Spring naar bijdragen

  • 4 essentiële Netflix tips die je nog niet kende

     Delen


    Wilt u uw Netflix-ervaring verbeteren? Probeer deze 4 essentiële Netflix tips die uw Netflix gebruik zeker zullen verbeteren. Wat was het leven vóór Netflix? Ik vraag me dit vaak af. Natuurlijk was het gaaf om naar de videotheek te gaan, maar ik zou liever bing-watchen door Vikings op Netflix dan terug te gaan naar de winkel om van video te wisselen.

    De wereld is veranderd en als je net als ik bent, ben je deze tijden behoorlijk verslaafd aan Netflix. Wat betekent dat je echt alles over Netflix moet weten om er het beste uit te halen. Er zijn eigenlijk een aantal handige trucs waarmee je niet alleen meer films en tv-programma's voor je geld kunt krijgen, maar ook je streamingervaring kunt verbeteren, zodat je in het algemeen beter kunt kijken. 

    4 essentiële Netflix tips :

    1) Schaf een VPN aan voor meer inhoud

    Als er een van de 4 essentiële Netflix-trucs is die u zeker wilt weten, dan is het ongetwijfeld de ' VPN-truc '. Kortom, een VPN is een app waarmee je meer films en tv-programma's kunt krijgen met je Netflix-pakket. U kunt niet alleen meer inhoud krijgen, maar u kunt ook andere, nieuwere en exclusieve inhoud krijgen. Weet je, elke regio van Netflix biedt een andere catalogus met films en tv-programma's. Dus afhankelijk van waar je woont, hangt af van wat je kunt bekijken.

    Door een VPN van Private internet access, kunt u toegang krijgen tot buitenlandse Netflix-catalogi en hun selectie films en tv-programma's bekijken. Het beste van alles is dat u uw gewone Netflix-accountgegevens kunt gebruiken. Je hebt geen nieuw account nodig bij Netflix. Open gewoon PIA VPN, maak verbinding met een van hun servers, bijvoorbeeld de VS, Canada of het VK en log in. U kunt nu door een hele nieuwe selectie films en tv-programma's bladeren. Gemakkelijk!

    2) Schakel je HD in

    Als je net als de meeste mensen bent, probeer je altijd je entertainmentopstellingen te optimaliseren om een betere kwaliteit te krijgen. Immers, als je naar de nieuwste blockbuster kijkt, wil je het in de optimale conditie doen. Dit betekent de beste geluidskwaliteit, maar vooral de beste beeldkwaliteit. Nu Netflix films en tv-programma's tot 4K aanbiedt, is het belangrijk ervoor te zorgen dat u hiervan profiteert.

    Netflix kan en zal de kwaliteit van je stream veranderen, vooral als je kijkt tijdens periodes van intensief gebruik. Om ervoor te zorgen dat je stream van de beste kwaliteit krijgt, ga je naar de HD-schakelpagina van Netflix:

    https://www.netflix.com/HdToggle

    Hier kunt u kwaliteitsopties kiezen tussen Auto , Laag , Gemiddeld en Hoog . Mijn aanbeveling? draai hem helemaal omhoog en geniet van uw films in de beste kwaliteit.

    image.png
     
    3) Toegang tot het 'geheime' menu

    Wachtrij met de spookachtige muziek, ja, dat klopt, er is een ' geheim menu ' in Netflix waarmee je kunt spelen met verschillende opties waar de gewone kijker niets van af weet. Houd op een computer uw CTRL- , Shift- , Alt + S- toetsen tegelijkertijd ingedrukt. Magisch gezien zal er een nieuw venster verschijnen. Met het geheime menu kun je spelen met de audio- en videobitsnelheid. Dit geeft u de mogelijkheid om de kwaliteit van uw kijkervaring verder te verhogen .

    Netflix-bitsnelheid

    U kunt ook de Netflix-server wijzigen waarop uw films en tv-programma's worden geleverd. Als je bufferproblemen hebt, is het de moeite waard om te spelen om te zien of je jezelf op een betere of minder drukke server kunt krijgen.

    4) Krijg alle ondertitels

    Ondertitels, ondertitels (CC), hoe je ze ook wilt noemen. Je weet wel, de tekst onder aan het scherm die hoort bij de film of tv-show die je bekijkt (als je ze natuurlijk inschakelt. Ondertitels zijn geweldig, als je geen native speaker bent in het Engels of als je een film met buitenlandse audio bekijkt, dan zijn ze bijna essentieel. Wist je dat je door PIA VPN te gebruiken niet alleen toegang hebt tot meer films en tv-programma's zoals beschreven in 'Tip 1', maar dat je ook toegang hebt tot een hele reeks ondertitels.

    Stel dat u Duits bent, maar u woont in de Verenigde Staten. U kunt verbinding maken met de Frankfurt VPN-server van PIA VPN en toegang krijgen tot Duitse Netflix en daarbij toegang krijgen tot Duitse ondertitels.

    Of als je uit Japan komt, maar je niet altijd Engels begrijpt in Amerikaanse films, kun je naar de Amerikaanse Netflix-website gaan, Engelse ondertitels inschakelen en niet alleen elk gesproken woord opvangen, maar ook je Engelse studie verbeteren. Overal een overwinning! :) 

    Trucs, trucs en meer trucs

    Daar heb je het, 4 essentiële Netflix-trucs die je nog niet kende, maar nu wel. Waarom probeer je er niet een paar om je Netflix-kijkervaring te verbeteren? Vergeet niet om gebruik te maken van veel van deze tips (namelijk om meer sappige films en tv-shows te krijgen). We hebben ook een VPN handleiding beschikbaar met een scherpe aanbiedingen voor PIA VPN en 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

     



    William1
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...