Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/14/19 in all areas

 1. 1 point
 2. 1 point
  Nieuwe film!!!! Hint 1: redelijk recente film Hint 2: rode auto en oordopjes
 3. 1 point
  TNG site is weer in de lucht ..... bedankt voor uw geduld ..... leuk hé iceworld heeft momenteel een leden stop ..daar kom je dus even niet meer binnen
 4. 1 point
  Een goed idee voor volgend jaar! Er staan veel leuke dingen op het programma maar het lijkt mij leuker om met 1 of enkele vrienden naar toe te gaan. Of met een vriendin maar die heb ik niet. Eens naar kijken bij de Action vanmiddag.
 5. 1 point
  Als je de kans hebt zou je gewoon moeten gaan, al is het alleen. Er lopen heel veel bezoekers alleen, je kunt je zo goed vermaken en er is zo veel te zien. Alleen is bijna prettig, neem een kleedje mee, een drankje en hapje. Ga zitten op het veld en geniet van alles om je heen.
 6. 1 point
  Grappig! Ik zie dat het bij mij om de hoek is. Voor jullie is het een redelijk eind rijden. Ze hebben een vol programma. Lijkt mij niet iets om alleen naar toe te gaan, anders zou ik morgen gaan. Misschien volgt jaar met iemand.
 7. 1 point
  LOL... vrijwel alles op deze foto is geheel vernietigd en vervangen. Ik kom hier bijna dagelijks. Utrecht CS, oude busperron.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...