSM gadgets dan evengoed nog goedkoper blijven als bij de gemiddelde Europese web shop, want volgens mij worden er nauwelijks verzendkosten in rekening gebracht door Aliexpres. Gezien onderstaande gegevens mogen de prijzen ook best wel gehalveerd worden zodat het evengoed nog aantrekkelijk blijft om bij Ali te bestellen. Ma Yun, buiten de Volksrepubliek China beter bekend als Jack Ma, is een Chinees zakenman, investeerder en politicus. Hij is mede-oprichter van de Alibaba Group. Hij is daarnaast ook Chi
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...