Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/23/18 in all areas

 1. 1 point
  Hoi, Als ik alles wil doen vanaf VPN. Welke VPN provider adviseren jullie als ik alle tools vanaf synology draai? Dank voor de reacties op deze koude vrijdag :)
 2. 1 point
  Ik ben het met je eens hoor. Ben gewoon wat aan het vergelijken en bekijken en ben verbaasd hoe ver het gaat.
 3. 1 point
  https://www.privacytools.io/#ukusa PIA zit wel in de Five Eyes
 4. 1 point
  Op Duken gebruiken de meeste mensen PIA. Hier kan je de website vinden en we hebben ook een uitgebreide handleiding. Ga je voor 2 jaar, dan ben je 2,50 dollar kwijt per maand. Een gemiddelde VPN kost een tientje, het is dus een fantastische aanbieding. Black friday zie ik niets over, misschien hebben ze wel een cyber maandag, maar voor de bedragen die ze rekenen denk ik niet dat het veel zal schelen.
 5. 1 point
  Dat zal dan toch snel een voordeel zijn van € 20,00 per maand en dat is altijd aantrekkelijk.
 6. 1 point
  Middag allemaal. Nou, het is gelukt hoor. Niet via de chat. Wel telefonisch. Een dik uur in de wacht en 2 biertjes verder (wachten maakt dorstig ): Ik: Ik zie op dit moment een mooie deal bij de concurrent. Sta op het punt om over te stappen. Tenzij jullie een deal hebben die beter is. KS: Hoe denk je over de aanbieding '6 maanden 30 euro per maand'? Ik: Dat klinkt niet slecht. Na 6 maanden 180 euro besparen is leuk, maar na een jaar 240 euro besparen is leuker, vindt je ook niet?' KS: Daar geef ik je geen ongelijk in. Ik zal even overleggen' Ik: Prima. KS: Ik kan je de volgende aanbieding doen: 12 maanden internet Max voor de prijs van Complete. Ik: Dat klinkt beter. Ik kan me huidige apparatuur (standaard mediabox + 2 CI Modules) behouden? KS: Dat is geen probleem. Ik: Dan ga ik akkoord.
 7. 1 point
  Nee, geen Robocop en ook geen Transformers reeks. Hint 2: In een cafe moeten een groepje mensen het opnemen tegen levende machines.
 8. 1 point
  Eigenlijk was het een retorische vraag. Strikt wetenschappelijk, biologisch gezien, vanuit een Darwinistisch oogpunt, is de zin van het leven voortplanting. Alles groeit, bloeit, bouwt, vecht en sterft om zich te kunnen voortplanten.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...