Spring naar bijdragen

  • Doodenge Netflix serie laat Undercover en The Witcher volledig achter zich

     Delen


    Netflix staat vol met fantastische films en series. De één beter en populairder dan de ander, maar over het algemeen allemaal erg vermakelijk. Al is het al, omdat sommige titels de concurrentie onverwachts achter zich laat.

    Wekelijks houdt Netflix een lijstje bij met de tien populairste films en series van Nederland. Daar staan bijvoorbeeld al weken series als Undercover en The Witcher in. Maar beide titels moeten deze week toch ruimte maken voor een nieuwkomer.

    Bizarre Netflix serie boekt succes

    Het is vandaag de dag dat jij kennis gaat maken met Archive 81: een serie die kijkers de stuipen op het lijf weet te jagen. Het is een gloednieuwe serie die bestaat uit één seizoen van acht afleveringen. De kortste daarvan duurt 45 minuten en de langste duurt 58 minuten. Volgens sommige mensen overigens lang zat, want de serie wordt beschreven als ‘doodeng’.

    In Archive 81 volgen we het verhaal van Dan Turner. De man is geraakt door een familiedrama, maar moet desondanks zijn werk als archivaris voort zetten. Hij krijgt de taak om videobanden te restaureren, maar komt via deze weg al snel in aanraking met een mysterie. Melody Pendras is de regisseur van de videobanden en is al jaren vermist. Als Dan zich mengt in het verhaal komt hij er al snel achter dat een demonische sekte iets met de vermissing te maken heeft.         

    Wat vinden de kijkers?

    De kijkers in Nederland vinden het verhaal in ieder geval al erg aantrekkelijk klinken. De serie staat op dit moment op de nummer twee positie in de Netflix Top 10. Hiermee verliest de serie het net van Manifest, maar laat het Stay Close en Undercover achter zich.

    Internationaal wordt de serie ook aardig ontvangen. Op IMDb krijgt Archive 81 een 7,6. Op Rotten Tomatoes zijn critici erg enthousiast over de serie. Daar krijgt het een score van 88% (100% maximaal). Het publiek is overigens iets minder enthousiast en geeft het een score van 69%.

    10 populairste Netflix films en series

    Interesse gekregen in Archive 81, dan kun je nu volop genieten van de serie. Het gehele eerste seizoen staat op Netflix. Kijk je liever naar iets anders? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een van de andere titels uit de huidige Top 10 te kiezen. Op moment van schrijven ziet deze er als volgt uit: 

      1. Manifest | Serie
      2. Archive 81 | Serie
      3. Stay Close | Miniserie
      4. Undercover | Serie
      5. Brazen | Film
      6. After Life | Serie
      7. Emily in Paris | Serie
      8. The Witcher | Serie
      9. Cheer | Serie
    10. Upgrade | Film



    Gast
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie

    Lachwekkend dit soort media aandacht zoals je vaak ook ziet op Moviemeter.nl.

    De serie heeft bevat elementen van veel voorgaande horror/thriller series/films zoals The Ring, Paranormal Activity an zo nog een tal van clichés.

    Ik vond het niet heel bijzonder om eerlijk te zijn.

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  8 leden zijn actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...