Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/09/19 in all areas

 1. 1 point
  Na meldingen dat Sony Kodi heeft verbannen van zijn nieuwere tv's, heeft het bedrijf aan TorrentFreak gemeld dat een technisch probleem de schuld is, wat moet blijken uit onderstaande verklaring; "Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht, vertelde Sony Electronics aan TF. Nadat we het probleem verder hebben onderzocht, hebben we een softwareprobleem aan onze kant ontdekt dat Kodi ten onrechte als een kernel object (ko) classificeert. We werken aan een oplossing voor dit probleem dat opgenomen wordt in onze volgende software-update, voegde het bedrijf eraan toe". TorrentFreak heeft de opmerkingen gedeeld met het Ontwikkelingsteam van Kodi, die sceptisch staan tegenover de uitleg van Sony en om aanvullende informatie hebben gevraagd betreffende het classificatie-algoritme wat door het bedrijf wordt gebruikt. "Het leuke is: dat alleen het wijzigen van de PACKAGE_ID voldoende is (om het probleem op te lossen), zodat deze classificatie niet meer zal plaatsvinden, zegt Peter Frühberger van Kodi. Verder is het ook wel grappig: dat we hebben aangetoond, met het creëren van een andere niet Kodi-gerelateerde APK, maar met dezelfde PACKAGE_ID die Kodi had, hetzelfde probleem werd veroorzaakt." Hoewel er waarschijnlijk veel meer discussie zal ontstaan over de uitleg van Sony, lijkt het erop dat Kodi niet voor eeuwig zal worden geblokkeerd op de smart TV's van het bedrijf, wat waarschijnlijk het eindresultaat is waar zowel het Kodi-team als de gebruikers op hadden gehoopt. Bron: Update Kodi/Sony artikel TorrentFreak
 2. 1 point
  Het is logisch dat onderdelen en configuratie ervan (zoals Jackett) die door programmeurs aan een product worden toegevoegd, ook in een forum als deze worden vertaald en toegevoegd omdat het primair van invloed is op de functionaliteit van qBittorrent. Maar de meerwaarde van dit forum kenmerkt zich in mijn beleving juist daarin dat het daarnaast ook ruimte biedt voor (delen van) handleidingen van niet alledaagse (probleem)situaties rondom qBittorrent. Dat leest iets vriendelijker en als je dat zo bedoelt dan begrijp ik je punt.
 3. 1 point
  Goed opgemerkt qbittorrentusernl en uiteraard heb ik dat nu even gecorrigeerd. Drifter heeft een zo goed als mogelijke Nederlandse vertaling gemaakt van de Engelstalige handleiding waar de Ontwikkelaars van qBittorrent naar linken voor de Uitschakeling of Configuratie van Jackett. De op Duken.nl geplaatste qBittorrent Handleiding is een vertaling van de originele Handleiding die gemaakt is door de ontwikkelaars van qBittorrent en een aanvulling daarop zoals deze Jacket Configuratie wordt dan logischerwijs ook op Duken.nl geplaatst. Niet logisch is het plaatsen van aanpassingen en handleidingen die misschien een oplossing bieden voor zelf gecreëerde problemen, want dat wordt op het qBittorrent Forum ook niet gedaan.
 4. 1 point
  De historische dramaserie Vikings, die in Nederland wordt uitgezonden via FOX, wordt stopgezet na het zesde seizoen. History, de Amerikaanse zender die de serie uitzendt, liet dit vrijdag weten aan Deadline. Het zesde seizoen telt twintig afleveringen. De makers kijken naar mogelijkheden om de serie door te laten gaan middels een spin-off. Hiervoor zou History in gesprek zijn met bedenker Michael Hirst en MGM Television. In totaal zijn er 89 afleveringen van de serie gemaakt. Het vijfde seizoen wordt momenteel uitgezonden, de laatste aflevering hiervan is in Amerika te zien op 30 januari. Het zesde en dus afsluitende seizoen staat gepland voor 2020.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...