Jump to content

Actie: Probeer CyberGhost VPN voor slechts €2,75 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 6 maanden gratis en 45 dagen niet goed geld terug

Bezoek CyberGhost :goed:


Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/23/19 in Posts

 1. 4 points
  Om onduidelijkheden te voorkomen wat is softtrack? Softtrack is een team met affiniteit en passie voor software, en willen deze passie graag met anderen delen. Zo zijn daar bijvoorbeeld enkele posters, die in staat zijn zelf een activator te maken, zonder daar afhankelijk te zijn van derden, waar door het voor de eindgebruiker veiliger maakt het te gebruiken. Uiteraard zal er ook van uit andere bronnen gepost worden. Wat kun je bij Softtrack verwachten? Naast de unattended software, hebben ze ook een breed assortiment aan; Software deze je zelf doormiddel van een instructie installeert. Pre activated, door Softtrack vervaardigt, Installer met keuzes. Mac Software deze je zelf doormiddel van een instructie installeert. Tools (denk hierbij aan adobe plug-ins, actions, overlays, presets, etc) Nog te verwezenlijken: Uitgebreide tutorial ’s , het leren omgaan met b.v. Photoshop en werken met diverse gereedschappen, ook het volgen van online lessen is mogelijk. Ook wordt er geprobeerd een zo breed, en groot mogelijk scala aan software aan te bieden, en zo ook de wat minder bekende programma’s bij jullie aan te prijzen. Het vip gedeelte: Laten we duidelijk zijn over het vip gedeelte, het is GEEN donatie systeem, maar een klein verdien model, gelet de posters ondanks het een hobby is, er veel tijd en energie in steken. Het is de mening van Softtrack dat de posters daar een kleine vergoeding voor krijgen, in evenredigheid verdeeld. Uiteraard worden ook de onkosten daar van betaald. Ondersteuning bij vragen: Verder bieden zij ook ondersteuning bij vragen, of hulp mocht je ergens niet uitkomen. Mocht dit gaan om software, Windows, of andere aanverwante vragen, zie het forum. Het team staat altijd voor jullie klaar, Ook voor niet vip’s. Softtrack en spikesplace: Softtrack is mede gevormd door een aantal posters, deze van Spikesplace afkomstig zijn, hierbij hebben zich ook anderen aangesloten en opereren onafhankelijk van Spikesplace, maar beschouwen het als een bevriende site. Kortom neem gerust eens een kijkje op de website.
 2. 4 points
  Heren en dames, Ik wil dit toch even met jullie delen.... Bij een duik in het archief kwam ik op een oude database van duken.nl met een nieuwsbericht over de "nieuwe website". Dit bericht kwam uit 2011. Het ging toen van de overgang van het CMS systeem Joomla naar Wordpress. Daarbij kwam ik screenshots van de oude sites / layouts tegen. Deze heb ik weer opgeslagen zodat ze gedeeld konden worden. Vanaf 2011 draaide we de Wordpress pagina (nu niet meer... ). De screenshots na 2011 heb ik zojuist gevonden en toegevoegd. Altijd leuk ! De wordpress site heeft vanaf 2012 heeft gedraaid tot ergens 2017. Daarna zijn we overgestapt naar dit IPB CMS gestapt. Daar zoek ik het nieuwsbericht nog van... 2002 tot 2004 - HTML code: 2004 tot 2005 Joomla CMS: 2005 tot 2006 Joomla CMS: 2006 tot 2007 Joomla CMS: 2007 tot 2009 Joomla CMS: 2009 tot 2011: Joomla CMS 2011 tot 2017 Wordpress CMS: En nu dus de invision Community. Daar draaien we al wat jaren vertrouwd op.
 3. 4 points
  Na een tijdje afwezig te zijn geweest, ga ik mijn geschonken boeken van de geweldige schenkers weer delen met de leden Dus voor alle boekliefhebbers; ik ga vanaf morgen weer alle boekjes delen op SpikesPlace. Hopelijk kunnen we als vanouds elkaar weer blij maken met de prachtige boekjes die er weer komen gaan...…. Groetjes MysticGirl
 4. 4 points
  Het lijkt wel of het hier op Duken.nl niet meer mogelijk is voor sommige leden om te proberen zich eens positief uit te laten. Er hoeft maar 1 lid een bericht te plaatsen met een negatief tintje en er zijn in no time weer een aantal leden die de dosis negativiteit weer groter weten te maken. Wat is het nut van deze reacties eigenlijk, want het grote aantal personen die kennelijk wel op een normale manier kunnen downloaden van deze community's laten zich hierdoor echt niet beïnvloeden. Als je om wat voor reden dan ook niet geaccepteerd wordt of tegen een Ban aan bent gelopen bij een community, ga dan niet op een informatie forum je gal lopen spugen, want daar zet je jezelf alleen maar mee voor .......
 5. 4 points
  Avond allemaal. Nog 3 dagen...... Meneer is nu 7 weken oud. (Videostills)
 6. 3 points
  @misterjaws Als je aangeef om welk voetbal forum het gaat, dan maak ik toch een inlog voor je aan 😉 dan stuur ik die gegevens naar je inbox. 😉 je ww kan je daarna wel weer aanpassen. (mits je daar geen rare fratsen hebt uitgehaald)
 7. 3 points
  Welkom! Goede intro en lekker duidelijk, een echte download fan in hart en nieren We hebben nu alweer twee schilders op het forum. Creatieve jongens die piraten
 8. 3 points
  Welkom hier ERAYNDRA, ik zit ook graag achter mijn iMac, in deze Corona tijd heb ik het schilderen opgepakt naar eerst een rood hart te hebben gemaakt om deze voor de ramen te plaatsen ,ben ik weer gaan schilderen. verder speel in dagelijks een spelletje Frozen en Mahjong Solitaire ook ik ben niet vies van een bakje koffie.
 9. 3 points
  @Monkie @Guardian @Duken Bedankt voor alles
 10. 3 points
  Waarschijnlijk zijn alle gegevens niet correct ingevuld in de installatie wizzard @B-Light. Hieronder even een handleiding voor SABnzbd. SABnzbd Installatiehandleiding voor NewsDemon Deze gids zal u helpen bij het instellen van SABnzbd om te werken met NewsDemon-nieuwsservers. Stap 1 - Installeer SABnzbd + Als je SABnzbd nog niet hebt geïnstalleerd, ga dan naar de downloadsite en download de laatste versie. Stap 2 - Configureer SABnzbd + Figuur 1 - SABnzbd> Selecteer een taal Selecteer een taal en klik op " Start Wizard " Figuur 2 - SABnzbd> Selecteer een skin Selecteer een skin en klik op " Volgende " Afbeelding 3- SABnzbd> Wachtwoordbeveiliging Beveilig SABnzbd indien gewenst met een wachtwoord en klik op " Volgende " Figuur 4 - SABnzbd> Nieuwsserverinformatie Het vak Server toevoegen bevat alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan. Voer de informatie als volgt in: - Host : news.newsdemon.com - Poort : gebruik poort 563, 80 of 81 voor beveiligde of poort 119, 23, 25, 443 of 8080 voor standaardverbindingen. - Gebruikersnaam : verstrekt in e-mail - Wachtwoord : verstrekt in e-mail - Verbindingen : NewsDemon ondersteunt tot 50 verbindingen. - Controleer SSL voor veilige toegang. - Klik op Testserver Figuur 5 - SABnzbd> Newzbin / NZBMatrix Als u een NewzBin- of NZBMatrix-account heeft, kunt u dit in SABnzbd integreren door uw gegevens in te voeren. Klik op " Volgende " als je klaar bent. Figuur 6 - SABnzbd> Quick-Start voltooid Nadat de SABnzbd snelstart is voltooid, wordt de newsreadersite geopend. Het adres is standaard http: // localhost: 8080 / sabnzbd /. Voor Windows-gebruikers zal de cliënt automatisch nzb-bestanden aan SABnzbd + koppelen, zodat je eenvoudig een NZB bestand kunt dubbelklikken waarna het in de wachtrij wordt geladen om te downloaden. Met ingebouwde par2, unrar en unzip-ondersteuning zorgt SABnzbd voor de rest en zullen de gedownloade bestanden uiteindelijk verschijnen in de map SABnzbd Downloads.
 11. 3 points
  Beste @Jaccus Ik kan hier niet inhoudelijk op in gaan, gelet deze beslissingen intern zijn genomen. Het zou dan niet sieren dat toch te doen. Ik kan je garanderen dat de meeste Unattendeds builders uitstekend materiaal leveren, deze zijn te vinden op diverse NZB sites. Wil jij gaan voor oud vertrouwd dan kan ik je niet verder helpen.
 12. 3 points
  Enige waar ik bang voor ben is dat de maatregelen die tot 6 April golden ook met 2 weken verlengd worden (zoals gesloten Horeca), maar ik kan me niet voorstellen dat er nog strengere maatregelen getroffen gaan worden. Het is duidelijk dat de meest schrijnende gevallen op de IC terecht komen en dat daar ook de meeste dodelijke slachtoffers vallen. Helaas wordt dit virus nog door teveel mensen onderschat en worden er puur door onachtzaamheid nog teveel mensen tegelijk besmet, waardoor het risico van verspreiding onder de ouderen ook steeds groter wordt. Feitelijk is het helemaal zo moeilijk niet om het aantal besmettingen te beperken door enige afstand te houden. We zijn helaas van nature nogal een knuffelvolk, maar dat zal echt nog een paar weken achterwege moeten blijven. Dat dit virus een ongekende impact heeft op alle Ondernemers moge duidelijk zijn, want de kleinere bedrijfjes en ZZP`ers gaan hier aan onderdoor als ze niet een paar centen achter de hand hebben. Alleen door de sluiting van de Horeca liggen ook alle toeleveranciers (vlees, verse groenten, broodjes) al aan de gallemiezen en dan mag je ook alle schoonmaakbedrijven niet vergeten die normaal dagelijks onderhoud plegen in die verplicht gesloten branche. Die toegezegde steun vanuit de overheid loopt via de Gemeentelijke aanvragen en iedereen met een beetje ervaring weet dat alles wat eerst beoordeeld en goedgekeurd moet worden door Ambtenaren uitloopt op uitstel of afstel. Kortom als we deze Economische klap overleven mogen we daar heel dankbaar voor zijn.
 13. 3 points
  Ja dit is de manier die ik al sinds Google er is hanteert, zo kon je vroeger veel meer. Ik heb zo 100den vod adressen van iptv aanbieders , zal er hier een paar plaatsen, als ik meer tijd heb zal ik wel een lijst maken. Hier wat links: http://103.133.204.82/Data/ http://5.189.169.242/ http://185.105.101.95/ Het is geen garantie dat ze het blijven doen 😉
 14. 3 points
  Er zijn op dit moment 2 behoorlijke releases in omloop met Custom NL vertaling die redelijk goed schijnen te zijn. Er is een WEB-DL AMZN (Amazone) en een WEB-DL ITunes versie, beide met DD5.1 audio. Vanavond dus maar eens lekker 2.23 uur lang onderuit met een borrelhapje.
 15. 3 points
  Dit heeft volgens mij een beetje betrekking op de linkjes die @vuurvogel76 heeft geplaatst in een andere topic. Als je wat meer duidelijkheid wil over de mogelijkheden om bestanden van Nieuwsgroepen te downloaden met gebruikmaking van verschillende Indexers kan je eens een kijkje nemen op de website onder deze link. Als er problemen zijn met de Engelse taal, kan je rechts bovenin Nederlands selecteren. In het overzicht op deze website staan alle beschikbare indexers.
 16. 3 points
  Fijn dat het gelukt is om je Engelstalige ondertitels uit je video bestanden te halen @dijkrat, nu kan je dus verder aan de slag met de Nederlandstalige ondertiteling, die je (nu je MKV bestanden hebt van je serie) makkelijker kan samenvoegen. Bedankt voor de melding.
 17. 3 points
  Ik heb verschillende Nederlandse en anderstalige handleidingen doorgespit en wat ik daaruit begrepen heb moet je bij een Switch Hack met gebruikmaking van een RCMloader de onderstaande mappen en bestanden op je kaart hebben staan. Gedownloade spellen met de extensies .xsi of .nsp zou je dan direct op de kaart moeten plaatsen (dus onder de mappen en al aanwezige bestanden)
 18. 3 points
  SNELHEIDSOVERTREDING
 19. 3 points
  Yeahhhhh Hij doet het weer en de prullenbak is leeg! Iedereen ontzettend bedankt en speciaal Monkie!👍👍👍
 20. 3 points
  Ik weet niet of je de externe harde schijf volledig wilt formatteren? Zo ja, dan kan dat via het onderdeel 'Schijfhulpprogramma'. Te vinden via 'Launchpad > 'Andere' > Schijfhulpprogramma. Selecteer vervolgens aan de linkerkant de externe harde schijf die je wilt formatteren en kies voor 'Wis' Ieder back-upbestand 1 voor 1 (of tegelijk) verwijderen kan inderdaad een tijd in beslag nemen. Tijdens het toevoegen van de nieuwe externe harde schijf, heb je ook de mogelijkheid om een vinkje te plaatsen bij 'Versleutel reservekopieën'. Ik zou het even na moeten kijken, maar als ik me niet vergis kun je dit achteraf nog aanpassen. Ga naar Systeemvoorkeuren > TimeMachine > Selecteer schijf > Selecteer de externe harde schijf en zet een vinkje bij 'Versleutel reservekopieën' Dat zou kunnen inderdaad. Al durf ik dat niet met zekerheid te zeggen. Ik verwijder zelf geen back-ups via TimeMachine. Normaal gesproken heb je hier ook geen omkijken naar. Stel dat de schijf waar de back-ups opstaan vol aan het raken is. Dan zorgt TimeMachine er automatisch voor dat de oudste back-ups worden verwijderd. Nog een handige tip. Mits je dit wilt uiteraard. Persoonlijk mis ik wat instelmogelijkheden bij TimeMachine. Denk bijvoorbeeld aan op welke dag(en) en op welke tijd(en) je een back-up wilt maken. Of wanneer juist niet. Zelf gebruik ik daar al een aantal jaar de app 'TimeMachineEditor' voor. Hiermee heb je meerdere instelmogelijkheden. Geen dank.
 21. 3 points
  Dat kan inderdaad de boosdoener zijn. Een andere schijf toewijzen als back-upschijf via TimeMachine, is gelukkig niet lastig om te doen. Zorg ervoor dat beide externe harde schijven zijn aangesloten. Om de back-ups die op de huidige externe harde schijf staan te kopiëren naar een andere externe harde schijf, selecteer je de map 'Backups.backupdb', of een bestand dat eindigt op 'sparsebundle' Klik hier met de rechtermuisknop op en kies voor 'Kopieer 'Backups.backupdb' (of 'sparsebundle') Ga naar de andere externe harde schijf. Kies bovenaan voor 'Wijzig' en kies voor 'Plak onderdeel'. De map 'Backups.backupdb' of het betstand 'sparsebundle' staat nu op de andere externe harde schijf. Open 'Systeemvoorkeuren' > Kies voor 'TimeMachine'. > Kies voor 'Selecteer Schijf'. Selecteer de externe harde schijf die nu gebruikt wordt, en kies voor 'Verwijder Schijf'. Deze harde schijf zal vanaf nu niet meer worden gebruikt als back-upschijf. Je kunt deze schijf eventueel wissen (formatteren) op een later moment. Kies voor 'Selecteer reservekopieschijf'. Selecteer de externe harde schijf die je wilt gaan gebruiken en kies voor 'Gebruik schijf'.
 22. 3 points
  Mediaspeler wordt geleverd inclusief jaar abonnement op Easy2use wat volgens mij gewoon verlengt kan worden. Website Easy2use.tv. Als je dat abonnement niet wil verlengen kan je op die speler gewoon andere dingen streamen want die speler is gewoon je eigendom.
 23. 2 points
  Excuses voor mijn verkeerde conclusie in deze. Neemt niet weg dat ik steeds meer ga twijfelen of jij nog wel begrijpt dat je hier een informatief forum draait waar ook gediscussieerd wordt. Als een lid een opmerking plaatst waar andere leden het niet mee eens zijn of proberen te corrigeren moet je niet gelijk van de ergste situatie uitgaan en proberen iets in de kiem te smoren als je niet eens zeker weet of iets uit de hand gaat lopen. Dit soort acties doen mij steeds meer twijfelen of ik nog wel langer moet proberen positieve bijdragen te leveren in de vorm van Nieuwsartikelen waar deze site voor hoort te staan als jij steeds meer laat blijken wel content te zijn met de dagelijkse spelletjes reacties.
 24. 2 points
  Geen idee hoelang jij al in het Torrentwereldje meeloopt @Uppertje, maar de overgang naar Free Sites dateert al van een kleine 10 jaar geleden. Afhankelijk van de kwaliteit die regelmatig geupload wordt zullen er altijd mensen zijn die graag een donatie doen als daar maar iets redelijks tegenover staat.
 25. 2 points
  Waarom krijg ik nu toch weer heel sterk de indruk dat met veel bombarie vertrokken leden terugkomen met een nieuw account om toch maar weer te kunnen reageren op de laatste roddels wanneer er een aantal Posters en Moderators hun plekje weer hebben gevonden op een andere Community. @hans1 is weer niemand minder dan de eerder vertrokken Spike alias THT zoals duidelijk herkenbaar uit zijn schrijfstijl. Duken.nl blijkt maar weer eens onmisbaar voor het lanceren van een nieuwe Community of overname van een al wat langer bestaande Community, maar ik vindt het alleen een beetje jammer dat verschillende posters of stafleden het dan altijd weer nodig vinden om Duken.nl te misbruiken voor hun ongenoegen.
 26. 2 points
  Mijn dank is groot @Guardian Het is gelukt. Na lange tijd eindelijk weer eens mijn spellen kunnen spelen.
 27. 2 points
  Goede morgen @Ser-G, Vervelend dat die link niet meer werkt. Ik had zover niet gekeken en die website waar je naartoe gelinkt wordt levert alleen een hoop onzin. Ik heb op een andere DS Download Website een Firmware versie gevonden (R4SDHC_R4_v1.34_Dutch.rar 29.46 MB) die zelfs nog iets nieuwer is, die je kan downloaden onder deze link
 28. 2 points
  Hallo @bambi1515, Lees even de informatiepagina van Mozilla onder deze link waar alle handelingen omschreven staan om een Favoriet (snelkoppeling) van een website (pagina) te maken.
 29. 2 points
  Hallo @B-Light, ik krijg de indruk dat je alleen hebt gelezen dat er een mogelijkheid is om seizoen 1 in het Nederlands te downloaden zonder even verder te lezen wat daar dus allemaal voor nodig is. @Monkie heeft je dat allemaal in zijn reactie uitgelegd en het is dus absoluut niet zo dat je daar heel simpel even een App voor moet installeren. De post waar jij nu een afbeelding van hebt gemaakt moet jij sowieso al niet hebben, want dat is een download voor een DVD5 waar 3 afleveringen op staan van het 1e Seizoen. De download die jij dan moet hebben staat nog wat lager onder de titel Digimon complete eerste seizoen NL in het formaat DIVX en is een post van 7 jaar en 2 maanden geleden.
 30. 2 points
  Je zou dat ook moeten kunnen controleren via 'Stations defragmenteren en optimaliseren'. Bij 'Mediumtype' staat er bijvoorbeeld 'Hardeschijfstation' (een normale harde schijf) of 'SSD (solid-state drive), wat dus een SSD-schijf is. Kijk tegen die tijd zeker even of je wellicht iets anders tegenkomt. Al haal je met bovenstaande Asus laptop echt een prima laptop in huis. En wellicht is dit model tegen die tijd weer wat goedkoper en bij meer webshops te koop. Volgens de pricewatch van Tweakers momenteel enkel bij Bol.com te koop.
 31. 2 points
  De HGB bron die er standaard in zit heeft alles behalve games van Nintendo zelf, zoals Mario. partyshop.xyz heeft deze wel, dus als aanvulling.
 32. 2 points
  FF kleine handleiding 😉 het is tinfoil & homebrew gang gelukt om een complete database aan te leggen van alle beschikbare switch games! En ook nog is, allemaal in 1 app voor op je switch! En zo klaar voor jullie om te downloaden, dus kortom! LET OP: ALLEEN GESCHIKT VOOR FIRMWARE 9.0.1 OF HOGER! Voordelen: Alle nieuwste games gelijk beschikbaar (of binnen enkele uren) Alle updates gelijk beschikaar (geeft de app voor je aan) Alle DLC's die er ook maar uitkomen, beschikbaar! En alles is compatible met elkaar (games, patches & DLC's) Info: Atmosphere users. Mocht je gebruik maken van Atmosphere op je switch, dan zullen we eerst even wat files aan moeten passen. Om te zorgen dat Tinfoil & HBG Shop zullen werken op je switch! Deze heb ik al voor jullie aangepast, en zitten in onderstaande NZB voor jullie. Aangezien je met 1 fout je complete CFW kan verprutsen, heb ik hem al voor jullie aangepast (getest op mijn eigen switch) Stappen plan (Xecuter): Verwijder je oude tinfoil (maak een back-up van uw options.json voor het geval u een bepaalde configuratie wilt behouden) en verwijder eventuele oude bestanden die vanuit HBG shop worden geleverd. Pak de zip uit, kopieer de inhoud naar de root van je SD-kaart. Open Tinfoil Installer.nro (je hoeft dit maar één keer te doen) en druk op Ja wanneer de app vraagt of je het op Nand wilt installeren. Start hierna uw console opnieuw op en start tinfoil. Stappen plan (Atmosphere): Verwijder je oude tinfoil (maak een back-up van uw options.json voor het geval u een bepaalde configuratie wilt behouden) en verwijder eventuele oude bestanden die vanuit HBG shop worden geleverd. Pak de zip uit, kopieer de inhoud naar de root van je SD-kaart. Open Tinfoil Installer.nro (je hoeft dit maar één keer te doen) en druk op Ja wanneer de app vraagt of je het op Nand wilt installeren. Start hierna uw console opnieuw op en start tinfoil. Optioneel (beide CFW): Je kan ook de Tinfoil NSP installeren, en deze gebruiken om de HBG shop op te starten, deze werking is het zelfde als de NRO. Enige voordeel is, dat de tinfoil vanuit je startscherm (waar de games staan) dan is op te starten inplaats van via het homebrew menu. Voorbeeld hieronder: Als je nu tinfoil opstart, na alle stappen gedaan te hebben. Zul je alle games zien die beschikbaar zijn! Kijk gerust even rond in de app, er staat van alles tussen! Als je games hebt geinstalleerd, en deze hebben nog niet alle updates of DLC's binnen gehaald. Zullen de kopjes "New Updates" & "New DLC" verschijnen. Als je dan deze voltooid hebt, zullen ze weer verdwijnen. Tot dat er weer iets nieuws uitkomt. Veel plezier met deze uitmuntende oplossing van Team Tinfoil & Homebrew gang! Voor de links mag je mij wel een pb doen, ik heb deze niet hier geplaatst
 33. 2 points
  Hallo @Patrickj, als je draadloos wil over een afstand van ongeveer 30 meter kom je waarschijnlijk toch in de categorie Camping WiFi versterkers. Misschien staat er wat info voor je op deze kampeer website.
 34. 2 points
  Goedenavond! Beetje bij beetje begin ik mij te ergeren aan mensen die op Duken een topic starten over dat ze geen toegang meer hebben tot hun account óf verbannen zijn van site X of Y zonder reden. Ten eerste vind ik dat deze mensen niet geholpen moet worden door onze community aangezien Duken geen doorgeef-luik is. Ten tweede hoor ik vaak dat site X of Y hun eigen leden verbannen zonder reden of dat mensen niet kunnen registreren met een VPN wat ook voor de nodige problemen zorgt (wat zou de reden hiervan kunnen zijn... 🤔 ). Waarom willen deze mensen persé op dergelijke onaangename websites actief zijn. Vaak zie ik dezelfde website-namen voorbij komen. Ik denk dan: "Er bestaan meerdere en betere Nederlandse websites op dit gebied, ik ga wel lekker naar deze toe". Is het tijd voor een nieuwe forum-regel of hoe denken jullie hier over? Ik hoor graag jullie mening 🙂
 35. 2 points
  Hallo @Bert010, downloaden van Nieuwsgroepen is nagenoeg onmogelijk zonder gebruik te maken van een Newsserver. SunnyUsenet heeft een retentie van 3100 dagen, dus je kan dingen binnenhalen van behoorlijk wat jaren geleden, maar dan moeten de bestanden nog wel compleet zijn. Misschien ligt jouw probleem wel bij het willen downloaden van Films die getroffen zijn door Notice & Takedown, die dan ook niet meer binnen te halen zijn. Heb je wel eens geprobeerd een account te maken bij verschillende NZB Community's zodat je wat meer keus hebt als het gaat om het zoeken naar bepaalde films, want dat jouw downloads nu af en toe mislukken hoeft niet perse te liggen aan jouw Newsserver. Vaak worden wat oudere films ook wel herpost op verschillende community's op verzoek, waardoor de kans om alsnog een film van jouw keuze binnen te halen wat groter is. Er is natuurlijk ook nog de mogelijkheid dat het programma wat jij gebruikt om te downloaden niet meer exact doet wat jij verwacht. Je kan voor het downloaden van Nieuwsgroepen verschillende Programma's gebruiken. Behalve downloaden met Spotweb kan je even de verschillende mogelijkheden bekijken die in een overzicht staan onder deze link onder het kopje NZB clients en software.
 36. 2 points
  https://www.nzb-tortuga.com/(kan de server niet vinden al 3dgn) https://www.albumsindex.com/( je beland op een phpinfo bestand) https://abook.to/(bestaat niet meer) https://newztown.co.za/(kamt met veiligheids lekken) https://6box.me(zo goed als onbereikbaar) https://newzleech.com(erg moeilijk bereikbaar) https://www.nnzf.io/(bestaat niet meer) https://dusky.deepcave.net/(verbinding krijgen is bijna onmogelijk)
 37. 2 points
  Hallo @dijkrat, Ik hoop niet dat je het me kwalijk neemt, maar je bent zeer zuinig en onduidelijk met je informatie. Je stelt een vraag en geeft aan dat er Engelse ondertiteling ingesloten zit in de video en daar is mijn antwoord op gebaseerd. Geef in de 1e plaats eens aan wat het formaat is van jouw video (Bijv. MKV, MPG of AVI) en laat ook eens weten of je de Engelstalige ondertiteling aan of uit kan zetten bij het afspelen.
 38. 2 points
  De RCMloader is een apparaat wat lijkt op een USB-stick, waarmee "elke" Nintendo Switch-console in slechts een paar stappen kan worden ontgrendeld. Ik heb een website gevonden die de meest uitgebreide uitleg over dit apparaat geeft, maar dat is in het Engels en te vinden onder deze link. Je kan natuurlijk in Google ook deze site even vertalen waardoor het meeste misschien wel wat beter te begrijpen is. De rest van jouw vragen zullen beantwoord moeten worden door leden die zelf gebruik maken van dit apparaatje.
 39. 2 points
 40. 2 points
  Ik heb ook geen beeld, mogelijk update. Ben wel donateur, dan zou ik zo deneken dat we worden ingelicht
 41. 2 points
 42. 2 points
  Hallo @dogsfun, Je bent vast niet de 1e die denkt dat een een 4k film afspelen op een dure 4k geschikte TV ook automatisch een fullscreen beeld heeft. De af te spelen film heeft een bepaalde ratio en als die niet overeenkomt met jouw beeldscherm formaat is er al sprake van zwarte balken boven en onder. Veel bioscoop films zijn ook opgenomen in Cinemascope met een aspect ratio van 21:9 en als je die afspeelt op een 16 : 9 beeldformaat heb je hetzelfde probleem. Je kan je beeld wel uitvullen, maar dan ga je aan de zijkanten dingen missen en vaak zijn dan ook de ondertitelingen uit zijn verband. Het enige wat je kan uitproberen met de film waarvan je ook de afmetingen noemt in je tv instellingen even de verschillende in te stellen formaten uitproberen incl. volledig uitvullen en dan kiezen voor wat jij het beste resultaat vindt. Edit: DISPLAY ASPECT RATIO : 16:9 houdt alleen maar in dat dit het weergave formaat is en niet per definitie het film/beeldformaat is.
 43. 2 points
  Ik denk niet dat je mag verwachten dat er minder illegaal gedownload gaat worden als er in meer landen Disney+ beschikbaar is want zelfs als de abonnementsprijs € 2,50 was geweest haal je het illegaal downloaden van series nog niet uit de wereld. Het gros van de downloaders zit in een leeftijd categorie van ruim boven de 40 jaar. Ik denk dat het grootste deel van de abonnementhouders op Netflix of Disney+ in de lagere leeftijd categorie zit. Die leven op een andere manier en hebben gewoon geen tijd om op hun gemak iets te downloaden zoals de al iets oudere generatie.
 44. 2 points
  Als je geen probleem hebt met Engelstalige uitleg heb ik een Finder oplossing gevonden; How to fix macOS Catalina Finder problems Some people have found that Finder has been crashing or becoming unresponsive after updating to macOS Catalina. If you have encountered this problem, open up Terminal and enter the following command: ~/Library/Preferences/com.apple.finder.plist Press Enter. You will see a highlighted in Finder. Select the file, then delete it. Next, restart the Mac. Je kan een hoop probleem oplossingen vinden onder deze link
 45. 2 points
  Dat zijn dezelfde mensen die ook achter Force4fun hebben gezeten @Wiz-1331 en daar zullen vast heel veel mensen blij mee zijn en sommige anderen misschien niet. Duken.nl is ook verder niet de plek om te discussiëren over ruzies tussen eigenaren of stafleden van NZB of Torrent community's.
 46. 2 points
  Ik hoop niet dat je nu de fout hebt gemaakt om je op deze site te registreren met je VPN, want zij geven ook heel duidelijk aan dat je registratie met je gewone vaste IP-adres moet gebeuren. Misschien was het verstandig geweest om je wat beter in te lezen in het hele Usenet gebeuren, want zo simpel is het allemaal niet meer en je moet zeker uitkijken dat je geen onnodige risico's neemt.
 47. 2 points
  Wat leest dat fijn @Monkie. Is de behandeling van de tand goed gegaan? Ik houd ook van ochtend en avond wandeling. Doet me goed om even me hoofd leeg te maken. Ik heb de eerste nachten toen nog beneden geslapen.... Ach Dit is de pup van me zwager.
 48. 2 points
  Ik verwacht ook niet dat u mijn antwoord begrijpt, want het is veel makkelijker om iets negatiefs te zeggen dan begrijpen dat we het hier over een website hebben die in een behoefte voorziet die gelukkig door heel veel anderen dan wel op prijs wordt gesteld. Mensen die op een site een Donatie doen mogen verwachten dat ze daarvoor iets betrouwbaars terugkrijgen en als je dat niet doet, moet je ook geen commentaar leveren als ze om wat voor reden dan ook uit de lucht gaan.
 49. 2 points
  Het gerechtshof in Arnhem laat dinsdag 3 september weten dat de uitspraak in het hoger beroep tussen Ziggo en filmdistributeur Dutch Filmworks (DFW) is uitgesteld „mede vanwege de complexiteit van de zaak”. Nu zal deze uiterlijk 5 november plaatsvinden. Gestreefd wordt naar een eerdere datum, zegt een woordvoerder van het Hof. „Er wordt hard aan gewerkt.” Bron: nrc.nl
 50. 2 points
  Beste Sed, Leuk dat je deze boeken hebt, maar er wordt ontelbare keren gezegd op dit forum dat er geen illegale content gedeeld of aangeboden mag worden. Bovendien was de vraag naar deze boeken gesteld in Maart 2017 (dus inmiddels 2.5 jaar geleden). Lijkt me dat dit lid inmiddels de boeken ook wel zal hebben. 🙄
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...