Spring naar bijdragen

  • Nerf gaat 'Fortnite'-geweren op de markt brengen

     Delen


    Binnenkort zal je 'Fortnite' "in het echt" kunnen spelen. Nerf, bekend van de Nerfguns, zal namelijk een reeks speelgoedgeweren op de markt brengen, die gebaseerd zijn op het razend populaire videospel. 

    Ben je fan van Fortnite , maar zou je toch graag eens buitenkomen? Dan is er goed nieuws voor jou, want binnenkort kan je je favoriete battles uit Fortnite recreëren in het echt. Nerf gaat namelijk speelgoedgeweren lanceren die gebaseerd zijn op de wapens uit de game.

    BBOScmn.img?h=500&w=700&m=6&q=60&o=f&l=f

    Fortnite Nerfguns

    Nerf, het bedrijf achter de Nerfguns, heeft op Instagram laten weten dat ze samen zullen werken met Fortnite. Dat deed het door een foto met daarop Fortnite X Nerf te posten. Hoe de samenwerking er precies zal uitzien is niet geweten, maar het zal hoogstwaarschijnlijk gaan over wapens uit het spel die een reallife versie krijgen.

    Nerfguns zijn speelgoedgeweren waarbij je met NERF schiet, daarbij staat NERF voor Non-expanding Recreational Foam (niet-uitzettend schuim voor recreatief gebruik). Met een Nerfgun schiet je dus deze 'schuimkogels' af. Omdat het om schuim gaat, valt de pijn wanneer je geraakt wordt dus best mee.

    Overwatch

    Het is niet de eerste keer dat Nerf een reeks uitbrengt in samenwerking met een videogame. Zo maakte het merk in augustus nog bekend dat ze twee geweren zullen uitbrengen in samenwerking met de game Overwatch.

    Bij Overwatch gaat het dus over twee Nerfguns die gebaseerd waren op de D.Va's Light Gun en de Reaper's Wight-skinned Hellfire shotgun, twee populaire wapens uit het spel. Voor deze speelgoedwapens werkte Nerf samen met Overwatch, maar ook met Lego.

    De Overwatch Nerfguns zullen in 2019 beschikbaar worden. Wanneer het Fortnite-geweer (of -geweren) uitkomt, is nog niet geweten en er is ook nog geen duidelijkheid of het over een of meerdere (zoals bij Overwatch) zou gaan.

    Met deze foto kondigde Nerf de samenwerking met Fortnite aan:

     

     



    Trizomu
    • Leuk 1
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie

    • Oud-beheerder

    Tof! De kids hier in straat rennen allemaal rond met die nerf dingen. Mijn zoontje speelt graag fortnite en ik weer overwatch. ;)

    Goede set van de speelgoedmakers. Wat bij mij in de praktijk gebeurt is dat ze fortnite spelen met vriendjes online. Papa en mama aangeeft dat ze naar buiten moeten en dan in fortnite afspreken om buiten te spelen. Buiten spelen ze weer fysiek hun eigen fortnite. Hoe cool is dan zo een nerf gun. 😙😎

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites

    Update 15/12/2018

    Epic Games haalt wapen Infinity Blade uit Fortnite na klachten

    Fortnite2Fpatch-notes2Fv7-012Foverview-text-v7-012FBR07_Social_InfinityBlade-1920x1080-53aa64e9015dbdeba51c1ac4bd4110b6a400bbdd.jpg

    Epic Games heeft het recent toegevoegde wapen Infinity Blade uit de populaire game Fortnite verwijderd. Het wapen bleek te sterk.

    "We hebben het verpest", zegt Epic Games in een toelichting op Twitter. De ontwikkelaar verwijderde eerder ook al wapens uit Fortnite, maar lichtte dat nooit zo duidelijk toe als nu.

    De populaire onlinegame Fortnite wordt voortdurend voorzien van nieuwe wapens en voorwerpen. De Infinity Blade werd eerder deze week aan Fortnite toegevoegd, maar bleek te krachtig. Het zwaard was per spel door één speler te bemachtigen, en liet die speler onder meer sneller bewegen.

     

    Spelers die het zwaard hadden waren vrijwel onverslaanbaar, wat tot een ongebalanceerd spel leidde, zegt Epic Games. Veel spelers klaagden deze week over hoe het zwaard Fortnite verpestte.

    Het zwaard kon andere spelers vaak in één klap doodslaan, kon alle soorten gebouwen van spelers makkelijk kapot slaan en vulde ook nog eens de gezondheid van de speler met het zwaard aan. Andere spelers konden klappen met het zwaard bovendien niet tegenhouden.

    Het Infinity Blade was het eerste voorwerp uit de nieuwe krachtige Mythic-klasse. Epic Games gaat die klasse van sterke voorwerpen nu opnieuw evalueren. Op Reddit belooft de ontwikkelaar binnenkort meer bekend te maken over aanstaande Mythic-voorwerpen.

    Het Infinity Blade was vernoemd naar de gelijknamige spellenreeks voor iOS, die deze week toevallig uit de App Store verwijderd werden. De games bleken steeds moeilijker te onderhouden.

    Bron: https://www.nu.nl/games/5632322/epic-games-haalt-wapen-infinity-blade-fortnite-klachten.html

     

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...