Spring naar bijdragen

  • IKEA komt met meubels en accessoires voor gamers

     Delen


    IKEA komt met een collectie voor gamers, bestaande uit dertig meubels en accessoires die zijn ontworpen in samenwerking met Republic Of Gamers, het game-merk van ASUS.

    IKEA bracht de lijn eerder dit jaar al uit in China, in oktober is de rest van de wereld aan de beurt. "Er zijn wereldwijd 3 miljard gamers: een grote groep die vaak nog wordt vergeten als het gaat om oplossingen voor een beter leven thuis", aldus IKEA.

    De lijn bestaat uit dertig meubels en accessoires, variërend van verstelbare bureaustoelen en bureau's tot accessoires als een een houten hand om koptelefoons vast te houden, een geleider voor een muiskabel en een ringlamp met losse telefoonhouder waarmee gamers zichzelf kunnen uitlichten tijdens het streamen.

    Links: het UPPSPEL-ophangbord, rechts de LÅNESPELARE-bekerhouder.

    Bestaande en nieuwe producten

    De lijn bestaat uit zes productfamilies, waarvan een deel al bestond maar speciale uitvoeringen heeft gekregen met kleuren en aspecten die gamers moeten aanspreken. Er zijn accessoires zoals muismatten in verschillende formaten, een bekerhouder die aan een bureau kan worden geschroefd en een nekkussen dat ook gebruikt kan worden als deken en onesie.

    De nieuwe UPPSPEL-lijn is gemaakt in samenwerking met ASUS, en bevat onder meer een nieuwe versie van het SKÅDIS-ophangbord. Aan de normale versie van dat bord kunnen dingen als plantenbakjes en haakjes worden gehangen, de game-versie is zwart en heeft speciale bandjes waarmee muizen, toetsenborden, kabels en controllers netjes opgeborgen kunnen worden.

    Links: LÅNESPELARE-ringlicht, rechts: UPPSPEL-kastje met verlichting.

    Vitrines, kasjes en wieltjes

    In de UPPSPEL-lijn zitten verder vitrinekastjes met gekleurde verlichting, een verrijdbaar ladekastje met ruimte voor meerdere stekkerdozen en een in breedte verstelbaar onderstel met wieltjes voor game-pc's. De game-lijn van IKEA is vanaf oktober verkrijgbaar, online en in de winkels van IKEA.

    De prijzen van de bureaustoelen variëren van 49,99 tot 250 euro, afhankelijk van functies en bekleding. Game-bureaus zijn er van 129 tot 449 euro, afhankelijk van verstelbaarheid. De overige accessoires hebben prijzen van 7,99 tot zo'n 99 euro.



    Gast
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie

    • Oud-beheerder

    IKEA... mijn huis staat er vol mee 😛 Maar ik mag het wel dat ze ook een game lijn gaan inrichten. Altijd leuk om te bekijken als je door de winkel loopt.

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites

    20 uur geleden zei Diederik:

    Ik ben wel benieuwd of ze met game stoelen gaan komen en of ze betaalbaar zijn. Een goede stoel is al gauw honderden euro's.

    Volgens bovenstaand bericht zitten er ook Verstelbare Bureaustoelen in dat assortiment :yes: Lijkt me best wel een leuke aanvulling op het bestaande assortiment van IKEA. Ze komen ook met steeds meer elektronische gadgets.

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  8 leden zijn actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...