Spring naar bijdragen

  • Kickass Torrents is weer online!

     Delen


    Kickass Torrents is weer online! ^_^ De originele site bestaat niet meer, maar de beheerders erachter hebben een nieuwe torrentsite opgezet die er hetzelfde uitziet en op dezelfde manier werkt. 

    Kickass Torrents werd eerder dit jaar offline gehaald, nadat de oprichter van de site was opgespoord en aangehouden. Verscheidene beheerders die achter de schermen ook actief waren bij Kickass Torrents, kwamen vervolgens samen om een doorstart te plannen. Het forum werd als eerste opnieuw opgezet, nu is ook de voorpagina met torrents terug van weggeweest. :lol:

    Nog weinig torrents

    Het vernieuwde Kickass Torrents ( www.katcr.co ) die op het moment van schrijven erg traag reageert; begint leeg, omdat de originele database in handen is van de autoriteiten. Dat betekent dat er op het moment van schrijven nog maar enkele tientallen torrents te vinden zijn - in tegenstelling tot de duizenden die de originele site ooit aanbood. Maar omdat veel van de uploaders hun weg naar de nieuwe site alweer hebben gevonden, groeit dit aantal vast snel. 

    Wederopstanding

    Auteursrechthebbenden zijn vermoedelijk niet blij met de wederopstanding. Hoewel de initiatiefnemers terecht zeggen dat torrents an sich niet illegaal zijn, is nu al te zien dat Kickass Torrents alweer een verzamelplaats is voor films en games waar eigenlijk voor betaald moet worden. De beheerders werken wel mee met dergelijke partijen, wanneer die eisen dat torrent-links verwijderd worden.  :ph34r:



    bewerkt door Draakie


    William1
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie

    3 uur geleden zei Astrid Brouwer:

    werkt niet...

    Het is blijkbaar een andere manier van werken want het is inderdaad niet de pagina die men normaal zou verwachten zoals het vroeger was, nu komt men terecht op de community pagina.

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...