Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/04/19 in Posts

 1. 3 points
  Ik heb verschillende Nederlandse en anderstalige handleidingen doorgespit en wat ik daaruit begrepen heb moet je bij een Switch Hack met gebruikmaking van een RCMloader de onderstaande mappen en bestanden op je kaart hebben staan. Gedownloade spellen met de extensies .xsi of .nsp zou je dan direct op de kaart moeten plaatsen (dus onder de mappen en al aanwezige bestanden)
 2. 3 points
  toevallig green book? was dat niet een pool en een koreaan
 3. 3 points
  Er zijn uiteraard ook versterkers die getest zijn en specifiek worden aangeraden voor gebruik op een camping, maar zoals met alle dingen kan je het zo duur maken als je zelf wilt. Onder deze link staat een aanrader door Kampeermagazine.
 4. 2 points
 5. 2 points
 6. 2 points
  Jammer dat je het zo ziet. Wij hebben spotweb geinstalleerd op een server die we anders toch niet helemaal gebruiken. Er wordt helemaal niets aan verdient, het kost ons geld. nzbserver.com kampt wel eens met storing. Dan kunnen mensen bij op nzbfly.com terecht. Afgezien van nzbserver.com zijn er geen websites die zonder reclame of verplichte inlog spotweb aanbieden. Daarnaast bieden wij voorlopig iets aan wat nzbserver.com niet aanbiedt. Mensen kunnen zich registeren, reageren en spotten. Er is dus een verschil met nzbserver.com en het is een aanvulling.
 7. 2 points
  Zelf bestel ik het vrijwel altijd bij Bibita.nl. Bij Zooplus.nl bestel heb ik ook wel eens wat besteld. Hou wel rekening met verzendkosten als je onder de 39 euro (bibita) en onder de 29 euro zit (Zooplus). Amazon.de kan ook nog een optie zijn. Daar waren de royal canin brokken die ik toen kocht voor me vorige hond, weer goedkoper dan bij Bibita en Zooplus.
 8. 2 points
  Het lijkt er op dat Force4fun uit de lucht gegaan is. Er verschijnt nu alleen nog een pagina van de hosting provider. Ze zullen vast wel onder een andere naam een dezer dagen weer opduiken. Iemand andere ervaringen?
 9. 2 points
  Wat leest dat fijn @Monkie. Is de behandeling van de tand goed gegaan? Ik houd ook van ochtend en avond wandeling. Doet me goed om even me hoofd leeg te maken. Ik heb de eerste nachten toen nog beneden geslapen.... Ach Dit is de pup van me zwager.
 10. 2 points
  De website lijkt inderdaad wat problemen te hebben momenteel. Ik krijg een 'error 522-melding' te zien. Gewoon straks nog eens proberen. Inmiddels is dit te zien op de website: 'Welkom bij the-newgeneration.netWij zijn bezig om de server te verbeteren (veiligheids update) en verwachten hiermee binnen enkele uren klaar te zijn. Onze excuses voor het ongemakThe TNG Crew'
 11. 2 points
  Mogge allemaal. Dat is dus gelukt. Ze zijn geboren en ik zit erbij. Het wordt een gele pup. Nu enkel nog een naam. Vanaf volgend weekend een aantal keer op kraamvisite.
 12. 2 points
  Hoi Byte, Er zit natuurlijk wel verschil in Torrent of NZB sites, maar veel sites lijken op het eerste gezicht wel veel op elkaar, maar dat heeft meer te maken met het script dat gebruikt en bewerkt moet worden om de up-en downloads bij te kunnen houden. Daar zijn namelijk niet alle gratis websites/designs geschikt voor. Ze worden zeker niet allemaal beheerd en gehost door dezelfde eigenaar, maar er rouleren wel bruikbare kant en klare scripts binnen dit wereldje die alleen wat uiterlijke aanpassingen nodig hebben.
 13. 2 points
  paul greengrass is van united 93, dat bedoelde ik, dezelfde maker. july 22
 14. 2 points
 15. 2 points
 16. 2 points
  Wowwwwwwwwwwww, bij mij is het nu Zaterdag 18:10 en ik heb net heerlijk gegeten en ga verder hopelijk genieten van een goede voetbalwedstrijd en met een beetje mazzel is het server probleempje bij TNG met een paar uurtjes weer verholpen, zodat verder iedereen weer op een normale manier van zijn/haar weekend kan genieten.
 17. 2 points
 18. 2 points
  Ook dat is weer helemaal in orde, want ik heb heel misschien net wel een aantal NZB bestanden aangeklikt die keurig netjes in mijn mapje terecht kwamen, maar zoals elke rechtgeaarde Nederlandse Staatsburger download ik natuurlijk niets wat illegale content bevat.
 19. 2 points
  Hallo, Als ik de VLC player gebruik om een album af te spelen, verschijnt er voor en na ieder nummer een popup... met geluid. Erg irritant. Hoe kom ik er vanaf? De VLC player heeft zoveel opties dat ik door de bomen het bos niet zie. Groetjes, Meneer Meh Meh , (my black brother, from another mother)
 20. 2 points
  Dat noem ik nu een perfecte positieve instelling @Meh Meh Moet je maar helemaal niet kijken naar een serie als The Gifted, want dan wordt je helemaal tureluurs van wat ze kunnen en daar wordt je ook nog eens geconfronteerd met een zooi Drama door een stel slechte jonge acteurs.
 21. 1 point
  Wow, nu sla je de plank toch even helemaal mis @Yoshi, want Spotnet is een zogenaamd alternatief voor het vroegere FTD en is alleen gericht op het downloaden van Binaries Nieuwsgroepen (Usenet) met gebruikmaking van een Payserver. Het gaat in dit geval om 2 geheel verschillende manieren van downloaden en Usenet is weliswaar aanzienlijk ouder en ontwikkeld in 1979 (aan de Duke University, te Durham NC, USA) en BitTorrent (Bram Cohen) dateert van 2001, maar verouderd is het zeker niet.
 22. 1 point
  neem altijd een VPN dat is goedkoper dan een boete. zo blijf je heerlijk onzichtbaar voor Brein en zijn vrienden
 23. 1 point
 24. 1 point
 25. 1 point
  Die K9 tuigjes zijn er ook in het klein. Dan krijg je bijvoorbeeld dit. Dit is dan het kleinste model van het IDC tuig (buikomvang 29-36cm). Ik weet even zijn buikomvang niet. Maar stel dat hij nu het kleinste tuigje nodig heeft, dan kan ik over een paar weken weer een groter formaat kopen. Dan blijf je bezig. Daarom hou ik het voorlopig maar op een simpel halsbandje. Die kosten geen drol als ze aan vervanging toe zijn. Dat denk ik ook wel, dat het met een maandje of 6 moet lukken. Och Aliexpress. Die labels zag ik ook bij diverse dierenwinkels liggen. Met standaardteksten. Volgens mij waren die per stuk iets van 8 euro. Nu heb ik 2 labels, met eigen tekst, voor een euro of 7 a 8.
 26. 1 point
  Middag allemaal. Vandaag met de kleine man naar de dierenwinkel geweest om te kijken naar een tuigje. Heb nu een halsband, maar vind dat toch niets. Ik had al besloten dat het een Julius K9 tuig zal worden. Ze verkopen geen K9 tuigjes. Omdat het nog een pup is, adviseerde ze me wel dat ik het beste kon wachten totdat hij volwassen is. Dat doen we dus maar. Dan blijven de customized labels voor op het tuig, die ik bij Ali besteld heb, nog even in de kast liggen.
 27. 1 point
  Misschien een klein tipje voor de eventuele ex-force4 mod's, misschien is het mogelijk het complete "member-bestand" even een seintje te geven, mochten jullie weer e.e.a. on line gaan zetten, want jullie waren echt goed
 28. 1 point
  erg bedankt @IsmailAntar voor je tijd en moeite ;)
 29. 1 point
  Hoi Fenna, Als ik Temptation Island in de zoekmachine type van Newzbin.org, komen er wel 30 resultaten tevoorschijn met als laatste de 1e 4 afleveringen van VIPS Seizoen 2 (2019)
 30. 1 point
 31. 1 point
 32. 1 point
  Microsoft brengt rond de kerst volgend jaar een opvolger van zijn Xbox-spelcomputer op de markt onder de naam Project Scarlett. De nieuwe spelcomputer wordt tegelijk met de nieuwe game Halo Infinite uitgebracht. De Scarlett wordt "vier keer zo krachtig" als de Xbox One X-console, meldde Microsoft tijdens de jaarlijkse gameconferentie E3. Scarlett bevat een chip gebaseerd op de grafische technologie van de Zen 2 van AMD en de Navi van Radeon RDNA. Het zal GDDR6-werkgeheugen bevatten. Volgens het bedrijf kan daardoor het aantal mogelijke beelden per seconde bijzonder hoog komen te liggen (tot 120FPS) en wordt het mogelijk om beeldresoluties tot 8K te behalen. Ten slotte gebruikt het systeem een zogenoemde solid state drive (SSD) als virtueel geheugen, om op den duur veel snellere laadtijden mogelijk te maken. Microsoft belooft dat oude Xbox-games van vorige spelcomputers te spelen zullen zijn op de machine. Scarlett lijkt daarmee vergelijkbaar met wat we al weten van de PlayStation 5. Microsoft introduceert ook nieuwe Game Pass Scarlett wordt slechts een onderdeel van de toekomstplannen van Xbox. De xCloud, een nieuwe dienst die het mogelijk moet maken om alle Xbox-games die je bezit vanuit de cloud te spelen zonder download, is vanaf zondag op E3 te testen. Het is de bedoeling dat xCloud vanaf oktober voor alle Xbox One-bezitters gratis te gebruiken is. Het wordt straks mogelijk om vanuit het cloudnetwerk van Microsoft games te spelen, maar ook om de eigen spelcomputer in een server te veranderen om games te streamen. De games kunnen dan vervolgens op andere apparaten gespeeld worden vanaf de server of de cloud. Google kondigde eerder deze week plannen aan voor Stadia, een soortgelijke cloudgamingdienst. Game Pass Sinds zondag is het mogelijk om een Game Pass Ultimate aan te schaffen bij Xbox, maakte het bedrijf verder bekend. Het abonnement combineert de Game Pass voor Xbox, waarmee een aantal games gratis te spelen zijn, met de nieuwe Game Pass voor pc en een abonnement op de online gamingdienst Xbox Live. Ultimate kost in Nederland 12,99 euro. De nieuwe pc-versie van Game Pass bevindt zich vanaf nu in beta. Microsoft voegt de komende maanden nieuwe games toe en wil in augustus in ieder geval honderd games te spelen aanbieden voor abonnees. Onder andere Football Manager 2019, Prey en de Halo Master Chief-edition zijn onderdeel van de dienst. Microsoft rondde het lijstje servicemededelingen af met het nieuws dat het de bekende indiegamestudio Double Fine (Psychonauts, Brutal Legend) heeft ingelijfd. Keanu Reeves krijgt hoofdrol in Cyberpunk 2077 Microsoft toonde zo'n 60 games tijdens de anderhalf uur durende persconferentie, waaronder een trailer van The Elden Ring, product van een samenwerking tussen Dark Souls-studio FromSoftware en Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin. Hollywood-acteur Keanu Reeves kondigde zijn rol aan in Cyberpunk 2077, de nieuwe game van The Witcher-ontwikkelaar CD Projekt Red. Reeves maakte daarbij bekend dat het spel vanaf 16 april 2020 in de winkel zal liggen. Ook de nieuwe Gears of War-game kreeg een verschijningsdatum: die is vanaf september dit jaar te koop. In juli vindt er een publieke multiplayer-test plaats voor de Versus Multiplayer-modus. De game krijgt daarnaast een horde-modus en een 'Escape'-modus, waarbij je een bom moet planten en vervolgens moet vluchten. Minecraft en Flight Simulator Ninja Theory, de gamestudio die vorig jaar door Microsoft Xbox werd aangekocht, kondigde de nieuwe multiplayer-actietitel Bleeding Edge aan. Het spel is een cartoonachtige 4-tegen-4 game die wel wat wegheeft van Overwatch en is vanaf 27 juni in beta te spelen. Ook Mojang, de studio achter Minecraft, komt met een nieuwe titel: Minecraft Dungeons, waarin je met drie vrienden in ondergrondse kerkers tegen monsters kan vechten. Microsoft kondigde een nieuwe versie van zijn Flight Simulator aan die gebruik zal maken van GPS-data en kunstmatige intelligentie. Voor de Lego-liefhebbers: Forza Horizon 4 krijgt een speciale Lego-uitbreiding deze week, en alle negen hoofdfilms uit de Star Wars-reeks vormen de blauwdruk voor een nieuwe Lego Star Wars-game. Ten slotte werd bekend dat de invloedrijke Japanse online multiplayergame Phantasy Star Online 2 begin volgend jaar ook in het westen te spelen is, net zoals Dying Light 2 en Dragonball: Kakarot. Ori and the Will of the Wisps krijgt daarbij een harde datum: 11 februari 2020. bron: https://www.nu.nl/games/5929665/microsoft-kondigt-nieuwe-xbox-spelcomputer-aan.html
 33. 1 point
  Rusland laat weten dat het binnenkort zal beginnen met het blokkeren van belangrijke VPN-providers. In maart werden tien grote VPN-providers, waaronder NordVPN, ExpressVPN, IPVanish en HideMyAss, door de Russische autoriteiten bevolen om sites te blokkeren die aanwezig zijn in de nationale zwarte lijst van het land. Na bijna totale niet-naleving, zegt de telecomwaakhond van het land dat het blokkeren van negen van de diensten nu in aantocht is. Als het gaat om site-blocking, is Rusland een van de meest agressieve landen ter wereld. Duizenden sites met piraterij worden geblokkeerd op grond van het auteursrecht, terwijl andere beperkt zijn omdat ze verschillende soorten "verboden informatie" bevatten, zoals extremistisch materiaal. De domeinen van deze platforms zijn opgenomen in een nationale zwarte lijst. Veel verschillende serviceproviders moeten een interface met deze database hebben om te voorkomen dat sites via hun systemen toegankelijk zijn. Dit omvat VPN-providers, met name diegene die mogelijkheid bieden voor via een omweg bereiken van gecensureerd materiaal. In maart schreef telecomwaakhond Roscomnadzor aan tien grote VPN-providers - NordVPN, ExpressVPN, TorGuard, IPVanish, VPN Unlimited, VyprVPN, Kaspersky Secure Connection, HideMyAss !, Hola VPN en OpenVPN – om verplicht verbinding te maken met de database, wat door de meeste is geweigerd. De VPN-diensten in kwestie kregen een beperkte tijd van 30 dagen om te reageren, maar is er maar één akkoord gegaan met de voorwaarden van de watchdog. Bron Update; Torrentfreak
 34. 1 point
 35. 1 point
 36. 1 point
 37. 1 point
  Te bizar voor woorden. Eén van de beste sites om zeep gebracht. Jammer en doodzonde: Iceworld Hier het hele bericht.: Beste Leden, We vinden het verschrikkelijk om mede te delen, echter Iceworld gaat er per direct mee stoppen. Reden hiervoor is dat de constante bedreigingen van mensen en instanties de pan uit rijzen. Dit is niet meer vol te houden, sorry aan de mensen die ons wel waarderen, maar wij kunnen dit niet langer voortzetten. We hopen dat jullie allemaal een nieuw stekkie kunnen vinden, onze aanrader in deze ishttps://web.newzbin.org , in onze ogen de meest veilige site om jullie hobby te kunnen uitvoeren. Wij wensen iedereen veel succes Team Iceworld.
 38. 1 point
  hahaha Meh Meh ik ben een digibeet en ik was super blij dat het voor mij gedaan werd door de verkoper! Ik hoop trouwens niet dat dit bericht gaat over mijn verkoper, hij was echt super aardig en zeer behulpzaam! Duken, ik denk niet dat dat de verkoper standaard de software installeert, er zijn namelijk ook verschillende soorten abonnementen, dus het is maar net welke keuze abonnement de klant neemt. Ik had nu laatst een abonnement wat bv niet hier in Tunesie werkte. De aardige verkoper heeft me toen geholpen en kreeg ik een ander abonnement waarmee ik blijkbaar ook programma's kan opnemen (deze digibeet weet nog steeds niet hoe hahaha) en hij vertelde dat dat niet in het oorspronkelijke abonnement zat. Je voert ergens in het menu een code in van je abonnement. Hier in Tunesie kan je de abonnementen ook overal kopen, maar heel gek, alle kanalen werken goed, behalve de Nederlandse zenders.
 39. 1 point
  net de processor specs zitten kijken, ik denk dat @Meh Meh gelijk heeft, al weet ik niet wat je gekocht hebt. afhankelijk van het moederboard kan je de hardeschijfruimte uit kunnen breiden voor je opslag met een extra harde schijf(sata ssd voor snelheid of anders een mechanische of een exterene). verder zou windows 10 gewoon moeten kunnen draaien. zoek op google ff voor de gratis upgrade van windows 7 naar windows 10, in januari was dat nog mogelijk. scheelt toch weeer wat geld.
 40. 1 point
  Ik lees nu, even geduld dus Welkom bij the-newgeneration.net Wij zijn bezig om de server te verbeteren en verwachten hiermee binnen enkele uren klaar te zijn. (dit was nodig omdat we erg snel gegroeid zijn waardoor we extra stappen moeten ondernemen om de veiligheid en snelheid te verbeteren.) Onze excuses voor het ongemak The TNG Crew
 41. 1 point
  LOL... vrijwel alles op deze foto is geheel vernietigd en vervangen. Ik kom hier bijna dagelijks. Utrecht CS, oude busperron.
 42. 1 point
  Nee, ik heb 'm echt zelf gemaakt in een kleine 20 minuten. Met paint, zonder correcties, het ziet er niet uit man! Sinds een paar weken ben ik bezig met Illustrator, ik heb ook een speciale tablet gekocht om sketches mee te maken, soort hobby. Gamen is niet helemaal mijn ding, ik heb het idee dat digitaal tekenen mij meer ligt. Weekend! Een plezier allemaal.
 43. 1 point
  Bedankt voor je hartelijke welkom op dit forum, @Duken En helemaal bedankt voor de oplossing, ik kan nou normaal naar een album luisteren zonder irritante pop-ups.
 44. 1 point
  Lieutenant Commander Data, gespeeld door Brent Spiner. Hopelijk zit hij met Patrick Stewart in de reboot van de nieuwe Star Trek serie die eind dit jaar verschijnt. Dan verandert er voor mij niet veel.
 45. 1 point
  Ik weet ook niet wat er fout ging maar ik kon het niet kwijt op mijn SSD. Dus, heb ik alle games maar verwijderd en vannacht op een externe SSD gezet met een 3.1 USB poort. Kan ik 2 TB op kwijt, geen gezeik meer met ruimte voor games. Ik heb Far Cry 5 ook weer gedownload, die moest ik eerder verwijderen omdat ik geen GB ruimte meer had. Games zijn behoorlijk groot tegenwoordig. Toen ik 6 jaar was paste een game nog op 1 of 2 floppy's. Later op een paar diskettes. Daarna op een CD. Toen op 1 a 2 DVD's. Nu staat het op DVD's waar 50 GB op kan...
 46. 1 point
  Een 7 voor de beste Transformer film? Zelfs de vorige slechtse krijgt van mij nog een 6.... Al is het maar omdat we een Transformer logo in de film zit. Maar ik ben ook raar.... Bumblebee vond ik wel erg leuk,. Lekker jaren 80 en fout. Had je venom al gezien? Die vond ik ook wel tof.
 47. 1 point
  Heb je Mortal Engines ( https://www.moviemeter.nl/film/1117487 ) al gekeken? Die is er ook wel in HD kwaliteit op Newzbin
 48. 1 point
  Als je geen accountnaam en wachtwoord weet heb je een probleem. Als je wel een een account hebt, maar je weet je wachtwoord niet meer kan je de volgende link nog gebruiken. https://www.beckuhgen4all.com/ucp.php?mode=sendpassword
 49. 1 point
  Sommige mensen. Ze zijn er, dat weet ik zeker. Maar ze zijn zeldzaam. Waarom plaats je zoveel advertenties? Kan je er geen een vinden of heb je er meerdere nodig?
 50. 1 point
  Oh dat wist ik niet maar het klopt dus jij mag @Meh Meh
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...