Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/11/19 in all areas

 1. 1 point
  Briljant! Echte mspaint.exe skills Serieus respect als je het zelf hebt gemaakt
 2. 1 point
  Ja ik was een van de eerste met deze software in Nederland. Ik heb zelfs een officiële licentie. Geen genullede versie maar netjes gekocht. Dat is de software en onderhoud ook meer dan waard nu komen er steeds meer met de fijne IPB forum software. Maar het blijft natuurlijk altijd om de inhoud en content gaan. Ik heb liever een lelijke torrent community net veel content en gezelligheid als een hele mooie met weinig. Volgens mij kan je dit soort software extra's en inhoud niet zomaar converteren naar een andere forum leverancier.... Nu ga ik wel heel erg offtopic. Excuus! Nederlandse torrent communitys zijn een heerlijke bijdrage aan het worldwideweb.
 3. 1 point
  Sinds een paar weken vraag ik mij af hoe ik eruit zou zien als ik een mens zou zijn. Zie hier het resultaat!
 4. 1 point
  Gelukkig gaat het om de binnenkant en niet om de buitenkant De torrent community's draaien op een soort standaard software en template. We hebben in het verleden een keer de software achterhaalt dacht ik.
 5. 1 point
  Ik gebruik ook film-paleis, het is geen mooie website maar ze hebben een leuk aanbod.
 6. 1 point
  Captain Marvel De reden dat Marvel-films zo populair zijn, is dat ze puur entertainment weten te bieden door actie, humor en wat drama op de juiste wijze te mixen. En daar is Captain Marvel geen uitzondering op. De introductie van de wereld waar Carol initieel leeft voelt iets te kort aan, maar zodra ze op aarde belandt weet de film de aandacht volledig naar zich toe te trekken. De film speelt zich af in de jaren ’90, wat niet alleen te zien is aan de locaties, maar ook aan de soundtrack en zelfs de look van bepaalde karakters. Samuel L. Jackson is, samen met Clark Gregg (Phil Coulson), door de verjongingsmachine gehaald en zien er exact uit zoals ze er in de jaren ’90 uitzagen. De CGI-kat, Goose, is een heerlijke toevoeging die regelmatig garant staat voor grappige momenten en voor veel kijkers een favoriet zal zijn. Met het oog op de volgende Avengers film is Captain Marvel uiteraard verplichte kost voor elke superhelden film fan en het is geen straf om deze te kijken. Brie Larson komt over als een krachtige vrouw, die met haar karakter en superkrachten, in staat is om het tegen iedereen op te nemen. Daarnaast komen ook de persoonlijke momenten en hoe ze omgaat met haar verleden voldoende aan bod. Wel stelde ik mezelf aan het einde de vraag of deze superheld het tegen Thanos op zou kunnen nemen of ze echt de redding zou kunnen zijn in Endgame. bron: https://defilmblog.be/archive/2019/03/05/captain-marvel-2019-review.html/ Download bestand Captain Marvel 2019 NEW HD-TS X264 AC3-SeeHD Grote 2.2 GB bron Afbeeldingen Captain Marvel downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor Captain Marvel NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 7. 1 point
  Het zou wel kwaad kunnen, maar een certificaat zegt niet alles. Voorbeeld, door malware op jouw computer of door je provider verwijzen ze nzbserver.com niet meer naar de originele server maar naar een "nep" server bij bijvoorbeeld een auteursrechten organisatie waar jouw gedrag wordt opgeslagen. Zoals je IP adres en de NZB bestanden die je download. Dat wil je niet, ook zouden je gegevens niet onderschept kunnen worden door het certificaat. Maar het is niet meer alles zeggend. Bij HTTPS zijn data en gegevens, welke uitgewisseld worden tussen bezoekers en een website, versleuteld. Dit ´versleutelen´ houdt in dat de gegevens, voorafgaand aan het verzenden, onherkenbaar worden. Dit wordt vervolgens weer omgezet nadat deze zijn aangekomen bij de bestemming, bijvoorbeeld na het invullen en verzenden van een webformulier. Bij HTTP is geen sprake van deze versleuteling. Hierdoor kunnen deze gegevens door kwaadwillenden gemakkelijker onderschept en misbruikt worden. Doorgewinterde hackers zijn goed in het onderscheppen van gegevens waarbij we het vaak niet eens doorhebben, bijvoorbeeld als je op dezelfde wifiverbinding zit. Bij HTTPS kunnen hackers deze gegevens nog steeds wel onderscheppen, alleen kunnen ze er niks mee omdat ze geen sleutel hebben en het niet kunnen ontcijferen.
 8. 1 point
  Ik betaal Eweka voor een periode van 180 dagen via iDeal en krijg 7 dagen van te voren een mail wanneer die periode verstreken is. Het is natuurlijk niet verboden om een Usenet account te hebben en zoals ik eerder al heb aangemerkt, is het bijna een onmogelijke taak om illegale download aan jou te koppelen als je gebruik maakt van VPN.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...