Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

  • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
  • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
  • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
  • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

  • Sign Up


Vikings: Valhalla

   (0 reviews)

Description

Het langverwachte, door Netflix ontwikkelde vervolg Vikings: Valhalla is namelijk vanaf aankomende vrijdag, 25 februari, te zien op de streamingdienst. In de serie worden we meegenomen naar een tijd die zich ruim honderd jaar voor de originele serie afspeelt. 
Met de laatste tien afleveringen van het zesde seizoen Vikings inmiddels een paar maanden achter ons, kunnen fans aankomende vrijdag alweer aan de slag met de vervolgserie Vikings: Valhalla. Daarvan plaatste Netflix al diverse video's op hun YouTube-kanaal. Na een trailer, die begin deze maand verscheen, dook afgelopen week ook een uitgebreide featurette op, waarin beelden van de daadwerkelijke serie worden afgewisseld met gesprekken met cast- en crewleden. Deze video is hieronder te bekijken. 

Als Vikings: Valhalla online verschijnt, kun je hem ook downloaden of streamen. Deze is online of op andere plekken te vinden. Sinds de streaming diensten zoals Amazon Prime, Netflix, Disney+, Pathe, of Videoland is het vaak makkelijker dan ooit om Vikings: Valhalla om thuis te kijken. En om Vikings: Valhalla met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een zoektocht. Die zit er namelijk vaak meteen bij de download en stream.

Vikings: Valhalla downloaden

Door Vikings: Valhalla te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij.  Dit zijn SRT bestanden met de naam Vikings: Valhalla.srt . Let er wel op dat het downloaden van een serie ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Vikings: Valhalla producten

Relevante producten zoals boeken of accessoires van Vikings: Valhalla zijn te vinden op Bol.com. Maar als je opzoek bent naar overige informatie zoals de acteurs, de filmcrew, trailers posters of vergelijkbare series kan je deze direct bekijken via de bovenstaande balk op de website.

Balk

Vikings: Valhalla torrent

Torrent bestanden van de serie kan je op vele plekken en websites vinden. Deze zijn zelfs direct te streamen via torrent software of via websites welke de bestanden direct kunnen openen. Deze bestanden hebben vaak de naam: Vikings: Valhalla.torrent . Op Justwatch.com ontdek je ook waar je een serie kunt vinden en kijken.

Vikings: Valhalla streamen

Het streamen van Vikings: Valhalla heeft ook grote voordelen. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via een dienst als Pathe Thuis. Zo hoef je niet te wachten totdat de Vikings: Valhalla gedownload is. Dan betaal per serie en zit nergens aan vast.

Informatie Vikings: Valhalla

Vikings: Valhalla.mkv. (Zolang een serie in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Amazon Prime, Netflix, Disney+, of Videoland en te downloaden)

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar series vinden.

Directe links naar websites en bestanden voor de serie Vikings: Valhalla 2022 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan.

Meer informatie in onze huisregels.

 Share


User Feedback

Recommended Comments

Ik heb het 1e seizoen inmiddels gekeken en ondanks dat deze serie zich 100 jaar later afspeelt als de serie Vikings, vindt ik dat er teveel wordt teruggeblikt op Vikings en alles wat zich in die periode heeft afgespeeld. Valhalla speelt zich af in een periode van de opkomst van het Christendom en de strijd die daarmee gepaard is gegaan, maar er zijn naar mijn idee teveel beelden in dit seizoen die ook teveel lijken op de gevechten en strijd in de serie Vikings. Hopelijk zijn de volgende 2 seizoenen wat meer tijdgericht, maar wel doordrenkt van de nodige gevechten die je verwacht van deze barbaren. Er is inmiddels wat meer bekend gemaakt over het vervolg;

Vikings: Valhalla krijgt een tweede en derde seizoen bij Netflix. Het volgende seizoen moet ergens in 2023 te zien zijn.

Netflix bestelde eerder 24 afleveringen van Vikings en heeft nu aangekondigd dat deze worden verdeeld over drie seizoenen. De productie van Season 2 is al afgerond en zal volgend jaar te zien zijn. Season 3 zal in de lente van dit jaar worden gefilmd.

De bedenker van de serie Jeb Stuart keert terug als showrunner en uitvoerend producent voor de twee nieuwe seizoenen. Hij wordt bijgestaan door Michael Hirst, Morgan O'Sullivan, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer en Paul Buccieri.

Het eerste seizeon van Vikings: Valhalla is sinds 25 februari 2022 te zien op Netflix. De serie speelt zich ongeveer 100 jaar na de gebeurtenissen in Vikings af. Valhalla verweeft een aantal fictieve en historische personages met elkaar.

Bron; IGN Benelux

  • Thanks 1
Link to comment
  • Administrators

Eerste aflevering hebben we bekeken, die viel goed in de smaak. Mede omdat de oud characters worden benoemd, maar dat moet natuurlijk niet doorlopen tot alle afleveringen. Ik ben benieuwd :)

Link to comment
Piraatje

Geplaatst 18 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...