Jump to content


Leaderboard

 1. Tuinbever

  Tuinbever

  Full members


  • Points

   4

  • Content Count

   191


 2. Duken

  Duken

  Administrators


  • Points

   3

  • Content Count

   25090


 3. Skeletor

  Skeletor

  Full members


  • Points

   3

  • Content Count

   194


 4. pcworld

  pcworld

  Full members


  • Points

   2

  • Content Count

   45


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/19/21 in all areas

 1. Dat is niet zo moeilijk daar, zet de video op pauze en dan rechter muisklik , dan video opslaan als. en klaar is klara, hij slaat hem dan op als mp4 Met de foon is het met je vinger op de video staan even beethouden dan kies voor downloaden
  2 points
 2. deze forum is enkel engels talig forum maar wel goed
  2 points
 3. Een antwoord op deze vraag is in beknopte vorm te lezen in een Artikel van Gamepc.nl. Als je na het lezen van dit artikel nog steeds zeker bent dat dit je doel is kan je meer uitgebreide handleidingen van de specifieke onderdelen gaan doorlezen die je makkelijk kan vinden door in Google even te zoeken op de tekst; Wat heb je nodig om PC games te streamen
  1 point
 4. Serieus briljant! Die foto ook 😂😂😂😂 zo voelt stiekem ook
  1 point
 5. dat meeeeeeeeen je niet! Je bent een held! wat simpel. net getest en het werkt. Via de dumpert.nl app op de telefoon niet maar wel als ik hem open via de internet browser op mijn telefoon.
  1 point
 6. Nintendo heeft de Amerikaan Gary Bowser aangeklaagd om het verkopen van software en apparaatjes waarmee de Nintendo Switch gehackt kan worden, zodat illegaal gekopieerde games zijn te spelen. De rechtszaak richt zich tegen Gary Bowser, de vermeend leider van de hackgroep Team Xecuter, en teamlid Max Louarn, meldt Polygon. Bowser werd vorig jaar al gearresteerd wegens het inbreken op de Switch. Nintendo beschuldigt de hackers nu van smokkel van illegale apparatuur en software en copyrightschending. De praktijken van Bowser en consorten wordt omschreven als "een internationale piratenring".
  1 point
 7. De nieuwste Barcode Studio Pro kan ik wel voor je cracken als je die zou willen, dan gooi ik hem op softtrack , daar plaats ik hem wel onder software is free 😉 @dre007 Heb er wo of donderdag wel ff tijd voor.
  1 point
 8. Als ik uw vraag goed begrijp bent u op zoek naar een Generator met de mogelijkheden zoals die omschreven staat op de Website van Aartjan.nl. Op deze website staat een link naar qrcode.tec-it.com die hierboven al door @fafke wordt aangehaald en naar mijn idee ook de beste optie is voor uw doel en bovendien Gratis. Een recente Barcode Studio Pro Software versie is niet of nauwelijks te vinden op Torrent of NZB Community 's.
  1 point
 9. misschien ben je hier iets mee. of eventueel met deze
  1 point
 10. Speel compatibele PS5-games op 120fps Als jouw PS5 is aangesloten op een HDMI 2.1-poort op jouw tv, dan kun je compatibele PS5-games spelen op een 4K-resolutie bij 120fps. Voordat je dit kunt doen, dien je 120Hz in te schakelen op je PS5. Niet iedere PS5-game ondersteunt 120fps, maar op de lijst van games die dat wel doen behoren onder meer Call of Duty: Black Ops Cold War, Dirt 5 en Devil May Cry 5: Special Edition. De lijst van geschikte games wordt alsmaar groter. Waarom is 120fps zo belangrijk? Het draaien van games op 120fps
  1 point
 11. Sorry, in alle hectiek je vraag gemist Ja je kan prima de Ziggo wifi booster via de netwerk kabel aansluiten in de tuin. Je krijgt daar dan een sterk wifi signaal.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...