Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €1,94 per maand & gratis virusscanner!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug
 • Tijdelijk gratis PIA viruscanner

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Leaderboard

 1. Nobody

  Nobody

  Full members


  • Points

   4

  • Posts

   1244


 2. Duken

  Duken

  Administrators


  • Points

   2

  • Posts

   25476


 3. Skeletor

  Skeletor

  Full members


  • Points

   2

  • Posts

   478


 4. Jez

  Jez

  Members


  • Points

   2

  • Posts

   6


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/23/21 in all areas

 1. Wat je onder ziet is een Samsung Portable SSD T7 Schijf van 2TB
  2 points
 2. Ongelooflijk wat me huisarts nu doet, namelijk ze heeft me een document toe gestuurd waarin wordt beschreven hoe men het papieren bewijs moet maken (scan nu de QR code) ! Dat vroeg ik helemaal niet!! Ze kiest gewoon de gemakkelijkste manier, ik heb die assistente aan de lijn gehad zojuist, en assistente die vroeg het telefoonnummer van GGD omdat die GGD een code gaf die de huisarts moet in vullen de gegevens van mijn!
  2 points
 3. hoi, ik ben Adry en een grote film en serie liefhebber. Ik ben weliswaar geabonneerd op veel streamingsdiensten, maar ben geïnteresseerd in alles wat zoal te maken heeft met films en alles eromheen zoals vpn etc. Hoop hier het eea te leren en te delen.
  1 point
 4. Ik ben Anja, 57 jaar, mijn hobby`s zijn motorrijden, klussen met hout en onze 2 newfoundlanders. ben al lid geweest van verschillende sites die helaas uit de lucht zijn gegaan de laatste was pirates4all. ik vindt het fantastisch dat jullie de tijd en energie in steken om dit allemaal voor elkaar te krijgen, mijn dank is dan ook groot.
  1 point
 5. Vrijwel alle series van Disney+ zijn al door een van de vele WEB-DL groepen geript en ik zou zelf aanraden die gewoon te downloaden. Mocht je echter toch echt zelf iets direct van Disney+ willen downloaden dan is Anystream van RedFox eigenlijk de enige publieke tool die ertoe instaat is om de video 1:1 te krijgen in plaats van deze te reencoden. Let op dit is een betaald programma dat echter wel over een trial versie beschikt. Ik zie net dat DVDFab ook een tool hiervoor aanbied namelijk StreamFab, ik heb hier echter zelf geen ervaring mee.
  1 point
 6. Als je alleen van container wilt veranderen, en dus niet de kwaliteit wilt degraderen, is MKVToolnix dus beste keuze. Voor het rippen van een (UHD) Blu-ray kun je echter wel beter MakeMKV gebruiken.
  1 point
 7. Welkom! Er lopen hier voldoende discussies over het gebruik van VPN en de providers daarvan. Fijne avond!
  1 point
 8. Niet zo maar iets roepen, zullen vast ook wel verkeerde personen hier dingen lezen en het weer willen bannen/actie ondernemen!!!! Al blijft het altijd een kat en muis spel.
  1 point
 9. Staat toevallig een Artikel over de best geteste Externe SSD schijven van 2021 op TechRadar. 1. Samsung T7 SSD De beste externe SSD voor de beveiligingsexperts
  1 point
 10. Mooi bedankt, ik ga ook lid worden
  1 point
 11. Leuk voor de persoonlijke aanmelding @Terminatir, maar ik heb eerder de link naar de Community al geplaatst bijna direct na de bekendmaking via de PM op Movietracks.
  1 point
 12. Maar goed, los van de registratie wel of niet VPN. Er is weer een community bij gekomen. Ik zal hem toevoegen in het links overzicht.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...