Spring naar bijdragen

  • Top 10 gedownloade films van 18 juni tot 24 juni

     Delen


    De top 10 meest gedownloade films van de periode 18 juni tot 24 juni. Deze week staat de film ‘Escape Plan 2: Hades’ bovenaan, gevolgd door ‘Tomb Raider’ en ‘Pacific Rim: Uprising’ maakt de top drie compleet.

    Week 25 zijn er drie nieuwkomers in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Escape Plan 2: Hades is voor de eerste keer de meest gedownloade film. De data van deze wekelijkse downloadlijst wordt verzameld door TorrentFreak. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

    Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen. Vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden of steamen van films en series.



    William1
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie

    Ja, jammer. Ik zou er dolgraag naar kijken met mijn beamer, dit soort films zijn het beste op een groot scherm.
    Probleem is vaak vrij simpel. De regisseur levert een (redelijk) goede film af bij de productiemaatschappij. (Paramount, Warner Bros, etc)

    Daar zitten CEO's die er vanuit een commercieel punt naar gaan kijken. Wie beledigen we wel en niet in de film, hoe kunnen we de leeftijd rating lager krijgen...
    Ze knippen en plakken om zoveel mogelijk mensen de bioscoop in te krijgen, scene's met veel geweld, gescheld, discriminatie, sex en drugs worden verwijderd.
    Delen die onmisbaar zijn om de verhaallijn te kunnen volgen worden verwijderd, stukken worden geknipt omdat ze te grof zijn voor 12 jarigen.
    Uiteindelijk houdt men dan een zielig stukje film over, waarna het grootste deel van het budget wordt besteed aan marketing.
    En dan mag iedereen naar opgedirkte reclames op TV en billboards kijken, om toch maar naar de bioscoop te gaan.
    Paul Verhoeven is daar erg eerlijk over. Jammer dat het zo werkt. 

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites

    • Oud-beheerder

    Dat stuk van Paul Verhoeven gelezen. Wist ik niet, bizar dat ze zoveel aanpassen op films om meer bezoekers te kunnen ontvangen. Dat verklaart wel veel :)

    maar pasific rimmen underpants moet je niet kijken. Ook niet met beamer. Of alleen even de laatste 20 minuten omdat je je verveelt, verder blehhhhh

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...