Jump to content


Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/05/20 in Links

 1. Nieuwe Nederlandse torrentcommunity. Online sinds december 2020. Review 02-2021 met dank aan @Uppertje Power torrents is een nieuwe site dus nog in opbouw. Het is geen FREE sites dus er moet gewoon worden gedeeld. Doordat ze nieuw zijn nog niet zo heel veel te vinden, maar wel regelmatig recente uploads.
  2 points
 2. Nederlandse NZB community online sinds Februari 2021. Uitgebreide Forumindex Registratie verplicht.
  1 point
 3. Wil je een origineel Windows ISO downloaden, dan maakt deze site het super eenvoudig voor je! Downloaden, USB stickie maken met b.v. Rufus en voila!
  1 point
 4. Movie & TV Subtitles Search and download millions of subtitles for free Zoekmachine met mogelijkheid om Taal in te stellen van de gezochte ondertiteling.
  1 point
 5. Werkt alleen via uitnodiging.
  1 point
 6. eerste en tweede wereldoorlog forum. beetje vietnam en luisterboeken registreren met eigen ip geen vpn registratie
  1 point
 7. nieuwe nederlands torrent site registratie verplicht
  1 point
 8. rarbg is een engelse torret site bestaat al redlijk lang in de torrent wereld
  1 point
 9. Een site met veel MP3 downloads om te downloaden of te luisteren. Je kan de mappen doorbladeren en daarna downloaden. Met Winamp kan je de muziek in dit soort mappen ook gelijk afspelen.
  1 point
 10. nieuwe Nederlandse torrent site Foreverdreams.me
  1 point
 11. Nederlandse torrent Community. Registratie verplicht. Online sinds 2019.
  1 point
 12. 1 point
 13. Softtrack is een nieuwe site, zoals de naam al suggereert zal er voornamelijk software en gerelateerde tools te vinden zijn. Het is verplicht je te registreren, dat mag met een VPN aan 🤗 De site beschikt onder meer over een forum, chatbox, Faq, Vip en Handleidingen (deze zijn zowel door ons gemaakt als her en der gekaapt) Gelet de site pas online is zal er nog niet veel op staan, maar er zal dagelijks worden gepost, wij werken met NZB's en met direct links. Te vinden Tools: Unattended software Adobe Unattendeds Software algemeen Software portable Windows os Tools voor Photoshop, Abr, (brushes) Atn (actions), mock-up's (psd), plug-ins Tools voor After Effects, Project Files *.AE, Add Ons Wij wensen degene die er gebruik van gaan maken veel plezier met de tools.....
  1 point
 14. angietorrents engels torrent tracker sinds vandaag heb ik die gevonden via een engels film te downloaden en die link stond erbij veel plezier ermee
  1 point
 15. is een fileshare community
  1 point
 16. 1 point
 17. is een zeer mooi engelse tracker zit er ook veel op
  1 point
 18. Forum met bestanden om te downloaden
  1 point
 19. werkt alleen op basis van uitnodiging
  1 point
 20. dit is een engels torrent tracker
  1 point
 21. Website op basis van Spotweb, is al sinds 2014 online en vrijwel altijd online. De website heeft geen mogelijkheid tot het aanmaken van een eigen account en filters zoals op andere spotweb sites. Helaas bevat de website sinds kwartaal 3 van 2020 veel reclame naar VPN providers. Ook reclame welke fullscreen opkomt.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...