Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/03/18 in all areas

 1. 2 points
  Lol geitenmelk in de glühwein.ik kreeg er zojuist een beeld bah ook gefeliciteerd @Trizomu over felicitaties gesproken, gisteren was ik 19 jaar samen met mijn vrouw. Vandaar dat ik wat afwezig was op het forum. 19 jaar..... Zij heeft nog de geboorte van duken.nl meegemaakt fijnr Maandag!
 2. 1 point
  Geeft niet, nee zeker niet , ik denk niet dat ze had gewild dat we geen kerst vierde vanwege haar, ze vond kerst altijd de leukste tijd , vooral de lichtjes in huis en de kerstversiering. Kon ze erg van genieten. Ik vier het dit jaar nog niet echt uitgebreid met familie etentje wat we anders doen maar lekker met alleen het gezin.
 3. 1 point
 4. 1 point
  Gecondoleerd, ik kan mij voorstellen dat de kerst dan raar aanvoelt. Sterkte en hoop dat jullie familie een beetje van de lichtjes en elkaar kunnen genieten.
 5. 1 point
  Gadverdamme man! Jij gooit toch ook je eigen melk niet in glüwein? Gefeliciteerd met je 600 likes trouwens.
 6. 1 point
  Het is de enige periode in het jaar dat ik warme rode wijn drink, Glühwein (en het heeft me reeds geholpen om een verkoudheid de nek om te draaien), en mijn kerstkoffie maak. Heerlijk zo een warme mok Glühwein voor het slapen. 1e bereiding 1 Doe de wijn in een pannetje met de honing, de suiker, de sinaasappelschillen, de kruidnagels, het kaneelstokje en wat nootmuskaat. Breng op een zacht vuur tot tegen de kook aan en laat 5 minuten sudderen. 2 Doe er de appelcider, het sinaasappelsap en de cognac bij. Laat nog heel even opwarmen. Schenk het mengsel door een zeefje in een grote, vuurvaste bowl. 3 Serveer in kleine, elegante glaasjes of vuurvaste kopjes. Een paar eetlepels vlierbessensiroop maken deze glühwein nog origineler. 2e bereiding Glühwein met sinaasappel Prik een handvol kruidnagels in de sinaasappelen. Giet de rode wijn in een ruime pan, snij de sinaasappelen in partjes en voeg ze samen met de kaneelstokjes toe. Verwarm op een zacht vuur en laat een kwartier pruttelen - niet koken. Voeg eventueel nog honing naar smaak toe. Schol, en laat het jullie smaken.
 7. 1 point
  Ik vindt beide feestdagen gezellige dagen. ik heb weinig met sinterklaas maar vroeger als kind vond ik het geweldig. Vindt het erg jammer dat er inderdaad nu zoveel ophef is over zwarte piet, want het is totaal niet racistisch bedoeld het is een kinder feest. Kerst vindt ik altijd heel gezellig en vooral de lichtjes in huis, vandaag alles al opgezet, omdat we anders er geen tijd meer voor krijgen. Alleen vorig jaar 2de kerstdag is mijn oma overleden, die mij echt heel dierbaar was, dus het zal toch wel een beetje een vreemde kerst, zijn maar ze hield zo van de kerst dat we het toch wel wilde versieren.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...