Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/13/20 in Posts

 1. 4 points
  Om onduidelijkheden te voorkomen wat is softtrack? Softtrack is een team met affiniteit en passie voor software, en willen deze passie graag met anderen delen. Zo zijn daar bijvoorbeeld enkele posters, die in staat zijn zelf een activator te maken, zonder daar afhankelijk te zijn van derden, waar door het voor de eindgebruiker veiliger maakt het te gebruiken. Uiteraard zal er ook van uit andere bronnen gepost worden. Wat kun je bij Softtrack verwachten? Naast de unattended software, hebben ze ook een breed assortiment aan; Software deze je zelf doormiddel van een instructie installeert. Pre activated, door Softtrack vervaardigt, Installer met keuzes. Mac Software deze je zelf doormiddel van een instructie installeert. Tools (denk hierbij aan adobe plug-ins, actions, overlays, presets, etc) Nog te verwezenlijken: Uitgebreide tutorial ’s , het leren omgaan met b.v. Photoshop en werken met diverse gereedschappen, ook het volgen van online lessen is mogelijk. Ook wordt er geprobeerd een zo breed, en groot mogelijk scala aan software aan te bieden, en zo ook de wat minder bekende programma’s bij jullie aan te prijzen. Het vip gedeelte: Laten we duidelijk zijn over het vip gedeelte, het is GEEN donatie systeem, maar een klein verdien model, gelet de posters ondanks het een hobby is, er veel tijd en energie in steken. Het is de mening van Softtrack dat de posters daar een kleine vergoeding voor krijgen, in evenredigheid verdeeld. Uiteraard worden ook de onkosten daar van betaald. Ondersteuning bij vragen: Verder bieden zij ook ondersteuning bij vragen, of hulp mocht je ergens niet uitkomen. Mocht dit gaan om software, Windows, of andere aanverwante vragen, zie het forum. Het team staat altijd voor jullie klaar, Ook voor niet vip’s. Softtrack en spikesplace: Softtrack is mede gevormd door een aantal posters, deze van Spikesplace afkomstig zijn, hierbij hebben zich ook anderen aangesloten en opereren onafhankelijk van Spikesplace, maar beschouwen het als een bevriende site. Kortom neem gerust eens een kijkje op de website.
 2. 3 points
  @misterjaws Als je aangeef om welk voetbal forum het gaat, dan maak ik toch een inlog voor je aan 😉 dan stuur ik die gegevens naar je inbox. 😉 je ww kan je daarna wel weer aanpassen. (mits je daar geen rare fratsen hebt uitgehaald)
 3. 3 points
  Welkom! Goede intro en lekker duidelijk, een echte download fan in hart en nieren We hebben nu alweer twee schilders op het forum. Creatieve jongens die piraten
 4. 3 points
  Welkom hier ERAYNDRA, ik zit ook graag achter mijn iMac, in deze Corona tijd heb ik het schilderen opgepakt naar eerst een rood hart te hebben gemaakt om deze voor de ramen te plaatsen ,ben ik weer gaan schilderen. verder speel in dagelijks een spelletje Frozen en Mahjong Solitaire ook ik ben niet vies van een bakje koffie.
 5. 2 points
  Waarom krijg ik nu toch weer heel sterk de indruk dat met veel bombarie vertrokken leden terugkomen met een nieuw account om toch maar weer te kunnen reageren op de laatste roddels wanneer er een aantal Posters en Moderators hun plekje weer hebben gevonden op een andere Community. @hans1 is weer niemand minder dan de eerder vertrokken Spike alias THT zoals duidelijk herkenbaar uit zijn schrijfstijl. Duken.nl blijkt maar weer eens onmisbaar voor het lanceren van een nieuwe Community of overname van een al wat langer bestaande Community, maar ik vindt het alleen een beetje jammer dat verschillende posters of stafleden het dan altijd weer nodig vinden om Duken.nl te misbruiken voor hun ongenoegen.
 6. 2 points
  Fantastisch om te horen. Het blijft lastig om de juiste Firmware versie en/of Wood te vinden die bij een kaart hoort omdat er zoveel verschillende zijn. Je hebt hier zelf ook een behoorlijk aandeel in gehad door alles op de correcte manier op je SD-kaart te zetten.
 7. 2 points
  Mijn dank is groot @Guardian Het is gelukt. Na lange tijd eindelijk weer eens mijn spellen kunnen spelen.
 8. 2 points
  Goede morgen @Ser-G, Vervelend dat die link niet meer werkt. Ik had zover niet gekeken en die website waar je naartoe gelinkt wordt levert alleen een hoop onzin. Ik heb op een andere DS Download Website een Firmware versie gevonden (R4SDHC_R4_v1.34_Dutch.rar 29.46 MB) die zelfs nog iets nieuwer is, die je kan downloaden onder deze link
 9. 2 points
  Ik heb in mijn steenkool engels de ontwikkelaar aangeschreven voor een update: Dus afwachten allemaal , I have been looking in the app of RansomWhere installer Created Tuesday June , at 03 :45 ?? Can we expect an update, and then I would like to donate
 10. 2 points
  hallo Guardian overtuig mij dan is waar om ik een app op een mac moet zitten die op de website van icreate staat die gemaakt is op dinsdag 12 juni 2018 om 03:45 en dat icreate 1 juli 2020 om 10:34 op de website zetten
 11. 2 points
  Ik begrijp dat je een poging onderneemt om weer een nieuw account te maken wanneer dit een uitzonderlijk en uniek forum is dat iets levert wat je nergens anders kan vinden, maar als je al een tijdje in dit wereldje rondhuppelt zou je moeten weten dat de huidige Community's nagenoeg allemaal geen mogelijkheid meer bieden om een account aan te maken met VPN ingeschakeld. Hmmmmmmmm @Tuinbever dit vindt ik dan weer een actie die ik niet zo op prijs kan stellen, want je weet nooit wat de exacte reden is geweest van de Beheerder om die Ban te geven en ik kan me ook niet voorstellen dat je dit soort acties op prijs zou stellen wanneer jij als Site Eigenaar een lid een Ban geeft en datzelfde lid via dit soort omwegen gewoon weer op jouw website een nieuw account krijgt.
 12. 2 points
  Er worden hier een paar voortreffelijke sites genoemd waar een donatie niet verplicht is en de enige verplichting voor download een "dank je" systeem, maar het kan nog simpeler. Bij "The New Generation" zijn ze er al enige tijd achter dat het hele "dank je" gedoe neerkomt op een troosteloos copy\paste gebeuren. Men heeft daarom het "openen" van een bewuste post nu vervangen door een "duimpje omhoog" zodat je niet een hopeloze serie "bedankt" pagina's moet doorworstelen om terug te keren naar de eerste pagina van een populaire post. En ook hier is een donatie niet verplicht. Dus wat mij betreft een dikke 👍 ook voor deze site.
 13. 2 points
  hallo allemaal, Mijn naam is Erayndra en ik ben al wat jaartjes actief in de upload en download. Op dit moment ben ik administrator bij spikesplace waar ik het algemene beheer en ledenbeheer vervul. Ik ben ooit begonnen in de torent wereld en later overgestapt naar de NZB waar ik met veel lol mijn ding kan doen. Verder vind ik het leuk om de nieuwste films te zoeken het liefst nog niet uit in Nederland en ga deze vertalen en de release in onze video stream plaatsen en later op de site voor download.Zodat buiten onze fanastische boeken en muziek collectie ook de nieuwste film te zien zijn. Verder vind ik het leuk om te gamen, en voor de ontspanning schilder ik en drink liters koffie. Erayndra
 14. 2 points
  Ga nu proberen met aluminiumfolie en wattenstaafjes iets te doen, zag mooie voorbeelden op YouTube
 15. 2 points
  Wat ik er van begreep is er onenigheid in de staff en per direct gestopt!!!
 16. 2 points
  Zo jammer dat het bijna elke keer weer dezelfde personen zijn die het Doneren aan de kaak stellen wanneer een website uit de lucht is. Doneren doe je wanneer je geld genoeg hebt en dan ook bij een website die jou iets levert waar je gelukkig mee bent. Ik heb persoonlijk al niet veel op met mensen die nadrukkelijk moeten/willen vertellen dat ze doneren, want zoiets doe je uit sympathie en niet om jezelf een schouderklopje te geven en een voorkeurspositie af te dwingen. Er zijn zoveel goede Torrent en NZB Community's waar je terecht kan zonder een donatie te doen en toch hetzelfde krijgt als een donateur, die dan hooguit een sterretje bij zijn/haar naam krijgt.
 17. 2 points
  Waarschijnlijk bedoel je Topwebsites. Standaard wordt dit geopend als je een nieuw tabblad opent. Meer informatie kun hier en daar vinden.
 18. 2 points
  Hallo @bambi1515, Lees even de informatiepagina van Mozilla onder deze link waar alle handelingen omschreven staan om een Favoriet (snelkoppeling) van een website (pagina) te maken.
 19. 1 point
  Een forum wat ik vandaag tegen kom was een oorlog forum maar zijn daar vanaf gestapt ze zijn druk aan het vullen met van alles en nog wat windows mac software films en nog meer https://brothers-of-history.me/
 20. 1 point
  Hallo @Murphy44, Er zijn meer dan voldoende programma's om een gedownload video bestand te converteren naar een ander formaat, maar er zit uiteraard een groot verschil tussen Free (gratis) Software en professionele betaalde versies. Je laat nu ook even niet weten wat voor Video bestanden jij download, maar ik ga er voor het gemak even van uit dat dit MKV (Matroska) bestanden zijn. Vaak zitten er in MKV bestanden meerdere ondertitelingen, zodat je voor dat je gaat converteren goed moet opletten dat je in het programma wat je gebruikt duidelijk de juiste Ondertiteling selecteert. Ik kan je adviseren om even te kijken op de website onder deze link voor een Gratis Video Converter, waarbij je wel even rekening moet houden dat veel Gratis Video Converters tijdens de installatie veel onnodige extraatjes mee willen installeren. Je moet dus wel opletten dat er tijdens de installatie geen dingetjes aangevinkt staan die je niet op je computer wil hebben. Als je de vervelende extra dingetjes van een Gratis programma liever niet wil hebben, kan je uiteraard ook even op zoek gaan naar een Pro Video Converter zoals bijvoorbeeld Apowersoft MKV Converter of Wondershare UniConverter. Je kan van beide Pro Converters versies vinden op verschillende NZB Community's (Unattended versies) waarbij ik als tip mee wil geven dat je op v3newzbin.org de laatste versie Wondershare UniConverter kan vinden (Unattended van Vinny27)
 21. 1 point
  Rommelen mag altijd Duken, als je het maar met beleid doet. Hopelijk is de narigheid te achterhalen en kan je iets doen om een volgende keer te voorkomen.
 22. 1 point
  Misschien help dit je verder 😉 Ik weet natuurlijk niet in hoeverre je in je server kan rommelen , 😉
 23. 1 point
  Zet anders je SSH even aan Geef commando op de volgende regels in /etc/my.cnf: #log_bin = / var / log / mysql / mariadb-bin #log_bin_index = /var/log/mysql/mariadb-bin.inde #log_slow_verbosity = queryplan Start MySQL: systemctl herstart mysql Dan is dit probleem opgelost 😉
 24. 1 point
  Heren, we hadden problemen na een automatische plesk update. Na een minuut of 30 troubleshooten heb ik besloten een restore te doen van gisteren 10.00. Ook i.v.m. vakantie, weinig zin om, nu er eindelijk zon is; de hele dag te troubleshooten. M.a.w. de berichten tussen 10-07-2020 10.00 en 11.07-2020 04:00 zijn verloren. Excuus voor het ongemak, dit is de eerste keer dat er data verloren is gegaan in de afgelopen jaren. Het is gelukkig niet zo veel
 25. 1 point
  Goedendag, Dank voor het artikel op facebook over VPN split tunnel. Als ik op de link klik herkent mallwarebytes het echter als trojan. Enig idee waarom? Komt dit door facebook?
 26. 1 point
  @cookiesmonster je zou nu geen melding meer moeten krijgen van Malwarebytes. @Duken ja het is een oud bestand uit 2011 hun systemen veranderen ook continue. Misschien een idee om oude bestanden te verwijderen of voorzien van een update? Het zal mij namelijk niets verbazen als dit vaker voorkomt. Verder om je vraag nog te beantwoorden of meer leden hier last van hebben. Ik denk persoonlijk van wel, maar dat is lastig te zeggen. Ik en zoals Cookiesmonster die komen via een tablet, telefoon op Duken, maar ik denk niet dat iedereen dat doet.
 27. 1 point
  Hallo @Ser-G, Ik heb zelf nog nooit spelletjes gespeeld op een Nintendo en eigenlijk voor het laatst ongeveer 10 jaar geleden spelletjes op een kaartje gezet voor mijn kleindochter, dus ik hoop dat iemand anders een tip kan geven over dat afsluiten of die stand-by stand. Ik kan je voor nu alleen adviseren om de laatste Wood versie op de kaart te zetten na de installatie van de (R4SDHC_R4_v1.34_Dutch.rar 29.46 MB). Je kan die laatste versie Wood R4 V1.62 (8-12-2013) vinden onder deze link Je zou ook nog even kunnen kijken wat de DS doet na een reset door de batterij eruit te halen en alle settings weer opnieuw er in zetten alsof je hem net nieuw hebt gekocht. Er staat een filmpje van op You-Tube
 28. 1 point
  https://forums.malwarebytes.com/topic/261415-still-blocked/ De vorige keer was het dacht ik ook een oud bestand. Maar dit is informatie dat ik tot nu toe heb.
 29. 1 point
  Pas op met Mac-apps: nieuwe ransomware in omloop Virussen en andere kwaadaardige software komen gelukkig niet vaak voor op een Mac, maar je kunt nu beter oppassen met Mac-apps. Er gaat nieuwe Mac-ransomware rond, die bestanden versleutelt, toetsaanslagen opslaat en cryptovaluta steelt. Dit moet je weten > meer uit leg op de ste van: https://www.icreatemagazine.nl en op de AD app
 30. 1 point
  Eens met @Guardian. Bekijk de changelog maar eens. Klopt helemaal. Je merkt er niets van. Enkel na installatie kan het zijn dat 'RansomWhere?' enkele minuten (veel) meer CPU verbruikt dan normaal. Op dat moment verwerkt de app lopende processen en geïnstalleerde apps. Zodra RansomWhere? eenmaal in de 'monitor'-modus staat, is het CPU-verbruik ~0.2%.
 31. 1 point
  Hallo @bruchlee, Goed initiatief, maar ik denk haast dat deze app geen update gaat krijgen als de software nog steeds doet wat er van verwacht mag worden. De ontwikkelaar zal waarschijnlijk alleen iets doen wanneer blijkt dat er een bug in de software zit. Voor de Mac gebruikers lijkt me dat deze App geen overbodige software is en een degelijke bescherming biedt tegen ransomware. Tevens is in verschillende reacties te lezen dat je niet of nauwelijks merkt dat de Software actief aanwezig is.
 32. 1 point
  Paar maanden geleden een clean Install uitgevoerd en ook deze app geïnstalleerd. Mooi stukje software. Je moet helemaal niets. Je hebt de mogelijkheid om RansomWhere? te installeren. Dus omdat icreate op 1 Juli een bericht plaatst over EvilQuest-ransomware is de app 'RansomWhere?' nutteloos volgens jou? Puur omdat deze app 2 jaar geleden voor het laatst is bijgewerkt? Zo komt jou reactie bij mij een beetje over.
 33. 1 point
  zo even weekje afwezig geweest , lekker er tussen uit even geweest
 34. 1 point
  Ja daar zit wel wat in @Drifter 😉 Op Spikesplace na kun je bij al onze Community's inloggen en of registreren met een vpn aan, Ook bannen wij (meestal) niet maar verwijderen een account, en hebben ze vaak weer een mogelijkheid om toch een account aan te maken en het gedrag aan te passen.
 35. 1 point
  Erg benieuwd hoe jullie hem ervaren! Werk zelf voor (Vodafone)Ziggo, weet dat er intern lang getest is. Kan hem zelf helaas niet downloaden, Apple TV te oud.
 36. 1 point
  De Ziggo GO-app is vanaf dinsdag beschikbaar via de verschillende platformen van Apple, Android en Amazon. Met de dienst kunnen klanten van de provider onder andere online live tv kijken en programma's terugkijken. De vernieuwde app is te downloaden via de App Store van Apple, Android en Amazon. De nieuwe variant van de Ziggo GO-app is te gebruiken op de Apple TV (4e generatie en nieuwer), een Amazon Fire TV Stick, of op mediaspelers- en smart televisies met geïntegreerde Android TV-software van onder andere Sony en Philips. In tegenstelling tot de mobiele en browser versie van de app op smartphones, is de Ziggo GO-app voor de Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV niet buitenshuis te gebruiken en ook niet in andere EU-landen. Bovendien is er een internetaansluiting van Ziggo vereist. Bron; Nu.nl
 37. 1 point
  Duidelijk uitgelegd. weet waar ik software kan vinden zonder opsmuk. Dank je wel Tuinbever
 38. 1 point
  Je hebt helemaal gelijk @Theodor, maar ik denk dat er wel meer leden een dubbel account hebben op Duken.nl. (altijd makkelijk als je jezelf een goede recensie wil geven) en ik vraag me nu toch af waar deze discussie eigenlijk om draait hier, want de topic gaat over het verdwijnen van Ulimate-force en spontaan begint iedereen over Mac software te kletsen en wie wat post op verschillende websites.
 39. 1 point
  Niet om het even maar de schrijfwijze van SPIKE en THT lijkt toch wel heel erg op elkaar met dezelfde fouten. Of meen ik dat maar....
 40. 1 point
  Bent u docent, student, leerling of ouder van een student of leerling, dan kunt u goedkoop terecht bij SLiM (klik) . Voorwaarde is dat u een e-mailadres van de onderwijsinstelling (uzelf of kind) kunt gebruiken om de link naar software en activering te ontvangen. Maar ook zonder onderwijsbinding kunt u bij tal van kleinere internetbedrijfjes online terecht, bijvoorbeeld bij LiCeNTie PRoMo , iNSTaNT-SoFTWaRe of LiCeNTie 2 Go.
 41. 1 point
  Gandalf heeft mij verteld dat hij ziek is.
 42. 1 point
  zeer spijtig was ook net over van Zombination, hoop dat ze terug komen
 43. 1 point
  Al dit negatieve Donatie geklets duikt elke weer weer op wanneer een NZB-community uit de lucht is die allemaal door de zelfde personen in de lucht zijn gebracht en ook elke keer weer met een nieuwe site terug komen. Als je dat weet doneer je toch simpelweg niet. Ik heb minstens 8 NZB-community's onder snelkoppelingen staan die top Software leveren zonder dat je daarvoor hoeft te doneren. Kleine greep uit die keuze; Newzbin - Spotnet/web - The New Generation - Softtrack - Pirates4all.
 44. 1 point
  Naar alle waarschijnlijkheid wordt dit bedoelt Indien u de standaard startpagina van FF heeft moet u iets aanpassen en dat doet u door naar Opties te gaan en Startpagina te selecteren Hier vinkt u Topwebsites aan Klik nu bovenaan in de FF op het huisje (firefox startpagina) en dan zou u de startpagina zoals in de eerste afbeelding moeten zien, hoewel die bij u misschien iets kan afwijken dan de afbeelding die door mij gemaakt is. Om nu het door u beoogde bedoeling te bereiken volgt u de volgende stappen: 1: Als u op de nieuwe startpagina bent gaat u met de muis naar de aanwezige Topwepsites dan dan ziet u rechts 3 stippen verschijnen, hier selecteert u Topwebsite toevoegen Wat u dan te zien krijgt legt zichzelf uit Dit is het resultaat:
 45. 1 point
  Goede morgen @B-Light, Vervelend dat je van het ene probleem in het andere rolt. Problemen met de Microsoft App-store onder Windows 10 kan je oplossen door even te lezen op de Microsoft pagina onder deze link. Oplossingen voor Problemen met Microsoft Apps kan je nalezen op de Microsoft pagina onder deze link.
 46. 1 point
  Gebruik Subtitle Edit om bestaande ondertitels uit het videobestand te isoleren en als srt bestand op te slaan. Google Subtitle Edit, dit is open source. Gebruik de site met de kat (subtitleCat) om bestaande OT's in alle talen te vinden of het net opgeslagen bestand om te zetten naar je eigen taal. Gebruik MKVToolNix GUI om bestaande ondertitels te verwijderen of nieuwe toe te voegen en een voorkeurs (standaard) OT op te geven. (zoek maar even op videohelp (achtervoegsel com)
 47. 1 point
  Mogge Allemaal .
 48. 1 point
  Ja dat was bijzonder, lekker een demo spelen in de winkel. Vaak even de speelgoed winkel binnen en eventjes spelen. Goede tijden! Het fysieke boekje in je handen en een game in je console doen om daarna direct te kunnen spelen zonder updates....
 49. 1 point
 50. 1 point
  Beste @Jaccus Ik kan hier niet inhoudelijk op in gaan, gelet deze beslissingen intern zijn genomen. Het zou dan niet sieren dat toch te doen. Ik kan je garanderen dat de meeste Unattendeds builders uitstekend materiaal leveren, deze zijn te vinden op diverse NZB sites. Wil jij gaan voor oud vertrouwd dan kan ik je niet verder helpen.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...