Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/26/18 in all areas

 1. 2 points
  Geweldig dank je wel Drifter u heeft me goed geholpen, hier kan ik wat mee. Ga dit morgen even op mijn gemak in orde maken. Ontzettend bedankt voor de antwoorden. Fijne avond verder. Groet Arietta
 2. 2 points
  Hallo Arietta, dat Dollar tekentje klopt niet, want dat is het bedrag in Euro wat je betaald voor een 2 jarig abonnement. Dat kan je ook zien als je bij betaling iDeal aan klikt en bovenin het tabblad staat dan de tekst Payment Amount: EUR59.95 (one time payment)
 3. 1 point
  Ik weet dat dit de beste tijd is om online te kopen, maar mijn advies is om niet zomaar korting te krijgen. Zorg ervoor dat u een betrouwbare VPN-service selecteert die privacy biedt. Deze tips hebben me geholpen tegen online black-scams op vrijdag, vooral als ik van onbekende bronnen koop. https://www.onlineprivacytips.co/comparison/best-vpn-black-friday-deals/
 4. 1 point
  Ja wij ook En Spotify, zo delen we de accounts met ze allen. Scheelt veel euries. Altijd fijn
 5. 1 point
  Ik heb dit nu 4x gelezen.... dit is nog slechter als goede tijden slechte tijden. Laat staan als je het werkelijk meemaakt Wat een drama moet dat zijn geweest. Pff verschrikkelijk. Misschien een keer online 'daten' . Als is het maar om gewoon een chat gesprek met een vrouw te hebben. Maar helaas weet ik ook niet hoe je dit het beste kan aanpakken. Zal per persoon verschillend zijn.
 6. 1 point
  Wij doen ook altijd de kerstboom na het weekend van de sint. Best zin in, lekker de lichtjes en de warmte. Gezellig Ik ben benieuwd naar je decorder en hoe je 25.000 tv zenders wilt bekijken Ps lekker nummertje op de maandag ochtend. Dank daarvoor!
 7. 1 point
  Het kan nog veel erger. Het was verschrikkelijk, @Trizomu Wat een vrouw met een man kan doen, is ziek. Zou willen dat ik op mannen viel, dan was het misschien anders verlopen. 20 jaar verder en ik denk er nog steeds dagelijks aan.... Is zonder dollen een serieus trauma. Niet alleen haar predator face terwijl ik haar betrapte, maar ook de vieze, lacherige doch gegeneerde blikken van haar 70 jarige naakte 'zogenaamde oom' (waar ze elke week naar toe moest), mijn buurman, mijn beste 'vriend' en 4 andere mafketels die ik niet eens kende maar wel compleet naakt naast/voor/op ons bed stonden. Surrealistische nachtmerrie. Als je van iemand houdt. Zo ontzettend kud... Ik ben al dik 20 jaar vrijgezel omdat ik doodsbang ben geworden voor vrouwen sinds dat moment. Is echt een trauma, ik zou een vrouw binnen een relatie geen seconde alleen durven laten. Kud met peren.
 8. 1 point
  Oke helder! Dan is het kopiëren vanaf haar iPhone naar haar HDD wel gelukt, maar dan is er iets fout gegaan met het kopiëren van haar HDD naar mijn HDD. Het is ook zichtbaar in de miniatuur afbeelding. Welke instelling is Maximise Image precies? Ik heb info over die instelling proberen te vinden, maar zonder succes.
 9. 1 point
 10. 1 point
 11. 1 point
  Kritiek mag altijd, zolang het ook gegrond is. Wij draaiden al 2 maanden zonder uberhaupt een donatie en als ik zie welke sites er al vanaf dag 1 donatie knop hadden staan en vervolgens weg zijn gegaan na wat gevangen te hebben zijn er aardig wat. Bij ons ben je ook niet verplicht te doneren je mag je moet niet Tevens we zijn allemaal hobbyisten en een prive leven ernaast dus ja niet alles gaat sneller dan anders we zorgen wel dat de site beter en beter wordt eerst op achtergrond en later op voorgrond. Komt genoeg aan. Dus ja dat er niks zichtbaar is kan kloppen. We willen het nieuwe jaar goed in gaan liefst met een knal haha! Dus voor klachten gaan de mensen naar de dichtsbijzijnde bios / computerzaak of hosting provider. Wij doen ons best als hobbyisten
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...