Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/03/18 in Posts

 1. 3 points
  Het zou wel kwaad kunnen, maar een certificaat zegt niet alles. Voorbeeld, door malware op jouw computer of door je provider verwijzen ze nzbserver.com niet meer naar de originele server maar naar een "nep" server bij bijvoorbeeld een auteursrechten organisatie waar jouw gedrag wordt opgeslagen. Zoals je IP adres en de NZB bestanden die je download. Dat wil je niet, ook zouden je gegevens niet onderschept kunnen worden door het certificaat. Maar het is niet meer alles zeggend. Bij HTTPS zijn data en gegevens, welke uitgewisseld worden tussen bezoekers en een website, versleuteld. Dit ´versleutelen´ houdt in dat de gegevens, voorafgaand aan het verzenden, onherkenbaar worden. Dit wordt vervolgens weer omgezet nadat deze zijn aangekomen bij de bestemming, bijvoorbeeld na het invullen en verzenden van een webformulier. Bij HTTP is geen sprake van deze versleuteling. Hierdoor kunnen deze gegevens door kwaadwillenden gemakkelijker onderschept en misbruikt worden. Doorgewinterde hackers zijn goed in het onderscheppen van gegevens waarbij we het vaak niet eens doorhebben, bijvoorbeeld als je op dezelfde wifiverbinding zit. Bij HTTPS kunnen hackers deze gegevens nog steeds wel onderscheppen, alleen kunnen ze er niks mee omdat ze geen sleutel hebben en het niet kunnen ontcijferen.
 2. 3 points
  toevallig green book? was dat niet een pool en een koreaan
 3. 3 points
  Er zijn uiteraard ook versterkers die getest zijn en specifiek worden aangeraden voor gebruik op een camping, maar zoals met alle dingen kan je het zo duur maken als je zelf wilt. Onder deze link staat een aanrader door Kampeermagazine.
 4. 3 points
  Hallo beste mensen, Naar aanleiding van de reacties wil ik toch even reageren. We zijn echt heel druk bezig om het nieuwe forum op te zetten, het is een update en een upgrade, vergis je daar niet in Ook zijn we verhuisd qua server Dit alles kost gewoon veel tijd als we het willen hebben zoals onze leden het willen hebben, lees onze leden! Opbouwende kritiek,graag mensen daar kunnen we iets mee! maar ga die gasten die vaak tot in de nacht bezig zijn nu niet afkraken want dan wordt ik kwaad, weet je het beter stuur mij een pm op de site en dan mag je laten zien wat je allemaal kunt, maar ga niet onderbouwde kritiek geven alstublieft want daar kan ik niet tegen Wat de vips betreft waar ook al een kritiek op is gekomen, die zijn allemaal zeer tevreden en waarderen ook al het werk en begrijpen de vertragingen, dus... Zo, ik heb mijn zegje gezegd, kijk maar wat je ermee doet! Grtz, Den Spike
 5. 3 points
  Zo kennen we je al vele tientallen jaren Bert. Hoe gaat het eigenlijk met Ernie?
 6. 2 points
  De website lijkt inderdaad wat problemen te hebben momenteel. Ik krijg een 'error 522-melding' te zien. Gewoon straks nog eens proberen. Inmiddels is dit te zien op de website: 'Welkom bij the-newgeneration.netWij zijn bezig om de server te verbeteren (veiligheids update) en verwachten hiermee binnen enkele uren klaar te zijn. Onze excuses voor het ongemakThe TNG Crew'
 7. 2 points
  Mogge allemaal. Dat is dus gelukt. Ze zijn geboren en ik zit erbij. Het wordt een gele pup. Nu enkel nog een naam. Vanaf volgend weekend een aantal keer op kraamvisite.
 8. 2 points
  Hoi Byte, Er zit natuurlijk wel verschil in Torrent of NZB sites, maar veel sites lijken op het eerste gezicht wel veel op elkaar, maar dat heeft meer te maken met het script dat gebruikt en bewerkt moet worden om de up-en downloads bij te kunnen houden. Daar zijn namelijk niet alle gratis websites/designs geschikt voor. Ze worden zeker niet allemaal beheerd en gehost door dezelfde eigenaar, maar er rouleren wel bruikbare kant en klare scripts binnen dit wereldje die alleen wat uiterlijke aanpassingen nodig hebben.
 9. 2 points
  paul greengrass is van united 93, dat bedoelde ik, dezelfde maker. july 22
 10. 2 points
 11. 2 points
 12. 2 points
  Wowwwwwwwwwwww, bij mij is het nu Zaterdag 18:10 en ik heb net heerlijk gegeten en ga verder hopelijk genieten van een goede voetbalwedstrijd en met een beetje mazzel is het server probleempje bij TNG met een paar uurtjes weer verholpen, zodat verder iedereen weer op een normale manier van zijn/haar weekend kan genieten.
 13. 2 points
 14. 2 points
  Ook dat is weer helemaal in orde, want ik heb heel misschien net wel een aantal NZB bestanden aangeklikt die keurig netjes in mijn mapje terecht kwamen, maar zoals elke rechtgeaarde Nederlandse Staatsburger download ik natuurlijk niets wat illegale content bevat.
 15. 2 points
  Hallo, Als ik de VLC player gebruik om een album af te spelen, verschijnt er voor en na ieder nummer een popup... met geluid. Erg irritant. Hoe kom ik er vanaf? De VLC player heeft zoveel opties dat ik door de bomen het bos niet zie. Groetjes, Meneer Meh Meh , (my black brother, from another mother)
 16. 2 points
  Goeiemiddag, ik vindt wel de films van carry slee die verfilmd zijn erg boeiend. TOch heb ik best wel wat Nederlandse films die ik erg goed vindt, of gewoon leuk. Nou ik weet toevallig op mijn tante's werk hebben ze ook wel eens doris gekeken bij de ouderen mensen , dat is toch ook eigenlijk meer van hun tijd, maar zelf die mensen vonden er niks aan en liepen weg , ze heeft toen een keer pietje bell meegenomen van bij ons en dat was dan weer zeer geslaagd.
 17. 2 points
  Oh ja, dat is Flight 29 Down. Maar eigenlijk zijn series niet toegestaan, dat deed ik een jaar geleden en toen flipte een voormalig forumgenoot totaal de pan uit.
 18. 2 points
  Dat noem ik nu een perfecte positieve instelling @Meh Meh Moet je maar helemaal niet kijken naar een serie als The Gifted, want dan wordt je helemaal tureluurs van wat ze kunnen en daar wordt je ook nog eens geconfronteerd met een zooi Drama door een stel slechte jonge acteurs.
 19. 2 points
 20. 2 points
  Volledig mee eens. Ik noemde dit probleem enige tijd geleden in een ander topic. Het lijkt erop dat mensen middels dit soort topics een website proberen te promoten. http://www.extremetorrents.org/index.htm is offline omdat de index.htm webpagina niet bestaat volgens de nginx webserver. http://www.extremetorrents.org is echter gewoon online. Waarom startte je dit topic en waarom met een URL die niet correct is, @mopje ?
 21. 2 points
  YouTube beëindigt het 'Kodi No Limits'-account met 600.000 abonnees. Het populaire kanaal 'Kodi No Limits', gevuld met honderden educatieve video's over Kodi, is onlangs door YouTube verwijderd. De videostreamingservice meldt dat het meerdere claims van derden heeft ontvangen wegens inbreuk op het auteursrecht, waarschijnlijk voor video's die de piraterij tools van derden promoten. Terwijl alle video's en meer dan 600.000 abonnees weg zijn, zwijgt Kodi No Limits vooralsnog over dit gebeuren. Het Twitter-account en andere sociale media van Kodi No Limits zijn nog steeds actief, inclusief Instagram waarbij de kanaaluitschakeling werd bevestigd. Op Instagram verscheen wel al een bericht van Doc Squiffy over een nieuw kanaal. En inderdaad, recente berichten op sociale media linken nu naar nieuwe video-inhoud die verschijnt op een nieuw geregistreerd 'No Limits' YouTube-account. De vraag blijft echter hoe lang dat blijft bestaan natuurlijk. Lees het volledige bericht op Torrentfreak
 22. 2 points
  Ik ook, en deel het account ook nog met de family.
 23. 2 points
  Er is niets, geen verbonden database, geen index pagina, geen IP adres. Het is alsof the-x-files.me niet bestaat. Maar, hij is wel geregistreerd. Met geluk even offline, anders is het waarschijnlijk afgelopen. Vraagje, waarom gebruik je een foto van mijn ex-vriendin, Norma, als avatar, @predator? Ze zag er van onder altijd net zo uit als van boven. Wat bezielde mij indertijd....
 24. 2 points
  Op Duken gebruiken de meeste mensen PIA. Hier kan je de website vinden en we hebben ook een uitgebreide handleiding. Ga je voor 2 jaar, dan ben je 2,50 dollar kwijt per maand. Een gemiddelde VPN kost een tientje, het is dus een fantastische aanbieding. Black friday zie ik niets over, misschien hebben ze wel een cyber maandag, maar voor de bedragen die ze rekenen denk ik niet dat het veel zal schelen.
 25. 2 points
  Jammer om reacties tegen te komen die zo negatief zijn. Het is een hobby en ze doen dit vrijwillig. Daarnaast bestaat er ook nog zoiets als werken en een privéleven. Heb gewoon geduld en geniet van het zonnige weekend. Voor je het weet is alles weer online.
 26. 2 points
  Zal wel niet lang duren, voordat ze weer vertrekken
 27. 2 points
  Indien ik me niet vergis heeft die functie in een vorige versie van het forum, voor de grote upgrade/update, gestaan en werd er vrijwel geen gebruik van gemaakt. Eigenlijk ben ik er ook geen voorstander van om dat opnieuw in te voeren te meer omdat de moderators die er momenteel zijn dit op vrijwillige basis doen en daarbij moeten rekening houden met hun privé en professioneel leven. Ik heb vroeger moderator geweest op een chatbox, in België op VT4 en op een site voor bepaalde chronische zieken (die spijtig genoeg niet meer bestaat op internet), dat gevestigd was op teletekst en ik kan u verzekeren dat men dit niet kan vergelijken met het werk van een moderator op dit forum. Het vraagt enorm veel van de moderators en dit niet alleen qua ervaring maar ook een brede algemene kennis over de onderwerpen die aan bod komen op het forum. En met wat de laatste tijd gebeurd is in bepaalde topics qua taal en opmerkingen zou ik dit zien terug komen maar dan op de zogenaamde chatchannel, en dat is nu net wat we zouden willen vermijden. Een chatkanaal vraag op zich dat er steeds een moderator moet aanwezig zijn om tijdig te reageren en dat " Ongepaste opmerkingen kunnen zelfs automatisch geblokt worden" is heel gemakkelijk te omzeilen (weet ik uit eigen ervaring) door gebruik te maken van spaties / andere tekens waarvan men weet wat de bedoeling is, dit is bijna niet op te vangen door het automatisch blokkeren van bepaalde taal of uitlatingen zodat men alsnog een moderator nodig heeft. Maar zeg nooit nooit, maar naar mijn mening is dit niet nodig.
 28. 2 points
  Beste mensen, ik stop er maar mee. Waarom zie tapblad 165 van 14 -11 -17 opeens begint RENTRY1 "was 3249 - en begint met 3050 " met een andere cijfer combinatie, en ieder gaat verder? Op dinsdag 4-09- 2018 doet hij/zij weer zo iets ( bewust of onbewust) ik heb hem/haar erop gewezen. Dus wat doen we met dit item?
 29. 2 points
  Sim city!! Nee.... Euuuuu iets met city. Met Bruce. Sin City!!!:)
 30. 1 point
  Hier weer actief :Force 4 fun
 31. 1 point
  Gisteravond heb ik de eerste twee afleveringen gezien, en ik moet zeggen dat het me tot nu toe niet tegenvalt. Wat vinden jullie van deze nieuwe serie van HBO?
 32. 1 point
  @Drifter het is toch Liverpool geworden het moet een spectakel van een voetbal stuk zijn geweest, helaas er niks van gezien, moest werken , hoorde op weg naar huis op de radio dat liverpool door was ik dacht zo van HUH Nu afwachten op morgen Ajax - totem hotspur , kan niet wachten eigenlijk !!
 33. 1 point
  Te bizar voor woorden. Eén van de beste sites om zeep gebracht. Jammer en doodzonde: Iceworld Hier het hele bericht.: Beste Leden, We vinden het verschrikkelijk om mede te delen, echter Iceworld gaat er per direct mee stoppen. Reden hiervoor is dat de constante bedreigingen van mensen en instanties de pan uit rijzen. Dit is niet meer vol te houden, sorry aan de mensen die ons wel waarderen, maar wij kunnen dit niet langer voortzetten. We hopen dat jullie allemaal een nieuw stekkie kunnen vinden, onze aanrader in deze ishttps://web.newzbin.org , in onze ogen de meest veilige site om jullie hobby te kunnen uitvoeren. Wij wensen iedereen veel succes Team Iceworld.
 34. 1 point
 35. 1 point
  Anti-virus programma even uitzetten en dan even kijken.
 36. 1 point
  Je moet de Android TV Box aansluiten op de TV met een HDMI kabel die je tenminste nodig hebt om 4k UHD af te kunnen spelen op je TV. Daarna schakel je met Source op je TV afstandsbediening naar je aangesloten Android TV Box. Met de afstandsbediening van de Android TV Box speel je vervolgens je film af.
 37. 1 point
  Hallo BackleeF1, Op het forum is daar eerder al een vraag over gesteld en ik weet zeker dat uploaders van standaard Nederlandse NZB Community's zorgen dat er Par2 bestanden worden meegezonden die er voor moeten zorgen dat deze bestanden normaal uitgepakt worden zoals dat hoort. Je kan die eerder gestelde vraag vinden onder Deze link
 38. 1 point
  Dat hangt af van het aantal likes dat je krijgt. Ik geef er zelf niet zoveel om, maar ben ook wel eens nummer 1. Hier is de ere galerij te vinden.
 39. 1 point
 40. 1 point
 41. 1 point
  Ik denk dat ze daar dan wel beter af waren geweest, maar de uitspraak komt van Edelachtbare Jennifer G. Zipps van de Federale rechtbank in Arizona en daar is 12 miljoen echt 12 Miljoen US $
 42. 1 point
  Bedankt, dat klikt redelijk logisch. Vervelende users, daar kan ik mij iets bij voorstellen, mits ze een statisch IP adres hebben. Maar brein en soortgenoten hebben zoveel geld en knowhow dat ze probleemloos aan talloze nieuwe IP4 adressen kunnen komen. En. zoals je al zegt, met een dynamisch IP kunnen ze in no time een tweede, derde, vierde account registeren. Ook vervelende etterende leden kunnen dat met een dynamisch IP. Zelf denk ik dat veel mensen huiverig zijn. Ze willen anoniem lid worden om te kunnen downloaden en spotten. Door het gebruik van een VPN/Proxy en mobiel tegen te houden, mis je waarschijnlijk een hoop leden, waaronder mogelijke waardevolle spotters.
 43. 1 point
  Een goededag Duken vrienden. Ik ben de laatste tijd zelden actief op het forum. De laatste weken heb ik, naast een griepje, last van een zware depressie. Medicatie helpt niet. Erg lastig.... Als ik mij wat beter voel kom ik weer terug. En, hopelijk zie ik @snowboardsissy dan weer op uPlay, we speelde regelmatig Rainbox Six Siege.
 44. 1 point
  Beterschap Meh Meh en tot snel.
 45. 1 point
  Narcos is een Amerikaanse televisieserie over de DEA-jacht op Pablo Escobar en zijn Medellínkartel van eind jaren 70 tot begin jaren 90 van de vorige eeuw. Hoofrollen: Wagner Moura, Boyd Holbrook en Pedro Pascal. De serie bestaat uit 3 seizoenen. Deze zijn tussen 2015 en 2017 uitgezonden. Mening: Een serie over het waargebeurde verhaal van de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar, dat sprak mij wel aan. Al vanaf de eerste aflevering werd ik in deze serie gezogen. Doordat de verhaallijn zo goed is, wil je meer afleveringen zien. Ik moet wel zeggen dat de eerste paar afleveringen van seizoen 1 wat rustig beginnen. Je ziet dan voornamelijk de personages die worden geïntroduceerd. Vervolgens zit je midden in al het geweld en beleef je de serie vanuit de ogen van DEA-agent Steve Murphy en DEA-agent Javier Peña. Over de cast: Stuk voor stuk goed geacteerd. Vooral Wagner Moura speelt de rol van Pablo Escobar echt geweldig. Verder is Narcos ook realistisch. Er worden zo nu en dan echte beelden getoond. Veel dialogen zijn ook in het Spaans. Geweldig gedaan. Cijfer: 9.8
 46. 1 point
  Ik heb dit topic even op slot gedaan, het is aan jou of dat zo blijft, Duken.
 47. 1 point
  Uitstekende applicatie mensen. Alleen als ik op vorige druk, dus op Android systeem "pijltje naar links", dan sluit de app gelijk af naar mijn homescreen. Misschien kunnen jullie dat fixen in een van de volgende updates? Gr. PeaceFreak
 48. 1 point
  Een screenshot of schermafdruk maken kan op verschillende manieren. In Windows doe je dat door op de toets 'prtsc' naast F12 te drukken, maar dan zie je nog niets. Want daarna wil je de afdruk eerst bekijken of bewerken en dat kan door de afdruk in mspaint te plakken, daarna bewerken en/of opslaan. Stap 1: Druk eerst op de toets 'prtsc' om een scherm afdruk te maken, deze staat rechts naast de toets 'F12'. Stap 2: Dan wil je de scherm afdruk bewerken en/of opslaan. Typ in ´uitvoeren´ het commando mspaint Druk dan op de ´enter´ toets. Geef het bestand een naam en sla het op als '.jpg'. Nadeel van deze methode is dat systeemmeldingen niet altijd worden weergegeven in print screen opdrachten. Een andere manier is bijvoorbeeld met andere programma's zoals 'screenhunter free', dat is een gratis programma dat je eerst moet downloaden en installeren. Als je dat programma installeert heb je paint niet nodig omdat de scherm afdruk al meteen wordt opgeslagen. Het is wel belangrijk om te weten waar screenhunter de afbeeldingen van afdrukken bewaart, dat kan je zien in de instellingen van screenhunter. Hier worden systeemmeldingen vaak wel weergegeven. Als Python niet installeert, klik dan 'hier' om naar de Python download site te gaan. Download eerst en daarna installeren. Start daarna qBittorrent wel een keer opnieuw op.
 49. 1 point
  9 berichten geleden was ik ook nieuw hier. Op Internet heet ik Interesse: veel downloaden, webdesign, nog meer downloaden, cryptomunten, pc gamewereld (eigen clan, teamspeak en dedicated servers), beetje grafische dingen ontwerpen en een beetje downloaden Owja, mensen uit de problemen helpen als ze weer eens te pakken zijn genomen door: Microsoft, Apple of Android
 50. 1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...