Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/14/18 in all areas

 1. 1 point
  Gras is hier helemaal geel... Lijkt wel sto. We nemen er maar een biertje op. Proost
 2. 1 point
  Waar staat deze dan? Het kan goed dat de melding er nog staat maar ik kan deze niet vinden. Met vertraging bedoel je dat de .org versie binnenkort weer online komt? Server verhuizing? Waar haal je deze informatie vandaan. Een antwoordt is altijd prachtig maar zonder bron, links of iets, is het niets.
 3. 1 point
  Geeft men onderstaande melding dan niet meer op .net
 4. 1 point
  Vertalen is dankbaar werk, maar vergt zo enorm veel tijd. De meeste hebben ook gewoon een baan naast hun vertaal-leven. Het is onbegonnen werk, vertalingen te blijven voor een steeds groter krimpende groep. Ook voor vertalers moet het leuk blijven.
 5. 1 point
  nee hoor, lees de oorspronkelijke uitspraak maar. https://rechtennieuws.nl/54231/usenetprovider-moet-klantgegevens-afstaan-aan-brein/ XS News had een jaar daarvoor de zaak verkocht Wat er nu aan de hand is, geen idee. Het is wel heel opvallend dat ze niks van zich laten horen, de registraties open laten staan en al helemaal niet reageren op email van klanten.
 6. 1 point
  Spijtig maar daar heb je een punt @fixated. Je hebt een team vrijwilligers nodig vol passie welke voldoening krijgen van een gelukkige online community. Volgens mij zaten er geen verdiensten in voor QoQ. Blijkbaar wachten op de retail releases voor ondertiteling.
 7. 1 point
  Denk nergens, QoQ deed hun vertalingen voor topfilms vaak al vooraf als er een duidelijke camversie was. Dan deden ze dat op geluid en dan hadden ze het al klaar voor als de web-dl er was. Ik denk niet dat men dat kunstje naflikt in de mate waarin QoQ dat deed. Incidenteel zal er misschien eens iemand zich geroepen voelen zo'n karweitje te doen, maar dat monnikenwerk is niet voor iedereen weggelegd.
 8. 1 point
  tussen NC en Abvia zit nog een tussen station, en die heeft NC nu afgesloten, dat is niet Abivia,maar maakt uiteindelijk geen verschil, als je nog steeds je site NC online laat en mensen contracten laat afsluiten, terwijl je weet dat deze klanten direct hun geld kwijt zijn.... das op zn minst niet netjes. en op geen enkele wijze info of bericht op je site zetten....tsja
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...