Spring naar bijdragen

  • Nintendo wilt verbod op Switch-piraterij SX hardware

     Delen


    Team-Xecuter is een groep die hardware- en softwareoplossingen biedt waarmee mensen gedownloade games kunnen installeren en spelen op Nintendo-consoles, waaronder de Switch. Nintendo achtervolgt de groep al lang, maar wil nu een permanent verbod om de Switch Piracy Hack- winkels te sluiten .

    In 2018 slaagden ze erin om de originele technische beveiligingen van de Switch te doorbreken, en dit jaar keerden ze terug naar de lading met nieuwe producten, de SX Core- en SX Lite-chips, die werken op alle Switch Classic- en Lite-consoles.

    With new Switch-hacking tech looming, Nintendo targets retailers | Ars  TechnicaNintendo heeft bij verschillende gelegenheden geprobeerd hen te stoppen, in feite heeft onlangs twee rechtszaken aangespannen in de Verenigde Staten, een tegen de Uberchips-provider en een andere tegen een groep onbekende operators die verschillende winkels runnen.

    Hoewel sommige websites van de beklaagden al zijn verdwenen, meent Nintendo dat velen gewoon zaken zijn blijven doen met nieuwe domeinnamen.

    Een paar dagen geleden, diende Nintendo een verzoekschrift in bij een federale rechtbank in Seattle, Washington, om een verstekvonnis uit te vaardigen met een permanent bevel. Het eist geen geldelijke schadevergoeding van de beklaagden, het wil een permanent gerechtelijk bevel dat de winkeliers verplicht om elke inbreukmakende activiteit stop te zetten en hun domeinnamen over te dragen. Aangezien een dergelijk bevel ook kan worden genegeerd, moet het bevel ook van toepassing zijn op diensten van derden, waaronder registrars en domeinregistreerders, om met deze sites te werken.

    Het voorgestelde rechterlijk bevel heeft ook betrekking op "eventuele opvolgersites", diensten zoals Skype, Discord of Facebook, evenals online marktplaatsen, waaronder AliExpress.

    Team-Xecuter verdedigt zichzelf door Nintendo te beschuldigen van censuur, monopoliecontrole en juridische schriktactieken.

    Natuurlijk zijn we niet blij met dit soort censuur opgelegd door wettelijke mandaten die ons laten passeren voor iets wat we niet zijn: een netwerk van softwarepiraten die inbreuk maken op auteursrechten.

    Er komt nog een reactie van de rechter, hoewel alles erop wijst dat het niet de laatste stap zal zijn die beide partijen zullen zetten.



    William1
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...